Finn billige flyvninger til Tirana fra 351 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 30.5.
ti. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tirana

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tirana

Beste pris på enveisbillett

351 kr

Beste pris på tur/retur-billett

877 kr

Raskeste flytid

3t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tirana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 351 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tirana fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 877 kr (Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas).
Den kjappeste flyvningen til Tirana fra Norge tar 3t 05m (Oslo Gardermoen til Tirana Rinas).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Tirana, deriblant Norwegian, Air Serbia og Wizz Air Malta.

Tirana flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tirana-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Tirana?

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Tirana fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 885 kr. september er også et godt alternativ når du skal reise til Tirana med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 973 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Tirana er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Tirana?

I gjennomsnitt tar det 3t 05m å fly fra Norge til Tirana dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Tirana Rinas (den mest populære flyplassen i Tirana). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Tirana Rinas, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tirana?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Tirana på, er 42 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 718 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tirana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tirana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tirana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tirana

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Tirana (TIA)

Vanligvis er flyvninger til Tirana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Tirana Rinas, som i gjennomsnitt koster 2 116 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TIRANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tirana koster i gjennomsnitt kun 1 885 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TIRANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli48 % dyrereDet koster ca. 4 012 kr for flyvninger til Tirana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TIRANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli551 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tirana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Tirana

Det har blitt populært for mange å fly til Tirana i Albania. Godt klima, vakker natur og spennende arkitektur gjør dette til et yndet reisemål, og høysesongen er i sommermånedene. I juni og juli er gjennomsnittstemperaturen over 20 grader, men gradestokken kan krype opp mot 30 grader på dagtid. Vintermånedene er kjøligere og kan by på nedbør, men er mye mildere enn vi er vant med i Norge, og du behøver ikke å frykte minusgrader.

Høysesong betyr ofte litt dyrere priser, menom du kan reise i lavsesongen fra november til januar kan du finne billigere flybilletter til Tirana. Da er også byen roligere, og du får lett bord på barer og restauranter.

Når du flyr til Tirana bør du oppleve Mor Teresa´s Plass, Sheshi Nëne Tereza. Denne store, åpne plassen ligger like ved universitetet og er et av de mest populære landemerkene i Tirana.

De som skal fly til Tirana kan potensielt finne bedre priser for Kukës Intl flyplass (93 km fra sentrum i Tirana), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tirana

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tirana som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air Malta
14. jun.
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
18. jun.
TIA13:30Tirana Rinas
3t 25m
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air Malta
14. jun.
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
18. jun.
TIA13:30Tirana Rinas
3t 25m
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air Malta
7. jun.
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
11. jun.
TIA13:30Tirana Rinas
3t 25m
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 239 kr
Finn lignende
Wizz Air Malta
7. jun.
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
14. jun.
TIA13:30Tirana Rinas
3t 25m
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 250 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jun.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
20t 40m
2 stopp
TIA14:35Tirana Rinas
11. jun.
TIA13:30Tirana Rinas
3t 25m
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 293 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. jun.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
9t 20m
2 stopp
TIA20:05Tirana Rinas
20. jun.
TIA03:00Tirana Rinas
6t 55m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 359 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tirana

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tirana, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
31. mai
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
Wizz Air Malta
14. jun.
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
TIA20:40Tirana Rinas
Norwegian
10. okt.
OSL02:40Oslo Gardermoen
3t 05m
TIA05:45Tirana Rinas

Andre kabinklasser for flyvninger til Tirana

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tirana

Hvilke flyselskaper flyr til Tirana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tirana

Air Serbia er et populært valg for de som reiser til Tirana. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Tirana, med flest avganger fra Beograd Nikola Tesla. Air Serbia sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 837 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 26 vurderinger, har momondo-brukere gitt Air Serbia en gjennomsnittsscore på 7,4/10.

Priser for fly med Scandinavian Airlines til Tirana kan koste fra så lite som 3 443 kr (tur/retur fra Ålesund Vigra, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 6 flyene som Scandinavian Airlines flyr til Tirana i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Scandinavian Airlines til Tirana, koster fra Wien Vienna Intl. Scandinavian Airlines har fått en score på 7,2/10 av momondo-brukere basert på totalt 403 vurdering.


Populære flybilletter til Tirana

Finn dine flybilletter til Tirana med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tirana
Raskeste flytid3t 05m
Laveste pris877 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tirana
Raskeste flytid17t 55m
Laveste pris3 091 kr
Flyvninger fra Tromsø til Tirana
Raskeste flytid34t 45m
Laveste pris5 393 kr
Flyvninger fra Bodø til Tirana
Raskeste flytid28t 40m
Laveste pris4 867 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Tirana

Tirana har et godt utbygd nettverk av busslinjer som betjener byen. Bussene går ikke veldig raskt, men til gjengjeld er det et veldig billig alternativ. En enkeltbillett koster ca. 50 Albanske Lek (ca. 5 NOK). Busser merket ‘Unaze’ følger ringveien rundt byen. Flere linjer betjener også shoppingsentrene rundt bykjernen. På busstasjonen finnes opplysninger om billetter og priser, og du kan også laste ned appen GetJar for å sjekke timetabeller, bussholdeplasser og priser på billetter.

Tirana sentrum er lite nok til at man kan oppdage det til fots. Vær oppmerksom på at kvaliteten på fortauene kan variere noe, så følg godt med når du går. Enkelte gatenavn har byttet navn relativt ofte, så det kan være en god idé å navigere i forhold til severdigheter i stedet. Bruk gjerne elven Lana River og gaten Dëshmorët e Kombit som utgangspunkt. Disse deler byen inn i fire ulike områder. I den sentrale delen finner du de gjenkjennelige landemerkene Pyramid og Taiwan Center godt synlig.


Visumkrav for Tirana

Du kan fint fly til Tirana uten å måtte tenke på visum. Som norsk borger behøver du ikke visum til Albania for opphold inntil 90 dager. Pass er det eneste godkjente identifikasjonsdokumentet, og må medbringes på reiser til Tirana. Husk at passet må være gyldig i minimum 3 måneder etter reisens slutt. Følg med på de offisielle nettsidene til den Albanske ambassaden i Norge for å få beskjed om eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Tirana


De beste tingene å se og gjøre i Tirana

Når du flyr til Tirana bør du oppleve attraksjoner som moskeen ved Skanderberg-torget (Sheshi Skënderbej) og klokketårnet Sahat-Kulla fra 1830. Fra klokketårnet får du flott utsikt over byen.

Barna har mye å glede seg over i dette ferieparadiset. Billige flybilletter til Tirana muliggjør blant annet at du kan ta med barna og se dukketeateret som tidligere var hjemmet til kongen Zog (1928-1939).


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Tirana når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Tirana, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Tirana på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.