Fly Europa Tyskland Frankfurt am Main

Finn billige fly til Frankfurt am Main

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Frankfurt am Main (FRA)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Frankfurt am Main

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Frankfurt am Main fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Frankfurt?

Dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som for eksempel i oktober eller november, kan du få billigere flybilletter til Frankfurt. I høysesongen i sommermånedene juli til august er det gjerne flere som flyr til Frankfurt, men da er det også større sjanse for regn og det kan være utfordrende å finne billige flybilletter til Frankfurt med hotell. Frankfurt er kjent for sine milde somre og kalde vintre, og uansett når på året du besøker Frankfurt kan du bli overrasket av regn. Men ikke la det stoppe deg fra å besøke denne spennende europeiske metropolen med alle sine skyskrapere, banker og multinasjonale selskaper. Kulturlivet har mye å by på uansett sesong. Book flyreise til Frankfurt online og besøk det vakre operahuset Alte Oper som nå brukes som konserthus.

Hvilken flyvning til Frankfurt am Main er den absolutt billigste?

278 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Frankfurt am Main. Denne flyvningen er fra Wien, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Frankfurt am Main. Du kan finne den billigste prisen til Frankfurt am Main fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Frankfurt am Main?

Den billigste måneden å fly til Frankfurt am Main fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 378 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Frankfurt am Main i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 378 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Frankfurt am Main?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Frankfurt am Main på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 725 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Frankfurt am Main på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 021 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Frankfurt am Main?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Frankfurt am Main på, er lørdag. Reisende som velger å reise til Frankfurt am Main på en lørdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 764 kr. Den dyreste dagen å fly til Frankfurt am Main på, er fredag, med priser som ligger på ca. 2 046 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Frankfurt am Main?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Frankfurt am Main, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 672 kr. Å fly til Frankfurt am Main på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er på ettermiddagen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Frankfurt am Main, med priser som ligger på ca. 2 120 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Frankfurt am Main?

De som skal fly til Frankfurt am Main kan potensielt finne bedre priser for Mannheim flyplass (72 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Frankfurt-Hahn flyplass (103 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Köln/Bonn flyplass (138 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Saarbrücken Ensheim flyplass (151 km fra sentrum i Frankfurt am Main), eller Karlsruhe Söllingen flyplass (154 km fra sentrum i Frankfurt am Main), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Frankfurt am Main?

Du kan finne tilbud for Köln/Bonn flyplass for i gjennomsnitt 2 002 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Frankfurt am Main

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Frankfurt am Main som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
25. feb.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
03:40
Frankfurt am Main
27. feb.
15:55
Frankfurt am Main
2t 00m
17:55
Oslo Gardermoen
1 021 kr
Finn lignende
Lufthansa
25. feb.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
07:05
Frankfurt am Main
27. feb.
02:00
Frankfurt am Main
2t 00m
04:00
Oslo Gardermoen
1 030 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. mar.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
03:40
Frankfurt am Main
6. mar.
04:50
Frankfurt am Main
2t 00m
06:50
Oslo Gardermoen
1 115 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. feb.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
03:40
Frankfurt am Main
21. feb.
08:05
Frankfurt am Main
2t 00m
10:05
Oslo Gardermoen
1 208 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. feb.
2t 20m
Oslo Gardermoen
2t 20m
03:40
Frankfurt am Main
13. feb.
04:50
Frankfurt am Main
2t 00m
06:50
Oslo Gardermoen
1 285 kr
Finn lignende
KLM
29. mar.
4t 05m
Bergen Flesland
4t 05m
1 stopp
17:45
Frankfurt am Main
2. apr.
07:45
Frankfurt am Main
5t 10m
1 stopp
12:55
Bergen Flesland
1 166 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Frankfurt am Main

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Frankfurt am Main, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
18. jul.
2t 05m
Oslo Gardermoen
2t 05m
07:20
Frankfurt am Main
SAS
15. mai
2t 05m
Oslo Gardermoen
2t 05m
07:20
Frankfurt am Main
SAS
15. mai
2t 05m
Oslo Gardermoen
2t 05m
07:20
Frankfurt am Main


Hvilke flyselskaper flyr til Frankfurt?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Frankfurt am Main

Lufthansa og SAS har direktefly til Frankfurt fra Oslo på ca. 2 timer. KLM og SAS tilbyr billige flybilletter til Frankfurt fra Bergen. Turen tar 3 timer og 30 minutter og inkluderer én mellomlanding. Fra Trondheim kan du få billige flybilletter til Frankfurt fra blant andre Lufthansa og SAS, som flyr til Frankfurt på 3 timer og 50 minutter med ett stopp underveis. Også Finnair, Brussels Airlines og Air Berlin er blant flyselskapene som kan skilte med billige flybilletter til Frankfurt. Husk da å undersøke om valg av flysete og muligheten for å sjekke inn bagasje er medregnet i prisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Frankfurt am Main, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Frankfurt fra Norge lander stort sett på Frankfurt internasjonale lufthavn. Du kommer deg enkelt til og fra flyplassen med offentlig transport. En mulighet er toget S-Bahn som har egen togstasjon under terminal 1 på flyplassen. Du kan velge mellom linje S8 til Frankfurt og S9 til Hanau. Begge togene går hvert tiende minutt og bruker ca. 12 minutter til sentralbanestasjonen i Frankfurt. Billett kjøper du ved billettautomatene før ombordstigning. Alternativt kan du ta buss mellom flyplassen og sentrum. Avgangstider og priser kan du se på en informasjonstavle på flyplassen, og bussene stopper foran terminal 1. Her finner du også taxier, i tillegg til ved terminal 2. Taxi bruker ca. 20–30 minutter inn til sentrum, litt avhengig av trafikk, og koster fra ca. € 20. Drosjene har taksameter. De billigste bussene har litt flere stopp og bruker derfor noe lengre tid. Bussbilletter kan kjøpes av bussjåføren.

Frankfurt-Hanh lufthavn ligger ca. 12 mil vest for Frankfurt. Ryanair er blant flyselskapene som flyr til Frankfurt og lander på denne flyplassen. Du kan ta ulike typer busser fra ca. € 15–35. Reisetiden ligger på rundt to timer. Taxi er tilgjengelig foran flyplassterminalen og bruker ca. 1 time og 15 minutter, avhengig av trafikk. Avtal pris med taxisjåføren.


Populære flybilletter til Frankfurt am Main

Finn dine flybilletter til Frankfurt am Main med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Frankfurt am Main
Raskeste flytid
2t 05m
Billigste pris
1 022 kr
Flyvninger fra Bergen til Frankfurt am Main
Raskeste flytid
4t 05m
Billigste pris
1 166 kr
Flyvninger fra Ålesund til Frankfurt am Main
Raskeste flytid
27t 05m
Billigste pris
1 634 kr
Flyvninger fra Trondheim til Frankfurt am Main
Raskeste flytid
3t 35m
Billigste pris
1 872 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Frankfurt?

Det er ikke noe problem å komme seg rundt i Frankfurt. Kollektivtransporten er godt utbygd, og du kan ta T-bane (U-Bahn), lokaltog (S-Bahn), busser og trikker. Både T-banen og bussene går stort sett mellom kl. 04.00 og 01.00, samt at det finnes flere nattbussruter. Samme billetter benyttes på alle de offentlige transportmidlene. De fleste enkeltbilletter er gyldige i én time og har overgangsmuligheter. Billetter kjøper du før du går om bord. Frankfurt Card som du kan kjøpe på turistkontoret ved Römer eller Hauptbahnhof, på jernbanestasjoner eller på flyplassen, gir deg ubegrenset med reiser med kollektivtransport, samt rabatt på museer. Enten du vil kjøre over eller under bakken er kollektivtilbudets holdeplasser godt merket.

Taxitilbudet er bra i Frankfurt, noe som i stor grad skyldes alle forretningsfolkene som besøker byen. Kjører man bil må man være obs på kø i rushtrafikken.


Kan man reise til Frankfurt uten pass eller visum?

Om du ikke skal oppholde deg i Tyskland i mer enn 90 dager, kan du enkelt fly til Frankfurt uten å måtte søke om visum. Både Norge og Tyskland er nemlig medlemmer av Schengen-avtalen. Pass må du imidlertid huske å ta med, og det må være gyldig under hele oppholdet. Pass er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig for nordmenn. Skal du være i Tyskland i mer enn tre måneder, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter at du reiser inn i landet. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til Frankfurt. For å holde deg oppdatert på nødvendige regler angående pass og visum anbefales det at du følger med på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Frankfurt?

I Frankfurt bør du nyte synet av skyskraperne og spasere rundt i sentrum. Ta turen til utsiktsplattformen på Main Tower ved Willy-Brandt-Platz. Fra 200 meter over bakken får du flott utsikt over Frankfurt.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom du booker billige flybilletter til Frankfurt kan du ta med barna til Frankfurt Zoo, en moderne økologisk dyrehage hvor dere møter alt fra pingviner, hvalross, elefanter, krokodiller og løver. Besøk også det naturhistoriske museet Senckenberg. Her kan dere oppleve planter, dyr og skjeletter fra for eksempel dinosaurer.

Hvor bør jeg shoppe?

I Frankfurt ligger en av Tysklands beste handlegater, den den 1,2 kilometer lange Die Zeil som kalles Tysklands svar på 5th Avenue i New York. Billige flybilletter til Frankfurt kan være en fordel, ettersom byen byr på så mange shoppingmuligheter. I gågaten mellom Hauptwache og Konstablerwache kryr det av shoppingsentre og butikker, og i Bergerstrasse i Nordend finner du en rekke spesialbutikker, bruktbutikker og gallerier.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Frankfurt har en rekke spennende områder, som Fressgasse, eller slafsegaten, som innbyggerne kaller den. Dette er på grunn av de mange delikatessebutikkene og spisestedene, og gaten ligger like vest for Hauptwache. Billige flybilletter til Frankfurt gjør også at du kan nyte en herlig utekveld ved Sachsenhausen, hvor du finner flotte utesteder med livemusikk.

Fly Europa Tyskland Frankfurt am Main
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse