Finn billige fly til Frankfurt am Main

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Frankfurt am Main

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Frankfurt am Main fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Frankfurt-Hahn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Frankfurt am Main

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Frankfurt am Main flyplass (FRA)

Vanligvis er flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main, som i gjennomsnitt koster 1 748 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Frankfurt am Main koster i gjennomsnitt kun 1 391 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember17 % dyrereDet koster ca. 2 044 kr for flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember260 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Frankfurt am Main?

Dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som for eksempel i oktober eller november, kan du få billigere flybilletter til Frankfurt. I høysesongen i sommermånedene juli til august er det gjerne flere som flyr til Frankfurt, men da er det også større sjanse for regn og det kan være utfordrende å finne billige flybilletter til Frankfurt med hotell. Frankfurt er kjent for sine milde somre og kalde vintre, og uansett når på året du besøker Frankfurt kan du bli overrasket av regn. Men ikke la det stoppe deg fra å besøke denne spennende europeiske metropolen med alle sine skyskrapere, banker og multinasjonale selskaper. Kulturlivet har mye å by på uansett sesong. Book flyreise til Frankfurt online og besøk det vakre operahuset Alte Oper som nå brukes som konserthus.

 • Hvilken flyvning til Frankfurt am Main er den absolutt billigste?

  284 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Frankfurt am Main. Denne flyvningen er fra Wien, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Frankfurt am Main. Du kan finne den billigste prisen til Frankfurt am Main fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Frankfurt am Main?

  Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Frankfurt am Main. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 391 kr. Hvis du ikke kan fly til Frankfurt am Main i November, er mai det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Frankfurt am Main i mai ligger i gjennomsnitt på 1 400 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Frankfurt am Main?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Frankfurt am Main på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 748 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Frankfurt am Main fra Norge for så lite som 730 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Frankfurt am Main?

  De som skal fly til Frankfurt am Main kan potensielt finne bedre priser for Mannheim flyplass (72 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Frankfurt-Hahn flyplass (103 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Köln/Bonn flyplass (138 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Saarbrücken Ensheim flyplass (151 km fra sentrum i Frankfurt am Main), eller Karlsruhe Söllingen flyplass (154 km fra sentrum i Frankfurt am Main), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Frankfurt am Main?

  Du kan finne tilbud for Köln/Bonn flyplass for i gjennomsnitt 2 050 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Frankfurt am Main

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Frankfurt am Main som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
30. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA11:15Frankfurt am Main
6. nov.
FRA06:25Frankfurt am Main
2t 00m
OSL08:25Oslo Gardermoen
Lufthansa
30. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA11:15Frankfurt am Main
6. nov.
FRA08:50Frankfurt am Main
2t 00m
OSL10:50Oslo Gardermoen
Lufthansa
30. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA11:15Frankfurt am Main
6. nov.
FRA03:05Frankfurt am Main
2t 00m
OSL05:05Oslo Gardermoen
1 087 kr
Finn lignende
Lufthansa
30. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
2t 10m
FRA04:45Frankfurt am Main
6. nov.
FRA03:05Frankfurt am Main
2t 00m
OSL05:05Oslo Gardermoen
1 009 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. des.
OSL08:10Oslo Gardermoen
2t 10m
FRA10:20Frankfurt am Main
6. des.
FRA05:25Frankfurt am Main
2t 00m
OSL07:25Oslo Gardermoen
1 017 kr
Finn lignende
Lufthansa
29. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
2t 10m
FRA04:45Frankfurt am Main
10. nov.
FRA02:05Frankfurt am Main
2t 00m
OSL04:05Oslo Gardermoen
1 104 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Frankfurt am Main

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Frankfurt am Main, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa, Ryanair og SAS
SAS
30. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
2t 10m
FRA06:05Frankfurt am Main
SAS
25. des.
OSL03:55Oslo Gardermoen
2t 10m
FRA06:05Frankfurt am Main
Lufthansa
2. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
2t 20m
FRA03:30Frankfurt am Main

Hvilke flyselskaper flyr til Frankfurt am Main?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Frankfurt am Main

Lufthansa og SAS har direktefly til Frankfurt fra Oslo på ca. 2 timer. KLM og SAS tilbyr billige flybilletter til Frankfurt fra Bergen. Turen tar 3 timer og 30 minutter og inkluderer én mellomlanding. Fra Trondheim kan du få billige flybilletter til Frankfurt fra blant andre Lufthansa og SAS, som flyr til Frankfurt på 3 timer og 50 minutter med ett stopp underveis. Også Finnair, Brussels Airlines og Air Berlin er blant flyselskapene som kan skilte med billige flybilletter til Frankfurt. Husk da å undersøke om valg av flysete og muligheten for å sjekke inn bagasje er medregnet i prisen.


Flyplasser nære Frankfurt am Main

Under finner du alle flyplassene i Frankfurt am Main sammen med avstanden til sentrum

Fly til Frankfurt fra Norge lander stort sett på Frankfurt internasjonale lufthavn. Du kommer deg enkelt til og fra flyplassen med offentlig transport. En mulighet er toget S-Bahn som har egen togstasjon under terminal 1 på flyplassen. Du kan velge mellom linje S8 til Frankfurt og S9 til Hanau. Begge togene går hvert tiende minutt og bruker ca. 12 minutter til sentralbanestasjonen i Frankfurt. Billett kjøper du ved billettautomatene før ombordstigning. Alternativt kan du ta buss mellom flyplassen og sentrum. Avgangstider og priser kan du se på en informasjonstavle på flyplassen, og bussene stopper foran terminal 1. Her finner du også taxier, i tillegg til ved terminal 2. Taxi bruker ca. 20–30 minutter inn til sentrum, litt avhengig av trafikk, og koster fra ca. € 20. Drosjene har taksameter. De billigste bussene har litt flere stopp og bruker derfor noe lengre tid. Bussbilletter kan kjøpes av bussjåføren.

Frankfurt-Hanh lufthavn ligger ca. 12 mil vest for Frankfurt. Ryanair er blant flyselskapene som flyr til Frankfurt og lander på denne flyplassen. Du kan ta ulike typer busser fra ca. € 15–35. Reisetiden ligger på rundt to timer. Taxi er tilgjengelig foran flyplassterminalen og bruker ca. 1 time og 15 minutter, avhengig av trafikk. Avtal pris med taxisjåføren.


Populære flybilletter til Frankfurt am Main

Finn dine flybilletter til Frankfurt am Main med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Frankfurt am Main
Raskeste flytid18t 55m
Billigst pris757 kr
Flyvninger fra Bergen til Frankfurt am Main
Raskeste flytid2t 00m
Billigst pris1 374 kr
Flyvninger fra Trondheim til Frankfurt am Main
Raskeste flytid4t 00m
Billigst pris1 791 kr
Flyvninger fra Ålesund til Frankfurt am Main
Raskeste flytid24t 05m
Billigst pris1 930 kr

Det er ikke noe problem å komme seg rundt i Frankfurt. Kollektivtransporten er godt utbygd, og du kan ta T-bane (U-Bahn), lokaltog (S-Bahn), busser og trikker. Både T-banen og bussene går stort sett mellom kl. 04.00 og 01.00, samt at det finnes flere nattbussruter. Samme billetter benyttes på alle de offentlige transportmidlene. De fleste enkeltbilletter er gyldige i én time og har overgangsmuligheter. Billetter kjøper du før du går om bord. Frankfurt Card som du kan kjøpe på turistkontoret ved Römer eller Hauptbahnhof, på jernbanestasjoner eller på flyplassen, gir deg ubegrenset med reiser med kollektivtransport, samt rabatt på museer. Enten du vil kjøre over eller under bakken er kollektivtilbudets holdeplasser godt merket.

Taxitilbudet er bra i Frankfurt, noe som i stor grad skyldes alle forretningsfolkene som besøker byen. Kjører man bil må man være obs på kø i rushtrafikken.


Om du ikke skal oppholde deg i Tyskland i mer enn 90 dager, kan du enkelt fly til Frankfurt uten å måtte søke om visum. Både Norge og Tyskland er nemlig medlemmer av Schengen-avtalen. Pass må du imidlertid huske å ta med, og det må være gyldig under hele oppholdet. Pass er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig for nordmenn. Skal du være i Tyskland i mer enn tre måneder, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter at du reiser inn i landet. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til Frankfurt. For å holde deg oppdatert på nødvendige regler angående pass og visum anbefales det at du følger med på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


Start planleggingen av reisen til Frankfurt am Main


Hva bør jeg oppleve i Frankfurt?

I Frankfurt bør du nyte synet av skyskraperne og spasere rundt i sentrum. Ta turen til utsiktsplattformen på Main Tower ved Willy-Brandt-Platz. Fra 200 meter over bakken får du flott utsikt over Frankfurt.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom du booker billige flybilletter til Frankfurt kan du ta med barna til Frankfurt Zoo, en moderne økologisk dyrehage hvor dere møter alt fra pingviner, hvalross, elefanter, krokodiller og løver. Besøk også det naturhistoriske museet Senckenberg. Her kan dere oppleve planter, dyr og skjeletter fra for eksempel dinosaurer.

Hvor bør jeg shoppe?

I Frankfurt ligger en av Tysklands beste handlegater, den den 1,2 kilometer lange Die Zeil som kalles Tysklands svar på 5th Avenue i New York. Billige flybilletter til Frankfurt kan være en fordel, ettersom byen byr på så mange shoppingmuligheter. I gågaten mellom Hauptwache og Konstablerwache kryr det av shoppingsentre og butikker, og i Bergerstrasse i Nordend finner du en rekke spesialbutikker, bruktbutikker og gallerier.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Frankfurt har en rekke spennende områder, som Fressgasse, eller slafsegaten, som innbyggerne kaller den. Dette er på grunn av de mange delikatessebutikkene og spisestedene, og gaten ligger like vest for Hauptwache. Billige flybilletter til Frankfurt gjør også at du kan nyte en herlig utekveld ved Sachsenhausen, hvor du finner flotte utesteder med livemusikk.