Finn billige fly til Frankfurt am Main

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Frankfurt am Main

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Frankfurt am Main

Beste pris på enveisbillett

330 kr

Beste pris på tur/retur-billett

865 kr

Raskeste flytid

2t 20m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Frankfurt am Main fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 330 kr (Oslo Gardermoen til Frankfurt-Hahn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Frankfurt am Main fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 865 kr (Oslo Gardermoen til Frankfurt-Hahn).
Den kjappeste flyvningen til Frankfurt am Main fra Norge tar 2t 20m (Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Frankfurt am Main, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Frankfurt am Main

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Frankfurt am Main fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Frankfurt-Hahn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Frankfurt am Main

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Frankfurt am Main (FK0)

Vanligvis er flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main, som i gjennomsnitt koster 1 879 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Frankfurt am Main koster i gjennomsnitt kun 1 400 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli57 % dyrereDet koster ca. 2 945 kr for flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli239 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Frankfurt am Main?

Dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som for eksempel i oktober eller november, kan du få billigere flybilletter til Frankfurt. I høysesongen i sommermånedene juli til august er det gjerne flere som flyr til Frankfurt, men da er det også større sjanse for regn og det kan være utfordrende å finne billige flybilletter til Frankfurt med hotell. Frankfurt er kjent for sine milde somre og kalde vintre, og uansett når på året du besøker Frankfurt kan du bli overrasket av regn. Men ikke la det stoppe deg fra å besøke denne spennende europeiske metropolen med alle sine skyskrapere, banker og multinasjonale selskaper. Kulturlivet har mye å by på uansett sesong. Book flyreise til Frankfurt online og besøk det vakre operahuset Alte Oper som nå brukes som konserthus.

180 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Frankfurt am Main. Denne flyvningen er fra Nador, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Frankfurt am Main. Du kan finne den billigste prisen til Frankfurt am Main fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Frankfurt am Main. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 400 kr. Hvis du ikke kan fly til Frankfurt am Main i september, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Frankfurt am Main i November ligger i gjennomsnitt på 1 497 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Frankfurt am Main på, er 27 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 879 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Frankfurt am Main fra Norge for så lite som 865 kr på momondo.

De som skal fly til Frankfurt am Main kan potensielt finne bedre priser for Mannheim flyplass (72 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Frankfurt-Hahn flyplass (103 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Köln/Bonn flyplass (138 km fra sentrum i Frankfurt am Main), Saarbrücken Ensheim flyplass (151 km fra sentrum i Frankfurt am Main), eller Karlsruhe Söllingen flyplass (154 km fra sentrum i Frankfurt am Main), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Saarbrücken Ensheim flyplass for i gjennomsnitt 1 234 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, du kan reise til Gutleutviertel via en flyvning til flyplassen Frankfurt am Main i Frankfurt am Main (Gutleutviertel som ligger 9,4 km unna flyplassen).Flotte tilbud på flyreiser til Frankfurt am Main

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Frankfurt am Main som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
13. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
HHN14:25Frankfurt-Hahn
20. sep.
HHN16:45Frankfurt-Hahn
11t 25m
1 stopp
OSL04:10Oslo Gardermoen
Ryanair
30. okt.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
21t 45m
1 stopp
HHN07:45Frankfurt-Hahn
6. nov.
HHN01:25Frankfurt-Hahn
31t 20m
2 stopp
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
1 011 kr
Finn lignende
Ryanair
30. okt.
TRF07:10Oslo Torp Sandefjord
24t 35m
2 stopp
HHN07:45Frankfurt-Hahn
6. nov.
HHN01:25Frankfurt-Hahn
31t 20m
2 stopp
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
1 040 kr
Finn lignende
Ryanair
13. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
HHN14:05Frankfurt-Hahn
21. sep.
HHN10:00Frankfurt-Hahn
5t 55m
1 stopp
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
1 118 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL05:20Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
HHN14:25Frankfurt-Hahn
10. sep.
HHN12:10Frankfurt-Hahn
6t 15m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 128 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL05:20Oslo Gardermoen
9t 05m
1 stopp
HHN14:25Frankfurt-Hahn
10. sep.
HHN12:10Frankfurt-Hahn
6t 15m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 157 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Frankfurt am Main

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Frankfurt am Main, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL15:55Oslo Gardermoen
18t 25m
1 stopp
HHN10:20Frankfurt-Hahn
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
25t 20m
1 stopp
HHN14:25Frankfurt-Hahn
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
25t 20m
1 stopp
HHN14:25Frankfurt-Hahn

Hvilke flyselskaper flyr til Frankfurt am Main?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Frankfurt am Main

Hvilke flyselskaper flyr til Frankfurt am Main?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Frankfurt am Main med. Scandinavian Airlines, KLM og LOT er også populære valg ved reiser til Frankfurt am Main from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Frankfurt am Main jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Frankfurt am Main

Under finner du alle flyplassene i Frankfurt am Main sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Frankfurt am Main fra flyplassen

Fly til Frankfurt fra Norge lander stort sett på Frankfurt internasjonale lufthavn. Du kommer deg enkelt til og fra flyplassen med offentlig transport. En mulighet er toget S-Bahn som har egen togstasjon under terminal 1 på flyplassen. Du kan velge mellom linje S8 til Frankfurt og S9 til Hanau. Begge togene går hvert tiende minutt og bruker ca. 12 minutter til sentralbanestasjonen i Frankfurt. Billett kjøper du ved billettautomatene før ombordstigning. Alternativt kan du ta buss mellom flyplassen og sentrum. Avgangstider og priser kan du se på en informasjonstavle på flyplassen, og bussene stopper foran terminal 1. Her finner du også taxier, i tillegg til ved terminal 2. Taxi bruker ca. 20–30 minutter inn til sentrum, litt avhengig av trafikk, og koster fra ca. € 20. Drosjene har taksameter. De billigste bussene har litt flere stopp og bruker derfor noe lengre tid. Bussbilletter kan kjøpes av bussjåføren.

Frankfurt-Hanh lufthavn ligger ca. 12 mil vest for Frankfurt. Ryanair er blant flyselskapene som flyr til Frankfurt og lander på denne flyplassen. Du kan ta ulike typer busser fra ca. € 15–35. Reisetiden ligger på rundt to timer. Taxi er tilgjengelig foran flyplassterminalen og bruker ca. 1 time og 15 minutter, avhengig av trafikk. Avtal pris med taxisjåføren.


Populære flybilletter til Frankfurt am Main

Finn dine flybilletter til Frankfurt am Main med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Frankfurt am Main
Raskeste flytid6t 55m
Laveste pris1 011 kr
Flyvninger fra Bergen til Frankfurt am Main
Raskeste flytid2t 05m
Laveste pris1 429 kr
Flyvninger fra Trondheim til Frankfurt am Main
Raskeste flytid4t 55m
Laveste pris2 381 kr
Flyvninger fra Ålesund til Frankfurt am Main
Raskeste flytid7t 30m
Laveste pris2 508 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Frankfurt am Main

Det er ikke noe problem å komme seg rundt i Frankfurt. Kollektivtransporten er godt utbygd, og du kan ta T-bane (U-Bahn), lokaltog (S-Bahn), busser og trikker. Både T-banen og bussene går stort sett mellom kl. 04.00 og 01.00, samt at det finnes flere nattbussruter. Samme billetter benyttes på alle de offentlige transportmidlene. De fleste enkeltbilletter er gyldige i én time og har overgangsmuligheter. Billetter kjøper du før du går om bord. Frankfurt Card som du kan kjøpe på turistkontoret ved Römer eller Hauptbahnhof, på jernbanestasjoner eller på flyplassen, gir deg ubegrenset med reiser med kollektivtransport, samt rabatt på museer. Enten du vil kjøre over eller under bakken er kollektivtilbudets holdeplasser godt merket.

Taxitilbudet er bra i Frankfurt, noe som i stor grad skyldes alle forretningsfolkene som besøker byen. Kjører man bil må man være obs på kø i rushtrafikken.


Visumkrav for Frankfurt am Main

Om du ikke skal oppholde deg i Tyskland i mer enn 90 dager, kan du enkelt fly til Frankfurt uten å måtte søke om visum. Både Norge og Tyskland er nemlig medlemmer av Schengen-avtalen. Pass må du imidlertid huske å ta med, og det må være gyldig under hele oppholdet. Pass er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig for nordmenn. Skal du være i Tyskland i mer enn tre måneder, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter at du reiser inn i landet. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til Frankfurt. For å holde deg oppdatert på nødvendige regler angående pass og visum anbefales det at du følger med på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


Start planleggingen av reisen til Frankfurt am Main


De beste tingene å se og gjøre i Frankfurt am Main

I Frankfurt bør du nyte synet av skyskraperne og spasere rundt i sentrum. Ta turen til utsiktsplattformen på Main Tower ved Willy-Brandt-Platz. Fra 200 meter over bakken får du flott utsikt over Frankfurt.

Dersom du booker billige flybilletter til Frankfurt kan du ta med barna til Frankfurt Zoo, en moderne økologisk dyrehage hvor dere møter alt fra pingviner, hvalross, elefanter, krokodiller og løver. Besøk også det naturhistoriske museet Senckenberg. Her kan dere oppleve planter, dyr og skjeletter fra for eksempel dinosaurer.

I Frankfurt ligger en av Tysklands beste handlegater, den den 1,2 kilometer lange Die Zeil som kalles Tysklands svar på 5th Avenue i New York. Billige flybilletter til Frankfurt kan være en fordel, ettersom byen byr på så mange shoppingmuligheter. I gågaten mellom Hauptwache og Konstablerwache kryr det av shoppingsentre og butikker, og i Bergerstrasse i Nordend finner du en rekke spesialbutikker, bruktbutikker og gallerier.

Frankfurt har en rekke spennende områder, som Fressgasse, eller slafsegaten, som innbyggerne kaller den. Dette er på grunn av de mange delikatessebutikkene og spisestedene, og gaten ligger like vest for Hauptwache. Billige flybilletter til Frankfurt gjør også at du kan nyte en herlig utekveld ved Sachsenhausen, hvor du finner flotte utesteder med livemusikk.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Frankfurt am Main når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Frankfurt am Main, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Frankfurt am Main med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Frankfurt am Main. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Frankfurt am Main flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Frankfurt am Main

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Frankfurt am Main

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.