Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Frankfurt am Main

Billige flyvninger til Frankfurt am Main fra 1 494 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Frankfurt am Main med avgang den 24.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Frankfurt am Main flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Frankfurt am Main

Beste pris på enveisbillett

899 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 494 kr

Raskeste flytid

2t 05m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Frankfurt am Main fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 899 kr (Bergen Flesland til Frankfurt am Main).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Frankfurt am Main fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 494 kr (Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main).
Den kjappeste flyvningen til Frankfurt am Main fra Norge tar 2t 05m (Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Frankfurt am Main, deriblant Lufthansa, Air France og Scandinavian Airlines.

Frankfurt am Main flyinnsikt og trender

Se innsikt for Frankfurt am Main-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Frankfurt am Main?

Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Frankfurt am Main. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 852 kr. Hvis du ikke kan fly til Frankfurt am Main i oktober, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Frankfurt am Main i November ligger i gjennomsnitt på 1 971 kr.

Hvilken flyvning til Frankfurt am Main er den absolutt billigste?

1 462 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Frankfurt am Main. Denne flyvningen er fra Skopje, og er 2 % billigere enn de fleste flyvninger til Frankfurt am Main. Du kan finne den billigste prisen til Frankfurt am Main fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Frankfurt am Main?

Dataene våre viser at det er lørdag som er den billigste dagen å fly til Frankfurt am Main på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 039 kr. Flyvninger fra Norge til Frankfurt am Main på en mandag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 490 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Frankfurt am Main?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Frankfurt am Main på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 064 kr. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Frankfurt am Main, med priser som ligger på ca. 2 716 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Frankfurt am Main?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Frankfurt am Main (Frankfurt am Main), kan du regne med en flytid på henholdsvis 2t 10m og 2t 05m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Frankfurt am Main?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Frankfurt am Main på, er 38 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 310 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Frankfurt am Main

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Frankfurt am Main fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Frankfurt-Hahn flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Frankfurt am Main

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Frankfurt-Hahn flyplass (HHN)

Vanligvis er flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Frankfurt-Hahn, som i gjennomsnitt koster 2 277 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Frankfurt am Main koster i gjennomsnitt kun 1 852 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni30 % dyrereDet koster ca. 2 999 kr for flyvninger til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FRANKFURT AM MAIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember204 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Frankfurt am Main fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Frankfurt am Main

Dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som for eksempel i oktober eller november, kan du få billigere flybilletter til Frankfurt. I høysesongen i sommermånedene juli til august er det gjerne flere som flyr til Frankfurt, men da er det også større sjanse for regn og det kan være utfordrende å finne billige flybilletter til Frankfurt med hotell. Frankfurt er kjent for sine milde somre og kalde vintre, og uansett når på året du besøker Frankfurt kan du bli overrasket av regn. Men ikke la det stoppe deg fra å besøke denne spennende europeiske metropolen med alle sine skyskrapere, banker og multinasjonale selskaper. Kulturlivet har mye å by på uansett sesong. Book flyreise til Frankfurt online og besøk det vakre operahuset Alte Oper som nå brukes som konserthus.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Frankfurt am Main?

De som skal fly til Frankfurt am Main kan potensielt finne bedre priser for Köln/Bonn flyplass (138 km fra sentrum i Frankfurt am Main), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Frankfurt am Main?

Du kan finne tilbud for Köln/Bonn flyplass for i gjennomsnitt 1 496 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Flughafen?

Ja, du kan reise til Flughafen via en flyvning til flyplassen Frankfurt am Main i Frankfurt am Main (Flughafen som ligger 1,0 km unna flyplassen).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Congress Center Messe Frankfurt?

Flyplassen med kortest avstand til Congress Center Messe Frankfurt, er Frankfurt am Main som ligger 10,2 km unna.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Frankfurt am Main fra flyvninger sist?

Pris for Frankfurt am Main fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Frankfurt am Main fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 7 tilbydere å velge mellom fra Frankfurt am Main flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Frankfurt am Main?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Frankfurt am Main med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Frankfurt am Main?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Frankfurt am Main, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Frankfurt am Main. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Frankfurt am Main

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Frankfurt am Main som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
24. apr.
OSL13:05Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA15:10Frankfurt am Main
10. mai
FRA07:00Frankfurt am Main
2t 00m
OSL09:00Oslo Gardermoen
1 494 kr
Finn lignende
Lufthansa
2. mai
OSL18:50Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA20:55Frankfurt am Main
9. mai
FRA21:50Frankfurt am Main
2t 00m
OSL23:50Oslo Gardermoen
1 505 kr
Finn lignende
Lufthansa
3. mai
OSL18:50Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA20:55Frankfurt am Main
5. mai
FRA07:00Frankfurt am Main
2t 00m
OSL09:00Oslo Gardermoen
1 538 kr
Finn lignende
Lufthansa
3. mai
OSL06:35Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA08:40Frankfurt am Main
5. mai
FRA07:00Frankfurt am Main
2t 00m
OSL09:00Oslo Gardermoen
1 548 kr
Finn lignende
Lufthansa
30. mai
OSL06:35Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA08:40Frankfurt am Main
2. jun.
FRA07:00Frankfurt am Main
2t 00m
OSL09:00Oslo Gardermoen
1 657 kr
Finn lignende
Lufthansa
24. apr.
OSL13:05Oslo Gardermoen
2t 05m
FRA15:10Frankfurt am Main
10. mai
FRA16:00Frankfurt am Main
2t 00m
OSL18:00Oslo Gardermoen
1 689 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Frankfurt am Main

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Frankfurt am Main, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Austrian Airlines, Lufthansa og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
21. mai
BGO18:55Bergen Flesland
19t 50m
1 stopp
FRA14:45Frankfurt am Main
Scandinavian Airlines
27. mai
BGO06:00Bergen Flesland
8t 45m
1 stopp
FRA14:45Frankfurt am Main
airBaltic
5. mai
OSL08:25Oslo Gardermoen
24t 45m
1 stopp
FRA09:10Frankfurt am Main

Slik kommer du deg rundt omkring i Frankfurt am Main

Det er ikke noe problem å komme seg rundt i Frankfurt. Kollektivtransporten er godt utbygd, og du kan ta T-bane (U-Bahn), lokaltog (S-Bahn), busser og trikker. Både T-banen og bussene går stort sett mellom kl. 04.00 og 01.00, samt at det finnes flere nattbussruter. Samme billetter benyttes på alle de offentlige transportmidlene. De fleste enkeltbilletter er gyldige i én time og har overgangsmuligheter. Billetter kjøper du før du går om bord. Frankfurt Card som du kan kjøpe på turistkontoret ved Römer eller Hauptbahnhof, på jernbanestasjoner eller på flyplassen, gir deg ubegrenset med reiser med kollektivtransport, samt rabatt på museer. Enten du vil kjøre over eller under bakken er kollektivtilbudets holdeplasser godt merket.

Taxitilbudet er bra i Frankfurt, noe som i stor grad skyldes alle forretningsfolkene som besøker byen. Kjører man bil må man være obs på kø i rushtrafikken.


Visumkrav for Frankfurt am Main

Om du ikke skal oppholde deg i Tyskland i mer enn 90 dager, kan du enkelt fly til Frankfurt uten å måtte søke om visum. Både Norge og Tyskland er nemlig medlemmer av Schengen-avtalen. Pass må du imidlertid huske å ta med, og det må være gyldig under hele oppholdet. Pass er det eneste identifikasjonspapiret som er internasjonalt gyldig for nordmenn. Skal du være i Tyskland i mer enn tre måneder, må du registrere deg hos de tyske myndighetene innen syv dager etter at du reiser inn i landet. Nødpass er også gyldig for innreise når du flyr til Frankfurt. For å holde deg oppdatert på nødvendige regler angående pass og visum anbefales det at du følger med på ambassadens og regjeringens offisielle nettsider.


De beste tingene å se og gjøre i Frankfurt am Main

Hva bør jeg oppleve i Frankfurt?

I Frankfurt bør du nyte synet av skyskraperne og spasere rundt i sentrum. Ta turen til utsiktsplattformen på Main Tower ved Willy-Brandt-Platz. Fra 200 meter over bakken får du flott utsikt over Frankfurt.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom du booker billige flybilletter til Frankfurt kan du ta med barna til Frankfurt Zoo, en moderne økologisk dyrehage hvor dere møter alt fra pingviner, hvalross, elefanter, krokodiller og løver. Besøk også det naturhistoriske museet Senckenberg. Her kan dere oppleve planter, dyr og skjeletter fra for eksempel dinosaurer.

Hvor bør jeg shoppe?

I Frankfurt ligger en av Tysklands beste handlegater, den den 1,2 kilometer lange Die Zeil som kalles Tysklands svar på 5th Avenue i New York. Billige flybilletter til Frankfurt kan være en fordel, ettersom byen byr på så mange shoppingmuligheter. I gågaten mellom Hauptwache og Konstablerwache kryr det av shoppingsentre og butikker, og i Bergerstrasse i Nordend finner du en rekke spesialbutikker, bruktbutikker og gallerier.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Frankfurt har en rekke spennende områder, som Fressgasse, eller slafsegaten, som innbyggerne kaller den. Dette er på grunn av de mange delikatessebutikkene og spisestedene, og gaten ligger like vest for Hauptwache. Billige flybilletter til Frankfurt gjør også at du kan nyte en herlig utekveld ved Sachsenhausen, hvor du finner flotte utesteder med livemusikk.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Frankfurt am Main?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Frankfurt am Main når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Frankfurt am Main, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Frankfurt am Main med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Frankfurt am Main med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Frankfurt am Main?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Frankfurt am Main. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Frankfurt am Main akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Frankfurt am Main flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Frankfurt am Main på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Frankfurt am Main.

Populære flyvninger til Frankfurt am Main
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post