Finn billige fly til Alicante

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Alicante

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Alicante

Beste pris på enveisbillett

221 kr

Beste pris på tur/retur-billett

433 kr

Raskeste flytid

3t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Alicante fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 221 kr (Oslo Torp Sandefjord til Alicante).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Alicante fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 433 kr (Oslo Torp Sandefjord til Alicante).
Den kjappeste flyvningen til Alicante fra Norge tar 3t 25m (Stavanger Sola til Alicante).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Alicante, deriblant Norwegian, Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alicante

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alicante fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alicante

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alicante

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Alicante fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 978 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar55 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alicante koster i gjennomsnitt kun 885 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli96 % dyrereDet koster ca. 3 876 kr for flyvninger til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli370 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Alicante?

Mange velger å fly til Alicante for å nyte herlige sandstrender i juni, juli og desember. Høysesongen henger ofte sammen med skoleferier, og det er derfor flyreiser til Alicante vanligvis koster mer i sommer-, påske- og juleferien. Spesielt om sommeren flokker det seg reisende fra Norge som ønsker å nyte strandliv og deilig sol i denne vakre, spanske byen.

Lavsesongen er fra januar til utover våren, samt rundt november, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til Alicante. Gjennomsnittstemperaturen er noe kjøligere på denne tiden, men du kan likevel få litt sol mens du utforsker området og besøker spennende severdigheter. Ettersom Alicante ligger rett ved Middelhavet, kan du uansett nyte sol og godt klima, året rundt.

80 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Alicante. Denne flyvningen er fra Tétouan, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Alicante. Du kan finne den billigste prisen til Alicante fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Alicante fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 885 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alicante i løpet av Januar, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 106 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Alicante på, er ca. 34 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 978 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 433 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Alicante. Hvis du planlegger å fly til Alicante, bør du vurdere å bestille flyvninger til Corvera Intl flyplass (82 km fra sentrum i Alicante), eller Valencia flyplass (127 km fra sentrum i Alicante).

Corvera Intl flyplass har en gjennomsnittspris på 3 148 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Alicante. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Alicante

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alicante som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
3. sep.
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:25Alicante
10. sep.
ALC11:40Alicante
3t 40m
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
5. sep.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante
12. sep.
ALC12:20Alicante
3t 40m
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
5. sep.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante
11. sep.
ALC11:50Alicante
3t 40m
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
11. sep.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
21. sep.
ALC11:50Alicante
3t 40m
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
3. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
3t 45m
ALC05:45Alicante
10. des.
ALC15:00Alicante
3t 55m
OSL18:55Oslo Gardermoen
Ryanair
11. nov.
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC10:00Alicante
18. nov.
ALC02:10Alicante
3t 45m
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Alicante

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Alicante, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
20. aug.
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:25Alicante
Ryanair
23. okt.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
Ryanair
22. aug.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante

Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alicante

Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Alicante med. Scandinavian Airlines, Ryanair og Norwegian Air International er også populære valg ved reiser til Alicante from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Alicante jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Norwegian Air International til Alicante

Det mest populære flyselskapet for fly til Alicante på momondo, er Norwegian Air International som har 2 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Helsinki Helsingfors Vantaa, og det beste tilbudet på en flyvning med Norwegian Air International til Alicante, kostet 990 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Alicante, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 29 Norwegian Air International vurdering, har det fått en score på 9,1 av momondo-brukere.

Flyvninger med Flyr AS til Alicante

Flyr AS (8,6/10, 3 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Alicante, med tilbud fra så lite som 919 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 4 Flyr AS flyvninger i uken til Alicante, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Alicante

Under finner du alle flyplassene i Alicante sammen med avstanden til sentrum

Når du først har kommet med et fly til Alicante og fått hentet bagasje, er veien videre til hotell det neste du bør finne ut av. Det er raskt og enkelt å komme seg både til og fra flyplassen og sentrum av byen. Du kan hoppe på en lokalbuss for så lite som 1–2 euro, og de går daglig mellom 07.10 og 22.10. Du kan også ta tog dersom du skal videre til andre destinasjoner som Benidorm. Det offisielle taxiselskapet for Alicante lufthavn heter Radio Taxi Elche, og kjøretøyene er lett gjenkjennelige med grønn stripe fra front til bakparten av bilen. De er dessuten skiltet med “Elche” på dørene. Taxi inn til Alicante koster ca. 18–20 euro. Det er også mulig å bestille taxi på forhånd når du skal tilbake til flyplassen fra Alicante.


Populære flybilletter til Alicante

Finn dine flybilletter til Alicante med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alicante
Raskeste flytid3t 35m
Laveste pris462 kr
Flyvninger fra Trondheim til Alicante
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 423 kr
Flyvninger fra Bergen til Alicante
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris1 058 kr
Flyvninger fra Stavanger til Alicante
Raskeste flytid3t 25m
Laveste pris1 279 kr
Flyvninger fra Ålesund til Alicante
Raskeste flytid3t 55m
Laveste pris1 798 kr
Flyvninger fra Haugesund til Alicante
Raskeste flytid3t 35m
Laveste pris1 077 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Alicante
Raskeste flytid8t 00m
Laveste pris1 750 kr
Flyvninger fra Molde til Alicante
Raskeste flytid12t 30m
Laveste pris1 972 kr
Flyvninger fra Volda til Alicante
Raskeste flytid9t 35m
Laveste pris3 520 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Alicante

Veiene i byen er gode, og flere velger derfor å leie bil for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen. Planlegger du å være en lengre periode eller har mange steder du ønsker å besøke, synes mange at det er praktisk med egen bil for hånden. Bilen kan dessuten bestilles på forhånd, og være klar til du kommer med fly til Alicante. I tillegg er tilbudet for offentlig transport både godt utbygd og billig, og billettene koster fra 1–2 euro.

Alicante er en by med mye å se, og ønsker du å få med deg mest mulig kan du vurdere sykkel, Segway eller hoppe av og på turistbusser. Priser for guidet tur på Segway, for eksempel, er på rundt 300–400 kr. Det er lurt å booke på nettet for å sikre seg plass på de populære turene. Dessuten er den sjarmerende byen fin å utforske til fots, særlig dersom du tar turen innom en av de mange, grønne parkene eller gamlebyen El Barrio.


Visumkrav for Alicante

Når du har bestilt billige flybilletter til Alicante, er det viktig å kjenne til de gjeldende reglene for pass og visum. De færreste av oss ønsker å sitte fast på flyplassen og bli nektet innreise. Det anbefales at du undersøker dette online på den spanske ambassadens nettsider i god tid, ettersom kravene fort kan forandre seg. Alle norske statsborgere må ha gyldig pass for å reise til Alicante, ettersom passet er det eneste norske gyldige identifikasjonsdokumentet. Du behøver derimot ikke visum for å reise til Spania. Sjekk at passet ditt er gyldig for hele oppholdsperioden før du hopper på et fly til Alicante.


Start planleggingen av reisen til Alicante


De beste tingene å se og gjøre i Alicante

Ønsker du rik historie, morsomme aktiviteter og deilige strender, kan du med fordel bestille billige flybilletter til Alicante. Byen har også mange interessante omvisninger å by på, for eksempel omvisning i festningen Santa Barbara slott. Ta deg gjerne en pause etter omvisningen, og nyt et godt måltid med paella og velsmakende vin. Dersom du ønsker litt mer action, kan du hive deg på en Segway og utforske byen med fart og spenning.

Mange barn synes det er spennende med et besøk på Santa Barbara slott. Først kan dere ta gondolbanen opp på toppen, og her kan de leke og utforske gamle kanoner og vakttårn. I tillegg har byen to dyreparker med blant annet løver, tigre og sjiraffer.

Har du kommet med fly til Alicante, er det bare å glede seg til å utforske unike butikker og populære butikkjeder. Gatene mellom La Rambla, Avenidade Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio har mange, gode handleopplevelser å friste med.

Når billige flybilletter til Alicante er kjøpt og bestilt, har du mye å se frem til. Gamlebyen El Barrio er en sjarmerende gamleby med mange butikker, restauranter og puber. Ta deg en rusletur nedover gågaten Calle Mayo, og utforsk katedralen San Nicolas. Ønsker du å ta veien videre til noen av byens beste strender, kan du med fordel besøke bydelen Albuferete. Her finner du rik historie med romerske ruiner, og bedagelig strandliv på Playa de San Juan.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Alicante. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Alicante med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Alicante. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Alicante nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Alicante og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Alicante

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Alicante

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.