Finn billige fly til Alicante

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Alicante (ALC)
tor.. 24.9.
tor.. 1.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Alicante

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alicante fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Alicante?

Mange velger å fly til Alicante for å nyte herlige sandstrender i juni, juli og desember. Høysesongen henger ofte sammen med skoleferier, og det er derfor flyreiser til Alicante vanligvis koster mer i sommer-, påske- og juleferien. Spesielt om sommeren flokker det seg reisende fra Norge som ønsker å nyte strandliv og deilig sol i denne vakre, spanske byen.

Lavsesongen er fra januar til utover våren, samt rundt november, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til Alicante. Gjennomsnittstemperaturen er noe kjøligere på denne tiden, men du kan likevel få litt sol mens du utforsker området og besøker spennende severdigheter. Ettersom Alicante ligger rett ved Middelhavet, kan du uansett nyte sol og godt klima, året rundt.

Hvilken flyvning til Alicante er den absolutt billigste?

304 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Alicante. Denne flyvningen er fra Palma de Mallorca, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Alicante. Du kan finne den billigste prisen til Alicante fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Alicante?

Dataene våre viser at det er lørdag som er den billigste dagen å fly til Alicante på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 298 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Alicante på en torsdag, 2 655 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Alicante?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Alicante, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 982 kr. Å fly til Alicante kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Alicante er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 670 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Alicante?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Alicante. Hvis du planlegger å fly til Alicante, bør du vurdere å bestille flyvninger til Corvera Intl flyplass (82 km fra sentrum i Alicante), eller Valencia flyplass (127 km fra sentrum i Alicante).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Alicante?

Corvera Intl flyplass har en gjennomsnittspris på 2 539 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Alicante. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Alicante

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alicante som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
30. sep.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
3t 35m
ALC
Alicante
1. okt.
ALC
Alicante
17t 10m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
3t 35m
ALC
Alicante
1. okt.
ALC
Alicante
16t 25m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Lufthansa
24. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
10t 10m
1 stopp
ALC
Alicante
25. okt.
ALC
Alicante
7t 10m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 156 kr
Finn lignende
Ryanair
23. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
18t 55m
1 stopp
ALC
Alicante
25. okt.
ALC
Alicante
3t 50m
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
3t 35m
ALC
Alicante
25. okt.
ALC
Alicante
3t 50m
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
30. sep.
OSL
Oslo Gardermoen
17t 25m
1 stopp
ALC
Alicante
1. okt.
ALC
Alicante
17t 10m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Alicante

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Alicante, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
29. sep.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
18t 00m
1 stopp
ALC
Alicante
Flere flyselskaper
13. okt.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
25t 00m
2 stopp
ALC
Alicante
SAS
10. nov.
BGO
Bergen Flesland
5t 30m
1 stopp
ALC
Alicante

Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alicante

Norwegian, SAS og Ryanair er populære selskap for deg som vil fly til Alicante fra Norge. Ryanair flyr direkte fra Sandefjord lufthavn, Torp, mens ønsker du å bestille flybilletter til Alicante fra Bergen eller Oslo, kan du fly direkte med Norwegian og SAS. Det samme gjelder for reisende fra Trondheim. Du flyr direkte på ca. 3–4 timer fra alle flyplassene. Fra Bergen med mellomlanding tar det ca. 10 timer og oppover, og minst 8 timer fra Trondheim og Oslo.

Ønsker du alle gebyrer inkludert i prisen, kan du bestille billige flybilletter til Alicante fra tradisjonelle selskap som SAS. Lavpriskjeder som Ryanair og Norwegian har ofte ganske billige billetter til Alicante, og du kan selv velge om du ønsker å sjekke inn bagasje, velge flysete på forhånd, osv.

På momondo finner du også pakkereiser med hotell, dersom du ønsker å bestille alt i ett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Alicante til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Alicante, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du først har kommet med et fly til Alicante og fått hentet bagasje, er veien videre til hotell det neste du bør finne ut av. Det er raskt og enkelt å komme seg både til og fra flyplassen og sentrum av byen. Du kan hoppe på en lokalbuss for så lite som 1–2 euro, og de går daglig mellom 07.10 og 22.10. Du kan også ta tog dersom du skal videre til andre destinasjoner som Benidorm. Det offisielle taxiselskapet for Alicante lufthavn heter Radio Taxi Elche, og kjøretøyene er lett gjenkjennelige med grønn stripe fra front til bakparten av bilen. De er dessuten skiltet med “Elche på dørene. Taxi inn til Alicante koster ca. 18–20 euro. Det er også mulig å bestille taxi på forhånd når du skal tilbake til flyplassen fra Alicante.


Populære flybilletter til Alicante

Finn dine flybilletter til Alicante med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alicante
Raskeste flytid
3t 35m
Billigste pris
560 kr
Flyvninger fra Bergen til Alicante
Raskeste flytid
11t 30m
Billigste pris
1 567 kr
Flyvninger fra Ålesund til Alicante
Raskeste flytid
20t 25m
Billigste pris
1 996 kr
Flyvninger fra Haugesund til Alicante
Raskeste flytid
38t 45m
Billigste pris
2 257 kr
Flyvninger fra Trondheim til Alicante
Raskeste flytid
6t 05m
Billigste pris
2 303 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Alicante
Raskeste flytid
26t 35m
Billigste pris
2 425 kr
Flyvninger fra Stavanger til Alicante
Raskeste flytid
21t 20m
Billigste pris
2 499 kr
Flyvninger fra Volda til Alicante
Raskeste flytid
33t 50m
Billigste pris
3 152 kr
Flyvninger fra Molde til Alicante
Raskeste flytid
41t 35m
Billigste pris
3 832 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Alicante?

Veiene i byen er gode, og flere velger derfor å leie bil for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen. Planlegger du å være en lengre periode eller har mange steder du ønsker å besøke, synes mange at det er praktisk med egen bil for hånden. Bilen kan dessuten bestilles på forhånd, og være klar til du kommer med fly til Alicante. I tillegg er tilbudet for offentlig transport både godt utbygd og billig, og billettene koster fra 1–2 euro.

Alicante er en by med mye å se, og ønsker du å få med deg mest mulig kan du vurdere sykkel, Segway eller hoppe av og på turistbusser. Priser for guidet tur på Segway, for eksempel, er på rundt 300–400 kr. Det er lurt å booke på nettet for å sikre seg plass på de populære turene. Dessuten er den sjarmerende byen fin å utforske til fots, særlig dersom du tar turen innom en av de mange, grønne parkene eller gamlebyen El Barrio.


Kan man reise til Alicante uten pass eller visum?

Når du har bestilt billige flybilletter til Alicante, er det viktig å kjenne til de gjeldende reglene for pass og visum. De færreste av oss ønsker å sitte fast på flyplassen og bli nektet innreise. Det anbefales at du undersøker dette online på den spanske ambassadens nettsider i god tid, ettersom kravene fort kan forandre seg. Alle norske statsborgere må ha gyldig pass for å reise til Alicante, ettersom passet er det eneste norske gyldige identifikasjonsdokumentet. Du behøver derimot ikke visum for å reise til Spania. Sjekk at passet ditt er gyldig for hele oppholdsperioden før du hopper på et fly til Alicante.


Finn hotell og fly til Alicante


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Alicante?

Ønsker du rik historie, morsomme aktiviteter og deilige strender, kan du med fordel bestille billige flybilletter til Alicante. Byen har også mange interessante omvisninger å by på, for eksempel omvisning i festningen Santa Barbara slott. Ta deg gjerne en pause etter omvisningen, og nyt et godt måltid med paella og velsmakende vin. Dersom du ønsker litt mer action, kan du hive deg på en Segway og utforske byen med fart og spenning.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barn synes det er spennende med et besøk på Santa Barbara slott. Først kan dere ta gondolbanen opp på toppen, og her kan de leke og utforske gamle kanoner og vakttårn. I tillegg har byen to dyreparker med blant annet løver, tigre og sjiraffer.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du kommet med fly til Alicante, er det bare å glede seg til å utforske unike butikker og populære butikkjeder. Gatene mellom La Rambla, Avenidade Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio har mange, gode handleopplevelser å friste med.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når billige flybilletter til Alicante er kjøpt og bestilt, har du mye å se frem til. Gamlebyen El Barrio er en sjarmerende gamleby med mange butikker, restauranter og puber. Ta deg en rusletur nedover gågaten Calle Mayo, og utforsk katedralen San Nicolas. Ønsker du å ta veien videre til noen av byens beste strender, kan du med fordel besøke bydelen Albuferete. Her finner du rik historie med romerske ruiner, og bedagelig strandliv på Playa de San Juan.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse