Finn billige fly til Alicante

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Alicante (ALC)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Alicante

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alicante fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alicante

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alicante

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Alicante fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 673 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alicante koster i gjennomsnitt kun 1 158 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 2 850 kr for flyvninger til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli313 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Alicante?

Mange velger å fly til Alicante for å nyte herlige sandstrender i juni, juli og desember. Høysesongen henger ofte sammen med skoleferier, og det er derfor flyreiser til Alicante vanligvis koster mer i sommer-, påske- og juleferien. Spesielt om sommeren flokker det seg reisende fra Norge som ønsker å nyte strandliv og deilig sol i denne vakre, spanske byen.

Lavsesongen er fra januar til utover våren, samt rundt november, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til Alicante. Gjennomsnittstemperaturen er noe kjøligere på denne tiden, men du kan likevel få litt sol mens du utforsker området og besøker spennende severdigheter. Ettersom Alicante ligger rett ved Middelhavet, kan du uansett nyte sol og godt klima, året rundt.

Hvilken flyvning til Alicante er den absolutt billigste?

170 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Alicante. Denne flyvningen er fra Bilbao, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Alicante. Du kan finne den billigste prisen til Alicante fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Alicante?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Alicante fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 108 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alicante i løpet av Januar, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 375 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Alicante?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Alicante på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 877 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 375 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Alicante?

Dataene våre viser at det er lørdag som er den billigste dagen å fly til Alicante på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 054 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en torsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 378 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Alicante.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Alicante?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Alicante, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 693 kr. Å fly til Alicante kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 421 kr. Flyvninger til Alicante fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Alicante?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Alicante. Hvis du planlegger å fly til Alicante, bør du vurdere å bestille flyvninger til Corvera Intl flyplass (82 km fra sentrum i Alicante), eller Valencia flyplass (127 km fra sentrum i Alicante).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Alicante?

Valencia flyplass har en gjennomsnittspris på 1 833 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Alicante. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Alicante

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alicante som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
9. jun.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
16. jun.
ALC11:55Alicante
3t 35m
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
18. aug.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
25. aug.
ALC11:55Alicante
3t 35m
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. aug.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante
25. aug.
ALC11:55Alicante
3t 35m
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. aug.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante
23. aug.
ALC12:20Alicante
3t 35m
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
18. aug.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
20. aug.
ALC12:00Alicante
3t 35m
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. aug.
TRF16:25Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC20:05Alicante
20. aug.
ALC12:00Alicante
3t 35m
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Alicante

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Alicante, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
20. jun.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:35Alicante
Ryanair
30. jul.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:40Alicante
Ryanair
10. jul.
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:20Alicante

Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alicante

Norwegian, SAS og Ryanair er populære selskap for deg som vil fly til Alicante fra Norge. Ryanair flyr direkte fra Sandefjord lufthavn, Torp, mens ønsker du å bestille flybilletter til Alicante fra Bergen eller Oslo, kan du fly direkte med Norwegian og SAS. Det samme gjelder for reisende fra Trondheim. Du flyr direkte på ca. 3–4 timer fra alle flyplassene. Fra Bergen med mellomlanding tar det ca. 10 timer og oppover, og minst 8 timer fra Trondheim og Oslo.

Ønsker du alle gebyrer inkludert i prisen, kan du bestille billige flybilletter til Alicante fra tradisjonelle selskap som SAS. Lavpriskjeder som Ryanair og Norwegian har ofte ganske billige billetter til Alicante, og du kan selv velge om du ønsker å sjekke inn bagasje, velge flysete på forhånd, osv.

På momondo finner du også pakkereiser med hotell, dersom du ønsker å bestille alt i ett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Alicante til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Alicante, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du først har kommet med et fly til Alicante og fått hentet bagasje, er veien videre til hotell det neste du bør finne ut av. Det er raskt og enkelt å komme seg både til og fra flyplassen og sentrum av byen. Du kan hoppe på en lokalbuss for så lite som 1–2 euro, og de går daglig mellom 07.10 og 22.10. Du kan også ta tog dersom du skal videre til andre destinasjoner som Benidorm. Det offisielle taxiselskapet for Alicante lufthavn heter Radio Taxi Elche, og kjøretøyene er lett gjenkjennelige med grønn stripe fra front til bakparten av bilen. De er dessuten skiltet med “Elche på dørene. Taxi inn til Alicante koster ca. 18–20 euro. Det er også mulig å bestille taxi på forhånd når du skal tilbake til flyplassen fra Alicante.


Populære flybilletter til Alicante

Finn dine flybilletter til Alicante med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alicante
Raskeste flytid
3t 40m
Billigste pris
450 kr
Flyvninger fra Bergen til Alicante
Raskeste flytid
3t 40m
Billigste pris
1 300 kr
Flyvninger fra Stavanger til Alicante
Raskeste flytid
9t 40m
Billigste pris
1 392 kr
Flyvninger fra Trondheim til Alicante
Raskeste flytid
15t 25m
Billigste pris
1 642 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Alicante
Raskeste flytid
24t 45m
Billigste pris
2 250 kr
Flyvninger fra Haugesund til Alicante
Raskeste flytid
24t 25m
Billigste pris
2 709 kr
Flyvninger fra Volda til Alicante
Raskeste flytid
33t 50m
Billigste pris
2 817 kr
Flyvninger fra Molde til Alicante
Raskeste flytid
32t 45m
Billigste pris
2 900 kr
Flyvninger fra Ålesund til Alicante
Raskeste flytid
23t 30m
Billigste pris
3 009 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Alicante?

Veiene i byen er gode, og flere velger derfor å leie bil for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen. Planlegger du å være en lengre periode eller har mange steder du ønsker å besøke, synes mange at det er praktisk med egen bil for hånden. Bilen kan dessuten bestilles på forhånd, og være klar til du kommer med fly til Alicante. I tillegg er tilbudet for offentlig transport både godt utbygd og billig, og billettene koster fra 1–2 euro.

Alicante er en by med mye å se, og ønsker du å få med deg mest mulig kan du vurdere sykkel, Segway eller hoppe av og på turistbusser. Priser for guidet tur på Segway, for eksempel, er på rundt 300–400 kr. Det er lurt å booke på nettet for å sikre seg plass på de populære turene. Dessuten er den sjarmerende byen fin å utforske til fots, særlig dersom du tar turen innom en av de mange, grønne parkene eller gamlebyen El Barrio.


Kan man reise til Alicante uten pass eller visum?

Når du har bestilt billige flybilletter til Alicante, er det viktig å kjenne til de gjeldende reglene for pass og visum. De færreste av oss ønsker å sitte fast på flyplassen og bli nektet innreise. Det anbefales at du undersøker dette online på den spanske ambassadens nettsider i god tid, ettersom kravene fort kan forandre seg. Alle norske statsborgere må ha gyldig pass for å reise til Alicante, ettersom passet er det eneste norske gyldige identifikasjonsdokumentet. Du behøver derimot ikke visum for å reise til Spania. Sjekk at passet ditt er gyldig for hele oppholdsperioden før du hopper på et fly til Alicante.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Alicante?

Ønsker du rik historie, morsomme aktiviteter og deilige strender, kan du med fordel bestille billige flybilletter til Alicante. Byen har også mange interessante omvisninger å by på, for eksempel omvisning i festningen Santa Barbara slott. Ta deg gjerne en pause etter omvisningen, og nyt et godt måltid med paella og velsmakende vin. Dersom du ønsker litt mer action, kan du hive deg på en Segway og utforske byen med fart og spenning.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barn synes det er spennende med et besøk på Santa Barbara slott. Først kan dere ta gondolbanen opp på toppen, og her kan de leke og utforske gamle kanoner og vakttårn. I tillegg har byen to dyreparker med blant annet løver, tigre og sjiraffer.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du kommet med fly til Alicante, er det bare å glede seg til å utforske unike butikker og populære butikkjeder. Gatene mellom La Rambla, Avenidade Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio har mange, gode handleopplevelser å friste med.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når billige flybilletter til Alicante er kjøpt og bestilt, har du mye å se frem til. Gamlebyen El Barrio er en sjarmerende gamleby med mange butikker, restauranter og puber. Ta deg en rusletur nedover gågaten Calle Mayo, og utforsk katedralen San Nicolas. Ønsker du å ta veien videre til noen av byens beste strender, kan du med fordel besøke bydelen Albuferete. Her finner du rik historie med romerske ruiner, og bedagelig strandliv på Playa de San Juan.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse