Finn billige fly til Alicante

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alicante

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alicante fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alicante

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alicante

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Alicante fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 676 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alicante koster i gjennomsnitt kun 1 160 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 2 855 kr for flyvninger til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALICANTE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli313 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alicante fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Alicante?

Mange velger å fly til Alicante for å nyte herlige sandstrender i juni, juli og desember. Høysesongen henger ofte sammen med skoleferier, og det er derfor flyreiser til Alicante vanligvis koster mer i sommer-, påske- og juleferien. Spesielt om sommeren flokker det seg reisende fra Norge som ønsker å nyte strandliv og deilig sol i denne vakre, spanske byen.

Lavsesongen er fra januar til utover våren, samt rundt november, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til Alicante. Gjennomsnittstemperaturen er noe kjøligere på denne tiden, men du kan likevel få litt sol mens du utforsker området og besøker spennende severdigheter. Ettersom Alicante ligger rett ved Middelhavet, kan du uansett nyte sol og godt klima, året rundt.

 • Hvilken flyvning til Alicante er den absolutt billigste?

  170 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Alicante. Denne flyvningen er fra Bilbao, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Alicante. Du kan finne den billigste prisen til Alicante fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Alicante?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Alicante fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 160 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Alicante i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 453 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Alicante?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Alicante på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 910 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 434 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Alicante?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Alicante. Hvis du planlegger å fly til Alicante, bør du vurdere å bestille flyvninger til Corvera Intl flyplass (82 km fra sentrum i Alicante), eller Valencia flyplass (127 km fra sentrum i Alicante).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Alicante?

  Valencia flyplass har en gjennomsnittspris på 1 836 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Alicante. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Alicante

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Alicante som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. nov.
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC09:55Alicante
27. nov.
ALC04:35Alicante
24t 35m
2 stopp
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
1. mar.
OSL01:10Oslo Gardermoen
3t 45m
ALC04:55Alicante
31. mar.
ALC16:15Alicante
3t 40m
OSL19:55Oslo Gardermoen
Norwegian
4. des.
OSL10:30Oslo Gardermoen
3t 45m
ALC14:15Alicante
11. des.
ALC15:00Alicante
3t 55m
OSL18:55Oslo Gardermoen
Ryanair
20. nov.
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC09:55Alicante
27. nov.
ALC14:25Alicante
14t 50m
1 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
9t 15m
1 stopp
ALC16:15Alicante
14. nov.
ALC11:45Alicante
20t 10m
2 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. des.
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC09:55Alicante
11. des.
ALC15:55Alicante
13t 15m
1 stopp
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Alicante

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Alicante, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
26. okt.
HAU07:15Haugesund
3t 30m
ALC10:45Alicante
Ryanair
29. okt.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
3t 40m
ALC19:40Alicante
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL09:20Oslo Gardermoen
24t 25m
2 stopp
ALC09:45Alicante

Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alicante
 • Hvilke flyselskaper flyr til Alicante?

  SAS er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Alicante med. Ryanair, Norwegian Air International og Norwegian er også populære valg ved reiser til Alicante from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Alicante jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Alicante

Under finner du alle flyplassene i Alicante sammen med avstanden til sentrum

Når du først har kommet med et fly til Alicante og fått hentet bagasje, er veien videre til hotell det neste du bør finne ut av. Det er raskt og enkelt å komme seg både til og fra flyplassen og sentrum av byen. Du kan hoppe på en lokalbuss for så lite som 1–2 euro, og de går daglig mellom 07.10 og 22.10. Du kan også ta tog dersom du skal videre til andre destinasjoner som Benidorm. Det offisielle taxiselskapet for Alicante lufthavn heter Radio Taxi Elche, og kjøretøyene er lett gjenkjennelige med grønn stripe fra front til bakparten av bilen. De er dessuten skiltet med “Elche” på dørene. Taxi inn til Alicante koster ca. 18–20 euro. Det er også mulig å bestille taxi på forhånd når du skal tilbake til flyplassen fra Alicante.


Populære flybilletter til Alicante

Finn dine flybilletter til Alicante med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Alicante
Raskeste flytid3t 40m
Billigst pris484 kr
Flyvninger fra Bergen til Alicante
Raskeste flytid3t 40m
Billigst pris918 kr
Flyvninger fra Trondheim til Alicante
Raskeste flytid4t 35m
Billigst pris994 kr
Flyvninger fra Stavanger til Alicante
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris1 027 kr
Flyvninger fra Haugesund til Alicante
Raskeste flytid3t 30m
Billigst pris1 227 kr
Flyvninger fra Ålesund til Alicante
Raskeste flytid3t 55m
Billigst pris1 519 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Alicante
Raskeste flytid5t 55m
Billigst pris1 737 kr
Flyvninger fra Molde til Alicante
Raskeste flytid16t 35m
Billigst pris2 354 kr
Flyvninger fra Volda til Alicante
Raskeste flytid28t 35m
Billigst pris3 373 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Alicante

Veiene i byen er gode, og flere velger derfor å leie bil for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen. Planlegger du å være en lengre periode eller har mange steder du ønsker å besøke, synes mange at det er praktisk med egen bil for hånden. Bilen kan dessuten bestilles på forhånd, og være klar til du kommer med fly til Alicante. I tillegg er tilbudet for offentlig transport både godt utbygd og billig, og billettene koster fra 1–2 euro.

Alicante er en by med mye å se, og ønsker du å få med deg mest mulig kan du vurdere sykkel, Segway eller hoppe av og på turistbusser. Priser for guidet tur på Segway, for eksempel, er på rundt 300–400 kr. Det er lurt å booke på nettet for å sikre seg plass på de populære turene. Dessuten er den sjarmerende byen fin å utforske til fots, særlig dersom du tar turen innom en av de mange, grønne parkene eller gamlebyen El Barrio.


Visumkrav for Alicante

Når du har bestilt billige flybilletter til Alicante, er det viktig å kjenne til de gjeldende reglene for pass og visum. De færreste av oss ønsker å sitte fast på flyplassen og bli nektet innreise. Det anbefales at du undersøker dette online på den spanske ambassadens nettsider i god tid, ettersom kravene fort kan forandre seg. Alle norske statsborgere må ha gyldig pass for å reise til Alicante, ettersom passet er det eneste norske gyldige identifikasjonsdokumentet. Du behøver derimot ikke visum for å reise til Spania. Sjekk at passet ditt er gyldig for hele oppholdsperioden før du hopper på et fly til Alicante.


Start planleggingen av reisen til Alicante


De beste tingene å se og gjøre i Alicante

Hva bør jeg oppleve i Alicante?

Ønsker du rik historie, morsomme aktiviteter og deilige strender, kan du med fordel bestille billige flybilletter til Alicante. Byen har også mange interessante omvisninger å by på, for eksempel omvisning i festningen Santa Barbara slott. Ta deg gjerne en pause etter omvisningen, og nyt et godt måltid med paella og velsmakende vin. Dersom du ønsker litt mer action, kan du hive deg på en Segway og utforske byen med fart og spenning.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Mange barn synes det er spennende med et besøk på Santa Barbara slott. Først kan dere ta gondolbanen opp på toppen, og her kan de leke og utforske gamle kanoner og vakttårn. I tillegg har byen to dyreparker med blant annet løver, tigre og sjiraffer.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du kommet med fly til Alicante, er det bare å glede seg til å utforske unike butikker og populære butikkjeder. Gatene mellom La Rambla, Avenidade Federica Soto og Avenida de Alfonso El Sabio har mange, gode handleopplevelser å friste med.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når billige flybilletter til Alicante er kjøpt og bestilt, har du mye å se frem til. Gamlebyen El Barrio er en sjarmerende gamleby med mange butikker, restauranter og puber. Ta deg en rusletur nedover gågaten Calle Mayo, og utforsk katedralen San Nicolas. Ønsker du å ta veien videre til noen av byens beste strender, kan du med fordel besøke bydelen Albuferete. Her finner du rik historie med romerske ruiner, og bedagelig strandliv på Playa de San Juan.