Finn billige fly til Warszawa Chopin flyplass

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Warszawa Chopin flyplass?

Pris

617 kr - 1 902 kr

Warszawa er en moderne europeisk storby som byr på massevis av historie og et rimelig prisnivå. Kulturen og billige flybilletter til Warszawa har gjort byen til et populært reisemål de senere årene. Klimaet i Warszawa følger de nordiske årstidene, med varmere somre og kaldere vintre. Midt på sommeren ligger gjennomsnittstemperaturene på ca. 24 grader på dagtid og 15 grader om natten. De fleste turister reiser i høysesongmånedene juli og desember. Sammenligner du priser på nettet før du booker, kan du finne billigere flybilletter til Warszawa på momondo i februar og januar – men på momondo er det er fullt mulig å finne billige flybilletter til Warszawa året rundt. Bestill fly til Warszawa på momondo og opplev den vakre gamlebyen og barokkpalasset Wilanow, som også kalles Det polske Versailles, fra slutten av 1600-tallet.

  • Hvilken måned er den billigste å fly til Warszawa Chopin flyplass?

    Fra de fleste destinasjoner er det best å bestille flyvningen din til Warszawa Chopin flyplass i løpet av februar for å fp det beste tilbudet, men du kan også finne gode tilbud på andre tider av året.

  • Hvilket tidspunkt er best for å bestille en flyvning til Warszawa Chopin flyplass?

    For å finne de beste tilbudene på flybilletter fra de fleste steder, viser dataene våre at det er brukerne som bestiller 91 dager før avreise som finner den billigste flyvningen til Warszawa Chopin flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Warszawa Chopin flyplass

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Warszawa Chopin flyplass som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
6. nov.
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW13:25Warszawa Chopin
13. nov.
WAW08:10Warszawa Chopin
1t 50m
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
6. nov.
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW13:25Warszawa Chopin
13. nov.
WAW08:10Warszawa Chopin
1t 50m
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
9. des.
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW17:35Warszawa Chopin
16. des.
WAW13:15Warszawa Chopin
1t 55m
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
9. des.
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW17:35Warszawa Chopin
16. des.
WAW13:15Warszawa Chopin
1t 55m
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
4. des.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW12:25Warszawa Chopin
5. des.
WAW07:40Warszawa Chopin
1t 55m
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord
LOT
13. des.
OSL05:55Oslo Gardermoen
2t 00m
WAW07:55Warszawa Chopin
20. des.
WAW11:50Warszawa Chopin
2t 10m
OSL14:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Warszawa Chopin flyplass

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Warszawa Chopin flyplass, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Wizz Air
18. jan.
TRF15:50Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW17:40Warszawa Chopin
Wizz Air
7. nov.
TRF15:50Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW17:40Warszawa Chopin
Wizz Air
6. nov.
TRF11:35Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
WAW13:25Warszawa Chopin

Hvilke flyselskaper flyr til Warszawa Chopin flyplass?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Warszawa Chopin flyplass
  • Hvilke flyselskaper flyr til Warszawa Chopin flyplass?

    På reiser til Warszawa Chopin flyplass fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ryanair, Wizz Air, LOT eller Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Warszawa Chopin flyplass

Nedenfor finner du alle flyplassene i nærheten av Warszawa Chopin flyplass i tillegg til avstanden fra dem til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Warszawa Chopin flyplass fra flyplassen

Alle fly til Warszawa lander på Warszawa Chopin lufthavn (WAW), som ligger litt under ti kilometer fra Warszawa sentrum. De lokale bussene nummer 175, 148, 188 og 331 kjører daglig fra ca. kl. 04.35 til 23.00 til Warszawa sentrum. Noen hoteller kan tilby shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen på forespørsel. For eksempel koster en enkeltbillett med buss nummer 175 ca. 3 polske sloty, eller ca. NOK 7. Reisetiden med buss til og fra flyplassen tar ca. 30 minutter. Taxi finner du utenfor ankomsthallen, og det anbefales å benytte de offentlige godkjente selskapene Merc Taxi, MPT Radio Taxi og Sawa Taxi. Turen tar ca. 15 minutter og koster ca. 30 polske zloty, eller ca. NOK 70. Avtal pris med sjåføren på forhånd, eller forsikre deg om at taksameteret virker.


Populære flybilletter til Warszawa Chopin flyplass

Finn dine flybilletter til Warszawa Chopin flyplass med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Warszawa Chopin flyplass
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris84 kr
Flyvninger fra Bergen til Warszawa Chopin flyplass
Raskeste flytid7t 40m
Billigst pris901 kr
Flyvninger fra Stavanger til Warszawa Chopin flyplass
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris943 kr

Populære flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass

Dette er flyvningene som det søkes mest på fra Warszawa Chopin flyplass, i tillegg til den billigste prisen og korteste varigheten
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Oslo
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris76 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Bergen
Raskeste flytid2t 15m
Billigst pris631 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Tromsø
Raskeste flytid9t 00m
Billigst pris1 019 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Bodø
Raskeste flytid9t 10m
Billigst pris1 305 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Trondheim
Raskeste flytid21t 15m
Billigst pris1 364 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Stavanger
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 431 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Ålesund
Raskeste flytid10t 05m
Billigst pris2 147 kr
Flyvninger fra Warszawa Chopin flyplass til Kristiansund
Raskeste flytid9t 20m
Billigst pris2 627 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Warszawa Chopin flyplass

Den rimeligste måten å komme seg rundt i Warszawa på er med buss eller trikk. Både trikk og buss kjører fra kl. 05.00 til 23.00 daglig. Skal du mellom sentrum og forstedene kan du ta metro. Billetter til både buss, trikk og metro kjøper du fra kiosker merket med den gule og grønne RUCH-logoen eller med skiltet ”Bilety”. Priser varierer, men enkeltbilletter koster fra ca. 2–4 polske zloty eller NOK 5–10. Vær oppmerksom på rushtrafikken fra kl. 08.00 til 10.00 og 15.00 til 19.00. Gamlebyens severdigheter ser man fint til fots eller man kan leie sykkel.

Taxi er et enkelt og rimelig alternativ når det gjelder å komme seg rundt. Taxi med taksameter kan vinkes inn fra gaten eller bestilles via telefon fra ulike selskaper. Pris avtaler man med taxisjåføren, og dette er det best å gjøre før man setter seg inn. Beregn ca. 6–7 sloty i startpris og 2–4 sloty per kilometer, eller ca. NOK 15 i startpris og ca. NOK 5–10 per kilometer etter det. I helger og etter kl. 22.00 er kilometerprisen ca. 50 prosent høyere.


Visumkrav for Warszawa Chopin flyplass

Det er ikke visumplikt for nordmenn i Polen, noe som gjøre det enkelt å fly til Warszawa. Mange europeiske land har innført grensekontroll der man tidligere kunne reise uten pass, derfor er pass en nødvendighet. Pass er også det eneste gyldige ID-dokumentet for norske borgere. Sørg for at passet er gyldig hele oppholdet. Ofte må du vise pass ved innsjekking på hotell. Dersom du skal være i Polen i over tre måneder i løpet av et halvår må du søke om tillatelse. Polens ambassade i Oslo og det polske utlendingsdirektoratet kan gi deg de seneste opplysningene når det gjelder pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Warszawa Chopin flyplass


De beste tingene å se og gjøre i Warszawa Chopin flyplass

Hva bør jeg oppleve i Warszawa?

Foruten gamlebyen, besøk slottet Wilanow, Det polske Versailles. Ta en tur til Muzeum Powstania Warszawskiego for historie, eller besøk palasset for kultur og vitenskap Pałac Kultury i Nauki. Nyt utelivet i Nowy Swiat eller Praga-distriktet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Sjekker du momondo, finner du billige flybilletter til Warzawa slik at du kan ta med barna til badeparken Wodny Park hvor dere kan kose dere med ulike bassenger, vannsklier, boblebad, fossefall og kunstige elver. Ta et minitog fra Slottsplassen til de historiske bydelene, eller dra til Lazienkiparken. Her kan dere leie båt og ro på innsjøen og mate svanene. Fra Kultur- og vitenskapsmuseets 30. etasje kan dere nyte utsikten over byen, og i dyrehagen Ogród Zoologiczny w Warszawie, kan dere se 5000 dyr fra hele verden.

Hvor bør jeg shoppe?

Midt i sentrum, ved Nowy Swiat og Chmielna, finner du en rekke kles- og skobutikker, og i gaten Marzalkowska, ved Kulturpalasset, finnes flere kjøpesentre. Billige flybilletter til Warszawa som du finner på momondo gjør at du kanskje har litt ekstra å shoppe for. Arkadia er blant de største shoppingsentrene i sentral-Europa, på Promenada finner du mange klesbutikker, og Zlote Tarasy ligger sentralt like ved sentralbanestasjonen i sentrum.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Warszawa bør du definitivt få med deg gamlebyen. Her finner du trange, koselige gater og historie. Hjertet i gamlebyen er markedsplassen Rynek Starego Miasta. De fleste besøkende holder seg i de historiske bydelene på vestbredden, som består av nettopp Gamlebyen Stare Miasto og Nybyen Nowe Miasto. Plac Zbawiciela regnes for å være byens mest populære sted for hipsters og har fått kallenavnet Hipstertorget. Her finner du en rekke kule barer og restauranter.


Flyvninger til andre flyplasser i Polen

Sjekk ut flyvninger til andre flyplasser i Polen