Fly Europa Polen Warszawa

Finn billige fly til Warszawa

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Warszawa (WAW)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Warszawa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Warszawa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Warszawa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Warszawa

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Warszawa (WMI)

Vanligvis er flyvninger til Warszawa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Warszawa Modlin, som i gjennomsnitt koster 457 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WARSZAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Warszawa koster i gjennomsnitt kun 720 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WARSZAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli44 % dyrereDet koster ca. 1 314 kr for flyvninger til Warszawa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WARSZAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember258 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Warszawa fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Warszawa?

Warszawa er en moderne europeisk storby som byr på massevis av historie og et rimelig prisnivå. Kulturen og billige flybilletter til Warszawa har gjort byen til et populært reisemål de senere årene. Klimaet i Warszawa følger de nordiske årstidene, med varmere somre og kaldere vintre. Midt på sommeren ligger gjennomsnittstemperaturene på ca. 24 grader på dagtid og 15 grader om natten. De fleste turister reiser i høysesongmånedene juli og desember. Sammenligner du priser på nettet før du booker, kan du finne billigere flybilletter til Warszawa på momondo i februar og januar – men på momondo er det er fullt mulig å finne billige flybilletter til Warszawa året rundt. Bestill fly til Warszawa på momondo og opplev den vakre gamlebyen og barokkpalasset Wilanow, som også kalles Det polske Versailles, fra slutten av 1600-tallet.

Hvilken flyvning til Warszawa er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Warszawa, lå på 187 kr/per person fra Oslo, noe som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Warszawa. Du kan finne den billigste prisen til Warszawa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Warszawa?

Den billigste måneden å fly til Warszawa fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 627 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Warszawa i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Warszawa i februar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 653 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Warszawa?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Warszawa på, er 53 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 868 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Warszawa?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Warszawa på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Warszawa på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 647 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en fredag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 015 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Warszawa.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Warszawa?

På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Warszawa, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 578 kr. Å fly til Warszawa på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 084 kr. Flyvninger til Warszawa fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Warszawa?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Warszawa. Hvis du planlegger å fly til Warszawa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Warszawa Modlin flyplass (35 km fra sentrum i Warszawa), Radom flyplass (94 km fra sentrum i Warszawa), Łódź Lodz Lublinek flyplass (125 km fra sentrum i Warszawa), Szymany Olsztyn-Mazury flyplass (139 km fra sentrum i Warszawa), eller Lublin flyplass (161 km fra sentrum i Warszawa).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Warszawa?

Du kan finne tilbud for Szymany Olsztyn-Mazury flyplass for i gjennomsnitt 917 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Warszawa Chopin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Warszawa Chopin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
19. jul.
03:00Oslo Gardermoen
1t 50m
04:50Warszawa Chopin
20. jul.
12:50Warszawa Chopin
2t 05m
14:55Oslo Gardermoen
1 093 kr
Finn lignende
LOT
28. apr.
15:45Oslo Gardermoen
2t 00m
17:45Warszawa Chopin
8. mai
03:50Warszawa Chopin
2t 05m
05:55Oslo Gardermoen
1 076 kr
Finn lignende
LOT
12. mai
15:45Oslo Gardermoen
2t 00m
17:45Warszawa Chopin
18. mai
03:50Warszawa Chopin
2t 05m
05:55Oslo Gardermoen
1 085 kr
Finn lignende
LOT
28. apr.
15:45Oslo Gardermoen
2t 00m
17:45Warszawa Chopin
10. mai
12:50Warszawa Chopin
2t 05m
14:55Oslo Gardermoen
1 170 kr
Finn lignende
LOT
28. apr.
15:45Oslo Gardermoen
2t 00m
17:45Warszawa Chopin
9. mai
12:50Warszawa Chopin
2t 05m
14:55Oslo Gardermoen
1 178 kr
Finn lignende
LOT
28. apr.
15:45Oslo Gardermoen
2t 00m
17:45Warszawa Chopin
9. mai
12:50Warszawa Chopin
2t 05m
14:55Oslo Gardermoen
1 254 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Warszawa Chopin

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Warszawa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air og Norwegian
Wizz Air
16. mai
11:10Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
12:55Warszawa Chopin
Wizz Air
6. jun.
11:10Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
12:55Warszawa Chopin
Wizz Air
23. apr.
11:10Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
12:55Warszawa Chopin

Hvilke flyselskaper flyr til Warszawa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Warszawa

På under to timer kan du ta et fly fra Norge til den europeiske storbyen Warszawa. Ryanair og Norwegian flyr til Warszawa på 1 time og 50 minutter. Med SAS kan man fly til Warszawa fra Bergen med én mellomlanding på 3 timer og 20 minutter, eller fra Trondheim på 4 timer. Fly til Warszawa lander på Warszawa Chopin lufthavn (WAW), en kort tur fra sentrum. Lavprisselskaper har billige flybilletter til Warszawa titt og ofte, men husk da at det kan komme til litt ekstra for å sjekke inn bagasje eller å velge seg et flysete i forkant.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Warszawa, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Alle fly til Warszawa lander på Warszawa Chopin lufthavn (WAW), som ligger litt under ti kilometer fra Warszawa sentrum. De lokale bussene nummer 175, 148, 188 og 331 kjører daglig fra ca. kl. 04.35 til 23.00 til Warszawa sentrum. Noen hoteller kan tilby shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen på forespørsel. For eksempel koster en enkeltbillett med buss nummer 175 ca. 3 polske sloty, eller ca. NOK 7. Reisetiden med buss til og fra flyplassen tar ca. 30 minutter. Taxi finner du utenfor ankomsthallen, og det anbefales å benytte de offentlige godkjente selskapene Merc Taxi, MPT Radio Taxi og Sawa Taxi. Turen tar ca. 15 minutter og koster ca. 30 polske zloty, eller ca. NOK 70. Avtal pris med sjåføren på forhånd, eller forsikre deg om at taksameteret virker.


Populære flybilletter til Warszawa

Finn dine flybilletter til Warszawa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Warszawa
Raskeste flytid
1t 45m
Billigste pris
170 kr
Flyvninger fra Bergen til Warszawa
Raskeste flytid
23t 30m
Billigste pris
2 390 kr
Flyvninger fra Stavanger til Warszawa
Raskeste flytid
5t 20m
Billigste pris
3 560 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Warszawa?

Den rimeligste måten å komme seg rundt i Warszawa på er med buss eller trikk. Både trikk og buss kjører fra kl. 05.00 til 23.00 daglig. Skal du mellom sentrum og forstedene kan du ta metro. Billetter til både buss, trikk og metro kjøper du fra kiosker merket med den gule og grønne RUCH-logoen eller med skiltet Bilety. Priser varierer, men enkeltbilletter koster fra ca. 2–4 polske zloty eller NOK 5–10. Vær oppmerksom på rushtrafikken fra kl. 08.00 til 10.00 og 15.00 til 19.00. Gamlebyens severdigheter ser man fint til fots eller man kan leie sykkel.

Taxi er et enkelt og rimelig alternativ når det gjelder å komme seg rundt. Taxi med taksameter kan vinkes inn fra gaten eller bestilles via telefon fra ulike selskaper. Pris avtaler man med taxisjåføren, og dette er det best å gjøre før man setter seg inn. Beregn ca. 6–7 sloty i startpris og 2–4 sloty per kilometer, eller ca. NOK 15 i startpris og ca. NOK 5–10 per kilometer etter det. I helger og etter kl. 22.00 er kilometerprisen ca. 50 prosent høyere.


Kan man reise til Warszawa uten pass eller visum?

Det er ikke visumplikt for nordmenn i Polen, noe som gjøre det enkelt å fly til Warszawa. Mange europeiske land har innført grensekontroll der man tidligere kunne reise uten pass, derfor er pass en nødvendighet. Pass er også det eneste gyldige ID-dokumentet for norske borgere. Sørg for at passet er gyldig hele oppholdet. Ofte må du vise pass ved innsjekking på hotell. Dersom du skal være i Polen i over tre måneder i løpet av et halvår må du søke om tillatelse. Polens ambassade i Oslo og det polske utlendingsdirektoratet kan gi deg de seneste opplysningene når det gjelder pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Warszawa?

Foruten gamlebyen, besøk slottet Wilanow, Det polske Versailles. Ta en tur til Muzeum Powstania Warszawskiego for historie, eller besøk palasset for kultur og vitenskap Pałac Kultury i Nauki. Nyt utelivet i Nowy Swiat eller Praga-distriktet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Sjekker du momondo, finner du billige flybilletter til Warzawa slik at du kan ta med barna til badeparken Wodny Park hvor dere kan kose dere med ulike bassenger, vannsklier, boblebad, fossefall og kunstige elver. Ta et minitog fra Slottsplassen til de historiske bydelene, eller dra til Lazienkiparken. Her kan dere leie båt og ro på innsjøen og mate svanene. Fra Kultur- og vitenskapsmuseets 30. etasje kan dere nyte utsikten over byen, og i dyrehagen Ogród Zoologiczny w Warszawie, kan dere se 5000 dyr fra hele verden.

Hvor bør jeg shoppe?

Midt i sentrum, ved Nowy Swiat og Chmielna, finner du en rekke kles- og skobutikker, og i gaten Marzalkowska, ved Kulturpalasset, finnes flere kjøpesentre. Billige flybilletter til Warszawa som du finner på momondo gjør at du kanskje har litt ekstra å shoppe for. Arkadia er blant de største shoppingsentrene i sentral-Europa, på Promenada finner du mange klesbutikker, og Zlote Tarasy ligger sentralt like ved sentralbanestasjonen i sentrum.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Warszawa bør du definitivt få med deg gamlebyen. Her finner du trange, koselige gater og historie. Hjertet i gamlebyen er markedsplassen Rynek Starego Miasta. De fleste besøkende holder seg i de historiske bydelene på vestbredden, som består av nettopp Gamlebyen Stare Miasto og Nybyen Nowe Miasto. Plac Zbawiciela regnes for å være byens mest populære sted for hipsters og har fått kallenavnet Hipstertorget. Her finner du en rekke kule barer og restauranter.


Fly Europa Polen Warszawa
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse