Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to København

Finn billige flyvninger til København fra 360 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Di 5.3.
Di 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til København

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for København

Beste pris på enveisbillett

360 kr

Beste pris på tur/retur-billett

753 kr

Raskeste flytid

1t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til København fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 360 kr (Oslo Torp Sandefjord til København Kastrup Copenhagen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til København fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 753 kr (Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen).
Den kjappeste flyvningen til København fra Norge tar 1t 00m (Oslo Torp Sandefjord til København Kastrup Copenhagen).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til København, deriblant Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

København flyinnsikt og trender

Se innsikt for København-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til København?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til København. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 954 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke København i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til København i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 134 kr.

Hvilken flyvning til København er den absolutt billigste?

290 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til København. Denne flyvningen er fra London, og er 85 % billigere enn de fleste flyvninger til København. Du kan finne den billigste prisen til København fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til København?

Den billigste dagen å reise fra Norge til København på, er på en mandag da man kan finne priser fra så lite som 1 168 kr. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 478 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til København?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til København på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til København på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 279 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 1 460 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Hvor lang tid tar det å fly til København?

Flyvningen fra Norge til København avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til København Kastrup Copenhagen (den mest populære flyplassen i København), er flytiden 1t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til København Kastrup Copenhagen, er flytiden i snitt 1t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til København?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til København fra Norge hvis du bestiller 44 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til København for ca. 1 268 kr når du søker 44 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i København

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i København fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
København

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL København

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til København fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 268 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til København koster i gjennomsnitt kun 954 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli16 % dyrereDet koster ca. 1 484 kr for flyvninger til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember213 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til København fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til København

Høysesongen i København er i de varme sommermånedene og skoleferiene, og mange velger å fly til København i juni. Da kvikner byen til med moro i Tivoli og shopping på Strøget. Se gjerne vår lavpriskalender for å finne billige flybilletter til København.

Den rimeligste tiden å reise på er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til København. Spesielt oktober og januar er ofte gunstige tidspunkt for å oppleve den livlige, danske storbyen. Fordelen ved å fly til København i lavsesong er mindre folkemengder, og du slipper gjerne lange køer for å komme deg til severdighetene.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av København?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av København. Hvis du planlegger å fly til København, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (140 km fra sentrum i København), Odense Hans Christian Andersen flyplass (144 km fra sentrum i København), eller Rønne Bornholm flyplass (153 km fra sentrum i København).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til København?

Rønne Bornholm flyplass har en gjennomsnittspris på 1 186 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til København. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for København Kastrup Copenhagen flyplass fra flyvninger sist?

Priser for København Kastrup Copenhagen flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for København Kastrup Copenhagen flyplass fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 9 tilbydere å velge mellom fra København Kastrup Copenhagen flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til København Kastrup Copenhagen flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til København Kastrup Copenhagen flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til København Kastrup Copenhagen flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til København Kastrup Copenhagen flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til København Kastrup Copenhagen flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til København

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til København som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
7. mai
OSL08:20Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
CPH12:30København Kastrup Copenhagen
14. mai
CPH13:00København Kastrup Copenhagen
7t 35m
1 stopp
OSL20:35Oslo Gardermoen
Wizz Air
9. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
CPH12:30København Kastrup Copenhagen
20. apr.
CPH17:15København Kastrup Copenhagen
3t 45m
1 stopp
OSL21:00Oslo Gardermoen
Wizz Air
13. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
8t 25m
1 stopp
CPH16:45København Kastrup Copenhagen
20. apr.
CPH17:15København Kastrup Copenhagen
3t 45m
1 stopp
OSL21:00Oslo Gardermoen
Wizz Air
4. apr.
SVG13:35Stavanger Sola
22t 55m
1 stopp
CPH12:30København Kastrup Copenhagen
8. apr.
CPH18:05København Kastrup Copenhagen
19t 40m
1 stopp
SVG13:45Stavanger Sola
Norwegian
24. mar.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 15m
CPH20:20København Kastrup Copenhagen
4. apr.
CPH21:35København Kastrup Copenhagen
11t 00m
1 stopp
OSL08:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
9. apr.
OSL08:50Oslo Gardermoen
1t 10m
CPH10:00København Kastrup Copenhagen
20. apr.
CPH17:15København Kastrup Copenhagen
3t 45m
1 stopp
OSL21:00Oslo Gardermoen
1 018 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til København

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til København, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Wizz Air
13. mar.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
23t 00m
1 stopp
CPH12:35København Kastrup Copenhagen
Wizz Air
3. apr.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
24t 30m
1 stopp
CPH13:35København Kastrup Copenhagen
Wizz Air
3. apr.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
24t 30m
1 stopp
CPH13:35København Kastrup Copenhagen

Slik kommer du deg rundt omkring i København

Har du skaffet deg billige flybilletter til København, er transport rundt i byen kanskje noe av det første du vil ordne når du lander. Heldigvis er det enkelt og billig å reise rundt i København med metro, tog, buss og sykkel. København er kjent for å være en av de mest sykkelvennlige byene i verden, og den beste måten å ta seg rundt i byen på er på to hjul.

Den praktiske appen “Metroen” lar deg sjekke avganger, ruter og soner på forhånd, og du kan enkelt planlegge reisen din med den. Du finner den i både App Store og Google Play. Dersom du skal være i København noen dager og ønsker mulighet til å reise rundt, kan det lønne seg å kjøpe dagspass. Du får en 24-timersbillett til en pris på ca. 120–140 DKK som dekker alle soner. Et rimeligere alternativ er City Pass som dekker sone 1–4, inkludert til og fra flyplassen. De koster fra ca. 80 til 200 DKK, avhengig av varighet.


Visumkrav for København

Det anbefales at alle som skal fly til København undersøker regler og krav for visum og pass i forkant. Regelverket kan fort endre seg, f.eks. i perioder med økt grensekontroll, og de siste anbefalingene finner du på ambassaden eller regjeringen sine nettsider. Norske statsborgere trenger ikke pass eller visum for reiser i Norden, men politiet anbefaler likevel gyldig pass for å lette kontrollen. Når du har bestilt, må du sørge for at legitimasjonen din er gyldig før du reiser. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med foto og fødselsdato.


De beste tingene å se og gjøre i København

Hva bør jeg oppleve i København?

Det venter deg mange opplevelser når du kommer med fly til København, fra action på Tivoli til kultur på Rosenborg slott. Ønsker du en alternativ opplevelse, kan du ta turen til fristaden Christiania med gallerier og spisesteder.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Et besøk på Tivoli er morsomt for både store og små, med karuseller, restauranter og konserter. Dessuten finner dere Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet, i København. Utforsk havverdenen, fra Oceantanken til Afrikas øyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er ikke så rart at mange leter etter billige flybilletter til København når de skal kombinere ferie og shopping. København har unike shoppingmuligheter å by på, fra dansk design til store merkevarer. Handlegaten Strøget i hjertet av København er et godt utgangspunkt, med sitt store utvalg av butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vesterbro med sine restauranter, shopping og Tivoli er en god start når du skal utforske bydelene. Deretter kan du for eksempel rusle ned til Nyhavn for å avslutte dagen på sjarmerende restauranter med utsikt over havnen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til København?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til København når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til København, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til København med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til København med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til København?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene København. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til København akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på København flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til København på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i København.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til København
1 voksen
Di 5.3.
Di 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post