Finn billige fly til København

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i København

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i København fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
København

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL København

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til København fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 527 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til København koster i gjennomsnitt kun 1 188 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 1 991 kr for flyvninger til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli458 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til København?

Høysesongen i København er i de varme sommermånedene og skoleferiene, og mange velger å fly til København i juni. Da kvikner byen til med moro i Tivoli og shopping på Strøget. Se gjerne vår lavpriskalender for å finne billige flybilletter til København.

Den rimeligste tiden å reise på er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til København. Spesielt oktober og januar er ofte gunstige tidspunkt for å oppleve den livlige, danske storbyen. Fordelen ved å fly til København i lavsesong er mindre folkemengder, og du slipper gjerne lange køer for å komme deg til severdighetene.

 • Hvilken flyvning til København er den absolutt billigste?

  138 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til København. Denne flyvningen er fra Köln, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til København. Du kan finne den billigste prisen til København fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til København?

  Som regel er det april som er den billigste måneden å fly fra Norge til København. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 188 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke København i løpet av april, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til København i mars er ikke like billige som de i april, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 327 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til København?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til København fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til København for ca. 1 527 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til København utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til København for 428 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av København?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av København. Hvis du planlegger å fly til København, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (140 km fra sentrum i København), eller Rønne Bornholm flyplass (153 km fra sentrum i København).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til København?

  Aarhus flyplass har en gjennomsnittspris på 2 325 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til København. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til København

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til København som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wideroe
8. des.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
1t 05m
CPH16:25København Kastrup Copenhagen
15. des.
CPH16:50København Kastrup Copenhagen
1t 10m
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
Wideroe
5. des.
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
1t 05m
CPH04:05København Kastrup Copenhagen
12. des.
CPH07:30København Kastrup Copenhagen
1t 10m
TRF08:40Oslo Torp Sandefjord
Wideroe
11. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
1t 05m
CPH16:25København Kastrup Copenhagen
14. nov.
CPH07:30København Kastrup Copenhagen
1t 10m
TRF08:40Oslo Torp Sandefjord
Wideroe
11. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
1t 05m
CPH16:25København Kastrup Copenhagen
14. nov.
CPH07:30København Kastrup Copenhagen
1t 10m
TRF08:40Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
14. okt.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
23t 05m
1 stopp
CPH12:15København Kastrup Copenhagen
17. okt.
CPH12:40København Kastrup Copenhagen
21t 30m
1 stopp
TRF10:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. nov.
TRF08:40Oslo Torp Sandefjord
19t 10m
1 stopp
CPH03:50København Kastrup Copenhagen
7. nov.
CPH16:50København Kastrup Copenhagen
1t 10m
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til København

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til København, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wideroe
Ryanair
26. sep.
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
20t 20m
1 stopp
CPH08:20København Kastrup Copenhagen
Ryanair
3. okt.
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
20t 20m
1 stopp
CPH08:20København Kastrup Copenhagen
Wideroe
11. jan.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
1t 05m
CPH16:25København Kastrup Copenhagen

Hvilke flyselskaper flyr til København?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til København

Dersom du ønsker å fly til København direkte fra Oslo eller Bergen, kan lavpriskjeder som Norwegian eller tradisjonelle selskap som SAS få deg dit på 1–1,5 time. Reisende fra Trondheim kan fly direkte med f.eks. SAS på cirka 1,5 time. Har du funnet deg billige flybilletter til København og skal til å booke, må du være oppmerksom på at enkelte selskap kan kreve gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje, osv. Andre populære selskap som tilbyr billige flybilletter til København er Air Berlin fra Oslo og Widerøe fra Bergen og Trondheim.


Flyplasser nære København

Under finner du alle flyplassene i København sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til København og skal videre fra flyplassen, kan du velge mellom tog, metro og buss. Billettene gjelder for alle tre, og prisen er dermed lik. Uten reisekort koster en enkeltbillett 38–40 DKK. Metroen har avganger hver 4.–6. minutt på dag/kveld og 15.–20. minutt om natten, og er dermed et praktisk valg. Hyppige avganger og knappe 15 minutters reisetid gjør metroen til et godt valg både frem og tilbake til flyplassen. Ønsker du å hoppe i en taxi, tar det ca. 15–20 minutter og koster mellom 250 og 350 DKK.


Populære flybilletter til København

Finn dine flybilletter til København med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til København
Raskeste flytid1t 05m
Billigst pris428 kr
Flyvninger fra Stavanger til København
Raskeste flytid1t 10m
Billigst pris707 kr
Flyvninger fra Bergen til København
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris926 kr
Flyvninger fra Trondheim til København
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris995 kr
Flyvninger fra Haugesund til København
Raskeste flytid12t 20m
Billigst pris1 083 kr
Flyvninger fra Tromsø til København
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris1 694 kr
Flyvninger fra Molde til København
Raskeste flytid20t 10m
Billigst pris2 340 kr

Har du skaffet deg billige flybilletter til København, er transport rundt i byen kanskje noe av det første du vil ordne når du lander. Heldigvis er det enkelt og billig å reise rundt i København med metro, tog, buss og sykkel. København er kjent for å være en av de mest sykkelvennlige byene i verden, og den beste måten å ta seg rundt i byen på er på to hjul.

Den praktiske appen “Metroen” lar deg sjekke avganger, ruter og soner på forhånd, og du kan enkelt planlegge reisen din med den. Du finner den i både App Store og Google Play. Dersom du skal være i København noen dager og ønsker mulighet til å reise rundt, kan det lønne seg å kjøpe dagspass. Du får en 24-timersbillett til en pris på ca. 120–140 DKK som dekker alle soner. Et rimeligere alternativ er City Pass som dekker sone 1–4, inkludert til og fra flyplassen. De koster fra ca. 80 til 200 DKK, avhengig av varighet.


Det anbefales at alle som skal fly til København undersøker regler og krav for visum og pass i forkant. Regelverket kan fort endre seg, f.eks. i perioder med økt grensekontroll, og de siste anbefalingene finner du på ambassaden eller regjeringen sine nettsider. Norske statsborgere trenger ikke pass eller visum for reiser i Norden, men politiet anbefaler likevel gyldig pass for å lette kontrollen. Når du har bestilt, må du sørge for at legitimasjonen din er gyldig før du reiser. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med foto og fødselsdato.


Start planleggingen av reisen til København


Hva bør jeg oppleve i København?

Det venter deg mange opplevelser når du kommer med fly til København, fra action på Tivoli til kultur på Rosenborg slott. Ønsker du en alternativ opplevelse, kan du ta turen til fristaden Christiania med gallerier og spisesteder.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Et besøk på Tivoli er morsomt for både store og små, med karuseller, restauranter og konserter. Dessuten finner dere Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet, i København. Utforsk havverdenen, fra Oceantanken til Afrikas øyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er ikke så rart at mange leter etter billige flybilletter til København når de skal kombinere ferie og shopping. København har unike shoppingmuligheter å by på, fra dansk design til store merkevarer. Handlegaten Strøget i hjertet av København er et godt utgangspunkt, med sitt store utvalg av butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vesterbro med sine restauranter, shopping og Tivoli er en god start når du skal utforske bydelene. Deretter kan du for eksempel rusle ned til Nyhavn for å avslutte dagen på sjarmerende restauranter med utsikt over havnen.


Finn fly til andre byer i Danmark

København har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?