Finn billige fly til København

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 2.4.
sø. 9.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til København

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for København

Beste pris på enveisbillett

210 kr

Beste pris på tur/retur-billett

661 kr

Raskeste flytid

1t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til København fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 210 kr (Bergen Flesland til København Kastrup Copenhagen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til København fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 661 kr (Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen).
Den kjappeste flyvningen til København fra Norge tar 1t 10m (Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til København, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Ryanair.

København flyinnsikt og trender

Se innsikt for København-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til København?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til København. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 954 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke København i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til København i oktober er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 028 kr.

Hvilken flyvning til København er den absolutt billigste?

351 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til København. Denne flyvningen er fra Milano, og er 87 % billigere enn de fleste flyvninger til København. Du kan finne den billigste prisen til København fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til København?

Flyvningen fra Norge til København avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til København Kastrup Copenhagen (den mest populære flyplassen i København), er flytiden 1t 10m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til København Kastrup Copenhagen, er flytiden i snitt 1t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til København?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til København fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til København for ca. 1 305 kr når du søker 60 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i København

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i København fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
København

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL København

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til København fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 287 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til København koster i gjennomsnitt kun 954 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril29 % dyrereDet koster ca. 1 689 kr for flyvninger til København fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli181 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til København

Høysesongen i København er i de varme sommermånedene og skoleferiene, og mange velger å fly til København i juni. Da kvikner byen til med moro i Tivoli og shopping på Strøget. Se gjerne vår lavpriskalender for å finne billige flybilletter til København.

Den rimeligste tiden å reise på er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til København. Spesielt oktober og januar er ofte gunstige tidspunkt for å oppleve den livlige, danske storbyen. Fordelen ved å fly til København i lavsesong er mindre folkemengder, og du slipper gjerne lange køer for å komme deg til severdighetene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av København. Hvis du planlegger å fly til København, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (140 km fra sentrum i København), Odense Hans Christian Andersen flyplass (144 km fra sentrum i København), eller Rønne Bornholm flyplass (153 km fra sentrum i København).

Aarhus flyplass har en gjennomsnittspris på 2 489 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til København. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til København

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til København som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
18. apr.
OSL02:00Oslo Gardermoen
1t 15m
CPH03:15København Kastrup Copenhagen
25. apr.
CPH05:20København Kastrup Copenhagen
1t 10m
OSL06:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. apr.
TRF13:50Oslo Torp Sandefjord
4t 20m
1 stopp
CPH18:10København Kastrup Copenhagen
21. apr.
CPH14:55København Kastrup Copenhagen
13t 40m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
28. mai
OSL10:15Oslo Gardermoen
1t 10m
CPH11:25København Kastrup Copenhagen
31. mai
CPH06:50København Kastrup Copenhagen
1t 10m
OSL08:00Oslo Gardermoen
Norwegian
10. mai
OSL18:10Oslo Gardermoen
1t 10m
CPH19:20København Kastrup Copenhagen
17. mai
CPH05:20København Kastrup Copenhagen
1t 10m
OSL06:30Oslo Gardermoen
Norwegian
16. mai
OSL18:10Oslo Gardermoen
1t 10m
CPH19:20København Kastrup Copenhagen
19. mai
CPH05:20København Kastrup Copenhagen
1t 10m
OSL06:30Oslo Gardermoen
Norwegian
18. apr.
OSL04:00Oslo Gardermoen
3t 20m
1 stopp
CPH07:20København Kastrup Copenhagen
25. apr.
CPH11:30København Kastrup Copenhagen
1t 10m
OSL12:40Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til København

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til København, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
5. sep.
BGO06:00Bergen Flesland
1t 20m
CPH07:20København Kastrup Copenhagen
Flere flyselskaper
20. apr.
TRF13:50Oslo Torp Sandefjord
4t 20m
1 stopp
CPH18:10København Kastrup Copenhagen
Flere flyselskaper
20. apr.
TRF13:50Oslo Torp Sandefjord
4t 20m
1 stopp
CPH18:10København Kastrup Copenhagen

Andre kabinklasser for flyvninger til København

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til København

Hvilke flyselskaper flyr til København?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til København

Det går 5 fly med Wideroe til København under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Oslo Torp Sandefjord, og den beste billettprisen med Wideroe som er funnet på momondo, kostet 929 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til København). Wideroe har en score på 8,0 basert på 8 brukervurderinger på momondo.

Vueling (7,5/10, 174 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til København, med tilbud fra så lite som 642 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 7 Vueling flyvninger i uken til København, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til København

Finn dine flybilletter til København med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til København
Raskeste flytid1t 10m
Laveste pris587 kr
Flyvninger fra Bergen til København
Raskeste flytid1t 20m
Laveste pris923 kr
Flyvninger fra Stavanger til København
Raskeste flytid1t 10m
Laveste pris881 kr
Flyvninger fra Haugesund til København
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris1 248 kr
Flyvninger fra Trondheim til København
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris1 143 kr
Flyvninger fra Tromsø til København
Raskeste flytid3t 45m
Laveste pris2 947 kr
Flyvninger fra Molde til København
Raskeste flytid2t 50m
Laveste pris1 584 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i København

Har du skaffet deg billige flybilletter til København, er transport rundt i byen kanskje noe av det første du vil ordne når du lander. Heldigvis er det enkelt og billig å reise rundt i København med metro, tog, buss og sykkel. København er kjent for å være en av de mest sykkelvennlige byene i verden, og den beste måten å ta seg rundt i byen på er på to hjul.

Den praktiske appen “Metroen” lar deg sjekke avganger, ruter og soner på forhånd, og du kan enkelt planlegge reisen din med den. Du finner den i både App Store og Google Play. Dersom du skal være i København noen dager og ønsker mulighet til å reise rundt, kan det lønne seg å kjøpe dagspass. Du får en 24-timersbillett til en pris på ca. 120–140 DKK som dekker alle soner. Et rimeligere alternativ er City Pass som dekker sone 1–4, inkludert til og fra flyplassen. De koster fra ca. 80 til 200 DKK, avhengig av varighet.


Visumkrav for København

Det anbefales at alle som skal fly til København undersøker regler og krav for visum og pass i forkant. Regelverket kan fort endre seg, f.eks. i perioder med økt grensekontroll, og de siste anbefalingene finner du på ambassaden eller regjeringen sine nettsider. Norske statsborgere trenger ikke pass eller visum for reiser i Norden, men politiet anbefaler likevel gyldig pass for å lette kontrollen. Når du har bestilt, må du sørge for at legitimasjonen din er gyldig før du reiser. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med foto og fødselsdato.


Start planleggingen av reisen til København


De beste tingene å se og gjøre i København

Det venter deg mange opplevelser når du kommer med fly til København, fra action på Tivoli til kultur på Rosenborg slott. Ønsker du en alternativ opplevelse, kan du ta turen til fristaden Christiania med gallerier og spisesteder.

Et besøk på Tivoli er morsomt for både store og små, med karuseller, restauranter og konserter. Dessuten finner dere Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet, i København. Utforsk havverdenen, fra Oceantanken til Afrikas øyer.


Finn fly til andre byer i Danmark

København har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til København når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til København, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til København med denne policyen.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.