Fly Europa Danmark København

Finn billige fly til København

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
København (CPH)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i København

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i København fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
København

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL København

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til København (CPH)

Vanligvis er flyvninger til København fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til København Kastrup Copenhagen, som i gjennomsnitt koster 1 484 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til København koster i gjennomsnitt kun 1 154 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli30 % dyrereDet koster ca. 1 935 kr for flyvninger til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KØBENHAVN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli458 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til København fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til København?

Høysesongen i København er i de varme sommermånedene og skoleferiene, og mange velger å fly til København i juni. Da kvikner byen til med moro i Tivoli og shopping på Strøget. Se gjerne vår lavpriskalender for å finne billige flybilletter til København.

Den rimeligste tiden å reise på er utpå høsten og fra januar til tidlig vår, og du har da gode muligheter til å finne billige flybilletter til København. Spesielt oktober og januar er ofte gunstige tidspunkt for å oppleve den livlige, danske storbyen. Fordelen ved å fly til København i lavsesong er mindre folkemengder, og du slipper gjerne lange køer for å komme deg til severdighetene.

Hvilken flyvning til København er den absolutt billigste?

134 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til København. Denne flyvningen er fra Köln, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til København. Du kan finne den billigste prisen til København fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til København?

I gjennomsnitt er april den billigste måneden å fly til København fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 180 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke København i løpet av april, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 290 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til København?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til København fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 486 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 035 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til København?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til København på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 316 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 546 kr for en reise fra Norge til København.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til København?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til København, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 460 kr. Å fly til København om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 541 kr. Flyvninger til København fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av København?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av København. Hvis du planlegger å fly til København, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (140 km fra sentrum i København), eller Rønne Bornholm flyplass (153 km fra sentrum i København).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til København?

Aarhus flyplass har en gjennomsnittspris på 2 260 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til København. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til København Kastrup Copenhagen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til København Kastrup Copenhagen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
13. mai
10:50Oslo Gardermoen
1t 10m
12:00København Kastrup Copenhagen
16. mai
14:45København Kastrup Copenhagen
1t 10m
15:55Oslo Gardermoen
1 290 kr
Finn lignende
Norwegian
13. mai
10:50Oslo Gardermoen
1t 10m
12:00København Kastrup Copenhagen
16. mai
14:45København Kastrup Copenhagen
1t 10m
15:55Oslo Gardermoen
1 468 kr
Finn lignende
SAS
1. mai
06:00Oslo Gardermoen
1t 10m
07:10København Kastrup Copenhagen
13. mai
02:00København Kastrup Copenhagen
1t 10m
03:10Oslo Gardermoen
1 485 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. mai
13:40Bergen Flesland
4t 50m
1 stopp
18:30København Kastrup Copenhagen
29. mai
11:00København Kastrup Copenhagen
7t 50m
2 stopp
18:50Bergen Flesland
1 553 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. mai
13:40Bergen Flesland
4t 50m
1 stopp
18:30København Kastrup Copenhagen
29. mai
08:05København Kastrup Copenhagen
10t 45m
2 stopp
18:50Bergen Flesland
1 621 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
16:10Trondheim Værnes (TRD)
1t 35m
17:45København Kastrup Copenhagen
6. sep.
17:50København Kastrup Copenhagen
15t 50m
1 stopp
09:40Trondheim Værnes (TRD)
1 511 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til København Kastrup Copenhagen

Hvis du ser etter enveisflyvninger til København, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
6. mai
10:50Oslo Gardermoen
1t 10m
12:00København Kastrup Copenhagen
Norwegian
25. apr.
09:45Oslo Gardermoen
1t 10m
10:55København Kastrup Copenhagen
SAS
17. apr.
11:10Oslo Gardermoen
1t 10m
12:20København Kastrup Copenhagen

Hvilke flyselskaper flyr til København?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til København

Dersom du ønsker å fly til København direkte fra Oslo eller Bergen, kan lavpriskjeder som Norwegian eller tradisjonelle selskap som SAS få deg dit på 1–1,5 time. Reisende fra Trondheim kan fly direkte med f.eks. SAS på cirka 1,5 time. Har du funnet deg billige flybilletter til København og skal til å booke, må du være oppmerksom på at enkelte selskap kan kreve gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje, osv. Andre populære selskap som tilbyr billige flybilletter til København er Air Berlin fra Oslo og Widerøe fra Bergen og Trondheim.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i København, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til København og skal videre fra flyplassen, kan du velge mellom tog, metro og buss. Billettene gjelder for alle tre, og prisen er dermed lik. Uten reisekort koster en enkeltbillett 38–40 DKK. Metroen har avganger hver 4.–6. minutt på dag/kveld og 15.–20. minutt om natten, og er dermed et praktisk valg. Hyppige avganger og knappe 15 minutters reisetid gjør metroen til et godt valg både frem og tilbake til flyplassen. Ønsker du å hoppe i en taxi, tar det ca. 15–20 minutter og koster mellom 250 og 350 DKK.


Populære flybilletter til København

Finn dine flybilletter til København med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til København
Raskeste flytid
1t 05m
Billigste pris
968 kr
Flyvninger fra Bergen til København
Raskeste flytid
1t 20m
Billigste pris
1 282 kr
Flyvninger fra Trondheim til København
Raskeste flytid
1t 35m
Billigste pris
1 511 kr
Flyvninger fra Molde til København
Raskeste flytid
15t 10m
Billigste pris
1 927 kr
Flyvninger fra Stavanger til København
Raskeste flytid
3t 35m
Billigste pris
2 003 kr
Flyvninger fra Haugesund til København
Raskeste flytid
6t 30m
Billigste pris
5 407 kr
Flyvninger fra Tromsø til København
Raskeste flytid
7t 25m
Billigste pris
32 337 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i København?

Har du skaffet deg billige flybilletter til København, er transport rundt i byen kanskje noe av det første du vil ordne når du lander. Heldigvis er det enkelt og billig å reise rundt i København med metro, tog, buss og sykkel. København er kjent for å være en av de mest sykkelvennlige byene i verden, og den beste måten å ta seg rundt i byen på er på to hjul.

Den praktiske appen “Metroen lar deg sjekke avganger, ruter og soner på forhånd, og du kan enkelt planlegge reisen din med den. Du finner den i både App Store og Google Play. Dersom du skal være i København noen dager og ønsker mulighet til å reise rundt, kan det lønne seg å kjøpe dagspass. Du får en 24-timersbillett til en pris på ca. 120–140 DKK som dekker alle soner. Et rimeligere alternativ er City Pass som dekker sone 1–4, inkludert til og fra flyplassen. De koster fra ca. 80 til 200 DKK, avhengig av varighet.


Kan man reise til København uten pass eller visum?

Det anbefales at alle som skal fly til København undersøker regler og krav for visum og pass i forkant. Regelverket kan fort endre seg, f.eks. i perioder med økt grensekontroll, og de siste anbefalingene finner du på ambassaden eller regjeringen sine nettsider. Norske statsborgere trenger ikke pass eller visum for reiser i Norden, men politiet anbefaler likevel gyldig pass for å lette kontrollen. Når du har bestilt, må du sørge for at legitimasjonen din er gyldig før du reiser. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort med foto og fødselsdato.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i København?

Det venter deg mange opplevelser når du kommer med fly til København, fra action på Tivoli til kultur på Rosenborg slott. Ønsker du en alternativ opplevelse, kan du ta turen til fristaden Christiania med gallerier og spisesteder.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Et besøk på Tivoli er morsomt for både store og små, med karuseller, restauranter og konserter. Dessuten finner dere Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet, i København. Utforsk havverdenen, fra Oceantanken til Afrikas øyer.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er ikke så rart at mange leter etter billige flybilletter til København når de skal kombinere ferie og shopping. København har unike shoppingmuligheter å by på, fra dansk design til store merkevarer. Handlegaten Strøget i hjertet av København er et godt utgangspunkt, med sitt store utvalg av butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vesterbro med sine restauranter, shopping og Tivoli er en god start når du skal utforske bydelene. Deretter kan du for eksempel rusle ned til Nyhavn for å avslutte dagen på sjarmerende restauranter med utsikt over havnen.


Fly Europa Danmark København
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse