Finn billige fly til Rhodos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 18.5.
ti. 25.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rhodos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rhodos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rhodos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rhodos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rhodos (RHO)

Vanligvis er flyvninger til Rhodos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rhodos Diagoras, som i gjennomsnitt koster 2 901 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rhodos koster i gjennomsnitt kun 2 208 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % dyrereDet koster ca. 3 461 kr for flyvninger til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli489 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rhodos?

Rhodos er en populær feriedestinasjon for reisende fra hele Europa. Her er det som regel strandliv som er i fokus. Høysesongen på Rhodos er i sommermånedene juni, juli og august. Da er det rundt 30 grader, sol og svært lite nedbør. Bestiller du i god tid før du skal reise kan du finne billige flybilletter til Rhodos i sommerferien.

Vil du finne billige flybilletter til Rhodos og rimeligere hotelltilbud, kan det også lønne seg å se på reiser hit resten av året. Januar og februar er de månedene med lavest temperatur, men det er fortsatt behagelig og ligger på rundt 12 grader. Utover våren blir det varmere, og påsken er også en svært populær tid å reise hit på. Hos momondo kan du enkelt bruke priskalenderen og sammenligne flypriser og finne billige billetter til Rhodos, når enn det måtte passe deg å reise.

Fly til Rhodos og ta deg en velfortjent pause fylt med soling, bading og lange dager på stranden.

 • Hvilken flyvning til Rhodos er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Rhodos fra Bodø fant flyvninger som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Rhodos. Du kan finne den billigste prisen til Rhodos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Rhodos?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Rhodos fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 208 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Rhodos i mars, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 241 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rhodos?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Rhodos 22 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Rhodos med en gjennomsnittspris på 2 874 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Rhodos utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Rhodos for 863 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Rhodos?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Rhodos er på mandag med priser helt nede i 2 668 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Rhodos på, er søndag, med priser som ligger på ca. 3 247 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Rhodos?

  Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Rhodos. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Rhodos på kvelden for så lite som 2 964 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 3 604 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rhodos?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Rhodos. Hvis du planlegger å fly til Rhodos, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kos flyplass (109 km fra sentrum i Rhodos), Kastelorizo flyplass (126 km fra sentrum i Rhodos), Kalymnos Island flyplass (128 km fra sentrum i Rhodos), Karpathos flyplass (149 km fra sentrum i Rhodos), eller Parthéni Leros flyplass (151 km fra sentrum i Rhodos).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rhodos?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Rhodos, med en gjennomsnittspris på 2 574 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Rhodos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rhodos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
29. jun.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
27t 20m
1 stopp
RHO16:10Rhodos Diagoras
6. jul.
RHO03:00Rhodos Diagoras
8t 50m
1 stopp
TRF11:50Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
29. jun.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
27t 20m
1 stopp
RHO16:10Rhodos Diagoras
6. jul.
RHO14:25Rhodos Diagoras
28t 05m
2 stopp
TRF18:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
29. jun.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
27t 20m
1 stopp
RHO16:10Rhodos Diagoras
6. jul.
RHO06:20Rhodos Diagoras
35t 40m
2 stopp
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
1 029 kr
Finn lignende
Ryanair
29. jun.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
3 stopp
RHO09:50Rhodos Diagoras
6. jul.
RHO03:00Rhodos Diagoras
8t 50m
1 stopp
TRF11:50Oslo Torp Sandefjord
1 112 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. jun.
OSL09:00Oslo Gardermoen
24t 50m
2 stopp
RHO09:50Rhodos Diagoras
6. jul.
RHO14:25Rhodos Diagoras
22t 15m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
1 386 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. aug.
OSL03:30Oslo Gardermoen
9t 55m
1 stopp
RHO13:25Rhodos Diagoras
31. aug.
RHO14:50Rhodos Diagoras
17t 40m
1 stopp
OSL08:30Oslo Gardermoen
1 585 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Rhodos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rhodos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
15. jul.
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
20t 30m
1 stopp
RHO13:25Rhodos Diagoras
Flere flyselskaper
15. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
30t 00m
2 stopp
RHO13:25Rhodos Diagoras
Ryanair
15. jul.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
26t 40m
2 stopp
RHO14:50Rhodos Diagoras

Hvilke flyselskaper flyr til Rhodos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rhodos

Du finner en rekke flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Rhodos, og noen av de mest populære er blant annet Norwegian, Finnair og Olympic Air. Det finnes ingen direkte fly til Rhodos fra Oslo. Den raskeste flytiden er på 3 timer og 55 minutter. Det er ofte en mellomlanding på flyvningene hit, og da kan du mellomlande steder som Milano, Athen og Amsterdam. Flytiden avhenger av hvor mange og hvor lange mellomlandinger du har. Husk at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det være ekstra kostnad for tillegg slik som å velge flysete på forhånd, ekstra bagasje og mer.


Flyplasser nære Rhodos

Under finner du alle flyplassene i Rhodos sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Rhodos vil du lande på flyplassen som heter Diagoras International Airport. Denne ligger omtrent 15 kilometer sørvest for sentrum av Rhodos. Hit går det mange rutefly i tillegg til regelmessige charterfly. Du kan komme deg fra lufthavnen og inn til Rhodos by med buss. Bussene går utenfor terminalbygningen, omtrent 300 meter til venstre for flyterminalen. Disse går to til tre ganger i timen. De begynner å kjøre fra flyplassen halv syv om morgenen, og siste buss går rundt elleve om kvelden. Dersom du lurer på når neste buss går, kan du spørre personalet på flyplassen. Reisen tar omtrent 35 minutter. Du kjøper bussbilletter i kiosken ved stasjonen og de tar kun kontanter. En billett koster € 2,20 (22 NOK). Fra byen og tilbake til flyplassen begynner bussene tidligere. Da kan du ta buss fra klokken kvart på fem om morgenen. Billetten kan du kjøpe i busstasjonens kiosk, som ligger i Averof Street. (Informasjon sjekket: 12/02/18).


Populære flybilletter til Rhodos

Finn dine flybilletter til Rhodos med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rhodos
Raskeste flytid9t 30m
Billigst pris863 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rhodos
Raskeste flytid29t 35m
Billigst pris2 034 kr
Flyvninger fra Bergen til Rhodos
Raskeste flytid21t 20m
Billigst pris2 507 kr

Hvordan kommer man seg rundt på Rhodos?

Det er mange transportmuligheter på Rhodos. Det er svært vanlig å bruke taxi her. De er raske og enkle å finne. Det finnes også mange taxistasjoner, så du kan oppsøke disse dersom du ikke finner noen tilgjengelige. Taxiene er blå og hvite. De bruker taksameter, og om kvelden er prisen høyere. Vil du reise rundt og utforske øyen på egenhånd er det også gode muligheter for å leie bil her.

For deg som vil bruke kollektiv transport kan du velge å ta buss. Bussene er komfortable og billettene er billige. Du kan kjøpe billett i kiosker eller av sjåføren når du går om bord. Det er lurt å ha med seg kontanter til bussbilletten. Bussene kjører rundt i byens sentrum, men også ut til ulike områder som for eksempel Maritsa, Paradeisi og Platania. En bussbillett koster fra € 2,20 (22 NOK), og prisen avhenger av hvor langt du skal reise. (Informasjon sjekket: 15/02/18).


Kan man reise til Rhodos uten pass eller visum?

Nordmenn kan reise til Hellas uten visum, men man må ha med pass. Dette må være gyldig frem til du skal reise ut av landet. Du må alltid kunne vise passet ditt ved grensekontroller når du reiser til Hellas. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass er dette også godkjent. Du kan lese mer om innreise og hvilke dokumenter du trenger på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er lurt å være oppdatert på dette i god tid før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Rhodos


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Rhodos?

Vil du dra til en livlig strand der det er mye som skjer, kan du ta en dag på sandstranden i Faliraki. Her er det spesielt populært for unge mennesker som vil være på stranden om dagen og senere oppleve livlig natteliv med nærhet til byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du sammen med barn, er det perfekt å reise til Kalithea. Dette området ligger nære Rhodos by. Her er det barnevennlige strender og du har tilgang til mange aktiviteter, slik som dykking og ulike typer vannsport.