Finn billige fly til Rhodos

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Rhodos flyinnsikt og trender

Se innsikt for Rhodos-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Rhodos?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Rhodos fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 862 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Rhodos i august, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 3 196 kr.

Hvilken flyvning til Rhodos er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Rhodos?

Hvor lang tid tar det å fly til Rhodos?

Flyvningen fra Norge til Rhodos avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Rhodos Diagoras (den mest populære flyplassen i Rhodos), er flytiden 10t 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Rhodos Diagoras, er flytiden i snitt 13t 30m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rhodos?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Rhodos 38 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Rhodos med en gjennomsnittspris på 4 506 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rhodos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rhodos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rhodos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rhodos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rhodos (RHO)

Vanligvis er flyvninger til Rhodos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rhodos Diagoras, som i gjennomsnitt koster 4 506 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rhodos koster i gjennomsnitt kun 2 862 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar54 % dyrereDet koster ca. 6 962 kr for flyvninger til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli591 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Rhodos

Rhodos er en populær feriedestinasjon for reisende fra hele Europa. Her er det som regel strandliv som er i fokus. Høysesongen på Rhodos er i sommermånedene juni, juli og august. Da er det rundt 30 grader, sol og svært lite nedbør. Bestiller du i god tid før du skal reise kan du finne billige flybilletter til Rhodos i sommerferien.

Vil du finne billige flybilletter til Rhodos og rimeligere hotelltilbud, kan det også lønne seg å se på reiser hit resten av året. Januar og februar er de månedene med lavest temperatur, men det er fortsatt behagelig og ligger på rundt 12 grader. Utover våren blir det varmere, og påsken er også en svært populær tid å reise hit på. Hos momondo kan du enkelt bruke priskalenderen og sammenligne flypriser og finne billige billetter til Rhodos, når enn det måtte passe deg å reise.

Fly til Rhodos og ta deg en velfortjent pause fylt med soling, bading og lange dager på stranden.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Rhodos Diagoras flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Rhodos Diagoras flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Rhodos Diagoras flyplass fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Rhodos Diagoras flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Rhodos Diagoras flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Rhodos Diagoras flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Rhodos Diagoras flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Rhodos Diagoras flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Rhodos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rhodos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Aegean Airlines
OSLOslo Gardermoen
10t 55m
RHORhodos Diagoras
Finnair
BGOBergen Flesland
13t 30m
RHORhodos Diagoras
Norwegian
SVGStavanger Sola
21t 55m
RHORhodos Diagoras

Finn de billigste enveisflyvningene til Rhodos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rhodos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aegean Airlines, Finnair og Norwegian
Aegean Airlines
OSLOslo Gardermoen
10t 55m
RHORhodos Diagoras
Finnair
BGOBergen Flesland
13t 30m
RHORhodos Diagoras
Norwegian
SVGStavanger Sola
21t 55m
RHORhodos Diagoras

Slik kommer du deg rundt omkring i Rhodos

Det er mange transportmuligheter på Rhodos. Det er svært vanlig å bruke taxi her. De er raske og enkle å finne. Det finnes også mange taxistasjoner, så du kan oppsøke disse dersom du ikke finner noen tilgjengelige. Taxiene er blå og hvite. De bruker taksameter, og om kvelden er prisen høyere. Vil du reise rundt og utforske øyen på egenhånd er det også gode muligheter for å leie bil her.

For deg som vil bruke kollektiv transport kan du velge å ta buss. Bussene er komfortable og billettene er billige. Du kan kjøpe billett i kiosker eller av sjåføren når du går om bord. Det er lurt å ha med seg kontanter til bussbilletten. Bussene kjører rundt i byens sentrum, men også ut til ulike områder som for eksempel Maritsa, Paradeisi og Platania. En bussbillett koster fra € 2,20 (22 NOK), og prisen avhenger av hvor langt du skal reise.


Visumkrav for Rhodos

Nordmenn kan reise til Hellas uten visum, men man må ha med pass. Dette må være gyldig frem til du skal reise ut av landet. Du må alltid kunne vise passet ditt ved grensekontroller når du reiser til Hellas. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass er dette også godkjent. Du kan lese mer om innreise og hvilke dokumenter du trenger på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er lurt å være oppdatert på dette i god tid før du reiser.


De beste tingene å se og gjøre i Rhodos

Hva bør jeg oppleve i Rhodos?

Vil du dra til en livlig strand der det er mye som skjer, kan du ta en dag på sandstranden i Faliraki. Her er det spesielt populært for unge mennesker som vil være på stranden om dagen og senere oppleve livlig natteliv med nærhet til byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du sammen med barn, er det perfekt å reise til Kalithea. Dette området ligger nære Rhodos by. Her er det barnevennlige strender og du har tilgang til mange aktiviteter, slik som dykking og ulike typer vannsport.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Rhodos?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Rhodos. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til Rhodos med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Rhodos på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Rhodos?

Når alle potensielle Rhodos flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Rhodos akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Rhodos nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Rhodos og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Rhodos på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.