Finn billige fly til Rhodos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rhodos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rhodos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rhodos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rhodos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rhodos (RHO)

Vanligvis er flyvninger til Rhodos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rhodos Diagoras, som i gjennomsnitt koster 2 942 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rhodos koster i gjennomsnitt kun 2 239 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % dyrereDet koster ca. 3 510 kr for flyvninger til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RHODOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli489 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rhodos fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rhodos?

Rhodos er en populær feriedestinasjon for reisende fra hele Europa. Her er det som regel strandliv som er i fokus. Høysesongen på Rhodos er i sommermånedene juni, juli og august. Da er det rundt 30 grader, sol og svært lite nedbør. Bestiller du i god tid før du skal reise kan du finne billige flybilletter til Rhodos i sommerferien.

Vil du finne billige flybilletter til Rhodos og rimeligere hotelltilbud, kan det også lønne seg å se på reiser hit resten av året. Januar og februar er de månedene med lavest temperatur, men det er fortsatt behagelig og ligger på rundt 12 grader. Utover våren blir det varmere, og påsken er også en svært populær tid å reise hit på. Hos momondo kan du enkelt bruke priskalenderen og sammenligne flypriser og finne billige billetter til Rhodos, når enn det måtte passe deg å reise.

Fly til Rhodos og ta deg en velfortjent pause fylt med soling, bading og lange dager på stranden.

 • Hvilken flyvning til Rhodos er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Rhodos fra Bodø fant flyvninger som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Rhodos. Du kan finne den billigste prisen til Rhodos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Rhodos?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Rhodos fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 239 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Rhodos i mars, bør du vente til august med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 298 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Rhodos?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Rhodos 22 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Rhodos med en gjennomsnittspris på 2 942 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Rhodos utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Rhodos for 1 625 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rhodos?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Rhodos. Hvis du planlegger å fly til Rhodos, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kos flyplass (109 km fra sentrum i Rhodos), Kastelorizo flyplass (126 km fra sentrum i Rhodos), Kalymnos Island flyplass (128 km fra sentrum i Rhodos), Karpathos flyplass (149 km fra sentrum i Rhodos), eller Parthéni Leros flyplass (151 km fra sentrum i Rhodos).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rhodos?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Rhodos, med en gjennomsnittspris på 2 610 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Rhodos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rhodos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. jan.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 25m
2 stopp
RHO15:30Rhodos Diagoras
12. jan.
RHO01:45Rhodos Diagoras
8t 35m
2 stopp
OSL10:20Oslo Gardermoen
2 231 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
11t 05m
2 stopp
RHO15:30Rhodos Diagoras
24. nov.
RHO15:00Rhodos Diagoras
21t 55m
3 stopp
TRF12:55Oslo Torp Sandefjord
1 759 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
11t 05m
2 stopp
RHO15:30Rhodos Diagoras
21. nov.
RHO03:45Rhodos Diagoras
24t 20m
3 stopp
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
2 147 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
21t 50m
2 stopp
RHO02:15Rhodos Diagoras
24. nov.
RHO01:45Rhodos Diagoras
13t 45m
2 stopp
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
1 751 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 25m
2 stopp
RHO15:30Rhodos Diagoras
21. nov.
RHO03:45Rhodos Diagoras
13t 30m
3 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
1 844 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jan.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
21t 50m
2 stopp
RHO02:15Rhodos Diagoras
12. jan.
RHO01:45Rhodos Diagoras
15t 20m
2 stopp
TRF17:05Oslo Torp Sandefjord
2 231 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Rhodos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rhodos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aegean Airlines og TUIfly Nordic
TUIfly Nordic
SVGStavanger Sola
13t 55m
RHORhodos Diagoras
TUIfly Nordic
OSLOslo Gardermoen
14t 50m
RHORhodos Diagoras
Aegean Airlines
TRFOslo Torp Sandefjord
28t 10m
RHORhodos Diagoras

Hvilke flyselskaper flyr til Rhodos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rhodos
 • Hvilke flyselskaper flyr til Rhodos?

  På reiser til Rhodos fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Norwegian, Aegean Airlines, Finnair eller SAS. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Rhodos

Under finner du alle flyplassene i Rhodos sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Rhodos vil du lande på flyplassen som heter Diagoras International Airport. Denne ligger omtrent 15 kilometer sørvest for sentrum av Rhodos. Hit går det mange rutefly i tillegg til regelmessige charterfly. Du kan komme deg fra lufthavnen og inn til Rhodos by med buss. Bussene går utenfor terminalbygningen, omtrent 300 meter til venstre for flyterminalen. Disse går to til tre ganger i timen. De begynner å kjøre fra flyplassen halv syv om morgenen, og siste buss går rundt elleve om kvelden. Dersom du lurer på når neste buss går, kan du spørre personalet på flyplassen. Reisen tar omtrent 35 minutter. Du kjøper bussbilletter i kiosken ved stasjonen og de tar kun kontanter. En billett koster € 2,20 (22 NOK). Fra byen og tilbake til flyplassen begynner bussene tidligere. Da kan du ta buss fra klokken kvart på fem om morgenen. Billetten kan du kjøpe i busstasjonens kiosk, som ligger i Averof Street.


Populære flybilletter til Rhodos

Finn dine flybilletter til Rhodos med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rhodos
Raskeste flytid28t 10m
Billigst pris817 kr
Flyvninger fra Bergen til Rhodos
Raskeste flytid33t 35m
Billigst pris3 081 kr
Flyvninger fra Stavanger til Rhodos
Raskeste flytid13t 55m
Billigst pris3 132 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Rhodos

Det er mange transportmuligheter på Rhodos. Det er svært vanlig å bruke taxi her. De er raske og enkle å finne. Det finnes også mange taxistasjoner, så du kan oppsøke disse dersom du ikke finner noen tilgjengelige. Taxiene er blå og hvite. De bruker taksameter, og om kvelden er prisen høyere. Vil du reise rundt og utforske øyen på egenhånd er det også gode muligheter for å leie bil her.

For deg som vil bruke kollektiv transport kan du velge å ta buss. Bussene er komfortable og billettene er billige. Du kan kjøpe billett i kiosker eller av sjåføren når du går om bord. Det er lurt å ha med seg kontanter til bussbilletten. Bussene kjører rundt i byens sentrum, men også ut til ulike områder som for eksempel Maritsa, Paradeisi og Platania. En bussbillett koster fra € 2,20 (22 NOK), og prisen avhenger av hvor langt du skal reise.


Visumkrav for Rhodos

Nordmenn kan reise til Hellas uten visum, men man må ha med pass. Dette må være gyldig frem til du skal reise ut av landet. Du må alltid kunne vise passet ditt ved grensekontroller når du reiser til Hellas. Dersom du blir nødt til å bruke nødpass er dette også godkjent. Du kan lese mer om innreise og hvilke dokumenter du trenger på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er lurt å være oppdatert på dette i god tid før du reiser.


Start planleggingen av reisen til Rhodos


De beste tingene å se og gjøre i Rhodos

Hva bør jeg oppleve i Rhodos?

Vil du dra til en livlig strand der det er mye som skjer, kan du ta en dag på sandstranden i Faliraki. Her er det spesielt populært for unge mennesker som vil være på stranden om dagen og senere oppleve livlig natteliv med nærhet til byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Reiser du sammen med barn, er det perfekt å reise til Kalithea. Dette området ligger nære Rhodos by. Her er det barnevennlige strender og du har tilgang til mange aktiviteter, slik som dykking og ulike typer vannsport.