Finn billige fly til Narvik

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Narvik

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Narvik fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Narvik

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Narvik

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tromsø (TOS)

Vanligvis er flyvninger til Narvik fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tromso/Langnes, som i gjennomsnitt koster 1 622 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NARVIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Narvik koster i gjennomsnitt kun 1 486 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NARVIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember39 % dyrereDet koster ca. 2 471 kr for flyvninger til Narvik fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NARVIK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli598 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Narvik fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Narvik?

Prisen for å fly til Evenes stiger rundt skoleferier og i fellesferien, spesielt rundt jule- og påskeferien. Billetter for å reise til Evenes er ellers ganske rimelige, uansett årstid. Når på året du bør reise, spørs derfor på hvilke interesser du har og hva du vil oppleve. Området er kjent for fantastiske fotturer og gode fiskesteder, og du har andre spennende byer rett i nærheten som Harstad og Narvik. Du kan ofte booke spesielt billige fly til Evenes tur-retur om du reiser i november og januar-mars. Denne tiden er helt ypperlig, dersom du reiser for å oppleve vinteren i nord med ski, nordlys og hundeslede.

 • Hvilken flyvning til Narvik er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Narvik, lå på 577 kr/per person fra Gdansk, noe som er 83 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Narvik. Du kan finne den billigste prisen til Narvik fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Narvik?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Narvik i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 611 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Narvik?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Narvik. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 777 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Narvik på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 401 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Narvik?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Narvik. Hvis du planlegger å fly til Narvik, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bardufoss flyplass (82 km fra sentrum i Narvik), Stokmarknes Skagen flyplass (99 km fra sentrum i Narvik), Andenes flyplass (108 km fra sentrum i Narvik), Svolvær Helle flyplass (115 km fra sentrum i Narvik), eller Tromso/Langnes flyplass (150 km fra sentrum i Narvik).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Narvik?

  Med en gjennomsnittspris på 3 053 kr per person, er det Bardufoss flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Narvik. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Narvik

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Narvik som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
15. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE05:35Narvik Evenes
22. nov.
EVE06:05Narvik Evenes
1t 45m
OSL07:50Oslo Gardermoen
Norwegian
13. jan.
OSL03:55Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE05:35Narvik Evenes
17. jan.
EVE15:05Narvik Evenes
1t 45m
OSL16:50Oslo Gardermoen
Norwegian
9. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE10:10Narvik Evenes
10. nov.
EVE06:05Narvik Evenes
1t 45m
OSL07:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. des.
OSL08:30Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE10:10Narvik Evenes
10. des.
EVE05:45Narvik Evenes
1t 45m
OSL07:30Oslo Gardermoen
Norwegian
1. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE11:10Narvik Evenes
8. nov.
EVE10:40Narvik Evenes
1t 45m
OSL12:25Oslo Gardermoen
Norwegian
6. des.
OSL08:30Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE10:10Narvik Evenes
15. des.
EVE10:40Narvik Evenes
1t 45m
OSL12:25Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Narvik

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Narvik, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og SAS
Norwegian
26. okt.
OSL09:20Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE11:00Narvik Evenes
Norwegian
26. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE05:35Narvik Evenes
Norwegian
28. okt.
OSL09:20Oslo Gardermoen
1t 40m
EVE11:00Narvik Evenes

Hvilke flyselskaper flyr til Narvik?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Narvik
 • Hvilke flyselskaper flyr til Narvik?

  På flyreiser fraNorge til Narvik, benytter momondos brukere som regel airlines such as Norwegian, Wideroe og SAS. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Narvik

Under finner du alle flyplassene i Narvik sammen med avstanden til sentrum

Det er gode bussforbindelser fra flyplassen til sentrum, samt andre populære reisemål som Harstad, Narvik, Lofoten, Vesterålen og Sortland. Det tar omtrent 50 minutter med flybuss til Harstad og 75 minutter til Narvik. Flybussen venter til siste ankomst dersom flyet er forsinket, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for å bli stående igjen på flyplassen. Det går i tillegg lokalbuss til andre nærliggende områder, og det tar f.eks. omtrent 125 minutter til Sortland. Flere bilutleiefirmaer holder til på flyplassen, og det er derfor enkelt å hente og levere bilen om du foretrekker å leie. Det praktiske med leiebil er at du får full frihet til å utforske de store områdene i Nord-Norge.


Populære flybilletter til Narvik

Finn dine flybilletter til Narvik med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Narvik
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris543 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Narvik

Evenes sentrum er såpass lite til at du enkelt kan spasere rundt. Mange foretrekker å leie bil for å utforske områdene, og det kan være snakk om store avstander når du skal dra på sightseeing i nord. Det finnes mange gode alternativer å velge mellom når du skal leie bil. Du kan også ta buss, og det går hyppige lokalbusser fra Evenes og andre byer og tettsteder. Du kan for eksempel raskt reise til både Harstad og Narvik for en billig penge, du kan også reise videre til andre fantastiske reisemål som Lofoten. Du kan for eksempel ta Ofotbanen videre fra Narvik for å nyte det spektakulære landskapet på vei opp til Kiruna.


Visumkrav for Narvik

Du kan reise og fly til Evenes uten pass fra andre flyplasser i Norge, så lenge du er norsk statsborger og har annen gyldig identifikasjon med deg, som f.eks. bankkort med bilde og førerkort. Regelverket kan derimot endres ganske plutselig og variere mellom flyselskap, og det anbefales derfor at du undersøker hva som regnes som gyldig ID før avreise.


Start planleggingen av reisen til Narvik


De beste tingene å se og gjøre i Narvik

Hva bør sees Evenes?

Evenes er stedet for å utforske et vilt og vakkert landskap, og du har mange muligheter for å fiske og dra på lange fotturer ut i naturen. Du kan samtidig ta et dypdykk i samisk kulturhistorie når du først er her. Byen er nemlig kjent for severdigheter som det samiske senteret Várdobáiki, hvor du også finner museet Gállogieddi. Det anbefales å utforske museet for å få et unikt innblikk i samisk kultur og tradisjon. Du bør også unne deg en tur til Trollkirka. Den forunderlige kalkgrotten er et uforglemmelig syn med underjordiske, vakre fossefall og bekker. Du bør huske på å pakke med deg både lommelykt og gummistøvler, ettersom det kan være både mørkt og vått inne i grottene. Bak Trollkirken venter et storslått fjell med spir og takker, og du finner et fiskevann med slående, hvite marmorbrygger vest fra øverste grotte. Du bør beregne minst 90 minutter til fots.