Finn billig fly til Kapp Verde

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til byer i Kapp Verde

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kapp Verde fra Norge
Espargos
Espargos

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kapp Verde

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kapp Verde
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kapp Verde?

    Kapp Verde har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (151 %) besøkte Espargos oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Kapp Verde inkluderer Praia og São Pedro, Sao Vicente (Kap Verde).

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kapp Verde?

    De billigste flyvningene til Kapp Verde som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 162 kr med Brussels Airlines, 1 205 kr med Binder Cabo Verde og 2 062 kr med Binter Canarias.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kapp Verde

Finn flyvninger til disse populære byene i Kapp Verde fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kapp Verde

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kapp Verde som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
TromsøPraia7 719 kr
TromsøEspargos8 662 kr
TrondheimRabil9 719 kr
OsloRabil11 055 kr
OsloEspargos12 749 kr

Kapp Verde er et land og en republikk i Vest-Afrika, som består av en gruppe øyer. Landet ligger omtrent 500 kilometer fra Dakar på fastlandet. Kapp Verde består av 10 store øyer og 5 små øyer. På ni av disse bor det mennesker fast. Hovedstaden Praia ligger på øya som heter Santiago. Santiago er en del av øygruppa som heter Sotavento. Det er hovedstaden Praia som er landets største by, og her bor det litt over hundre tusen mennesker. Dette er en by som produserer og eksporterer blant annet kaffe, tropiske frukter og sukker. Er du mer interessert i feriemuligheter enn landets eksportvarer, bør du vite at Kapp Verde er et fantastisk ferieparadis med kilometer på kilometer med hvite sandstrender. Her kan du bo på stranden, eller kanskje du vil utforske vulkaner? Her er det også perfekt for en aktiv ferie, med vindsurfing og spennende utflukter. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige flybilletter med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Kapp Verde, så du kan forvente å møte på flere turister i perioden april-september.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kapp Verde?

Du kan fly til Kapp Verde fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Du kan velge mellom å fly til Praia, Sal, Boa Vista eller Sao Vicente. Det vanligste er å fly til Praia, hovedstaden eller Sal. Det er ingen flyselskaper som flyr direkte fra Norge til Kapp Verde. Du kan fly med selskaper som SAS, Royal Air Maroc og Tap Air Portugal. Fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola er det som regel to mellomlandinger underveis. Da kan du også fly med blant annet SAS og Tap Air Portugal. Du kan også til tider fly direkte mellom Oslo/Gardemoen og Sal eller Boa Vista dersom du flyr charter.

Når er det best å reise til Kapp Verde?

Det er høysesong for å reise til Kapp Verde i månedene april-september. Hvis du vil reise i denne perioden bør du bestille i god tid, for da kan det være noe høyere priser. Dessuten kan det bli fullbooket, så hvis du er tidlig ute har du større sjanse for å få bo akkurat der du ønsker. Med de vakre sandstrendene i Kapp Verde følger også sol og pent vær. Her er det faktisk inntil rundt 350 dager med sol i året. Det er også varmt hele året. På det kaldeste blir det omtrent 19 grader om natten. Dette er i månedene desember-mars. Vil du reise i den aller varmeste tiden er dette i mai-november. Da er det rundt 27 grader i gjennomsnitt om dagen. Det er også fint å reise hit om høsten selv om dette er regntiden. Fra august-oktober er det mer nedbør enn vanlig, men det regner fortsatt svært lite og noen år er det faktisk nesten ikke nedbør i det hele tatt. Dette er med andre ord den perfekte feriedestinasjon for deg som vil slippe unna en kald og sur vinter her i Norge. Kapp Verde har alt du trenger av aktiviteter, sol og varme, og vakre strender.

Hvor lang tid tar det å fly til Kapp Verde?

Skal du fly til Kapp Verde fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 9 timer dersom du reiser med charter. Ellers er det mellomlanding underveis, og da tar reisen fra omtrent 13 timer og 30 minutter. Reiser du fra Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola tar det 15 timer og 40 minutter og det er som regel to mellomlandinger.

Kan man reise til Kapp Verde uten pass eller visum?

Når du skal fly til Kapp Verde trenger du ikke ordne visum på forhånd. Du søker om dette på flyplassen når du ankommer. Da får du visum for 30-90 dager. Du må også ha med deg gyldig pass, som er gyldig under hele oppholdet. Du kan finne mer praktisk informasjon om visum og innreise på regjeringens reiseinformasjon på nett.


Internasjonale flyreiser til Kapp Verde

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Tromsø til Praia
Raskeste flytid35t 10m
Billigst pris7 719 kr
Flyvninger fra Tromsø til Espargos
Raskeste flytid20t 00m
Billigst pris8 662 kr
Flyvninger fra Oslo til Rabil
Raskeste flytid29t 55m
Billigst pris11 055 kr
Flyvninger fra Oslo til Espargos
Raskeste flytid18t 00m
Billigst pris12 749 kr

Finn flyvninger til Kapp Verde

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Kapp Verde

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kapp Verde