Finn billig fly til Vietnam

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til byer i Vietnam

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Vietnam fra Norge
Ho Chi Minh-byen
Ho Chi Minh-byen

Nyttig informasjon om flyvningen din til Vietnam

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Vietnam
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Vietnam?

    Ifølge momondo-brukerne er det Ho Chi Minh-byen som er den mest populære byen i Vietnam, og den besøkes 1 116 % oftere enn andre byer i Vietnam. Hanoi og Da Nang er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Vietnam?

    De billigste flyvningene til Vietnam som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 256 kr med Jetstar Pacific, 331 kr med VietJet Air og 439 kr med Vietnam Airlines.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Vietnam

Finn flyvninger til disse populære byene i Vietnam fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Vietnam

Disse rutene har de billigste flyvningene til Vietnam som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloHanoi5 905 kr
OsloHo Chi Minh-byen6 030 kr
TrondheimHo Chi Minh-byen7 067 kr
BergenHo Chi Minh-byen7 962 kr
OsloDa Nang8 915 kr
TrondheimHanoi10 170 kr
OsloHaiphong11 040 kr
KristiansandHo Chi Minh-byen13 766 kr

Vietnam er et land med fantastisk natur, hyggelige mennesker og ikke minst god mat. Dessuten er det mye spennende å oppleve, fra storbyer med store markeder og massevis av mennesker, til øde strender og gode surfemuligheter. Uansett er det lurt å vite når det er lavsesong, høysesong og når regnet kommer, om du skal fly til Vietnam. Først og fremst er dette et langstrakt land, så været varierer i takt med hvor du befinner deg, og med sesongene. Landet har ulike regntider og tørketider fra nord til sør, og temperaturer fra omtrent 20-35 grader avhengig av hvor du er og når du er der. For oss som reiser fra Norge, er det mest populært å reise i sommerferien eller juleferien. Reiser du om vinteren og vil ha varmt vær, kan det lønne seg å reise sør i landet. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Vietnam, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene og rundt jul, nyttår og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Vietnam?

Du kan fly til Vietnam fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Emirates og mellomlande ved Dubai internasjonale lufthavn før du lander i Tan Son Nhat internasjonale lufthavn i Ho Chi Minh City. Du kan også fly med blant annet Qatar Airways og SAS. Fra Bergen/Flesland kan du fly med blant annet Emirates og mellomlande i Arlanda/Stockholm eller Oslo og Dubai underveis. Det er som regel en ekstra mellomlanding med flyvninger fra andre flyplasser enn Oslo/Gardermoen.

Når er det best å reise til Vietnam?

Det er ikke ett rett svar på når det er best å reise til Vietnam, for du kan reise rundt og oppleve ulike temperaturer og årstider fra nord til sør. Skal du besøke den populære byen Ho Chi Minh City, er det mange som anbefaler å reise fra november til april, for da er det både behagelig vær og lav luftfuktighet. Dersom du reiser til Nord-Vietnam, kan du forvente at det er relativt tørt og litt lavere temperaturer på rundt 20 grader fra november til april. Her i nord finner du populære steder slik som Hanoi. Fra mai til oktober er det regntid, men også varmest med opptil 35 grader. Det er varmere i sentral-Vietnam og populære Sør-Vietnam. I sentral-Vietnam ligger blant annet Da Nang og Hoi An, som er steder de fleste har lyst til å få med seg under besøket. Du finner få steder som er så vakre og har så god mat som her. Sør i landet finner du byen Ho Chi Minh City, og her er det stabile temperaturer hele året, med omtrent 25-30 grader. Det er tørketid fra november til april, og regner vanligvis mer fra juni til oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Vietnam?

Skal du fly til Vietnam fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 13 timer og 50 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 16 timer og 45 minutter.

Kan man reise til Vietnam uten pass eller visum?

Når du skal reise til Vietnam trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks 15 dager. Du må ha gyldig pass, som er gyldig i minst seks måneder fra du reiser inn i landet. Du må også vise frem en returbillett eller en billett til neste destinasjon, eller bestillingsreferanse til et hotell dit du skal reise etter Vietnam. Dersom du vil være i Vietnam i inntil 30 dager, kan du søke om visum elektronisk.


Internasjonale flyreiser til Vietnam

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Hanoi
Raskeste flytid16t 30m
Billigst pris5 821 kr
Flyvninger fra Oslo til Ho Chi Minh-byen
Raskeste flytid22t 05m
Billigst pris6 030 kr
Flyvninger fra Trondheim til Ho Chi Minh-byen
Raskeste flytid19t 10m
Billigst pris7 067 kr
Flyvninger fra Bergen til Ho Chi Minh-byen
Raskeste flytid35t 50m
Billigst pris7 962 kr
Flyvninger fra Oslo til Da Nang
Raskeste flytid46t 10m
Billigst pris8 915 kr
Flyvninger fra Trondheim til Hanoi
Raskeste flytid44t 00m
Billigst pris10 170 kr
Flyvninger fra Oslo til Haiphong
Raskeste flytid41t 30m
Billigst pris11 040 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Ho Chi Minh-byen
Raskeste flytid28t 40m
Billigst pris13 766 kr

Finn flyvninger til Vietnam

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Vietnam