Billige flyvninger fra Oslo til Moskva fra 3 562 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Moskva

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Moskva, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

12t 05m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Moskva

4 flyplasser
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Moskva tar 12t 05m.
Det er ingen direkte flyvninger fra Oslo til Moskva. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Gardermoen flyplass - Moskva Zhukovsky flyplass og Oslo Gardermoen flyplass - Moskva Vnukovo flyplass.
Det finnes 4 flyplasser i nærheten av Moskva: Moskva Zhukovsky (ZIA), Moskva Vnukovo (VKO), Moskva Domodedovo (DME), Moskva Sheremetyevo (SVO)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Moskva

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Moskva?

November. Måneden med de billigste flyvningene til Moskva fra Oslo er November. Den dyreste måneden er september

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Moskva fra Oslo?

Aeroflot. Aeroflot og Finnair er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Moskva

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Moskva Vnukovo. Fly fra Oslo Gardermoen til Moskva Vnukovo for de beste Oslo - Moskva flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Moskva?

47 dager før. Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Moskva er ca. 47 dager før avreise

De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Moskva

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Moskva med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
FinnairPrisFra 1 629 krGratis kanselleringRangering
7,7
7,8

Ombordstigningen

7,5

Comfort

8,1

Besetningen

7,2

Underholdning

6,9

Mat

Vurderinger

1 / 4

Kunne vært greit å kunne stenge luftventiler over hodet kald luft hele turen

Søk etter flyreiser med Finnair
AeroflotPrisFra 2 410 krGratis kanselleringRangering
6,9
Søk etter flyreiser med Aeroflot

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Moskva som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    På grunn av de globale følgene av COVID-19 kan det være at noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Moskva, f.eks. Aeroflot og Finnair, har innført fleksible retningslinjer for kansellering. Bruk nettsiden vår til å søke etter alle flyselskapene som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Moskva med fly?

    Avstanden fra Oslo til Moskva er 1642,6 km.


Gardermoen er den desidert største flyplassen i Oslo-området. Torp Sandefjord er en liten flyplass, men her er det muligheter for å sikre seg en billig flyvning fra Oslo til Moskva med lavprisselskaper som Ryanair og Wizz Air. Oslo lufthavn Gardermoen er en moderne og internasjonal flyplass med en rekke butikker, spisesteder, barer og andre fasiliteter. Det er også svært enkelt å komme seg til og fra flyplassen. I Moskva er det hele fire ulike lufthavner. Når man flyr fra Norge er det vanlig å lande på enten Sheremetyevo eller Vnukovo flyplass. Førstnevnte er Russlands travleste flyplass, og en sentral hub for Aeroflot. Den er også under stadig ekspansjon, og her er det uten tvil mye å utforske mens man venter på ombordstigning. Vnukovo flyplass er noe mindre, men her finnes det også et stort utvalg av butikker, spisesteder og andre fasiliteter. Begge flyplassene har gode forbindelser med kollektivtrafikken, og det er derfor enkelt å komme seg dit man skal.


Dersom du velger en flyrute til Moskva fra Torp flyplass kan du ta bussen "Torp ekspressen" fra Oslo bussterminal. Det er vanligere å fly til Moskva fra Oslo lufthavn Gardermoen. Dette er Norges største flyplass, og det er derfor flere muligheter når det kommer til transport til og fra flyplassen. Det er gode muligheter for parkering ved flyplassen, og det er derfor fullt mulig å ankomme terminalområdet med egen bil. Det er svært enkelt å komme seg til Gardermoen med kollektivtransport, som buss og tog. Vy har både regiontog og Dovrebanen som går til Gardermoen gjennom hele dagen. Dette er det rimeligste alternativet. Det mest effektive alternativet er Flytoget - flyplassens eget ekspresstog. Flytoget går fra Drammen, via Asker, Lysaker, Oslo og Lillestrøm til flyplassen på svært kort tid. Dersom du befinner deg i Oslo sentrum på avreisetidspunktet kan du ta flytoget fra Oslo S, og kjøpe billett gjennom flytoget-appen eller på stasjonen. Du kan også ta flybussen fra flere stoppesteder i byen. Rute FB5 går fra bussterminalen i Oslo sentrum, via St.Hanshaugen, og videre ut til flyplassen. Flybussen stopper i nærheten av byens mange knutepunkter, før den kjører direkte til Gardermoen. Flybussen rute 11 går fra Fredrikstad, og er et godt alternativ dersom du befinner deg utenfor Oslo. Det er også en rekke taxiselskaper i Oslo og omegn som kan kjøre deg direkte til flyplassen. De fleste selskapene opererer med en fastpris til og fra flyplassen. Utenfor Moskva ligger det flere flyplasser, men de aller fleste flyvningene fra Oslo lander på Sheremetyevo lufthavn. Herfra har du flere alternativer å velge mellom for å komme deg inn til Moskva sentrum. Aeroexpress er en direktelinje på togbanen med hyppige avganger mellom Moskva sentrum og flyplassen. Du finner dette toget ved terminal F. Et annet alternativ er å ta undergrunnsbanen. Metroen forbinder de ulike terminalene og kollektivknutepunktene, og det er lett å komme seg til både tog og buss herfra. Du kan blant annet ta Mosgortrans rute 817 til metrostasjonen Tegansko-Krasnopresnenskaya, eller rute 851 til metrostasjonen Rechnoy Vokzal of Zamoskvoretskaya. Moskva har en svært velutviklet undergrunnsbane som gjør det enkelt å komme seg fra A til B. Det er også mulig å bestille en taxi til og fra flyplassen. Mange av taxiselskapene opererer med en fastpris til flyplassen, slik at du unngår ubehagelige overraskelser. Det er også mulig å leie en bil fra en av de mange utleiefirmaene på flyplassen.

Det er enkelt å komme seg til Moskva sentrum fra både Sheremetyevo og Vnukovo, og med leiebil eller tog kan du enkelt også komme deg til flere av Moskvas nærliggende områder. Fra Sheremetyevo kan du ta bussrutene 21, 43 og 62 til byene Lobnya, Zelenograd, Khimki og Dolgoprudny .


Alternative fly Oslo-Moskva

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Trondheim til Moskva
Raskeste flytid27t 10m
Laveste pris2 952 kr
Flyvninger fra Bergen til Moskva
Raskeste flytid7t 15m
Laveste pris5 023 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Moskva

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Moskva

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Oslo til Moskva. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

momondo tillater brukere å se kun flyvninger til Moskva fra Oslo som tilbyr fleksible bestillingsbetingelser, samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når resultatene på potensielle flyalternativer fra Oslo til Moskva er presentert, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Moskva fra Oslo. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.