Fly Europa Norge Trondheim

Finn billige flybilletter til Trondheim

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Trondheim?

+90%
+60%
+30%
Grunnpris
Pris
1 209 - 2 173 NOK
Temperatur
−2 - 19 °C
Nedbør
8 - 15 mm

Sommeren er høysesong for turister i Trondheim, og besøkende strømmer til for å beundre Nidarosdomen og nyte det yrende kulturlivet. Velger du derimot å fly til Trondheim utenom sesong, har du gode muligheter for å finne billige flybilletter til Trondheim, og det er mindre folkemengder om du for eksempel skal sykle Hjertepromenaden i sentrum.

Trondheim er en livlig studentby, og det er gjerne derfor flybillettene ofte hopper i pris rundt august og juletider. Velger du å reise til Trondheim sen høst, vinter og tidlig vår derimot, senkes ofte prisene og du kan nyte vinterutflukter på ski i Bymarka.


Trondheim flytilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste prisene til Trondheim som nylig er funnet av momondo-brukere
Wideroe
Wideroe
KRS
30 jan.
Kristiansand Kjevik flyplass
1t 25m
TRD
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
Wideroe
TRD
01 feb.
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
1t 25m
KRS
Kristiansand Kjevik flyplass
1 430 NOK
KLM
KLM
TRF
13 mar.
Oslo Torp Sandefjord flyplass
8t 35m
1 Stopp
TRD
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
KLM
TRD
20 mar.
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
5t 15m
1 Stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord flyplass
1 498 NOK
Norwegian
Norwegian
OSL
25 jan.
Oslo og andre flyplasser flyplass
0t 55m
TRD
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
Norwegian
TRD
27 jan.
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
0t 55m
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
1 558 NOK

Hvilke flyselskaper flyr til Trondheim?

Populære flyselskap for reisende med fly til Trondheim fra Oslo er Norwegian, Widerøe og SAS. Alle tre tilbyr direktefly til Trondheim som tar rett over én time. Dersom du ønsker å fly til Trondheim direkte fra Bergen, er det igjen Norwegian, SAS og Widerøe som er de mest populære alternativene. Flyreisen tar cirka én time. Når du bestiller billige flybilletter til Trondheim, må du være oppmerksom på eventuelle gebyr for innsjekking av bagasje og valg av flysete på forhånd. Fordelen ved dette er at du kan skru prisen mest mulig ned.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Trondheim, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Trondheim Værnes (TRD)
26 km fra sentrum

Når du har kommet deg med fly til Trondheim, er reisen inn til sentrum det neste du bør tenke på. Litt avhengig av hvor i byen du ønsker å hoppe av, kan tog og flybuss ta omtrent like lang tid. Flybussen koster ca. 130–150 kr, og du kan velge mellom Nettbuss eller Unibuss sitt tilbud. De har avganger hvert tiende minutt i store deler av døgnet. Tog til sentrum tar omtrent 40 minutter og koster ca. 80–90 kr. Fordelen med buss er flere stoppesteder, og du kan velge et som ligger nærmest destinasjonen din.


Hvordan kommer man seg rundt i Trondheim?

Når du har sikret deg billige flybilletter til Trondheim, kan det ofte være greit å planlegge litt – særlig hvis du ikke er kjent i byen fra før av. Trondheim har et godt busstilbud, og det bør være uproblematisk å komme seg rundt med kollektivtransport. Billettene koster cirka 40–60 kr for voksen, og 100–120 kr for 24-timersbillett. Laster du ned appen AtB Mobillett, kan du booke billett online før avreise.

Trondheim har et koselig sentrum som er perfekt å utforske både til fots eller på sykkel. Små avstander gjør det mulig å rusle rundt mens du lar stemningen synke inn. Området rundt Trondheim er også spennende å oppdage på sykkel om sommeren og ski om vinteren.


Trenger man ID for å reise innenlands i Norge?

Du må ha gyldig identifikasjon med bilde for å ta fly til Trondheim innenlands, som førerkort eller bankkort. Selv om det ikke er sikkert at du blir spurt etter legitimasjon, må du kunne bevise at den personen som sjekker inn bagasje, er den samme som setter seg på flyet. Det anbefales alltid å kontakte flyselskapet i god tid før avreise, dersom du er i tvil om identifikasjonen din er gyldig. De vil kunne veilede deg nærmere om hvilke dokumenter du bør ta med deg.


Fakta om Trondheim

Tidssone, valuta, og andre grunnleggende ting — se den lokale tiden og få en ide om hvor mye penger du vil bruke på grunnleggende ting i Trondheim
Lokal tid
Valuta
norske kroner
Øl
Lokal øl (.5 liter)
34 NOK
Mat
Rimelig restaurant
170 NOK
Offentlig transport
Enveis billett
37 NOK

Start planleggingen av reise til Trondheim


Populære ruter til Trondheim

Mest søkte flyvninger til Trondheim sammen med den billigste prisen og den korteste flytiden

Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Trondheim?

Ønsker du å utforske Trøndelag, er det bare å lete etter billige flybilletter til Trondheim. Byen er nemlig et perfekt utgangspunkt for både pulserende byliv og spektakulære naturopplevelser. Padling i Nidelva, festivaler året rundt og velsmakende mat – dette er bare noen av opplevelsene du bør få med deg.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ingen grunn til å la være å lete etter billige flybilletter til Trondheim når familien skal ut og reise – barna kan nemlig glede seg over mange aktiviteter og morsomme parker. I Ilaparken for eksempel, kan de små fryde seg på skøytebanen om vinteren eller slå seg løs på lekeapparatene om sommeren.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra store butikkjeder til små spesialforretninger, i Trondheim kan betalingskortet få kjørt seg. I sentrum kan du begynne handlerunden i gågatene Nordre gate og Thomas Angells gate, eller besøke kjøpesentrene Byhaven og Mercur.

Hvilke attraksjoner burde jeg besøke?

Den spektakulære katedralen Nidarosdomen er et “must for alle på sightseeing i Trondheim. Besøk gjerne også Kristiansten Festning fra 1684, med festingsbygg og flott parkanlegg. Eller hva med en spasertur i den sjarmerende, gamle bydelen Bakklandet, med livlige restauranter, friområder og puber?

*Flypriser til Trondheim Værnes (TRD) er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Europa Norge Trondheim