Finn billige fly til Trondheim

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Trondheim

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Trondheim fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Trondheim

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Trondheim

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Trondheim (TRD)

Vanligvis er flyvninger til Trondheim fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Trondheim Værnes (TRD), som i gjennomsnitt koster 1 362 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TRONDHEIM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Trondheim koster i gjennomsnitt kun 1 135 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TRONDHEIM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni13 % dyrereDet koster ca. 1 545 kr for flyvninger til Trondheim fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TRONDHEIM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Trondheim fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Trondheim?

Sommeren er høysesong for turister i Trondheim, og besøkende strømmer til for å beundre Nidarosdomen og nyte det yrende kulturlivet. Velger du derimot å fly til Trondheim utenom sesong, har du gode muligheter for å finne billige flybilletter til Trondheim, og det er mindre folkemengder om du for eksempel skal sykle Hjertepromenaden i sentrum.

Trondheim er en livlig studentby, og det er gjerne derfor flybillettene ofte hopper i pris rundt august og juletider. Velger du å reise til Trondheim sen høst, vinter og tidlig vår derimot, senkes ofte prisene og du kan nyte vinterutflukter på ski i Bymarka.

 • Hvilken flyvning til Trondheim er den absolutt billigste?

  331 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Trondheim. Denne flyvningen er fra Namsos, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Trondheim. Du kan finne den billigste prisen til Trondheim fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Trondheim?

  Hvis du ikke kan fly til Trondheim i april, er mai det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Trondheim i mai ligger i gjennomsnitt på 1 227 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Trondheim?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Trondheim på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 362 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Trondheim utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Trondheim for 292 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Trondheim?

  Ørland flyplass, Røros flyplass, Namsos flyplass, Kristiansund Kvernberget flyplass eller Rørvik Ryumsjøen flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Trondheim.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Trondheim?

  Du kan finne tilbud for Røros flyplass for i gjennomsnitt 2 167 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Trondheim

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Trondheim som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
30. des.
OSL03:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD03:55Trondheim Værnes (TRD)
6. jan.
TRD04:20Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL05:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
10. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD03:55Trondheim Værnes (TRD)
1. des.
TRD14:15Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL15:10Oslo Gardermoen
Norwegian
17. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD04:50Trondheim Værnes (TRD)
18. nov.
TRD10:00Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL10:55Oslo Gardermoen
Norwegian
17. nov.
OSL11:55Oslo Gardermoen
1t 00m
TRD12:55Trondheim Værnes (TRD)
18. nov.
TRD04:20Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL05:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL16:45Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD17:40Trondheim Værnes (TRD)
25. nov.
TRD04:20Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL05:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
27. nov.
OSL05:50Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD06:45Trondheim Værnes (TRD)
4. des.
TRD12:25Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL13:20Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Trondheim

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Trondheim, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og SAS
Norwegian
4. nov.
OSL06:40Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD07:35Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
11. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD03:55Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
1. nov.
OSL04:55Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD05:50Trondheim Værnes (TRD)

Hvilke flyselskaper flyr til Trondheim?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Trondheim
 • Hvilke flyselskaper flyr til Trondheim?

  Norwegian, SAS, Wideroe og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Trondheim jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Trondheim med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Trondheim

Under finner du alle flyplassene i Trondheim sammen med avstanden til sentrum

Når du har kommet deg med fly til Trondheim, er reisen inn til sentrum det neste du bør tenke på. Litt avhengig av hvor i byen du ønsker å hoppe av, kan tog og flybuss ta omtrent like lang tid. Flybussen koster ca. 130–150 kr, og du kan velge mellom Nettbuss eller Unibuss sitt tilbud. De har avganger hvert tiende minutt i store deler av døgnet. Tog til sentrum tar omtrent 40 minutter og koster ca. 80–90 kr. Fordelen med buss er flere stoppesteder, og du kan velge et som ligger nærmest destinasjonen din.


Populære flybilletter til Trondheim

Finn dine flybilletter til Trondheim med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Trondheim
Raskeste flytid0t 55m
Billigst pris301 kr
Flyvninger fra Bergen til Trondheim
Raskeste flytid1t 00m
Billigst pris634 kr
Flyvninger fra Tromsø til Trondheim
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris943 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Trondheim
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris1 160 kr
Flyvninger fra Stavanger til Trondheim
Raskeste flytid1t 10m
Billigst pris1 219 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Trondheim

Når du har sikret deg billige flybilletter til Trondheim, kan det ofte være greit å planlegge litt – særlig hvis du ikke er kjent i byen fra før av. Trondheim har et godt busstilbud, og det bør være uproblematisk å komme seg rundt med kollektivtransport. Billettene koster cirka 40–60 kr for voksen, og 100–120 kr for 24-timersbillett. Laster du ned appen AtB Mobillett, kan du booke billett online før avreise.

Trondheim har et koselig sentrum som er perfekt å utforske både til fots eller på sykkel. Små avstander gjør det mulig å rusle rundt mens du lar stemningen synke inn. Området rundt Trondheim er også spennende å oppdage på sykkel om sommeren og ski om vinteren.


Visumkrav for Trondheim

Du må ha gyldig identifikasjon med bilde for å ta fly til Trondheim innenlands, som førerkort eller bankkort. Selv om det ikke er sikkert at du blir spurt etter legitimasjon, må du kunne bevise at den personen som sjekker inn bagasje, er den samme som setter seg på flyet. Det anbefales alltid å kontakte flyselskapet i god tid før avreise, dersom du er i tvil om identifikasjonen din er gyldig. De vil kunne veilede deg nærmere om hvilke dokumenter du bør ta med deg.


Start planleggingen av reisen til Trondheim


De beste tingene å se og gjøre i Trondheim

Hva bør jeg oppleve i Trondheim?

Ønsker du å utforske Trøndelag, er det bare å lete etter billige flybilletter til Trondheim. Byen er nemlig et perfekt utgangspunkt for både pulserende byliv og spektakulære naturopplevelser. Padling i Nidelva, festivaler året rundt og velsmakende mat – dette er bare noen av opplevelsene du bør få med deg.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Det er ingen grunn til å la være å lete etter billige flybilletter til Trondheim når familien skal ut og reise – barna kan nemlig glede seg over mange aktiviteter og morsomme parker. I Ilaparken for eksempel, kan de små fryde seg på skøytebanen om vinteren eller slå seg løs på lekeapparatene om sommeren.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra store butikkjeder til små spesialforretninger, i Trondheim kan betalingskortet få kjørt seg. I sentrum kan du begynne handlerunden i gågatene Nordre gate og Thomas Angells gate, eller besøke kjøpesentrene Byhaven og Mercur.

Hvilke attraksjoner burde jeg besøke?

Den spektakulære katedralen Nidarosdomen er et “must” for alle på sightseeing i Trondheim. Besøk gjerne også Kristiansten Festning fra 1684, med festingsbygg og flott parkanlegg. Eller hva med en spasertur i den sjarmerende, gamle bydelen Bakklandet, med livlige restauranter, friområder og puber?