Finn billige fly til Amsterdam

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Amsterdam (AMS)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Amsterdam

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Amsterdam fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amsterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Amsterdam

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amsterdam (AMS)

Vanligvis er flyvninger til Amsterdam fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol, som i gjennomsnitt koster 1 309 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Amsterdam koster i gjennomsnitt kun 1 078 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli15 % dyrereDet koster ca. 1 502 kr for flyvninger til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember187 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Amsterdam?

Høysesong for å fly til Amsterdam er i sommermånedene, når du kan overvære teaterstykker utendørs i Vondelpark og kose deg med god mat og drikke på utekaféene. De dyreste tidspunktene er ofte juli og desember, men følg likevel med på vår lavpriskalender for beste sjanse til å finne billige flybilletter til Amsterdam.

Lavsesongen i byen er sen høst og tidlig vår. Selv om det er færre reisende, er det mange grunner til å hoppe på et fly til Amsterdam i denne perioden. Du har gode muligheter for å finne billige flybilletter til Amsterdam, du slipper lange køer når du skal beundre mesterverkene på Van Gogh-museet og folkemengdene er mindre.

Hvilken flyvning til Amsterdam er den absolutt billigste?

168 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Amsterdam. Denne flyvningen er fra Katowice, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Amsterdam. Du kan finne den billigste prisen til Amsterdam fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Amsterdam?

Den billigste måneden å fly til Amsterdam fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 095 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Amsterdam i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 103 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Amsterdam?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Amsterdam på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 317 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 891 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Amsterdam?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Amsterdam på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 352 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 568 kr for en reise fra Norge til Amsterdam.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Amsterdam?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Amsterdam på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 330 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på kvelden ettersom de ofte koster ca. 1 691 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Amsterdam?

De som skal fly til Amsterdam kan potensielt finne bedre priser for Rotterdam flyplass (56 km fra Amsterdam ), Eindhoven flyplass (108 km fra sentrum i Amsterdam) eller Groningen Eelde flyplass (140 km fra sentrum i Amsterdam), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Amsterdam?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Amsterdam, er vanligvis Eindhoven flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 325 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Amsterdam Schiphol

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Amsterdam Schiphol som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
7. sep.
10:25Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
12:05Amsterdam Schiphol
12. okt.
08:20Amsterdam Schiphol
1t 35m
09:55Oslo Torp Sandefjord
1 256 kr
Finn lignende
KLM
1. jul.
10:25Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
12:05Amsterdam Schiphol
7. jul.
08:20Amsterdam Schiphol
1t 35m
09:55Oslo Torp Sandefjord
1 349 kr
Finn lignende
KLM
26. mai
02:30Oslo Gardermoen
1t 50m
04:20Amsterdam Schiphol
29. mai
16:50Amsterdam Schiphol
1t 45m
18:35Oslo Gardermoen
1 222 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
02:30Oslo Gardermoen
1t 50m
04:20Amsterdam Schiphol
7. jul.
17:45Amsterdam Schiphol
1t 45m
19:30Oslo Gardermoen
1 247 kr
Finn lignende
Norwegian
7. sep.
11:30Oslo Gardermoen
1t 55m
13:25Amsterdam Schiphol
12. okt.
14:10Amsterdam Schiphol
1t 45m
15:55Oslo Gardermoen
Norwegian
1. jun.
11:30Oslo Gardermoen
1t 55m
13:25Amsterdam Schiphol
6. jun.
14:10Amsterdam Schiphol
1t 45m
15:55Oslo Gardermoen
1 010 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Amsterdam Schiphol

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Amsterdam, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
KLM
10. jun.
12:30Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
14:10Amsterdam Schiphol
Norwegian
26. jul.
15:05Oslo Gardermoen
1t 55m
17:00Amsterdam Schiphol
Norwegian
9. jun.
11:30Oslo Gardermoen
1t 55m
13:25Amsterdam Schiphol

Hvilke flyselskaper flyr til Amsterdam?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Amsterdam

Reisende med fly til Amsterdam fra Oslo velger ofte å bruke flyselskapene KLM, SAS og Norwegian. Alle tre har direkteflyvninger. Velger du reiser med mellomlander, kan det ta fra ca. 3,5–4 timer og opp. Husk at det kan påløpe ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje når du skal bestille billige flybilletter til Amsterdam. Reisende fra Bergen og Trondheim kan fly til Amsterdam direkte med KLM på cirka 1,5–2 timer. Andre populære selskap som kan ha billige flybilletter til Amsterdam, er Norwegian og SAS. Flyreisen tar minst 3,5 timer dersom du har en mellomlanding.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Amsterdam, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du kommer med fly til Amsterdam, lander du på Amsterdam lufthavn, Schiphol. Flybussen tar deg raskt inn til sentrum på en halvtime, med avganger hvert tiende minutt. Tur-retur koster det cirka € 8–12, og du kan booke bussbillett på nettet før du drar. Velger du å hoppe ombord i en taxi, koster det cirka € 40 – € 60 til sentrum. Tar du toget, koster det cirka € 2–3 for enkeltbillett. Togstasjonen befinner seg rett under flyplassen. Du kan også velge å kjøpe Amsterdam Travel Ticket. Kortet lar deg reise ubegrenset i en gitt periode, både i Amsterdam sentrum og til og fra flyplassen.


Populære flybilletter til Amsterdam

Finn dine flybilletter til Amsterdam med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Amsterdam
Raskeste flytid
1t 40m
Billigste pris
1 121 kr
Flyvninger fra Stavanger til Amsterdam
Raskeste flytid
1t 40m
Billigste pris
1 426 kr
Flyvninger fra Trondheim til Amsterdam
Raskeste flytid
2t 15m
Billigste pris
1 893 kr
Flyvninger fra Ålesund til Amsterdam
Raskeste flytid
2t 05m
Billigste pris
1 927 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Amsterdam
Raskeste flytid
1t 25m
Billigste pris
1 935 kr
Flyvninger fra Bergen til Amsterdam
Raskeste flytid
5t 05m
Billigste pris
1 986 kr
Flyvninger fra Haugesund til Amsterdam
Raskeste flytid
30t 10m
Billigste pris
2 419 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Amsterdam
Raskeste flytid
7t 10m
Billigste pris
2 733 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Amsterdam?

Når du har ankommet Amsterdam, er transport rundt i byen det neste du må tenke på. Ikke at det er et problem; Amsterdam sitt tilbud for offentlig transport er faktisk ganske imponerende. Nettverket består av metro, buss, trikk, ferger og tog. Dersom du kjøper Amsterdam Travel Ticket, kan du reise ubegrenset i enten én, to eller tre dager. Prisene begynner på cirka € 15–20, avhengig av varighet.

Velger du heller kortet “I amsterdam City, får du gratis tilgang til museer, attraksjoner og kanalbåtcruise, i tillegg til ubegrenset tilgang på offentlig transport. Prisene begynner på cirka € 55–60 for dagskort, € 65–70 for todagerskort og € 70–80 for tredagerskort. Du kan booke kortet online på forhånd.


Kan man reise til Amsterdam uten pass eller visum?

Nordmenn som reiser med fly til Amsterdam trenger pass, til tross for at Nederland er medlem av Schengen. I Nederland må en alltid kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig internasjonalt. Dersom du ikke tar med passet og det er grensekontroll, kan det være at du ikke får reise ut igjen. Det er derimot ikke nødvendig med visum. Regler for pass og visum kan endre seg raskt, og det anbefales at reisende sjekker regjeringens og ambassadens nettsider i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Amsterdam?

Om du vil besøke en pulserende storby, rik på natteliv, kultur og historie, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Amsterdam. Kanaldistriktet i Amsterdam er på verdensarvlisten til UNESCO, og de vakre gatene, hagene og arkitekturen er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Museene Anne Frank House og Rembrandt House er minneverdige besøk som gjør stort inntrykk.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Amsterdam er en morsom by for store og små. Ta barna med på kanalbåtcruise, besøk en vindmølle eller ta dere en sykkeltur for å se på tulipanene som landet er så kjent for. Eller hva med å utforske Amsterdam Dungeon?

Hvor bør jeg shoppe?

Amsterdam er et populært reisemål for dem som liker å shoppe. Det spennende og spenstige handleområdet 9 Streets er et godt utgangspunkt, og når du er ferdig med å utforske de sjarmerende gatene, kan du ta turen videre til handlesenteret Magna Plaza.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I hippe Oost finner du vakre Oosterpark og spektakulære Tropenmuseum, samt mange, gode muligheter for shopping og gode måltider. Latinkvarteret De Pijp lokker med livlig stemning og det berømte gatemarkedet Albert Cuypmarkt, samtidig som Noord frister med spennende festivaler og utekaféer som simpelthen vibrer av sjarm.Finn fly til andre byer i Nederland

Amsterdam har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse