Finn billige fly til Amsterdam

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Amsterdam

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Amsterdam fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amsterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Amsterdam

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amsterdam (AMS)

Vanligvis er flyvninger til Amsterdam fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol, som i gjennomsnitt koster 1 347 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Amsterdam koster i gjennomsnitt kun 1 109 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli15 % dyrereDet koster ca. 1 546 kr for flyvninger til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember187 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Amsterdam?

Høysesong for å fly til Amsterdam er i sommermånedene, når du kan overvære teaterstykker utendørs i Vondelpark og kose deg med god mat og drikke på utekaféene. De dyreste tidspunktene er ofte juli og desember, men følg likevel med på vår lavpriskalender for beste sjanse til å finne billige flybilletter til Amsterdam.

Lavsesongen i byen er sen høst og tidlig vår. Selv om det er færre reisende, er det mange grunner til å hoppe på et fly til Amsterdam i denne perioden. Du har gode muligheter for å finne billige flybilletter til Amsterdam, du slipper lange køer når du skal beundre mesterverkene på Van Gogh-museet og folkemengdene er mindre.

 • Hvilken flyvning til Amsterdam er den absolutt billigste?

  173 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Amsterdam. Denne flyvningen er fra Katowice, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Amsterdam. Du kan finne den billigste prisen til Amsterdam fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Amsterdam?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Amsterdam. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 109 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Amsterdam i Januar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 109 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Amsterdam?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Amsterdam på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 347 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Amsterdam fra Norge for så lite som 768 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Amsterdam?

  De som skal fly til Amsterdam kan potensielt finne bedre priser for Rotterdam flyplass (56 km fra Amsterdam ), Eindhoven flyplass (108 km fra sentrum i Amsterdam) eller Groningen Eelde flyplass (140 km fra sentrum i Amsterdam), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Amsterdam?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Amsterdam, er vanligvis Eindhoven flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 363 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Amsterdam

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Amsterdam som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
7. des.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
AMS11:00Amsterdam Schiphol
14. des.
AMS07:10Amsterdam Schiphol
1t 35m
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 074 kr
Finn lignende
KLM
16. des.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
AMS03:05Amsterdam Schiphol
19. des.
AMS15:55Amsterdam Schiphol
1t 35m
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
1 153 kr
Finn lignende
Norwegian
7. des.
OSL13:35Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS15:30Amsterdam Schiphol
14. des.
AMS16:20Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL18:05Oslo Gardermoen
Norwegian
2. nov.
OSL14:35Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS16:30Amsterdam Schiphol
10. nov.
AMS13:10Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL14:55Oslo Gardermoen
1 013 kr
Finn lignende
Norwegian
18. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS12:25Amsterdam Schiphol
21. nov.
AMS13:10Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL14:55Oslo Gardermoen
1 092 kr
Finn lignende
Norwegian
19. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS12:25Amsterdam Schiphol
21. nov.
AMS13:10Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL14:55Oslo Gardermoen
1 109 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Amsterdam

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Amsterdam, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
3. nov.
OSL11:30Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS13:25Amsterdam Schiphol
Norwegian
2. nov.
OSL14:35Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS16:30Amsterdam Schiphol
Norwegian
23. nov.
OSL13:35Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS15:30Amsterdam Schiphol

Hvilke flyselskaper flyr til Amsterdam?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Amsterdam

Reisende med fly til Amsterdam fra Oslo velger ofte å bruke flyselskapene KLM, SAS og Norwegian. Alle tre har direkteflyvninger. Velger du reiser med mellomlander, kan det ta fra ca. 3,5–4 timer og opp. Husk at det kan påløpe ekstra gebyr for valg av flysete og innsjekket bagasje når du skal bestille billige flybilletter til Amsterdam. Reisende fra Bergen og Trondheim kan fly til Amsterdam direkte med KLM på cirka 1,5–2 timer. Andre populære selskap som kan ha billige flybilletter til Amsterdam, er Norwegian og SAS. Flyreisen tar minst 3,5 timer dersom du har en mellomlanding.


Flyplasser nære Amsterdam

Under finner du alle flyplassene i Amsterdam sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Amsterdam, lander du på Amsterdam lufthavn, Schiphol. Flybussen tar deg raskt inn til sentrum på en halvtime, med avganger hvert tiende minutt. Tur-retur koster det cirka € 8–12, og du kan booke bussbillett på nettet før du drar. Velger du å hoppe ombord i en taxi, koster det cirka € 40 – € 60 til sentrum. Tar du toget, koster det cirka € 2–3 for enkeltbillett. Togstasjonen befinner seg rett under flyplassen. Du kan også velge å kjøpe Amsterdam Travel Ticket. Kortet lar deg reise ubegrenset i en gitt periode, både i Amsterdam sentrum og til og fra flyplassen.


Populære flybilletter til Amsterdam

Finn dine flybilletter til Amsterdam med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Amsterdam
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris987 kr
Flyvninger fra Trondheim til Amsterdam
Raskeste flytid2t 15m
Billigst pris1 240 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Amsterdam
Raskeste flytid1t 25m
Billigst pris1 380 kr
Flyvninger fra Stavanger til Amsterdam
Raskeste flytid1t 35m
Billigst pris1 484 kr
Flyvninger fra Bergen til Amsterdam
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris1 519 kr
Flyvninger fra Ålesund til Amsterdam
Raskeste flytid2t 05m
Billigst pris1 668 kr
Flyvninger fra Haugesund til Amsterdam
Raskeste flytid8t 50m
Billigst pris2 157 kr
Flyvninger fra Bardufoss til Amsterdam
Raskeste flytid7t 15m
Billigst pris2 288 kr

Når du har ankommet Amsterdam, er transport rundt i byen det neste du må tenke på. Ikke at det er et problem; Amsterdam sitt tilbud for offentlig transport er faktisk ganske imponerende. Nettverket består av metro, buss, trikk, ferger og tog. Dersom du kjøper Amsterdam Travel Ticket, kan du reise ubegrenset i enten én, to eller tre dager. Prisene begynner på cirka € 15–20, avhengig av varighet.

Velger du heller kortet “I amsterdam City”, får du gratis tilgang til museer, attraksjoner og kanalbåtcruise, i tillegg til ubegrenset tilgang på offentlig transport. Prisene begynner på cirka € 55–60 for dagskort, € 65–70 for todagerskort og € 70–80 for tredagerskort. Du kan booke kortet online på forhånd.


Nordmenn som reiser med fly til Amsterdam trenger pass, til tross for at Nederland er medlem av Schengen. I Nederland må en alltid kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig internasjonalt. Dersom du ikke tar med passet og det er grensekontroll, kan det være at du ikke får reise ut igjen. Det er derimot ikke nødvendig med visum. Regler for pass og visum kan endre seg raskt, og det anbefales at reisende sjekker regjeringens og ambassadens nettsider i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Amsterdam


Hva bør jeg oppleve i Amsterdam?

Om du vil besøke en pulserende storby, rik på natteliv, kultur og historie, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Amsterdam. Kanaldistriktet i Amsterdam er på verdensarvlisten til UNESCO, og de vakre gatene, hagene og arkitekturen er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Museene Anne Frank House og Rembrandt House er minneverdige besøk som gjør stort inntrykk.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Amsterdam er en morsom by for store og små. Ta barna med på kanalbåtcruise, besøk en vindmølle eller ta dere en sykkeltur for å se på tulipanene som landet er så kjent for. Eller hva med å utforske Amsterdam Dungeon?

Hvor bør jeg shoppe?

Amsterdam er et populært reisemål for dem som liker å shoppe. Det spennende og spenstige handleområdet 9 Streets er et godt utgangspunkt, og når du er ferdig med å utforske de sjarmerende gatene, kan du ta turen videre til handlesenteret Magna Plaza.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I hippe Oost finner du vakre Oosterpark og spektakulære Tropenmuseum, samt mange, gode muligheter for shopping og gode måltider. Latinkvarteret De Pijp lokker med livlig stemning og det berømte gatemarkedet Albert Cuypmarkt, samtidig som Noord frister med spennende festivaler og utekaféer som simpelthen vibrer av sjarm.


Finn fly til andre byer i Nederland

Amsterdam har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?