Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Amsterdam

Billige flyvninger til Amsterdam fra 1 354 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Amsterdam med avgang den 29.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Amsterdam flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Amsterdam

Beste pris på enveisbillett

444 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 354 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Amsterdam fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 444 kr (Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Amsterdam fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 354 kr (Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol).
Den kjappeste flyvningen til Amsterdam fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Amsterdam, deriblant Scandinavian Airlines og Norwegian.

Amsterdam flyinnsikt og trender

Se innsikt for Amsterdam-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Amsterdam?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Amsterdam. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 830 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Amsterdam i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 862 kr.

Hvilken flyvning til Amsterdam er den absolutt billigste?

947 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Amsterdam. Denne flyvningen er fra Oslo, og er 39 % billigere enn de fleste flyvninger til Amsterdam. Du kan finne den billigste prisen til Amsterdam fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Amsterdam?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Amsterdam fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 1 962 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 461 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Amsterdam.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Amsterdam?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Amsterdam. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Amsterdam på kvelden for så lite som 2 063 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Det er større etterspørsel på flyvniger til Amsterdam som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 558 kr per billett.

Hvor lang tid tar det å fly til Amsterdam?

Flytiden fra Norge til Amsterdam varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol (en av de mest populære rutene), tar det 1t 45m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Amsterdam er fra Bergen Flesland til Amsterdam Schiphol, som tar omtrent 1t 40m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Amsterdam?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Amsterdam på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 143 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Amsterdam

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Amsterdam fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amsterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Amsterdam

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amsterdam (AMS)

Vanligvis er flyvninger til Amsterdam fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol, som i gjennomsnitt koster 2 143 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Amsterdam koster i gjennomsnitt kun 1 830 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli23 % dyrereDet koster ca. 2 653 kr for flyvninger til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AMSTERDAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril381 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Amsterdam fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Amsterdam

Høysesong for å fly til Amsterdam er i sommermånedene, når du kan overvære teaterstykker utendørs i Vondelpark og kose deg med god mat og drikke på utekaféene. De dyreste tidspunktene er ofte juli og desember, men følg likevel med på vår lavpriskalender for beste sjanse til å finne billige flybilletter til Amsterdam.

Lavsesongen i byen er sen høst og tidlig vår. Selv om det er færre reisende, er det mange grunner til å hoppe på et fly til Amsterdam i denne perioden. Du har gode muligheter for å finne billige flybilletter til Amsterdam, du slipper lange køer når du skal beundre mesterverkene på Van Gogh-museet og folkemengdene er mindre.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Amsterdam?

De som skal fly til Amsterdam kan potensielt finne bedre priser for Eindhoven flyplass (108 km fra sentrum i Amsterdam), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Amsterdam?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Amsterdam, er vanligvis Eindhoven flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 547 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Amsterdam Schiphol flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Amsterdam Schiphol flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Amsterdam Schiphol flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraAmsterdam Schiphol flyplass flyvninger er 12 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Amsterdam Schiphol flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Amsterdam Schiphol flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Amsterdam Schiphol flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Amsterdam Schiphol flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Amsterdam Schiphol flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Amsterdam

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Amsterdam som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
29. apr.
OSL06:25Oslo Gardermoen
7t 45m
1 stopp
AMS14:10Amsterdam Schiphol
6. mai
AMS07:43Amsterdam Schiphol
9t 37m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 354 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. apr.
OSL11:35Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
AMS16:25Amsterdam Schiphol
7. mai
AMS07:43Amsterdam Schiphol
9t 37m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 386 kr
Finn lignende
Norwegian
29. apr.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS21:00Amsterdam Schiphol
6. mai
AMS21:40Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 397 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
OSL15:35Oslo Gardermoen
4t 50m
1 stopp
AMS20:25Amsterdam Schiphol
7. mai
AMS06:43Amsterdam Schiphol
10t 37m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 408 kr
Finn lignende
Norwegian
29. apr.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS21:00Amsterdam Schiphol
6. mai
AMS21:40Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 418 kr
Finn lignende
Norwegian
30. apr.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS21:00Amsterdam Schiphol
6. mai
AMS21:40Amsterdam Schiphol
1t 45m
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 429 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Amsterdam

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Amsterdam, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
27. mai
OSL11:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS13:00Amsterdam Schiphol
Norwegian
23. apr.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS21:00Amsterdam Schiphol
Norwegian
23. apr.
OSL19:05Oslo Gardermoen
1t 55m
AMS21:00Amsterdam Schiphol

Slik kommer du deg rundt omkring i Amsterdam

Når du har ankommet Amsterdam, er transport rundt i byen det neste du må tenke på. Ikke at det er et problem; Amsterdam sitt tilbud for offentlig transport er faktisk ganske imponerende. Nettverket består av metro, buss, trikk, ferger og tog. Dersom du kjøper Amsterdam Travel Ticket, kan du reise ubegrenset i enten én, to eller tre dager. Prisene begynner på cirka € 15–20, avhengig av varighet.

Velger du heller kortet “I amsterdam City”, får du gratis tilgang til museer, attraksjoner og kanalbåtcruise, i tillegg til ubegrenset tilgang på offentlig transport. Prisene begynner på cirka € 55–60 for dagskort, € 65–70 for todagerskort og € 70–80 for tredagerskort. Du kan booke kortet online på forhånd.


Visumkrav for Amsterdam

Nordmenn som reiser med fly til Amsterdam trenger pass, til tross for at Nederland er medlem av Schengen. I Nederland må en alltid kunne identifisere seg, og for norske statsborgere er pass det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig internasjonalt. Dersom du ikke tar med passet og det er grensekontroll, kan det være at du ikke får reise ut igjen. Det er derimot ikke nødvendig med visum. Regler for pass og visum kan endre seg raskt, og det anbefales at reisende sjekker regjeringens og ambassadens nettsider i god tid før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Amsterdam

Hva bør jeg oppleve i Amsterdam?

Om du vil besøke en pulserende storby, rik på natteliv, kultur og historie, er det bare å begynne å lete etter billige flybilletter til Amsterdam. Kanaldistriktet i Amsterdam er på verdensarvlisten til UNESCO, og de vakre gatene, hagene og arkitekturen er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Museene Anne Frank House og Rembrandt House er minneverdige besøk som gjør stort inntrykk.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Amsterdam er en morsom by for store og små. Ta barna med på kanalbåtcruise, besøk en vindmølle eller ta dere en sykkeltur for å se på tulipanene som landet er så kjent for. Eller hva med å utforske Amsterdam Dungeon?

Hvor bør jeg shoppe?

Amsterdam er et populært reisemål for dem som liker å shoppe. Det spennende og spenstige handleområdet 9 Streets er et godt utgangspunkt, og når du er ferdig med å utforske de sjarmerende gatene, kan du ta turen videre til handlesenteret Magna Plaza.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I hippe Oost finner du vakre Oosterpark og spektakulære Tropenmuseum, samt mange, gode muligheter for shopping og gode måltider. Latinkvarteret De Pijp lokker med livlig stemning og det berømte gatemarkedet Albert Cuypmarkt, samtidig som Noord frister med spennende festivaler og utekaféer som simpelthen vibrer av sjarm.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Amsterdam?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Amsterdam.

Kan jeg finne flyreiser til Amsterdam med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Amsterdam som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Amsterdam?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Amsterdam ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Amsterdam akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Amsterdam flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Amsterdam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Amsterdam.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post