Leiebiler i Russland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Russland? Søk her!

Moskva, Moscow, Russland
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Moskva, Moscow, Russland
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Russland

Attraksjoner i nærheten:

Sotsji Vinter-OL1936,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Sotsji Vinter-OL1958,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Sotsji Vinter-OL1342,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Russland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Russland

Leiebiler i Russland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Russland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det billigste leiebilselskapet i Russland er Europcar. Reisende har funnet leiebiler hos Europcar til kun 395 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 547 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Sixt er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Russland, og 50 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Sixt er også et populært alternativ med 2 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 2,0 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Sixt ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Russland, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

For øyeblikket er det Rentmotors som har flest utleiesteder i Russland. Med totalt 59 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Novosibirsk er den mest populære byen å besøke i Russland, og du kan enkelt leie bil hos Rentmotors som har 1 utleiested rundt omkring i byen.

I Russland kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Russland fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Russland ble i 2019 rangert som nr. 124 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Russland en veikvalitetsscore på 2,7. Husk at veiforholdene i Russland kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,00‰ i Russland - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,00‰ er ulovlig i Russland og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Russland må du være minst 18 år gammel for å drikke.

De som reiser til Russland foretrekker som regel å leie en SUV. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 34 % av brukerne våre leid en SUV for reisen sin til Russland, med en gjennomsnittspris på 502 kr per dag.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 8,29 kr per liter i Russland. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Russland, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,26 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,10 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Russland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Russland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Russland

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Russland

Start planleggingen av reisen til Russland


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Russland. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Russland. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, enten det er leiebiler i Russland eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Russland medfair fuel policy.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Russland med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Russland på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.