Finn billige fly til Alta, Finnmark

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alta, Finnmark

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alta, Finnmark fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alta, Finnmark

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alta, Finnmark (ALF)

Vanligvis er flyvninger til Alta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alta, som i gjennomsnitt koster 2 549 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alta, Finnmark koster i gjennomsnitt kun 1 595 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % dyrereDet koster ca. 3 249 kr for flyvninger til Alta, Finnmark fra Oslo Gardermoen flyplass i mars
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli338 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alta, Finnmark fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Alta, Finnmark?

Alta er navnet på både kommunen vest i Finnmark og tettstedet Alta, som fikk bystatus i 2000. Det er gode flyforbindelser til Alta lufthavn fra Oslo og Tromsø, samt fra flere byer i Nord-Norge. Fra Oslo Gardermoen tar det rundt to timer å fly til Alta. Flyr du fra Tromsø og flere andre byer i Nord-Norge tar flyturen i underkant av en time. Fra andre byer tar det som regel mer tid fordi man må mellomlande i Oslo eller Tromsø.

Det går direktefly til Alta fra både Oslo og Tromsø med Norwegian og SAS. I tillegg flyr Widerøe direkte til Alta fra flere byer i Nord-Norge som Vadsø, Båtsfjord, Hammerfest, Kirkenes og Mehamn. Flyr du fra andre byer i Norge må du ofte mellomlande i Tromsø eller i Oslo.

Brukere som har bestilt reiser til Alta, Finnmark fra Tromsø fant flyvninger som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Alta, Finnmark. Du kan finne den billigste prisen til Alta, Finnmark fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Alta, Finnmark fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 595 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Alta, Finnmark med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 889 kr fra Norge.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Alta, Finnmark på, er 48 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 549 kr.

Lakselv Banak flyplass, Hasvik flyplass, Hammerfest flyplass, Sørkjosen flyplass eller Honningsvåg Valan flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Alta, Finnmark.

Med en gjennomsnittspris på 3 296 kr per person, er det Hasvik flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Alta, Finnmark. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Alta, Finnmark?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Alta, Finnmark

Hvilke flyselskaper flyr til Alta, Finnmark?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Alta, Finnmark from Norge are Norwegian, Scandinavian Airlines and Wideroe. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Wideroe til Alta, Finnmark

Wideroe er et populært valg for de som reiser til Alta, Finnmark. Flyselskapet har 15 ukentlige flyvninger til Alta, Finnmark, med flest avganger fra Tromso/Langnes. Wideroe sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 916 kr (fra Tromso/Langnes). Basert på 5 vurderinger, har momondo-brukere gitt Wideroe en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Alta, Finnmark

Flytilbud med Scandinavian Airlines til Alta, Finnmark starter fra 854 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Scandinavian Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Oslo Gardermoen er den mest populære avreiseflyplassen for Scandinavian Airlines til Alta, Finnmark, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Scandinavian Airlines får 7,0/10 i score, basert på 265 vurderinger.


Flyplasser nære Alta, Finnmark

Under finner du alle flyplassene i Alta, Finnmark sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Alta flyplass?

Det går buss fra Alta lufthavn til sentrum flere ganger i timen i flyplassens åpningstid. Bussturen tar ikke mer enn ti minutter. I tillegg står Alta Taxi på holdeplassen rett utenfor ankomsthallen. På flyplassen finner du også flere bilutleiefirmaer lett tilgjengelig, en leiebil vil gi deg friheten til å utforske de store naturområdene, attraksjoner og aktiviteter utenfor byen. Hvis du er sprek og har lite bagasje kan du til og med gå inn til sentrum fra flyplassen på rundt en time, men kun når været tillater det. Vintrene i Alta kan være barske.


Populære flybilletter til Alta, Finnmark

Finn dine flybilletter til Alta, Finnmark med disse populære rutene
Flyvninger fra Wien til Alta, Finnmark
Raskeste flytid18t 55m
Laveste pris8 837 kr
Flyvninger fra New York til Alta, Finnmark
Raskeste flytid20t 35m
Laveste pris8 739 kr
Flyvninger fra Berlin til Alta, Finnmark
Raskeste flytid26t 35m
Laveste pris5 255 kr
Flyvninger fra Paris til Alta, Finnmark
Raskeste flytid13t 20m
Laveste pris3 866 kr
Flyvninger fra Genève til Alta, Finnmark
Raskeste flytid26t 40m
Laveste pris3 944 kr
Flyvninger fra Boston til Alta, Finnmark
Raskeste flytid14t 40m
Laveste pris7 134 kr
Flyvninger fra Stuttgart til Alta, Finnmark
Raskeste flytid27t 50m
Laveste pris4 629 kr
Flyvninger fra Hannover til Alta, Finnmark
Raskeste flytid24t 05m
Laveste pris4 492 kr
Flyvninger fra San Francisco til Alta, Finnmark
Raskeste flytid45t 30m
Laveste pris19 993 kr
Flyvninger fra Frankfurt am Main til Alta, Finnmark
Raskeste flytid20t 35m
Laveste pris3 807 kr
Flyvninger fra Zürich til Alta, Finnmark
Raskeste flytid8t 40m
Laveste pris3 053 kr
Flyvninger fra Dusseldorf til Alta, Finnmark
Raskeste flytid30t 55m
Laveste pris2 877 kr
Flyvninger fra Munchen til Alta, Finnmark
Raskeste flytid16t 20m
Laveste pris2 750 kr
Flyvninger fra Catania til Alta, Finnmark
Raskeste flytid22t 00m
Laveste pris5 940 kr
Flyvninger fra Hamburg til Alta, Finnmark
Raskeste flytid9t 15m
Laveste pris2 809 kr

Visumkrav for Alta, Finnmark

Flyturen til Alta er en innenlandsreise og du trenger derfor ingen spesielle papirer eller visum for å reise dit. Hvis du tenker å leie en bil, trenger du gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Ellers er ingen spesifikke dokumenter nødvendig for å verken reise til eller oppholde seg i Alta.


Start planleggingen av reisen til Alta, Finnmark


De beste tingene å se og gjøre i Alta, Finnmark

Alta er Finnmarks største by, en levende studentby, og kan tilby mange attraksjoner og aktiviteter året rundt. Finnmarksvidda byr på fantastiske skiturer i arktisk natur med nydelige turløyper, eller du kan gå fra hytte til hytte, helt fra Alta til Karasjok. Kanopadling i Altaelva kan gi de fleste en actionfylt villmarksopplevelse. Altaelva er også en av verdens beste lakseelver. Altas helleristninger ble oppdaget i 1973 og står på UNESCOs verdensarvliste. Dette er Nord-Europas største felt med helleristninger og hellemalerier som er rundt 7000 år gamle. På Alta museum – verdensarvsenter for bergkunst, kan du lære mer om regionens historie og geologi fra steinalderen til i dag. Du kan oppleve samenes kultur, levemåte og kunsthåndverk og ikke minst kan du om vinteren se nordlyset! Det er flere organiserte nordlysturer og sjansen er stor i vinterhalvåret for å se lyset danse på himmelen. Det er en uforglemmelig opplevelse. Besøk også Nordlyskatedralen midt i sentrum. Offroad Finnmark er et av verdens tøffeste terrengsykkelritt. Det er mange muligheter for sykkelturer for oss vanlige syklister med vanlig sykkel eller for litt mer action; med fatbike! Eller du kan kose deg på Finnmarks største rockefestival, Aronnesrocken. I Seiland nasjonalpark kan du oppleve fjorder, fjell og isbreer og Alta Canyon kan du utforske med elvebåt, kano eller ta en guidet tur med buss og til fots. Finnmarksløpet har vært arrangert i Alta siden 1981 og får internasjonal oppmerksomhet. I januar hvert år åpner Norges største ishotell ved Altaelva. Alta, som resten av Finnmark, har en dramatisk krigshistorie fra Andre Verdenskrig, og Alta er kjent for skadene på det tyske slagskipet Tirpitz, en historisk begivenhet som har fått sitt eget museum. Alta ble brent ned til grunnen av tyskerne i 1944, og det er bare én bygning igjen fra før krigen; Alta kirke. Det er mye å oppleve i og rundt Alta av både historie, natur, aktiviteter og byliv.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Alta for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Alta.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Alta flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Alta, Finnmark

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Alta, Finnmark

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.