Finn billige fly til Alta, Finnmark

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Alta, Finnmark flyinnsikt og trender

Se innsikt for Alta, Finnmark-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Alta, Finnmark?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Alta, Finnmark fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 831 kr. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Alta, Finnmark med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 842 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Alta, Finnmark er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Alta, Finnmark fra Oslo fant flyvninger som er 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Alta, Finnmark. Du kan finne den billigste prisen til Alta, Finnmark fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Alta, Finnmark?

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Alta, Finnmark?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Alta, Finnmark på, er 21 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 736 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Alta, Finnmark

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Alta, Finnmark fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Alta, Finnmark

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Alta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lakselv (LKL)

Vanligvis er flyvninger til Alta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lakselv Banak, som i gjennomsnitt koster 2 230 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Alta, Finnmark koster i gjennomsnitt kun 1 831 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni21 % dyrereDet koster ca. 3 330 kr for flyvninger til Alta, Finnmark fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ALTA, FINNMARK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust202 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Alta, Finnmark fra Oslo Gardermoen flyplass i august enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Alta, Finnmark

Hvor lang tid tar det å fly til Alta?

Alta er navnet på både kommunen vest i Finnmark og tettstedet Alta, som fikk bystatus i 2000. Det er gode flyforbindelser til Alta lufthavn fra Oslo og Tromsø, samt fra flere byer i Nord-Norge. Fra Oslo Gardermoen tar det rundt to timer å fly til Alta. Flyr du fra Tromsø og flere andre byer i Nord-Norge tar flyturen i underkant av en time. Fra andre byer tar det som regel mer tid fordi man må mellomlande i Oslo eller Tromsø.

Hvorfra kan du fly direkte til Alta?

Det går direktefly til Alta fra både Oslo og Tromsø med Norwegian og SAS. I tillegg flyr Widerøe direkte til Alta fra flere byer i Nord-Norge som Vadsø, Båtsfjord, Hammerfest, Kirkenes og Mehamn. Flyr du fra andre byer i Norge må du ofte mellomlande i Tromsø eller i Oslo.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Alta, Finnmark?

Lakselv Banak flyplass, Hasvik flyplass, Hammerfest flyplass, Sørkjosen flyplass eller Honningsvåg Valan flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Alta, Finnmark.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Alta, Finnmark?

Med en gjennomsnittspris på 571 kr per person, er det Hammerfest flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Alta, Finnmark. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alta flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Alta flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alta flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraAlta flyplass flyvninger er 3 fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Alta flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Alta flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Alta flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Alta flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Alta flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Visumkrav for Alta, Finnmark

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Alta?

Flyturen til Alta er en innenlandsreise og du trenger derfor ingen spesielle papirer eller visum for å reise dit. Hvis du tenker å leie en bil, trenger du gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Ellers er ingen spesifikke dokumenter nødvendig for å verken reise til eller oppholde seg i Alta.


De beste tingene å se og gjøre i Alta, Finnmark

Hva kan du se og gjøre i Alta?

Alta er Finnmarks største by, en levende studentby, og kan tilby mange attraksjoner og aktiviteter året rundt. Finnmarksvidda byr på fantastiske skiturer i arktisk natur med nydelige turløyper, eller du kan gå fra hytte til hytte, helt fra Alta til Karasjok. Kanopadling i Altaelva kan gi de fleste en actionfylt villmarksopplevelse. Altaelva er også en av verdens beste lakseelver. Altas helleristninger ble oppdaget i 1973 og står på UNESCOs verdensarvliste. Dette er Nord-Europas største felt med helleristninger og hellemalerier som er rundt 7000 år gamle. På Alta museum – verdensarvsenter for bergkunst, kan du lære mer om regionens historie og geologi fra steinalderen til i dag. Du kan oppleve samenes kultur, levemåte og kunsthåndverk og ikke minst kan du om vinteren se nordlyset! Det er flere organiserte nordlysturer og sjansen er stor i vinterhalvåret for å se lyset danse på himmelen. Det er en uforglemmelig opplevelse. Besøk også Nordlyskatedralen midt i sentrum. Offroad Finnmark er et av verdens tøffeste terrengsykkelritt. Det er mange muligheter for sykkelturer for oss vanlige syklister med vanlig sykkel eller for litt mer action; med fatbike! Eller du kan kose deg på Finnmarks største rockefestival, Aronnesrocken. I Seiland nasjonalpark kan du oppleve fjorder, fjell og isbreer og Alta Canyon kan du utforske med elvebåt, kano eller ta en guidet tur med buss og til fots. Finnmarksløpet har vært arrangert i Alta siden 1981 og får internasjonal oppmerksomhet. I januar hvert år åpner Norges største ishotell ved Altaelva. Alta, som resten av Finnmark, har en dramatisk krigshistorie fra Andre Verdenskrig, og Alta er kjent for skadene på det tyske slagskipet Tirpitz, en historisk begivenhet som har fått sitt eget museum. Alta ble brent ned til grunnen av tyskerne i 1944, og det er bare én bygning igjen fra før krigen; Alta kirke. Det er mye å oppleve i og rundt Alta av både historie, natur, aktiviteter og byliv.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Alta?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Alta med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Alta for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Alta?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Alta.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Alta akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Alta flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Alta, Finnmark på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.