Finn billige fly til Kos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kos

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Kos

Beste pris på enveisbillett

270 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 387 kr

Raskeste flytid

3t 55m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 270 kr (Oslo Gardermoen til Kos).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kos fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 387 kr (Oslo Torp Sandefjord til Kos).
Den kjappeste flyvningen til Kos fra Norge tar 3t 55m (Oslo Gardermoen til Kos).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Kos, deriblant SWISS, Ryanair og Brussels Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kos

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rhodos (RHO)

Vanligvis er flyvninger til Kos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rhodos Diagoras, som i gjennomsnitt koster 3 366 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kos koster i gjennomsnitt kun 2 726 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril48 % dyrereDet koster ca. 5 230 kr for flyvninger til Kos fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember337 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kos fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kos?

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Kos Lufthavn kan du beregne omtrent åtte timer. Dette er på grunn av en mellomlanding, eller i noen tilfeller to, avhengig av hvilken rute du har flybilletter til på veien ned til Kos. Det er også gode flytilbud til Kos også fra andre flyplasser i Norge, slik som fra Bergen Flesland og Stavanger Sola, der flytiden også ligger på åtte timer og oppover – alt ettersom hvilket flyselskap du reiser med. Skulle direkteflygninger settes opp, så vil det halvere tiden.

Dessverre er det ingen direkteruter for flyreiser til Kos fra Norge per i dag. Mest populært er å reise fra Oslo lufthavn Gardermoen, og derfra med en mellomlanding i for eksempel Munchen, Riga eller et annet knutepunkt. Som oftest er mellomlandingene på en større flyplass som også er lett å ta seg frem på, og om du har en lengre mellomlanding så kan du mest sannsynlig benytte deg av et kurant tilbud av serveringssteder med mer. Mellomlandingen skal ikke være noen minus for flygningen til Kos. Det er et godt tips å merke deg hvor du eventuelt skulle mellomlande når du ser på flybilletter for flygningen til Kos.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Kos, lå på 261 kr/per person fra Iraklio, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kos. Du kan finne den billigste prisen til Kos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det juni som er den billigste måneden å fly fra Norge til Kos. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 726 kr. Hvis du ikke kan fly til Kos i juni, er august det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Kos i august ligger i gjennomsnitt på 2 793 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kos på, er ca. 23 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 522 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 387 kr.

De som skal fly til Kos kan potensielt finne bedre priser for Kalymnos Island flyplass (32 km fra sentrum i Kos), Parthéni Leros flyplass (54 km fra sentrum i Kos), Astypalaia flyplass (88 km fra sentrum i Kos), Rhodos Diagoras flyplass (89 km fra sentrum i Kos), eller Samos flyplass (95 km fra sentrum i Kos), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Kos flyplass har en gjennomsnittspris på 2 731 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kos. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Kos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kos som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
4. jun.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
25t 05m
1 stopp
KGS06:05Kos
11. jun.
KGS10:50Kos
29t 40m
2 stopp
TRF16:30Oslo Torp Sandefjord
1 387 kr
Finn lignende
Ryanair
4. jun.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
25t 05m
1 stopp
KGS06:05Kos
11. jun.
KGS10:50Kos
29t 40m
2 stopp
TRF16:30Oslo Torp Sandefjord
1 522 kr
Finn lignende
Ryanair
29. jun.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
32t 15m
2 stopp
KGS13:50Kos
5. jul.
KGS10:20Kos
19t 50m
2 stopp
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
1 570 kr
Finn lignende
Ryanair
29. jun.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
32t 15m
2 stopp
KGS13:50Kos
5. jul.
KGS10:20Kos
20t 00m
1 stopp
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
1 599 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. jun.
OSL04:50Oslo Gardermoen
33t 00m
2 stopp
KGS13:50Kos
5. jul.
KGS10:20Kos
25t 00m
2 stopp
OSL11:20Oslo Gardermoen
1 859 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. jul.
OSL19:05Oslo Gardermoen
3t 55m
KGS23:00Kos
8. aug.
KGS09:55Kos
26t 15m
2 stopp
OSL12:10Oslo Gardermoen
1 897 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kos

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kos, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aegean Airlines og Norwegian
Norwegian
11. aug.
OSL19:05Oslo Gardermoen
3t 55m
KGS23:00Kos
Flere flyselskaper
11. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
10t 50m
1 stopp
KGS13:50Kos
1 204 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. aug.
TRF03:40Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
2 stopp
KGS14:35Kos
1 223 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kos

Hvilke flyselskaper flyr til Kos?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Kos med. Lufthansa, Aegean Airlines og Scandinavian Airlines er også populære valg ved reiser til Kos from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Kos jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Aegean Airlines til Kos

Aegean Airlines har ca. 10 flyvninger til Kos i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Athen Eleftherios V., og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Aegean Airlines, kostet 3 678 kr (Oslo Gardermoen til Kos). Brukere har gitt de en score på Aegean Airlines 8,4/10 basert på 58 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Kos

1 701 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Lufthansa til Kos som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Lufthansa har 4 flyvninger til Kos de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 300 momondo-brukere har vurdert Lufthansa og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,3/10.


Flyplasser nære Kos

Under finner du alle flyplassene i Kos sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kos lufthavn?

Ta taxi, stig inn på en buss, eller kjør leiebil – det er lett å komme seg fra Kos lufthavn og inn til byen. Utenfor terminalbygget er det døgnet rundt taxier å oppdrive, og en kjøretur på litt over en halvtime inn til selve Kos. Det er naturligvis også et busstilbud. Det går en transittbuss fra Kos lufthavn og inn til byen Kos, og også til Mastichari, Kardamena, og Kefalos. Du får kjøpt billetter ombord på bussen, og stoppet ligger ikke langt fra terminalbygget. Det er også leiebil tilgjengelig på lufthavnen for deg som ønsker det. Det er bare få minutters kjøretur til de mindre landsbyene, eller en halvtime inn til selve byen Kos.


Populære flybilletter til Kos

Finn dine flybilletter til Kos med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kos
Raskeste flytid3t 55m
Billigst pris1 685 kr

Visumkrav for Kos

Kos er en del av Hellas og dermed gjelder de samme reglene her som for fastlandet. Dette betyr at norske statsborgere, eller utlendinger med fast bopel og oppholdstillatelse i Norge, kan reise uten visum. Kravet for EØS/Schengen er gyldige identifikasjonspapirer, men det er anbefalt at du bør ha et pass som er gyldig for hele reisens varighet. Nødpass aksepteres også, eller nasjonalt ID-bevis med reisegyldighet. For å si det enkelt: Når du finner gode flytilbud til Kos fra Norge, så må du ha med passet sammen med flybillettene når du reiser, og så skal det gå greit.


Start planleggingen av reisen til Kos


De beste tingene å se og gjøre i Kos

Vakre strender og barne- og familievennlige tilbud er noe flere tenker på når de hører øya Kos nevnes. Men det er også en øy for deg som liker historie, med sine mange ruiner fra gresk og romersk tid, og også fra nyere epoker. Selve Kos er en fantastisk sjarmerende havneby som er dominert av borgen Neratzia fra senmiddelalderen, og ikke langt unna ligger det ruiner fra oldtiden. Med andre ord er det severdigheter, badeturer og mer til for enhver på denne lille, men vakre øya. Og liker du en fest, eller å nyte et godt måltid, så vil du heller ikke savne noe her – Kos er kjent for et yrende natteliv. Dette er oppsummert en liten øy, med et godt tilbud for alle reisende. Enkelt og greit: Med flybilletter til Kos er du klar for å oppleve en fantastisk del av de greske øyene, og det er lett å kombinere strand, kultur, og fest.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Kos. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Kos med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Kos. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kos, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kos og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.