Finn billige fly til Las Palmas de Gran Canaria

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Las Palmas de Gran Canaria

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Las Palmas de Gran Canaria fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Las Palmas de Gran Canaria

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Las Palmas de Gran Canaria

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Puerto del Rosario (FUE)

Vanligvis er flyvninger til Las Palmas de Gran Canaria fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Puerto del Rosario Fuerteventura, som i gjennomsnitt koster 2 904 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Las Palmas de Gran Canaria koster i gjennomsnitt kun 1 895 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril40 % dyrereDet koster ca. 4 148 kr for flyvninger til Las Palmas de Gran Canaria fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LAS PALMAS DE GRAN CANARIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember378 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Las Palmas de Gran Canaria fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Las Palmas de Gran Canaria?

Las Palmas, den største byen på Gran Canaria, byr på både storbyfølelse og en deilig avslappet atmosfære – noe som tiltrekker mange. Reis til Las Palmas og opplev deilige strender, sol og hav. Billige flybilletter til Las Palmas gjør at du kan fly til Las Palmas året rundt og rømme fra lave temperaturer. Det varme klimaet bidrar til at mange velger å fly til Las Palmas i høysesongene sommerstid i juni, samt vinterstid i desember til februar. Følger du med på momondos priskalender online, kan du booke billige flybilletter til Las Palmas gjerne i august eller november. Kan du reise en av de første dagene i uken, er det gode sjanser for å få billige billetter til Las Palmas. Unn deg en fin tur, bestill fly til Las Palmas og nyt late dager i solen.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Las Palmas de Gran Canaria?

    Den billigste måneden å fly til Las Palmas de Gran Canaria fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 895 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Las Palmas de Gran Canaria med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 235 kr fra Norge.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Las Palmas de Gran Canaria?

    Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Las Palmas de Gran Canaria fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 957 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Las Palmas de Gran Canaria med en prislapp på kun 908 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Las Palmas de Gran Canaria

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Las Palmas de Gran Canaria som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. okt.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
14t 55m
2 stopp
LPA20:25Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
27. okt.
LPA15:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
19t 50m
3 stopp
TRF11:45Oslo Torp Sandefjord
1 179 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL13:45Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
18. okt.
LPA16:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
17t 40m
2 stopp
OSL10:10Oslo Gardermoen
1 153 kr
Finn lignende
Ryanair
6. okt.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
19t 20m
2 stopp
LPA08:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
13. okt.
LPA15:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
19t 50m
3 stopp
TRF11:45Oslo Torp Sandefjord
1 100 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. sep.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
21t 00m
2 stopp
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
4. okt.
LPA16:15Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
19t 10m
2 stopp
TRF11:25Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL13:45Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
19. okt.
LPA17:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
22t 10m
2 stopp
OSL15:55Oslo Gardermoen
1 030 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. okt.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
18t 45m
1 stopp
LPA07:35Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
19. okt.
LPA17:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
22t 15m
2 stopp
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
1 170 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Las Palmas de Gran Canaria

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Las Palmas de Gran Canaria, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
27. sep.
OSL13:45Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
Flere flyselskaper
4. okt.
OSL13:45Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
LPA07:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas
Flere flyselskaper
27. sep.
OSL13:45Oslo Gardermoen
18t 45m
2 stopp
LPA08:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canaria Las Palmas

Hvilke flyselskaper flyr til Las Palmas de Gran Canaria?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Las Palmas de Gran Canaria

Du kan ta direktefly til Las Palmas fra Oslo lufthavn, Gardermoen (OSL) på ca. 5 timer og 30 minutter. Norwegian, Ryanair og Finnair er blant flyselskapene som flyr til Las Palmas, og du kan i tillegg til å reise fra Gardermoen også finne billige billetter til Las Palmas fra Sandefjord lufthavn, Torp (TRP) og Værnes lufthavn i Trondheim (TRD). Fly til Las Palmas lander på flyplassen Gran Canaria internasjonale lufthavn (LPA). Ønsker du å fly til Las Palmas med et av lavprisselskapene, bør du huske at det kan komme tillegg for bespisning, innsjekket bagasje og for å booke flysete. Det finnes gode muligheter for å finne billige flybilletter til Las Palmas dersom du sammenligner priser og booker online.


Flyplasser nære Las Palmas de Gran Canaria

Under finner du alle flyplassene i Las Palmas de Gran Canaria sammen med avstanden til sentrum

Gran Canaria internasjonale lufthavn (LPA) har alt du behøver av fasiliteter, butikker, restauranter og informasjonspunkter, og du kommer deg enkelt til og fra flyplassen ved hjelp av offentlig transport. Ekspressbuss nr. 91 går hver time fra flyplassen fra kl. 06.15 og turen tar ca. 30 minutter. En bussbillett koster ca. € 6. Du kan også ta taxi til og fra flyplassen, og en tur koster ca. € 50. Reisetid for taxi er ca. 25 minutter. Dersom du velger taxi kan du gjerne booke direkte med en taxisjåfør. Ringer du taxisentralen vil du betale et lite beløp ekstra i kommisjon. Offisielle taxier på Gran Canaria har alltid taksameter, men ikke alle tar kort. Dette avklarer du på forhånd. Det går også en rekke lokalbusser til og fra flyplassen. Billettprisene er rimelige og avhenger av reiserute og avgangstider. Det er godt skiltet utenfor flyplassen.


Populære flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria

Finn dine flybilletter til Las Palmas de Gran Canaria med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Las Palmas de Gran Canaria
Raskeste flytid5t 30m
Billigst pris803 kr
Flyvninger fra Stavanger til Las Palmas de Gran Canaria
Raskeste flytid14t 10m
Billigst pris1 415 kr
Flyvninger fra Bergen til Las Palmas de Gran Canaria
Raskeste flytid5t 30m
Billigst pris1 528 kr
Flyvninger fra Trondheim til Las Palmas de Gran Canaria
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris1 563 kr

Las Palmas kan fint oppleves til fots, eller du kan ta en av de mange bussene. De gule lokale bybussene, Guaguas, har hyppige avganger og dekker store deler av byen til en rimelig pris. De blå bussene til busselskapet Global kjører til destinasjoner på hele Gran Canaria. Bussnettet er godt utbygd og velfungerende og billettprisene er svært hyggelige.

Du kan selvsagt også ta taxi rundt i byen. Da er det lurt å booke direkte med en sjåfør, eller finne en bil ved en av taxiholdeplassene sentralt plassert rundt i byen og ved de populære turiststedene. Taxier kjører døgnet rundt og er forholdsvis rimelige. Husk at ikke alle taxier tar kort, så sjekk dette på forhånd.


Når du flyr til Las Palmas behøver du ikke å tenke på visum dersom oppholdet ditt ikke skal vare over 90 dager i løpet av 6 måneder. Som norsk borger behøver man ikke visum ved innreise i Spania på grunn av Schengen-avtalen. Dette gjelder også for statsborgere av EU-land. Dersom du skal oppholde deg lenger i Spania kreves det at du søker om oppholdstillatelse. Pass anbefales det å ta med, ettersom det er det eneste identifikasjonsdokumentet som er gyldig for nordmenn. Sørg for at passet er gyldig hele perioden du er på reise, og hold deg orientert om visum og passregelverket på offisielle nettsider.


Start planleggingen av reisen til Las Palmas de Gran Canaria


Hva bør jeg oppleve i Las Palmas?

Når du reiser til Las Palmas bør du definitivt nyte den fire kilometer lange strandpromenaden Playa de las Canteras. Opplev den vakre gamlebyen Vegueta og besøk Columbusmuseet. Ta en pust i bakken i en park, og se de lokale innbyggerne nyte lunsjen sin. Katedralen Santa Ana er verdt å se, det samme gjelder det storslagne konserthuset Alfredo Krauss. Kos deg med nydelig arkitektur og gode tapasrestauranter i en av de hyggelige sidegatene.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Bystranden Playa de las Canteras, med deilig sand, er perfekt for barnefamilier. Et besøk på et av byens interessante museum, en rusletur i de gamle bydelene og et besøk i en markedshall pleier å være populært blant både store og små. En rekke av de vakre parkene har også fine lekeplasser.

Hvor bør jeg shoppe?

Det finnes mange muligheter for shopping i denne byen. Billige flybilletter til Las Palmas betyr at du kan få litt ekstra til reisebudsjettet. Besøk gjerne markedshallen Mercado Vegueta i gamlebyen, ikke langt fra Santa Ana-katedralen. Calle Mayor de Triana er en gågate som byr på sjarmerende shopping fra små butikker. I sentrum finner du det kjente spanske varemagasinet El Corte Ingles, og ved strandpromenaden Paseo las Canteras får du kjøpt blant annet klær og solbriller. Elektronikk finner du rundt Parque Santa Catalina. Vil du på shoppingsenter kan du besøke 7 Palmas, Las Arenas eller El Muelle. Du finner også det store outletsenteret Las Terrazas og senteret El Mirador like før man kjører inn i byen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Besøk gamlebyen i Vegueta-området. Her ligger den vakre katedralen Santa Ana fra 1497, rådhuset og regentpalasset samt koselige restauranter og barer. Den botaniske hagen, Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo, i bydelen Tafira i utkanten av Las Palmas er også verdt et besøk.