Finn billige fly til Birmingham

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Birmingham (BHX)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Birmingham

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Birmingham fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Birmingham

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Birmingham

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Luton flyplass (LTN)

Vanligvis er flyvninger til Birmingham fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Luton, som i gjennomsnitt koster 810 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Birmingham koster i gjennomsnitt kun 1 233 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember23 % dyrereDet koster ca. 1 845 kr for flyvninger til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember389 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Birmingham?

Den beste tiden å besøke Birmingham på, er om våren mellom mars og mai og høsten mellom september og november. I disse periodene er det som regel flott vær for utendørsaktiviteter, samtidig som turen ikke sprenger budsjettet. Høysesongen er imidlertid om sommeren. Da er byen full av turister og det kan være svært varmt og med høy luftfuktighet. Dersom du ser etter en rimeligere tur med billige flybilletter til Birmingham, kan du vurdere å reise om vinteren. Vi nordmenn vil ikke oppleve vintrene her som noe kaldere enn hjemme, og det er heller ikke spesielt mye snø. Du kan også være heldig å finne billig fly til Birmingham dersom du er tidlig ute og følger med på prisene hos momondo.

Hvilken flyvning til Birmingham er den absolutt billigste?

199 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Birmingham. Denne flyvningen er fra Dublin, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Birmingham. Du kan finne den billigste prisen til Birmingham fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Birmingham?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Birmingham. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 241 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Birmingham i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Birmingham i Januar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 325 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Birmingham?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Birmingham 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Birmingham med en gjennomsnittspris på 1 516 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Birmingham?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Birmingham er på torsdag med priser helt nede i 1 606 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er onsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 798 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Birmingham?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Birmingham. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Birmingham kl. 12:00 for så lite som 1 472 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 834 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Birmingham?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Birmingham. Hvis du planlegger å fly til Birmingham, bør du vurdere å bestille flyvninger til Coventry Baginton flyplass (31 km fra sentrum i Birmingham), Nottingham East Midlands flyplass (55 km fra sentrum i Birmingham), Gloucestershire flyplass (68 km fra sentrum i Birmingham), Oxford Kidlington flyplass (82 km fra sentrum i Birmingham), eller Manchester flyplass (100 km fra sentrum i Birmingham).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Birmingham?

Du kan finne tilbud for Nottingham East Midlands flyplass for i gjennomsnitt 1 784 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Birmingham

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Birmingham som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
15. mai
09:10Oslo Gardermoen
4t 40m
1 stopp
13:50Birmingham
17. mai
05:05Birmingham
4t 55m
1 stopp
10:00Oslo Gardermoen
1 887 kr
Finn lignende
KLM
3. mai
08:55Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
2 stopp
18:20Birmingham
7. mai
07:00Birmingham
8t 35m
2 stopp
15:35Oslo Torp Sandefjord
2 239 kr
Finn lignende
Air France
15. mai
13:30Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
06:35Birmingham
17. mai
06:20Birmingham
5t 20m
1 stopp
11:40Oslo Gardermoen
1 862 kr
Finn lignende
KLM
3. mai
08:55Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
2 stopp
18:20Birmingham
7. mai
02:00Birmingham
13t 35m
2 stopp
15:35Oslo Torp Sandefjord
2 222 kr
Finn lignende
Air France
15. mai
13:30Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
06:35Birmingham
17. mai
02:10Birmingham
9t 30m
1 stopp
11:40Oslo Gardermoen
1 836 kr
Finn lignende
airBaltic
15. mai
15:20Oslo Gardermoen
27t 00m
2 stopp
18:20Birmingham
17. mai
02:00Birmingham
11t 40m
2 stopp
13:40Oslo Gardermoen
4 402 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Birmingham

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Birmingham, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
31. mai
09:20Oslo Torp Sandefjord
11t 05m
2 stopp
20:25Birmingham
Wizz Air
10. jun.
17:50Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
05:00Birmingham
Ryanair
31. mai
05:10Oslo Torp Sandefjord
11t 35m
1 stopp
16:45Birmingham

Hvilke flyselskaper flyr til Birmingham?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Birmingham

Når du skal fly til Birmingham fra Norge får du som regel en mellomlanding i Paris, München, Frankfurt, Amsterdam eller Dublin, avhengig av hvilket flyselskap du flyr med. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet Norwegian, Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, Ryanair, Eurowings og SAS. Den totale flytiden er vanligvis omtrent fem timer hver vei.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Birmingham, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Birmingham, lander du på Birmingham/Birmingham internasjonale lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til selve byen. Du kan ta et gratis tog fra flyplassen direkte til Birmingham International Station, hvor du kan ta tog videre til sentrum eller til andre deler av landet. Det går også flere busser mellom flyplassen og sentrum, og bussholdeplassen finner du rett utenfor terminalen. Alternativt kan du ta en taxi fra taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen, eller du kan velge å forhåndsbestille transport dersom du ønsker det. Det er også mulig å leie bil fra hele syv internasjonale bilutleiefirmaer som ligger på flyplassområdet.


Populære flybilletter til Birmingham

Finn dine flybilletter til Birmingham med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Birmingham
Raskeste flytid
4t 40m
Billigste pris
1 887 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Birmingham?

Det er et velutviklet nettverk av offentlig transport i Birmingham. Her er det både busser, trikker og tog som kan ta deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene, med et svært praktisk «Pay As You Go»-system slik at du slipper å måtte kjøpe billetter på forhånd. I tillegg er det en flott by å utforske fra sykkelsetet, med kilometerlange kanaler og et kompakt bysentrum. Du kan leie sykkel hos «Brompton Bike Hire». Alternativt er det også enkelt å få tak i taxi i Birmingham, som er spesielt praktisk dersom du har mye bagasje eller er ute sent om kvelden.


Kan man reise til Birmingham uten pass eller visum?

Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Birmingham. Imidlertid er ikke Storbritannia medlem av Schengen, og norske borgere trenger derfor gyldig pass for å reise hit. Passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn, og det må være gyldig under hele oppholdet ditt i England.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Birmingham?

Birmingham er en by som har mye å by på for folk i alle aldre. Her kan du besøke viktige severdigheter som Warwick Castle, Birmingham Cathedral og Soho House, se en forestilling i The Core Theatre eller nyte noen timer på et av shoppingsentrene.

Kan du drikke vann fra springen?

Selv om mange turister ofte kjøper vann på flaske, er det helt trygt å drikke vannet fra springen Storbritannia.

Gir du tips?

På hoteller og restauranter er det ofte lagt til et servicegebyr på 10-12 % på regningen, og da trenger du ikke å tipse ekstra. I motsatt fall kan du gjerne tipse omtrent 10 %. Det er også vanlig å tipse 10 % til taxisjåfører.

Hvor kan du shoppe?

Birmingham er et paradis for de handleglade. Her finner du alt fra Harvey Nichols til Selfridges, og et stort utvalg av flotte kjøpesentre. Gå innom historiske markeder eller det verdensberømte Jewellery Quarter, og ta en velfortjent pause ved en av de mange kafeene eller restaurantene før du går videre.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse