Finn billige fly til Birmingham

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 14.8.
sø. 21.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Birmingham

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Birmingham

Beste pris på enveisbillett

478 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 190 kr

Raskeste flytid

3t 50m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Birmingham fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 478 kr (Oslo Torp Sandefjord til Birmingham).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Birmingham fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 190 kr (Oslo Torp Sandefjord til Birmingham).
Den kjappeste flyvningen til Birmingham fra Norge tar 3t 50m (Oslo Gardermoen til Birmingham).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Birmingham, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og SWISS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Birmingham

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Birmingham fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Birmingham

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Birmingham

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Liverpool (LPL)

Vanligvis er flyvninger til Birmingham fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Liverpool John Lennon, som i gjennomsnitt koster 1 379 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Birmingham koster i gjennomsnitt kun 1 893 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli58 % dyrereDet koster ca. 3 688 kr for flyvninger til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Birmingham?

Den beste tiden å besøke Birmingham på, er om våren mellom mars og mai og høsten mellom september og november. I disse periodene er det som regel flott vær for utendørsaktiviteter, samtidig som turen ikke sprenger budsjettet. Høysesongen er imidlertid om sommeren. Da er byen full av turister og det kan være svært varmt og med høy luftfuktighet. Dersom du ser etter en rimeligere tur med billige flybilletter til Birmingham, kan du vurdere å reise om vinteren. Vi nordmenn vil ikke oppleve vintrene her som noe kaldere enn hjemme, og det er heller ikke spesielt mye snø. Du kan også være heldig å finne billig fly til Birmingham dersom du er tidlig ute og følger med på prisene hos momondo.

146 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Birmingham. Denne flyvningen er fra Rzeszow, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Birmingham. Du kan finne den billigste prisen til Birmingham fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Birmingham fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 893 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Birmingham i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 990 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Birmingham 30 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Birmingham med en gjennomsnittspris på 2 327 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 190 kr.

Hvis du har lyst til å gå på fotturer under varmere værforhold, bør du vurdere å planlegge å fly til Birmingham i mai, juni og juli. Parker som Hyde Park er populære i løpet av disse månedene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Birmingham. Hvis du planlegger å fly til Birmingham, bør du vurdere å bestille flyvninger til Coventry Baginton flyplass (31 km fra sentrum i Birmingham), Nottingham East Midlands flyplass (55 km fra sentrum i Birmingham), Gloucestershire flyplass (68 km fra sentrum i Birmingham), Oxford Kidlington flyplass (82 km fra sentrum i Birmingham), eller Manchester flyplass (100 km fra sentrum i Birmingham).

Du kan finne tilbud for Oxford Kidlington flyplass for i gjennomsnitt 2 312 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Birmingham

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Birmingham som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
22. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
28t 25m
1 stopp
BHX16:35Birmingham
26. sep.
BHX16:10Birmingham
24t 25m
1 stopp
TRF16:35Oslo Torp Sandefjord
1 190 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
BHX07:00Birmingham
13. sep.
BHX12:05Birmingham
15t 05m
1 stopp
OSL03:10Oslo Gardermoen
1 249 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
OSL09:45Oslo Gardermoen
7t 50m
2 stopp
BHX17:35Birmingham
26. sep.
BHX04:40Birmingham
5t 50m
1 stopp
OSL10:30Oslo Gardermoen
1 336 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
OSL04:10Oslo Gardermoen
35t 10m
2 stopp
BHX15:20Birmingham
24. sep.
BHX12:10Birmingham
15t 35m
2 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen
1 424 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
4t 55m
1 stopp
BHX15:20Birmingham
25. sep.
BHX16:50Birmingham
14t 25m
2 stopp
TRF07:15Oslo Torp Sandefjord
1 502 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
BHX07:00Birmingham
25. sep.
BHX15:00Birmingham
15t 15m
2 stopp
OSL06:15Oslo Gardermoen
1 522 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Birmingham

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Birmingham, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Flere flyselskaper
14. sep.
TRF09:20Oslo Torp Sandefjord
19t 05m
2 stopp
BHX04:25Birmingham
Flere flyselskaper
14. sep.
OSL05:35Oslo Gardermoen
11t 50m
2 stopp
BHX17:25Birmingham
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL05:10Oslo Gardermoen
15t 15m
2 stopp
BHX20:25Birmingham

Hvilke flyselskaper flyr til Birmingham?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Birmingham

Hvilke flyselskaper flyr til Birmingham?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Birmingham from Norge are KLM, Scandinavian Airlines, Lufthansa and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Birmingham

KLM er et populært valg for de som reiser til Birmingham. Flyselskapet har 22 ukentlige flyvninger til Birmingham, med flest avganger fra Amsterdam Schiphol. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 479 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 152 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,5/10.

Flyvninger med Lufthansa til Birmingham

Lufthansa flyr til Birmingham 17 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Birmingham fra Munchen Franz Josef Strauss. Lufthansa (score: 7,2, 341 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Birmingham fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Birmingham, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 570 kr tur/retur).


Flyplasser nære Birmingham

Under finner du alle flyplassene i Birmingham sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Birmingham, lander du på Birmingham/Birmingham internasjonale lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til selve byen. Du kan ta et gratis tog fra flyplassen direkte til Birmingham International Station, hvor du kan ta tog videre til sentrum eller til andre deler av landet. Det går også flere busser mellom flyplassen og sentrum, og bussholdeplassen finner du rett utenfor terminalen. Alternativt kan du ta en taxi fra taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen, eller du kan velge å forhåndsbestille transport dersom du ønsker det. Det er også mulig å leie bil fra hele syv internasjonale bilutleiefirmaer som ligger på flyplassområdet.


Populære flybilletter til Birmingham

Finn dine flybilletter til Birmingham med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Birmingham
Raskeste flytid7t 00m
Laveste pris888 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Birmingham

Det er et velutviklet nettverk av offentlig transport i Birmingham. Her er det både busser, trikker og tog som kan ta deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene, med et svært praktisk «Pay As You Go»-system slik at du slipper å måtte kjøpe billetter på forhånd. I tillegg er det en flott by å utforske fra sykkelsetet, med kilometerlange kanaler og et kompakt bysentrum. Du kan leie sykkel hos «Brompton Bike Hire». Alternativt er det også enkelt å få tak i taxi i Birmingham, som er spesielt praktisk dersom du har mye bagasje eller er ute sent om kvelden.


Visumkrav for Birmingham

Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Birmingham. Imidlertid er ikke Storbritannia medlem av Schengen, og norske borgere trenger derfor gyldig pass for å reise hit. Passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn, og det må være gyldig under hele oppholdet ditt i England.


Start planleggingen av reisen til Birmingham


De beste tingene å se og gjøre i Birmingham

Birmingham er en by som har mye å by på for folk i alle aldre. Her kan du besøke viktige severdigheter som Warwick Castle, Birmingham Cathedral og Soho House, se en forestilling i The Core Theatre eller nyte noen timer på et av shoppingsentrene.

Selv om mange turister ofte kjøper vann på flaske, er det helt trygt å drikke vannet fra springen Storbritannia.

På hoteller og restauranter er det ofte lagt til et servicegebyr på 10-12 % på regningen, og da trenger du ikke å tipse ekstra. I motsatt fall kan du gjerne tipse omtrent 10 %. Det er også vanlig å tipse 10 % til taxisjåfører.

Birmingham er et paradis for de handleglade. Her finner du alt fra Harvey Nichols til Selfridges, og et stort utvalg av flotte kjøpesentre. Gå innom historiske markeder eller det verdensberømte Jewellery Quarter, og ta en velfortjent pause ved en av de mange kafeene eller restaurantene før du går videre.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Birmingham med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Birmingham.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Birmingham. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Birmingham

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Birmingham

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.