Finn billige fly til Birmingham

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Birmingham

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Birmingham fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Birmingham

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Birmingham

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til London Luton flyplass (LTN)

Vanligvis er flyvninger til Birmingham fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til London Luton, som i gjennomsnitt koster 855 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Birmingham koster i gjennomsnitt kun 1 302 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember23 % dyrereDet koster ca. 1 948 kr for flyvninger til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BIRMINGHAM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember389 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Birmingham fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Birmingham?

Den beste tiden å besøke Birmingham på, er om våren mellom mars og mai og høsten mellom september og november. I disse periodene er det som regel flott vær for utendørsaktiviteter, samtidig som turen ikke sprenger budsjettet. Høysesongen er imidlertid om sommeren. Da er byen full av turister og det kan være svært varmt og med høy luftfuktighet. Dersom du ser etter en rimeligere tur med billige flybilletter til Birmingham, kan du vurdere å reise om vinteren. Vi nordmenn vil ikke oppleve vintrene her som noe kaldere enn hjemme, og det er heller ikke spesielt mye snø. Du kan også være heldig å finne billig fly til Birmingham dersom du er tidlig ute og følger med på prisene hos momondo.

 • Hvilken flyvning til Birmingham er den absolutt billigste?

  210 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Birmingham. Denne flyvningen er fra Dublin, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Birmingham. Du kan finne den billigste prisen til Birmingham fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Birmingham?

  Den billigste måneden å fly til Birmingham fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 310 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Birmingham i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 399 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Birmingham?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Birmingham 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Birmingham med en gjennomsnittspris på 1 601 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 815 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Birmingham?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Birmingham fra Norge en torsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på torsdag for så lite som 1 696 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er onsdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 898 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Birmingham?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Birmingham på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Birmingham på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 554 kr. Flyvninger til Birmingham er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 936 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Birmingham?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Birmingham. Hvis du planlegger å fly til Birmingham, bør du vurdere å bestille flyvninger til Coventry Baginton flyplass (31 km fra sentrum i Birmingham), Nottingham East Midlands flyplass (55 km fra sentrum i Birmingham), Gloucestershire flyplass (68 km fra sentrum i Birmingham), Oxford Kidlington flyplass (82 km fra sentrum i Birmingham), eller Manchester flyplass (100 km fra sentrum i Birmingham).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Birmingham?

  Du kan finne tilbud for Nottingham East Midlands flyplass for i gjennomsnitt 1 884 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Birmingham

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Birmingham som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. aug.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
10t 35m
1 stopp
BHX14:10Birmingham
10. aug.
BHX14:20Birmingham
13t 30m
1 stopp
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
20. aug.
TRF08:20Oslo Torp Sandefjord
11t 55m
1 stopp
BHX20:15Birmingham
23. aug.
BHX16:15Birmingham
21t 45m
1 stopp
TRF14:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. aug.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
15t 55m
1 stopp
BHX07:50Birmingham
9. aug.
BHX04:15Birmingham
5t 20m
1 stopp
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. aug.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
14t 40m
2 stopp
BHX20:05Birmingham
9. aug.
BHX04:15Birmingham
5t 20m
1 stopp
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord
1 063 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. aug.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
9t 35m
1 stopp
BHX20:05Birmingham
10. aug.
BHX14:20Birmingham
13t 30m
1 stopp
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
1 089 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. aug.
OSL07:10Oslo Gardermoen
22t 15m
1 stopp
BHX05:25Birmingham
23. aug.
BHX16:15Birmingham
24t 00m
1 stopp
OSL16:15Oslo Gardermoen
1 125 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Birmingham

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Birmingham, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, KLM og Ryanair
Ryanair
4. aug.
TRF15:55Oslo Torp Sandefjord
15t 55m
1 stopp
BHX07:50Birmingham
Flere flyselskaper
4. aug.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
2 stopp
BHX05:20Birmingham
Ryanair
6. aug.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
16t 45m
1 stopp
BHX08:45Birmingham

Flyplasser nære Birmingham

Under finner du alle flyplassene i Birmingham sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Birmingham, lander du på Birmingham/Birmingham internasjonale lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til selve byen. Du kan ta et gratis tog fra flyplassen direkte til Birmingham International Station, hvor du kan ta tog videre til sentrum eller til andre deler av landet. Det går også flere busser mellom flyplassen og sentrum, og bussholdeplassen finner du rett utenfor terminalen. Alternativt kan du ta en taxi fra taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen, eller du kan velge å forhåndsbestille transport dersom du ønsker det. Det er også mulig å leie bil fra hele syv internasjonale bilutleiefirmaer som ligger på flyplassområdet.


Populære flybilletter til Birmingham

Finn dine flybilletter til Birmingham med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Birmingham
Raskeste flytid4t 55m
Billigst pris1 204 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Birmingham?

Det er et velutviklet nettverk av offentlig transport i Birmingham. Her er det både busser, trikker og tog som kan ta deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene, med et svært praktisk «Pay As You Go»-system slik at du slipper å måtte kjøpe billetter på forhånd. I tillegg er det en flott by å utforske fra sykkelsetet, med kilometerlange kanaler og et kompakt bysentrum. Du kan leie sykkel hos «Brompton Bike Hire». Alternativt er det også enkelt å få tak i taxi i Birmingham, som er spesielt praktisk dersom du har mye bagasje eller er ute sent om kvelden.


Kan man reise til Birmingham uten pass eller visum?

Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Birmingham. Imidlertid er ikke Storbritannia medlem av Schengen, og norske borgere trenger derfor gyldig pass for å reise hit. Passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for nordmenn, og det må være gyldig under hele oppholdet ditt i England.


Start planleggingen av reisen til Birmingham


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Birmingham?

Birmingham er en by som har mye å by på for folk i alle aldre. Her kan du besøke viktige severdigheter som Warwick Castle, Birmingham Cathedral og Soho House, se en forestilling i The Core Theatre eller nyte noen timer på et av shoppingsentrene.

Kan du drikke vann fra springen?

Selv om mange turister ofte kjøper vann på flaske, er det helt trygt å drikke vannet fra springen Storbritannia.

Gir du tips?

På hoteller og restauranter er det ofte lagt til et servicegebyr på 10-12 % på regningen, og da trenger du ikke å tipse ekstra. I motsatt fall kan du gjerne tipse omtrent 10 %. Det er også vanlig å tipse 10 % til taxisjåfører.

Hvor kan du shoppe?

Birmingham er et paradis for de handleglade. Her finner du alt fra Harvey Nichols til Selfridges, og et stort utvalg av flotte kjøpesentre. Gå innom historiske markeder eller det verdensberømte Jewellery Quarter, og ta en velfortjent pause ved en av de mange kafeene eller restaurantene før du går videre.