Finn billige fly til Vigo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vigo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vigo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
A Coruña

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vigo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligvis er flyvninger til Vigo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santiago De Compostela, som i gjennomsnitt koster 2 625 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Vigo?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen vil det ta i underkant av åtte timer til Vigo flyplass, Spania, med en kort mellomlanding i Barcelona. Det tar omtrent ni fra Trondheim Værnes. Reiser du fra for eksempel Stavanger Sola eller Bergen Flesland, så vil det ta litt over åtte timer, totalt sett. Du finner gode flytilbud på denne strekningen via momondo, og vi har billige flybillettene til din neste tur. Det er også gode muligheter for å fly til Vigo fra byer som Tromsø eller Bodø. Fra Tromsø er total flytid mellom ti og 11 timer, og fra Bodø bruker du omtrent ti timer.

Vigo har ingen direkteforbindelser til byer utenfor Spania, slik at det enkleste er å fly til større Spanske byer som Madrid, Barcelona eller Valencia. Fra Norge og resten av Skandinavia er det gode forbindelser til byer som Madrid og Barcelona, med en rekke ukentlige avganger. Bergen Flesland tilbyr forbindelser til både Barcelona og Madrid, og fra Tromsø bytter du fly i Oslo før du kommer til Madrid eller Barcelona. Du kan se hvilke ruter du finner via momondo, for så å enkelt bestille din neste reise til Vigo gjennom oss.

638 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Vigo. Denne flyvningen er fra London, og er 81 % billigere enn de fleste flyvninger til Vigo. Du kan finne den billigste prisen til Vigo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Vigo. Hvis du planlegger å fly til Vigo, bør du vurdere å bestille flyvninger til Santiago De Compostela flyplass (77 km fra sentrum i Vigo), eller A Coruña flyplass (121 km fra sentrum i Vigo).

Med en gjennomsnittspris på 3 351 kr per person, er det A Coruña flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Vigo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Vigo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vigo

Hvilke flyselskaper flyr til Vigo?

På reiser til Vigo fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Vueling, Iberia ellerKLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Vueling til Vigo

Vueling flyr til Vigo ca. 20 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Vueling, men det er funnet priser helt nede i 2 406 kr fra Oslo Gardermoen til Vigo. Vueling har fått en score på 8,0/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Iberia til Vigo

840 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Iberia til Vigo som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Iberia har 22 flyvninger til Vigo de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 284 momondo-brukere har vurdert Iberia og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,0/10.


Flyplasser nære Vigo

Under finner du alle flyplassene i Vigo sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Vigo lufthavn?

Vigo har flere transporttilbud, både for deg som skal inn til Vigo og for reisende som vil videre mot Portugal. Linje 9A er en toglinje som kjører ruta fra flyplassen og inn mot sentrum av byen. Når det gjelder buss, så kjører linjene 8, 16 og 24 mellom flyplassen og den travle togstasjonen i Vigo, slik at du enkelt kan kombinere buss og tog, eller bare benytte deg av ett av reisemidlene. Busslinjene 4C og 23 kjøres av det lokale transportselskapet Vitrasa, som trafikkerer ruta mellom flyplassen og sentrum. Når det gjelder bil, så finner du gode parkeringsfasiliteter og et stort utvalg av billige drosjer som tar deg inn til sentrum av Vigo på et blunk. Prisene er fastsatt av kommunen, slik at det ikke er noe behov for pruting. For deg som heller foretrekker egen leiebil, så finner du alle de store leiebilfirmaene representert ved flyplassen. Her har du et stort utvalg tilgjengelig til enhver tid, enten du ser etter en liten bybil eller en stor SUV.


Populære flybilletter til Vigo

Finn dine flybilletter til Vigo med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Vigo
Raskeste flytid46t 35m
Laveste pris4 218 kr

Visumkrav for Vigo

Spania har ingen spesielle innreiseregler eller visumkrav, slik at for ferierende nordmenn behøves kun et gyldig pass eller annen legitimasjon.


Start planleggingen av reisen til Vigo


De beste tingene å se og gjøre i Vigo

Vigo har en rekke interessante museer og bygninger som bør oppleves av turister. Du finner et monument dedikert til den verdenskjente forfatteren Jules Verne midt i sentrum. Like ved finner du et museum dedikert til havet, som viser en rekke bilder og malerier med sjømotiv. Du finner også et glimrende museum for moderne kunst ikke langt unna. Dette museet er et av de viktigste i hele Spania, og de har ingen permanent utstilling – dette stedet kan altså oppleves flere ganger. Når det gjelder mat og drikke, så finner du et stort utvalg i sentrum av Vigo. For enestående sjømat, så er Tia Brigida det riktige stedet for deg. Her finner du moderne tolkninger av tradisjonelle oppskrifter, og råvarene holder en ekstremt høy kvalitet – svært god valuta for pengene, og et fint sted både for en romantisk middag eller sammen med familien. Picadillo er et annet glimrende spisested, som serverer smakfull spansk mat med et enormt vinkart. Fra restauranten har du fantastisk utsikt ut over gamlebyen, og atmosfæren alene er verdt et besøk, med sin beliggenhet tett på sjarmerende smågater.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Vigo på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Vigo som passer deg.

Flyreiser til Vigo med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Vigo ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Vigo, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Vigo og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Vigo

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Vigo

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.