0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Vigo

Finn billige fly til Vigo

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 23.4.
ti. 30.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Vigo flyinnsikt og trender

Se innsikt for Vigo-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Vigo?

Dataene våre viser at det er torsdag som er den billigste dagen å fly til Vigo på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 123 kr. På den annen side er mandag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 5 593 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Vigo?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Vigo på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Vigo på denne tiden av dagen kan koste så lite som 2 369 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Vigo, med priser som ligger på ca. 4 925 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Vigo?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Vigo (Santiago De Compostela), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 11t 40m.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Vigo

Hvor lang tid tar det å fly til Vigo?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen vil det ta i underkant av åtte timer til Vigo flyplass, Spania, med en kort mellomlanding i Barcelona. Det tar omtrent ni fra Trondheim Værnes. Reiser du fra for eksempel Stavanger Sola eller Bergen Flesland, så vil det ta litt over åtte timer, totalt sett. Du finner gode flytilbud på denne strekningen via momondo, og vi har billige flybillettene til din neste tur. Det er også gode muligheter for å fly til Vigo fra byer som Tromsø eller Bodø. Fra Tromsø er total flytid mellom ti og 11 timer, og fra Bodø bruker du omtrent ti timer.

Hvor kan du fly direkte til Vigo fra?

Vigo har ingen direkteforbindelser til byer utenfor Spania, slik at det enkleste er å fly til større Spanske byer som Madrid, Barcelona eller Valencia. Fra Norge og resten av Skandinavia er det gode forbindelser til byer som Madrid og Barcelona, med en rekke ukentlige avganger. Bergen Flesland tilbyr forbindelser til både Barcelona og Madrid, og fra Tromsø bytter du fly i Oslo før du kommer til Madrid eller Barcelona. Du kan se hvilke ruter du finner via momondo, for så å enkelt bestille din neste reise til Vigo gjennom oss.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Vigo flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Vigo flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Vigo flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraVigo flyplass flyvninger er 2 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Vigo flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Vigo flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Vigo flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Vigo flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Vigo flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Vigo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Vigo på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Vigo som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Vigo med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Vigo med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Vigo?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Vigo ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Vigo akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Vigo, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Vigo og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Vigo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 23.4.
ti. 30.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Vigo.

Populære flyvninger til Vigo
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo