Finn billige flyvninger til Göteborg fra 4 351 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
lø. 9.12.
lø. 16.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Göteborg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Göteborg

Beste pris på tur/retur-billett

4 351 kr

Raskeste flytid

16t 25m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Göteborg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 351 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Göteborg Landvetter).
Den kjappeste flyvningen til Göteborg fra Norge tar 16t 25m (Trondheim Værnes (TRD) til Göteborg Landvetter).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Göteborg, deriblant Lufthansa og Scandinavian Airlines.

Göteborg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Göteborg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Göteborg?

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Göteborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 664 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Göteborg i mai, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 813 kr.

Hvilken flyvning til Göteborg er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Göteborg?


De billigste flyvningene til flyplassene i Göteborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Göteborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Göteborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Göteborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Göteborg (GOT)

Vanligvis er flyvninger til Göteborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Göteborg Landvetter, som i gjennomsnitt koster 2 327 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Göteborg koster i gjennomsnitt kun 1 664 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 3 295 kr for flyvninger til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli275 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Göteborg

Den travleste turistsesongen i Gøteborg samsvarer med de vanligste feriene, som påsken, sommeren og julen. For ekstra billige flybilletter til Gøteborg kan det derfor lønne seg å reise i mindre travle sesonger, som på våren eller høsten. De billigste månedene er fra slutten av januar til mars, og mellom september og november.

Været i Gøteborg er ganske likt som i Norge, og kan være på rundt 20 varmegrader på sommeren og minusgrader på vinteren. Uansett årstid er det jo bare å pakke med seg riktig klær, så er man klar for shopping og andre aktiviteter.

Siden det går så raskt å fly til Gøteborg er dette et populært valg for weekendturer. Det kan derfor være litt høyere priser i helgene, men ved å booke tur god tid i forveien kan man likevel få en billig reise. Sørg for å ta en titt i vår priskalender for å finne ekstra billige flybilletter til Gøteborg.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Göteborg?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Göteborg. Hvis du planlegger å fly til Göteborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Trollhättan-Vänersborg flyplass (71 km fra sentrum i Göteborg), Halmstad flyplass (124 km fra sentrum i Göteborg), eller Jönköping Axamo flyplass (125 km fra sentrum i Göteborg).

Når oppdaterte momondo sist prisene for Göteborg Landvetter flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Göteborg Landvetter flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Göteborg Landvetter flyplass fra flyvninger?

Det er 8 tilbydere fra Göteborg Landvetter flyplass flyvninger fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Göteborg Landvetter flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Göteborg Landvetter flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Göteborg Landvetter flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Göteborg Landvetter flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Göteborg Landvetter flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Göteborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Göteborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
24. des.
TRD12:05Trondheim Værnes (TRD)
30t 25m
2 stopp
GOT18:30Göteborg Landvetter
28. des.
GOT15:30Göteborg Landvetter
5t 00m
2 stopp
TRD20:30Trondheim Værnes (TRD)
4 351 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
24. des.
TRD12:05Trondheim Værnes (TRD)
30t 25m
2 stopp
GOT18:30Göteborg Landvetter
28. des.
GOT15:30Göteborg Landvetter
7t 10m
1 stopp
TRD22:40Trondheim Værnes (TRD)
4 650 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. des.
TRD17:10Trondheim Værnes (TRD)
16t 25m
1 stopp
GOT09:35Göteborg Landvetter
28. des.
GOT15:30Göteborg Landvetter
7t 10m
1 stopp
TRD22:40Trondheim Værnes (TRD)
5 375 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. des.
TRD12:05Trondheim Værnes (TRD)
23t 35m
3 stopp
GOT11:40Göteborg Landvetter
28. des.
GOT15:30Göteborg Landvetter
5t 00m
2 stopp
TRD20:30Trondheim Værnes (TRD)
6 090 kr
Finn lignende
Lufthansa
24. des.
TRD12:05Trondheim Værnes (TRD)
23t 35m
3 stopp
GOT11:40Göteborg Landvetter
28. des.
GOT15:30Göteborg Landvetter
22t 45m
3 stopp
TRD14:15Trondheim Værnes (TRD)
12 339 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Göteborg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Göteborg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
KLM
TRDTrondheim Værnes (TRD)
10t 10m
GOTGöteborg Landvetter

Slik kommer du deg rundt omkring i Göteborg

I Gøteborg kan men lett ta seg rundt ved hjelp av offentlig transport. Da kan det være lurt å kjøpe et periodekort som varer ut perioden du er i byen. Slik kan du kan reise så mye du vil, uansett om du reiser med buss, båt eller trikk. Dette kan du enten kjøpe i forskjellige kiosker, eller direkte i appen Västtrafik To Go.

Mange av severdighetene ligger ganske nære hverandre, og man kan derfor velge å gå mellom stedene. Ved lengre avstander kan det dessuten være gøy å leie en by-sykkel for en billig penge, slik kan du reise rundt i den farten som måtte passe deg.


Visumkrav for Göteborg

For å reise til Gøteborg og Sverige trenger du kun å kunne vise gyldig legitimasjon. Det betyr at du kan greie deg fint bare med førerkortet, men ta gjerne med passet ditt for å være på den sikre siden.


De beste tingene å se og gjøre i Göteborg

Hva bør jeg oppleve i Gøteborg?

På sommeren er det flott å se byen fra vannet, ta for eksempel en tur med Paddan båt! Sørg også for å få med deg Carlsten Fort, Domkirken og Gustaf Adolfs Torg for en smak av byens rike historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplevelsesparken Liseberg er et must å besøke om sommeren. Parken er plassert sentralt i byen, og du kan ta med barna på karuseller og fartsfylte berg og dalbaner. Like ved parken finner du dessuten Universeum, hvor regnskog, akvarium, eksotiske planter og dyr er å finne under ett og samme tak!

Hvor bør jeg shoppe?

For deg som elsker shopping bør du rusle ned Avenyn – en gate full av butikker midt i byen. Om du vil ta den helt ut kan du besøke Nordstan shoppingsenter ved sentralstasjonen, som har over 200 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Haga er et av de eldste områdene i Gøteborg, og byr på en sjarmerende opplevelse. Selv om det kun er et steinkast fra sentrum er det nesten som å reise tilbake i tid, og man kan nyte både butikker og caféer i klassiske omgivelser.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Göteborg?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Göteborg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Göteborg som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Göteborg med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Göteborg med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Göteborg?

Når alle potensielle Göteborg flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Göteborg akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Göteborg og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Göteborg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.