Finn billige fly til Göteborg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Göteborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Göteborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Göteborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Göteborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Göteborg (GOT)

Vanligvis er flyvninger til Göteborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Göteborg Landvetter, som i gjennomsnitt koster 1 709 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Göteborg koster i gjennomsnitt kun 934 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember53 % dyrereDet koster ca. 2 618 kr for flyvninger til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember533 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Göteborg?

Den travleste turistsesongen i Gøteborg samsvarer med de vanligste feriene, som påsken, sommeren og julen. For ekstra billige flybilletter til Gøteborg kan det derfor lønne seg å reise i mindre travle sesonger, som på våren eller høsten. De billigste månedene er fra slutten av januar til mars, og mellom september og november.

Været i Gøteborg er ganske likt som i Norge, og kan være på rundt 20 varmegrader på sommeren og minusgrader på vinteren. Uansett årstid er det jo bare å pakke med seg riktig klær, så er man klar for shopping og andre aktiviteter.

Siden det går så raskt å fly til Gøteborg er dette et populært valg for weekendturer. Det kan derfor være litt høyere priser i helgene, men ved å booke tur god tid i forveien kan man likevel få en billig reise. Sørg for å ta en titt i vår priskalender for å finne ekstra billige flybilletter til Gøteborg.

 • Hvilken flyvning til Göteborg er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Göteborg, lå på 85 kr/per person fra Gdansk, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Göteborg. Du kan finne den billigste prisen til Göteborg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Göteborg?

  I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Göteborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 934 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Göteborg i august, bør du vente til juli med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 372 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Göteborg?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Göteborg. Hvis du planlegger å fly til Göteborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Trollhättan flyplass (71 km fra sentrum i Göteborg), Halmstad flyplass (124 km fra sentrum i Göteborg), eller Jönköping Axamo flyplass (125 km fra sentrum i Göteborg).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Göteborg?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Göteborg, er vanligvis Halmstad flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 498 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Göteborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Göteborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
TRDTrondheim Værnes (TRD)
13t 45m
GOTGöteborg Landvetter

Finn de billigste enveisflyvningene til Göteborg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Göteborg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
TRDTrondheim Værnes (TRD)
13t 45m
GOTGöteborg Landvetter

Hvilke flyselskaper flyr til Göteborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Göteborg
 • Hvilke flyselskaper flyr til Göteborg?

  SAS, Wideroe, Norwegian og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Göteborg jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Göteborg med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Göteborg

Under finner du alle flyplassene i Göteborg sammen med avstanden til sentrum

Alle passasjerer som flyr til Gøteborg lander på Landvetter flyplass, ca. 19 km unna byens kjerne. Den raskeste måten å ta seg inn til byen er med flybuss. Dette tar ca. 20 minutter og koster 95 SEK (92 NOK). Hvis du ønsker å ta denne transporten tilbake til flyplassen når du skal hjem er det ofte billigere å kjøpe en tur-retur billett med en gang.

Et billigere alternativ kan være å ta en av de lokale bussene. Disse er kjørt av Västtrafik, og koster rundt 30 SEK. Et tips er å laste ned appen Västtrafik To Go, slik at du kan kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter fra mobilen. I tillegg kan du enkelt sjekke hvilke ruter som er aktuelle å ta, slik at du har full kontroll når du reiser rundt i byen.


Populære flybilletter til Göteborg

Finn dine flybilletter til Göteborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid13t 45m
Billigst pris2 399 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Göteborg

I Gøteborg kan men lett ta seg rundt ved hjelp av offentlig transport. Da kan det være lurt å kjøpe et periodekort som varer ut perioden du er i byen. Slik kan du kan reise så mye du vil, uansett om du reiser med buss, båt eller trikk. Dette kan du enten kjøpe i forskjellige kiosker, eller direkte i appen Västtrafik To Go.

Mange av severdighetene ligger ganske nære hverandre, og man kan derfor velge å gå mellom stedene. Ved lengre avstander kan det dessuten være gøy å leie en by-sykkel for en billig penge, slik kan du reise rundt i den farten som måtte passe deg.


Visumkrav for Göteborg

For å reise til Gøteborg og Sverige trenger du kun å kunne vise gyldig legitimasjon. Det betyr at du kan greie deg fint bare med førerkortet, men ta gjerne med passet ditt for å være på den sikre siden.


Start planleggingen av reisen til Göteborg


De beste tingene å se og gjøre i Göteborg

Hva bør jeg oppleve i Gøteborg?

På sommeren er det flott å se byen fra vannet, ta for eksempel en tur med Paddan båt! Sørg også for å få med deg Carlsten Fort, Domkirken og Gustaf Adolfs Torg for en smak av byens rike historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplevelsesparken Liseberg er et must å besøke om sommeren. Parken er plassert sentralt i byen, og du kan ta med barna på karuseller og fartsfylte berg og dalbaner. Like ved parken finner du dessuten Universeum, hvor regnskog, akvarium, eksotiske planter og dyr er å finne under ett og samme tak!

Hvor bør jeg shoppe?

For deg som elsker shopping bør du rusle ned Avenyn – en gate full av butikker midt i byen. Om du vil ta den helt ut kan du besøke Nordstan shoppingsenter ved sentralstasjonen, som har over 200 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Haga er et av de eldste områdene i Gøteborg, og byr på en sjarmerende opplevelse. Selv om det kun er et steinkast fra sentrum er det nesten som å reise tilbake i tid, og man kan nyte både butikker og caféer i klassiske omgivelser.