Fly Europa Sverige Göteborg

Finn billige fly til Göteborg

søn.. 23.2.
søn.. 1.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Göteborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Göteborg fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Gøteborg?

Den travleste turistsesongen i Gøteborg samsvarer med de vanligste feriene, som påsken, sommeren og julen. For ekstra billige flybilletter til Gøteborg kan det derfor lønne seg å reise i mindre travle sesonger, som på våren eller høsten. De billigste månedene er fra slutten av januar til mars, og mellom september og november.

Været i Gøteborg er ganske likt som i Norge, og kan være på rundt 20 varmegrader på sommeren og minusgrader på vinteren. Uansett årstid er det jo bare å pakke med seg riktig klær, så er man klar for shopping og andre aktiviteter.

Siden det går så raskt å fly til Gøteborg er dette et populært valg for weekendturer. Det kan derfor være litt høyere priser i helgene, men ved å booke tur god tid i forveien kan man likevel få en billig reise. Sørg for å ta en titt i vår priskalender for å finne ekstra billige flybilletter til Gøteborg.

Hvilken dag er den billigste for flyvningen din til Göteborg?

De fleste brukerne våre har funnet ut at det å bestille flybillett til Göteborg med avreise på en lørdag er det billigste. Avreise på en søndag ser ut til å være dyrest.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigst å fly til Göteborg?

Generelt kan du finne den beste prisen ved å bestille en flyvning på ettermiddagen når du skal besøke Göteborg. Hvis du venter til midt på dagen, kan det være at prisene er høyere.


Hvilke flyselskaper flyr til Gøteborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Göteborg

Du kan fly til Gøteborg fra flere flyplasser i Norge. Fra Oslo tar det ca. en time med direktefly, mens du bør belage deg på en mellomlanding om du reiser fra andre steder i Norge.

Du kan velge blant de vanligste flyselskapene som Lufthansa og SAS, eller lavprisselskaper som Norwegian og Ryanair. Velger du sistnevnte kan du muligens skaffe ekstra billige flybilletter til Gøteborg, men merk at reservasjon av flysete eller ekstra bagasje kan føre til en litt høyere pris. Ta gjerne en titt i vår priskalender for å sammenligne priser på fly til Gøteborg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Göteborg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Alle passasjerer som flyr til Gøteborg lander på Landvetter flyplass, ca. 19 km unna byens kjerne. Den raskeste måten å ta seg inn til byen er med flybuss. Dette tar ca. 20 minutter og koster 95 SEK (92 NOK). Hvis du ønsker å ta denne transporten tilbake til flyplassen når du skal hjem er det ofte billigere å kjøpe en tur-retur billett med en gang. (Informasjon sjekket: 18/02/18).

Et billigere alternativ kan være å ta en av de lokale bussene. Disse er kjørt av Västtrafik, og koster rundt 30 SEK. Et tips er å laste ned appen Västtrafik To Go, slik at du kan kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter fra mobilen. I tillegg kan du enkelt sjekke hvilke ruter som er aktuelle å ta, slik at du har full kontroll når du reiser rundt i byen.


Populære flybilletter til Göteborg

Finn dine flybilletter til Göteborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid
25t 30m
Billigste pris
1 936 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Gøteborg?

I Gøteborg kan men lett ta seg rundt ved hjelp av offentlig transport. Da kan det være lurt å kjøpe et periodekort som varer ut perioden du er i byen. Slik kan du kan reise så mye du vil, uansett om du reiser med buss, båt eller trikk. Dette kan du enten kjøpe i forskjellige kiosker, eller direkte i appen Västtrafik To Go.

Mange av severdighetene ligger ganske nære hverandre, og man kan derfor velge å gå mellom stedene. Ved lengre avstander kan det dessuten være gøy å leie en by-sykkel for en billig penge, slik kan du reise rundt i den farten som måtte passe deg.


Kan man reise til Gøteborg uten pass eller visum?

For å reise til Gøteborg og Sverige trenger du kun å kunne vise gyldig legitimasjon. Det betyr at du kan greie deg fint bare med førerkortet, men ta gjerne med passet ditt for å være på den sikre siden.


Kombiner fly til Göteborg med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Gøteborg?

På sommeren er det flott å se byen fra vannet, ta for eksempel en tur med Paddan båt! Sørg også for å få med deg Carlsten Fort, Domkirken og Gustaf Adolfs Torg for en smak av byens rike historie.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Opplevelsesparken Liseberg er et must å besøke om sommeren. Parken er plassert sentralt i byen, og du kan ta med barna på karuseller og fartsfylte berg og dalbaner. Like ved parken finner du dessuten Universeum, hvor regnskog, akvarium, eksotiske planter og dyr er å finne under ett og samme tak!

Hvor bør jeg shoppe?

For deg som elsker shopping bør du rusle ned Avenyn – en gate full av butikker midt i byen. Om du vil ta den helt ut kan du besøke Nordstan shoppingsenter ved sentralstasjonen, som har over 200 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Haga er et av de eldste områdene i Gøteborg, og byr på en sjarmerende opplevelse. Selv om det kun er et steinkast fra sentrum er det nesten som å reise tilbake i tid, og man kan nyte både butikker og caféer i klassiske omgivelser.

*Flypriser til Göteborg er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Europa Sverige Göteborg