Finn billige fly til Göteborg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Göteborg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Göteborg

Beste pris på tur/retur-billett

1 664 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Göteborg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 664 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Göteborg Landvetter).
Den kjappeste flyvningen til Göteborg fra Norge tar 3t 10m (Trondheim Værnes (TRD) til Göteborg Landvetter).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Göteborg, deriblant KLM, Scandinavian Airlines og Wideroe.

De billigste flyvningene til flyplassene i Göteborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Göteborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Göteborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Göteborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Göteborg (GOT)

Vanligvis er flyvninger til Göteborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Göteborg Landvetter, som i gjennomsnitt koster 1 507 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril44 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Göteborg koster i gjennomsnitt kun 846 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust99 % dyrereDet koster ca. 3 001 kr for flyvninger til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GÖTEBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli276 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Göteborg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Göteborg?

Den travleste turistsesongen i Gøteborg samsvarer med de vanligste feriene, som påsken, sommeren og julen. For ekstra billige flybilletter til Gøteborg kan det derfor lønne seg å reise i mindre travle sesonger, som på våren eller høsten. De billigste månedene er fra slutten av januar til mars, og mellom september og november.

Været i Gøteborg er ganske likt som i Norge, og kan være på rundt 20 varmegrader på sommeren og minusgrader på vinteren. Uansett årstid er det jo bare å pakke med seg riktig klær, så er man klar for shopping og andre aktiviteter.

Siden det går så raskt å fly til Gøteborg er dette et populært valg for weekendturer. Det kan derfor være litt høyere priser i helgene, men ved å booke tur god tid i forveien kan man likevel få en billig reise. Sørg for å ta en titt i vår priskalender for å finne ekstra billige flybilletter til Gøteborg.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Göteborg, lå på 62 kr/per person fra Billund, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Göteborg. Du kan finne den billigste prisen til Göteborg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er april den billigste måneden å fly til Göteborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 846 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Göteborg i april, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 952 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Göteborg på, er 24 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 507 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Göteborg. Hvis du planlegger å fly til Göteborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Trollhättan-Vänersborg flyplass (71 km fra sentrum i Göteborg), Halmstad flyplass (124 km fra sentrum i Göteborg), eller Jönköping Axamo flyplass (125 km fra sentrum i Göteborg).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Göteborg, er vanligvis Jönköping Axamo flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 002 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Göteborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Göteborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
4. nov.
TRD02:15Trondheim Værnes (TRD)
16t 05m
1 stopp
GOT18:20Göteborg Landvetter
6. nov.
GOT01:00Göteborg Landvetter
10t 40m
1 stopp
TRD10:40Trondheim Værnes (TRD)
1 664 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
TRD02:55Trondheim Værnes (TRD)
3t 10m
1 stopp
GOT06:05Göteborg Landvetter
8. okt.
GOT16:25Göteborg Landvetter
12t 00m
1 stopp
TRD04:25Trondheim Værnes (TRD)
1 741 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
TRD13:40Trondheim Værnes (TRD)
27t 50m
2 stopp
GOT17:30Göteborg Landvetter
8. okt.
GOT16:25Göteborg Landvetter
12t 00m
1 stopp
TRD04:25Trondheim Værnes (TRD)
1 818 kr
Finn lignende
Wideroe
5. sep.
TRD08:30Trondheim Værnes (TRD)
6t 25m
1 stopp
GOT14:55Göteborg Landvetter
6. sep.
GOT16:45Göteborg Landvetter
3t 10m
1 stopp
TRD19:55Trondheim Værnes (TRD)
1 846 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. nov.
TRD14:05Trondheim Værnes (TRD)
4t 25m
1 stopp
GOT18:30Göteborg Landvetter
6. nov.
GOT09:10Göteborg Landvetter
17t 45m
2 stopp
TRD02:55Trondheim Værnes (TRD)
1 904 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
TRD13:40Trondheim Værnes (TRD)
28t 30m
2 stopp
GOT18:10Göteborg Landvetter
8. okt.
GOT02:15Göteborg Landvetter
26t 10m
2 stopp
TRD04:25Trondheim Værnes (TRD)
1 972 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Göteborg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Göteborg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
TRDTrondheim Værnes (TRD)
6t 25m
GOTGöteborg Landvetter

Hvilke flyselskaper flyr til Göteborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Göteborg

Hvilke flyselskaper flyr til Göteborg?

Wideroe, Scandinavian Airlines, Norwegian og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Göteborg jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Göteborg med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Wideroe til Göteborg

Wideroe er et populært valg for de som reiser til Göteborg. Flyselskapet har 3 ukentlige flyvninger til Göteborg, med flest avganger fra Bergen Flesland. Wideroe sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 945 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 5 vurderinger, har momondo-brukere gitt Wideroe en gjennomsnittsscore på 8,0/10.

Flyvninger med KLM til Göteborg

E annet populært valg for fly til Göteborg, er KLM (7,6/10, 154 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i Göteborg, ankommer fra Amsterdam Schiphol, men det finnes 30 flyvninger med KLM til Göteborg fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 1 862 kr (Trondheim Værnes (TRD) til Göteborg, tur/retur).


Flyplasser nære Göteborg

Under finner du alle flyplassene i Göteborg sammen med avstanden til sentrum

Alle passasjerer som flyr til Gøteborg lander på Landvetter flyplass, ca. 19 km unna byens kjerne. Den raskeste måten å ta seg inn til byen er med flybuss. Dette tar ca. 20 minutter og koster 95 SEK (92 NOK). Hvis du ønsker å ta denne transporten tilbake til flyplassen når du skal hjem er det ofte billigere å kjøpe en tur-retur billett med en gang.

Et billigere alternativ kan være å ta en av de lokale bussene. Disse er kjørt av Västtrafik, og koster rundt 30 SEK. Et tips er å laste ned appen Västtrafik To Go, slik at du kan kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter fra mobilen. I tillegg kan du enkelt sjekke hvilke ruter som er aktuelle å ta, slik at du har full kontroll når du reiser rundt i byen.


Populære flybilletter til Göteborg

Finn dine flybilletter til Göteborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Göteborg
Raskeste flytid6t 25m
Laveste pris1 664 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Göteborg

I Gøteborg kan men lett ta seg rundt ved hjelp av offentlig transport. Da kan det være lurt å kjøpe et periodekort som varer ut perioden du er i byen. Slik kan du kan reise så mye du vil, uansett om du reiser med buss, båt eller trikk. Dette kan du enten kjøpe i forskjellige kiosker, eller direkte i appen Västtrafik To Go.

Mange av severdighetene ligger ganske nære hverandre, og man kan derfor velge å gå mellom stedene. Ved lengre avstander kan det dessuten være gøy å leie en by-sykkel for en billig penge, slik kan du reise rundt i den farten som måtte passe deg.


Visumkrav for Göteborg

For å reise til Gøteborg og Sverige trenger du kun å kunne vise gyldig legitimasjon. Det betyr at du kan greie deg fint bare med førerkortet, men ta gjerne med passet ditt for å være på den sikre siden.


Start planleggingen av reisen til Göteborg


De beste tingene å se og gjøre i Göteborg

På sommeren er det flott å se byen fra vannet, ta for eksempel en tur med Paddan båt! Sørg også for å få med deg Carlsten Fort, Domkirken og Gustaf Adolfs Torg for en smak av byens rike historie.

Opplevelsesparken Liseberg er et must å besøke om sommeren. Parken er plassert sentralt i byen, og du kan ta med barna på karuseller og fartsfylte berg og dalbaner. Like ved parken finner du dessuten Universeum, hvor regnskog, akvarium, eksotiske planter og dyr er å finne under ett og samme tak!

For deg som elsker shopping bør du rusle ned Avenyn – en gate full av butikker midt i byen. Om du vil ta den helt ut kan du besøke Nordstan shoppingsenter ved sentralstasjonen, som har over 200 butikker.

Haga er et av de eldste områdene i Gøteborg, og byr på en sjarmerende opplevelse. Selv om det kun er et steinkast fra sentrum er det nesten som å reise tilbake i tid, og man kan nyte både butikker og caféer i klassiske omgivelser.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Göteborg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Göteborg som passer deg.

Flyreiser til Göteborg med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Göteborg flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Göteborg og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Göteborg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Göteborg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.