Finn billige fly til Stockholm

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Stockholm

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stockholm fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stockholm Arlanda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stockholm

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stockholm Arlanda flyplass (ARN)

Vanligvis er flyvninger til Stockholm fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda, som i gjennomsnitt koster 1 128 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stockholm koster i gjennomsnitt kun 985 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober11 % dyrereDet koster ca. 1 261 kr for flyvninger til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Stockholm?

Høysesong for å fly til Stockholm og oppleve pulserende storbyliv, er i sommermånedene og skoleferiene. Da strømmer det til med reisende som vil nyte Djurgården i den varme sommersolen og spasere langs brosteinsgatene i Gamla stan.

Dersom du ønsker mindre folkemengder når du utforske byen, og større sjanse for å finne billige flybilletter til Stockholm, kan du med fordel dra i lavsesongen. Det er ofte billig å fly til Stockholm sent høst og fra januar til mars. Byen er like sjarmerende som alltid, bare pakk med deg litt ulltøy for å holde varmen på friluftsmuseet Skansen.

 • Hvilken flyvning til Stockholm er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Stockholm for 292 kr/person, noe som er 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Stockholm. Du kan finne den billigste prisen til Stockholm fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Stockholm?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Stockholm. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 985 kr. april er også et godt alternativ når du skal reise til Stockholm med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 027 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stockholm?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Stockholm fra Norge hvis du bestiller 43 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Stockholm for ca. 1 131 kr når du søker 43 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 284 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stockholm?

  Stockholm Arlanda flyplass, Stockholm Västerås lufthavn flyplass eller Stockholm Skavsta lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Stockholm.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stockholm?

  Stockholm Bromma flyplass har en gjennomsnittspris på 1 314 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Stockholm. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Stockholm

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stockholm som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
17. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
6t 20m
1 stopp
ARN10:45Stockholm Arlanda
24. nov.
ARN09:20Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
TRF16:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
ARN12:55Stockholm Arlanda
4. nov.
ARN10:20Stockholm Arlanda
21t 00m
1 stopp
TRF07:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
ARN12:55Stockholm Arlanda
4. nov.
ARN02:00Stockholm Arlanda
32t 05m
2 stopp
TRF10:05Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
18. nov.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
5t 05m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
24. nov.
ARN09:20Stockholm Arlanda
7t 10m
1 stopp
TRF16:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. nov.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
ARN12:55Stockholm Arlanda
4. nov.
ARN10:20Stockholm Arlanda
21t 00m
1 stopp
TRF07:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
19. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
7t 50m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
21. nov.
ARN16:25Stockholm Arlanda
10t 45m
1 stopp
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Stockholm

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Stockholm, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
27. okt.
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
21t 30m
1 stopp
NYO13:00Stockholm Skavsta lufthavn
Wizz Air
24. nov.
TRF03:45Oslo Torp Sandefjord
8t 50m
1 stopp
NYO12:35Stockholm Skavsta lufthavn
Ryanair
26. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
7t 50m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda

Hvilke flyselskaper flyr til Stockholm?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Stockholm
 • Hvilke flyselskaper flyr til Stockholm?

  På flyreiser fraNorge til Stockholm, benytter momondos brukere som regel airlines such as SAS, Norwegian, Ethiopian Air og Finnair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Stockholm

Under finner du alle flyplassene i Stockholm sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Stockholm fra flyplassen

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og videre til sentrum. Ekspresstoget går hvert 15. minutt og tar cirka 20 minutter inn til sentrum, flybussene går hvert 10.–15. minutt og tar ca. 35–45 minutter og vanlig tog går ca. to ganger i timen og bruker tre kvarter. Flytoget koster ca. 100–150 SEK, mens flybussen koster rundt 80–120 SEK.

Det går flybusser fra de mindre flyplassene Bromma Stockholm lufthavn, Skavsta lufthavn og Västerås lufthavn. Fra Bromma tar det 20 minutter og koster 50–100 SEK, Skavsta 80 minutter og koster 100–200 SEK og Västerås 80 minutter og koster 100–200 SEK. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassene.


Populære flybilletter til Stockholm

Finn dine flybilletter til Stockholm med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid5t 05m
Billigst pris284 kr
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris751 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid3t 00m
Billigst pris1 069 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid1t 15m
Billigst pris1 094 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid10t 35m
Billigst pris1 319 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Stockholm

Etter at du har kjøpt deg billige flybilletter til Stockholm, kan det lønne seg å undersøke hvordan du skal komme deg rundt i byen på forhånd. Det er enkelt å benytte seg av T-bane, trikk, buss og ferjer for å komme seg til A til B. Gleder du deg til mye sightseeing rundt i byen, kan det lønne seg å kjøpe 24-timersbillett for 100–150 SEK eller 72-timersbillett for 200–300 SEK.

Dersom du ønsker en aktiv storbyhelg, er Stockholm en fin by å sykle i. Du kan leie deg en sykkel for enten én eller flere dager, fra en av byens mange utleieselskaper. Broer og gangveier sørger for at du kommer deg fra øy til øy uten problem.


Visumkrav for Stockholm

Reisende med fly til Stockholm må medbringe gyldig legitimasjon som pass eller førerkort. Selv om det er passfrihet mellom land i Norden, kan reisende bli bedt om å identifisere seg ved grenseoverganger til og fra Sverige. Det anbefales at gjeldende regler undersøkes hos den svenske regjeringen på forhånd, ettersom kravene fort kan endre seg. Disse finner du på nettsidene til svensk politi eller regjering. Ved midlertidige grensekontroller må norske borgere kunne identifisere seg, og det er derfor viktig at du har papirene i orden i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Stockholm


De beste tingene å se og gjøre i Stockholm

Hva bør jeg oppleve i Stockholm?

Et besøk i den middelalderske bykjernen Gamla stan er et must når du er på besøk i denne livlige storbyen. Ikke bare er bydelen som et levende museum, med blant annet Storkyrkan og Nobelmuseet, den simpelthen sprudler med sine koselige kaféer og restauranter.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ønsker du en spennende storbyhelg for hele familien, er det bare å kjøpe billige flybilletter til Stockholm. Her kan store og små kose seg på Junibacken dra til fornøyelsesparken Gröna Lund eller bade på sandstranden i Smedsuddsbadet.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å shoppe? Stockholm er rik på shoppingopplevelser, fra bruktbutikker med skjulte skatter til travle handlegater med store merkevarer. Drottninggatan, SoFo og Gamla stan er alle gode utgangspunkt for en uforglemmelig dag med gode kjøp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Stockholms mange nabolag har mye fristende å by på. Ta deg en tur til Djurgården for Vasamuseet, dyrepark og piknik i Ekoparken, eller besøk Kungsholmen for å bade om sommeren og stå på skøyter om vinteren. Eller hva med en aften på folkeoperaen i Södermalm?