Finn billige fly til Stockholm

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Stockholm

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stockholm fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stockholm Arlanda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stockholm

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stockholm Arlanda flyplass (ARN)

Vanligvis er flyvninger til Stockholm fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda, som i gjennomsnitt koster 1 197 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stockholm koster i gjennomsnitt kun 1 045 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober11 % dyrereDet koster ca. 1 337 kr for flyvninger til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Stockholm?

Høysesong for å fly til Stockholm og oppleve pulserende storbyliv, er i sommermånedene og skoleferiene. Da strømmer det til med reisende som vil nyte Djurgården i den varme sommersolen og spasere langs brosteinsgatene i Gamla stan.

Dersom du ønsker mindre folkemengder når du utforske byen, og større sjanse for å finne billige flybilletter til Stockholm, kan du med fordel dra i lavsesongen. Det er ofte billig å fly til Stockholm sent høst og fra januar til mars. Byen er like sjarmerende som alltid, bare pakk med deg litt ulltøy for å holde varmen på friluftsmuseet Skansen.

 • Hvilken flyvning til Stockholm er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Stockholm for 309 kr/person, noe som er 78 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Stockholm. Du kan finne den billigste prisen til Stockholm fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Stockholm?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Stockholm. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 054 kr. april er også et godt alternativ når du skal reise til Stockholm med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 116 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stockholm?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Stockholm fra Norge hvis du bestiller 46 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Stockholm for ca. 1 210 kr når du søker 46 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 460 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Stockholm?

  Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Stockholm på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 134 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Stockholm på en lørdag, 1 319 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Stockholm?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Stockholm på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Stockholm på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 192 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Stockholm som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 413 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stockholm?

  Stockholm Arlanda flyplass, Stockholm Västerås lufthavn flyplass eller Stockholm Skavsta lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Stockholm.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stockholm?

  Stockholm Bromma flyplass har en gjennomsnittspris på 1 394 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Stockholm. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Stockholm

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stockholm som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
21. sep.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
4t 25m
1 stopp
NYO09:20Stockholm Skavsta lufthavn
28. sep.
NYO04:15Stockholm Skavsta lufthavn
5t 15m
1 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
14. sep.
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
22t 25m
1 stopp
NYO08:20Stockholm Skavsta lufthavn
17. sep.
NYO09:30Stockholm Skavsta lufthavn
19t 00m
1 stopp
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
8. okt.
TRF11:10Oslo Torp Sandefjord
5t 15m
1 stopp
NYO16:25Stockholm Skavsta lufthavn
10. okt.
NYO17:10Stockholm Skavsta lufthavn
17t 25m
1 stopp
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
3. nov.
OSL14:10Oslo Gardermoen
1t 00m
ARN15:10Stockholm Arlanda
10. nov.
ARN02:00Stockholm Arlanda
1t 00m
OSL03:00Oslo Gardermoen
Ethiopian Air
11. aug.
OSL15:45Oslo Gardermoen
1t 05m
ARN16:50Stockholm Arlanda
13. aug.
ARN03:40Stockholm Arlanda
1t 05m
OSL04:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. aug.
OSL08:25Oslo Gardermoen
19t 30m
1 stopp
NYO03:55Stockholm Skavsta lufthavn
22. aug.
NYO17:25Stockholm Skavsta lufthavn
13t 35m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Stockholm

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Stockholm, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL04:50Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
NYO12:10Stockholm Skavsta lufthavn
Ryanair
22. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
1 stopp
NYO05:20Stockholm Skavsta lufthavn
Wizz Air
10. aug.
OSL13:25Oslo Gardermoen
24t 15m
1 stopp
NYO13:40Stockholm Skavsta lufthavn

Hvilke flyselskaper flyr til Stockholm?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Stockholm

Ønsker du å ta fly til Stockholm direkte fra Oslo på ca. én time, er SAS og Norwegian populære valg. Andre populære flyselskap med billige flybilletter til Stockholm, men med mellomlandinger, er blant annet Ryanair. Fra Bergen er det populært å fly til Stockholm med Finnair, Norwegian og SAS. De har alle direkteflyvninger som tar cirka halvannen time. Fra Trondheim er det SAS og Norwegian som flyr direkte. Husk at det kan påløpe gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje o.l. når du kjøper billige flybilletter til Stockholm.


Flyplasser nære Stockholm

Under finner du alle flyplassene i Stockholm sammen med avstanden til sentrum

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og videre til sentrum. Ekspresstoget går hvert 15. minutt og tar cirka 20 minutter inn til sentrum, flybussene går hvert 10.–15. minutt og tar ca. 35–45 minutter og vanlig tog går ca. to ganger i timen og bruker tre kvarter. Flytoget koster ca. 100–150 SEK, mens flybussen koster rundt 80–120 SEK.

Det går flybusser fra de mindre flyplassene Bromma Stockholm lufthavn, Skavsta lufthavn og Västerås lufthavn. Fra Bromma tar det 20 minutter og koster 50–100 SEK, Skavsta 80 minutter og koster 100–200 SEK og Västerås 80 minutter og koster 100–200 SEK. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassene.


Populære flybilletter til Stockholm

Finn dine flybilletter til Stockholm med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid6t 35m
Billigst pris496 kr
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 142 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid4t 05m
Billigst pris1 886 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris1 992 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid14t 30m
Billigst pris2 541 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Stockholm?

Etter at du har kjøpt deg billige flybilletter til Stockholm, kan det lønne seg å undersøke hvordan du skal komme deg rundt i byen på forhånd. Det er enkelt å benytte seg av T-bane, trikk, buss og ferjer for å komme seg til A til B. Gleder du deg til mye sightseeing rundt i byen, kan det lønne seg å kjøpe 24-timersbillett for 100–150 SEK eller 72-timersbillett for 200–300 SEK.

Dersom du ønsker en aktiv storbyhelg, er Stockholm en fin by å sykle i. Du kan leie deg en sykkel for enten én eller flere dager, fra en av byens mange utleieselskaper. Broer og gangveier sørger for at du kommer deg fra øy til øy uten problem.


Kan man reise til Stockholm uten pass eller visum?

Reisende med fly til Stockholm må medbringe gyldig legitimasjon som pass eller førerkort. Selv om det er passfrihet mellom land i Norden, kan reisende bli bedt om å identifisere seg ved grenseoverganger til og fra Sverige. Det anbefales at gjeldende regler undersøkes hos den svenske regjeringen på forhånd, ettersom kravene fort kan endre seg. Disse finner du på nettsidene til svensk politi eller regjering. Ved midlertidige grensekontroller må norske borgere kunne identifisere seg, og det er derfor viktig at du har papirene i orden i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Stockholm


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Stockholm?

Et besøk i den middelalderske bykjernen Gamla stan er et must når du er på besøk i denne livlige storbyen. Ikke bare er bydelen som et levende museum, med blant annet Storkyrkan og Nobelmuseet, den simpelthen sprudler med sine koselige kaféer og restauranter.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ønsker du en spennende storbyhelg for hele familien, er det bare å kjøpe billige flybilletter til Stockholm. Her kan store og små kose seg på Junibacken dra til fornøyelsesparken Gröna Lund eller bade på sandstranden i Smedsuddsbadet.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å shoppe? Stockholm er rik på shoppingopplevelser, fra bruktbutikker med skjulte skatter til travle handlegater med store merkevarer. Drottninggatan, SoFo og Gamla stan er alle gode utgangspunkt for en uforglemmelig dag med gode kjøp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Stockholms mange nabolag har mye fristende å by på. Ta deg en tur til Djurgården for Vasamuseet, dyrepark og piknik i Ekoparken, eller besøk Kungsholmen for å bade om sommeren og stå på skøyter om vinteren. Eller hva med en aften på folkeoperaen i Södermalm?