Fly Europa Sverige Stockholm

Finn billige fly til Stockholm

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Stockholm (STO)
ons.. 3.3.
ons.. 10.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Stockholm

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stockholm fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stockholm Arlanda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stockholm

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stockholm Arlanda flyplass (ARN)

Vanligvis er flyvninger til Stockholm fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda, som i gjennomsnitt koster 1 162 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stockholm koster i gjennomsnitt kun 1 014 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober11 % dyrereDet koster ca. 1 298 kr for flyvninger til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember330 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det best å reise til Stockholm?

Høysesong for å fly til Stockholm og oppleve pulserende storbyliv, er i sommermånedene og skoleferiene. Da strømmer det til med reisende som vil nyte Djurgården i den varme sommersolen og spasere langs brosteinsgatene i Gamla stan.

Dersom du ønsker mindre folkemengder når du utforske byen, og større sjanse for å finne billige flybilletter til Stockholm, kan du med fordel dra i lavsesongen. Det er ofte billig å fly til Stockholm sent høst og fra januar til mars. Byen er like sjarmerende som alltid, bare pakk med deg litt ulltøy for å holde varmen på friluftsmuseet Skansen.

Hvilken flyvning til Stockholm er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Stockholm for 300 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Stockholm. Du kan finne den billigste prisen til Stockholm fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Stockholm?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Stockholm. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 023 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Stockholm i mars, bør du vente til april med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 083 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stockholm?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Stockholm 46 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Stockholm med en gjennomsnittspris på 1 174 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Stockholm fra Norge for så lite som 877 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Stockholm?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Stockholm på, er mandag. Reisende som velger å reise til Stockholm på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 1 099 kr. Den dyreste dagen å fly til Stockholm på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 1 282 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Stockholm?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Stockholm vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Stockholm på kvelden for så lite som 1 120 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 1 256 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stockholm?

Stockholm Arlanda flyplass, Stockholm Västerås lufthavn flyplass eller Stockholm Skavsta lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Stockholm.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stockholm?

Stockholm Bromma flyplass har en gjennomsnittspris på 1 596 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Stockholm. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Stockholm

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stockholm som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
15. apr.
08:35Oslo Gardermoen
1t 00m
09:35Stockholm Arlanda
18. apr.
12:20Stockholm Arlanda
1t 00m
13:20Oslo Gardermoen
Norwegian
8. apr.
08:50Oslo Gardermoen
1t 00m
09:50Stockholm Arlanda
11. apr.
08:35Stockholm Arlanda
1t 00m
09:35Oslo Gardermoen
Norwegian
8. apr.
08:50Oslo Gardermoen
1t 00m
09:50Stockholm Arlanda
11. apr.
08:35Stockholm Arlanda
1t 00m
09:35Oslo Gardermoen
SAS
29. aug.
05:45Stavanger Sola
1t 20m
07:05Stockholm Arlanda
1. sep.
08:45Stockholm Arlanda
1t 20m
10:05Stavanger Sola
1 814 kr
Finn lignende
Norwegian
3. mai
11:00Stavanger Sola
2t 30m
1 stopp
13:30Stockholm Arlanda
7. mai
12:30Stockholm Arlanda
3t 20m
1 stopp
15:50Stavanger Sola
1 341 kr
Finn lignende
Norwegian
8. apr.
07:00Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
14:20Stockholm Arlanda
11. apr.
12:20Stockholm Arlanda
1t 00m
13:20Oslo Gardermoen
1 255 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Stockholm

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Stockholm, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ethiopian Air
Norwegian
10. mai
11:00Oslo Gardermoen
1t 00m
12:00Stockholm Arlanda
Norwegian
21. jun.
03:40Oslo Gardermoen
1t 00m
04:40Stockholm Arlanda
Ethiopian Air
17. jul.
15:45Oslo Gardermoen
1t 05m
16:50Stockholm Arlanda

Hvilke flyselskaper flyr til Stockholm?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Stockholm

Ønsker du å ta fly til Stockholm direkte fra Oslo på ca. én time, er SAS og Norwegian populære valg. Andre populære flyselskap med billige flybilletter til Stockholm, men med mellomlandinger, er blant annet Ryanair. Fra Bergen er det populært å fly til Stockholm med Finnair, Norwegian og SAS. De har alle direkteflyvninger som tar cirka halvannen time. Fra Trondheim er det SAS og Norwegian som flyr direkte. Husk at det kan påløpe gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje o.l. når du kjøper billige flybilletter til Stockholm.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen i Stockholm til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Stockholm, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og videre til sentrum. Ekspresstoget går hvert 15. minutt og tar cirka 20 minutter inn til sentrum, flybussene går hvert 10.–15. minutt og tar ca. 35–45 minutter og vanlig tog går ca. to ganger i timen og bruker tre kvarter. Flytoget koster ca. 100–150 SEK, mens flybussen koster rundt 80–120 SEK.

Det går flybusser fra de mindre flyplassene Bromma Stockholm lufthavn, Skavsta lufthavn og Västerås lufthavn. Fra Bromma tar det 20 minutter og koster 50–100 SEK, Skavsta 80 minutter og koster 100–200 SEK og Västerås 80 minutter og koster 100–200 SEK. De samme transportmulighetene gjelder også tilbake til flyplassene.


Populære flybilletter til Stockholm

Finn dine flybilletter til Stockholm med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Stockholm
Raskeste flytid
1t 00m
Billigste pris
937 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stockholm
Raskeste flytid
1t 20m
Billigste pris
1 814 kr
Flyvninger fra Bergen til Stockholm
Raskeste flytid
1t 20m
Billigste pris
2 115 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stockholm
Raskeste flytid
7t 30m
Billigste pris
2 141 kr
Flyvninger fra Trondheim til Stockholm
Raskeste flytid
9t 00m
Billigste pris
2 450 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Stockholm?

Etter at du har kjøpt deg billige flybilletter til Stockholm, kan det lønne seg å undersøke hvordan du skal komme deg rundt i byen på forhånd. Det er enkelt å benytte seg av T-bane, trikk, buss og ferjer for å komme seg til A til B. Gleder du deg til mye sightseeing rundt i byen, kan det lønne seg å kjøpe 24-timersbillett for 100–150 SEK eller 72-timersbillett for 200–300 SEK.

Dersom du ønsker en aktiv storbyhelg, er Stockholm en fin by å sykle i. Du kan leie deg en sykkel for enten én eller flere dager, fra en av byens mange utleieselskaper. Broer og gangveier sørger for at du kommer deg fra øy til øy uten problem.


Kan man reise til Stockholm uten pass eller visum?

Reisende med fly til Stockholm må medbringe gyldig legitimasjon som pass eller førerkort. Selv om det er passfrihet mellom land i Norden, kan reisende bli bedt om å identifisere seg ved grenseoverganger til og fra Sverige. Det anbefales at gjeldende regler undersøkes hos den svenske regjeringen på forhånd, ettersom kravene fort kan endre seg. Disse finner du på nettsidene til svensk politi eller regjering. Ved midlertidige grensekontroller må norske borgere kunne identifisere seg, og det er derfor viktig at du har papirene i orden i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Stockholm?

Et besøk i den middelalderske bykjernen Gamla stan er et must når du er på besøk i denne livlige storbyen. Ikke bare er bydelen som et levende museum, med blant annet Storkyrkan og Nobelmuseet, den simpelthen sprudler med sine koselige kaféer og restauranter.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ønsker du en spennende storbyhelg for hele familien, er det bare å kjøpe billige flybilletter til Stockholm. Her kan store og små kose seg på Junibacken dra til fornøyelsesparken Gröna Lund eller bade på sandstranden i Smedsuddsbadet.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å shoppe? Stockholm er rik på shoppingopplevelser, fra bruktbutikker med skjulte skatter til travle handlegater med store merkevarer. Drottninggatan, SoFo og Gamla stan er alle gode utgangspunkt for en uforglemmelig dag med gode kjøp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Stockholms mange nabolag har mye fristende å by på. Ta deg en tur til Djurgården for Vasamuseet, dyrepark og piknik i Ekoparken, eller besøk Kungsholmen for å bade om sommeren og stå på skøyter om vinteren. Eller hva med en aften på folkeoperaen i Södermalm?


Fly Europa Sverige Stockholm
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse