Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Stockholm

Billige flyvninger til Stockholm fra 704 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Stockholm med avgang den 25.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Stockholm flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Stockholm

Beste pris på enveisbillett

292 kr

Beste pris på tur/retur-billett

704 kr

Raskeste flytid

1t 20m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Stockholm fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 292 kr (Oslo Torp Sandefjord til Stockholm Arlanda).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Stockholm fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 704 kr (Oslo Gardermoen til Stockholm Arlanda).
Den kjappeste flyvningen til Stockholm fra Norge tar 1t 20m (Bergen Flesland til Stockholm Arlanda).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Stockholm, deriblant Scandinavian Airlines, Ethiopian Air og Norwegian.

Stockholm flyinnsikt og trender

Se innsikt for Stockholm-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Stockholm?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Stockholm. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 845 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Stockholm med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 910 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Stockholm er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Stockholm for 230 kr/person, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Stockholm. Du kan finne den billigste prisen til Stockholm fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Stockholm?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Stockholm på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 996 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Stockholm på en lørdag, 1 125 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Stockholm?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Stockholm på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Stockholm på denne tiden av dagen kan koste så lite som 955 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Stockholm som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 186 kr per billett.

Hvor lang tid tar det å fly til Stockholm?

I gjennomsnitt tar det 55m å fly fra Norge til Stockholm dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Stockholm Arlanda (den mest populære flyplassen i Stockholm). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Stockholm Arlanda, ligger flytiden på rundt 1t 20m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stockholm?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Stockholm fra Norge hvis du bestiller 51 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Stockholm for ca. 975 kr når du søker 51 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Stockholm

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stockholm fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stockholm Arlanda flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stockholm

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stockholm (STO)

Vanligvis er flyvninger til Stockholm fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stockholm, som i gjennomsnitt koster 975 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stockholm koster i gjennomsnitt kun 845 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril7 % dyrereDet koster ca. 1 050 kr for flyvninger til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STOCKHOLM FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli245 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stockholm fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Stockholm

Høysesong for å fly til Stockholm og oppleve pulserende storbyliv, er i sommermånedene og skoleferiene. Da strømmer det til med reisende som vil nyte Djurgården i den varme sommersolen og spasere langs brosteinsgatene i Gamla stan.

Dersom du ønsker mindre folkemengder når du utforske byen, og større sjanse for å finne billige flybilletter til Stockholm, kan du med fordel dra i lavsesongen. Det er ofte billig å fly til Stockholm sent høst og fra januar til mars. Byen er like sjarmerende som alltid, bare pakk med deg litt ulltøy for å holde varmen på friluftsmuseet Skansen.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stockholm?

Stockholm Bromma flyplass eller Stockholm Skavsta lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Stockholm.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stockholm?

Stockholm Bromma flyplass har en gjennomsnittspris på 1 173 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Stockholm. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Finnes det flyvninger til Gamla Stan?

Ja, du kan fly til Stockholm Arlanda i Stockholm (37,2 km unna Gamla Stan).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Kungsträdgården?

Flyplassen Stockholm Arlanda ligger 36,6 km unna Kungsträdgården i Stockholm, noe som gjør det til den nærmeste flyplassen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Stockholm fra flyvninger sist?

Priser for Stockholm fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Stockholm fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Stockholm flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Stockholm?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Stockholm med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Stockholm?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Stockholm kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Stockholm

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stockholm som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
25. apr.
OSL08:20Oslo Gardermoen
13t 45m
1 stopp
ARN22:05Stockholm Arlanda
29. apr.
ARN21:40Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. jun.
OSL13:15Oslo Gardermoen
18t 55m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
19. jun.
ARN07:40Stockholm Arlanda
1t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
28. mai
OSL19:45Oslo Gardermoen
12t 25m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
4. jun.
ARN07:40Stockholm Arlanda
1t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Scandinavian Airlines
10. jun.
BGO08:25Bergen Flesland
9t 35m
1 stopp
ARN18:00Stockholm Arlanda
14. jun.
ARN15:00Stockholm Arlanda
1t 20m
BGO16:20Bergen Flesland
Norwegian
25. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
2. mai
ARN15:40Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
OSL08:35Oslo Gardermoen
Scandinavian Airlines
10. jun.
BGO09:25Bergen Flesland
1t 20m
ARN10:45Stockholm Arlanda
14. jun.
ARN15:00Stockholm Arlanda
1t 20m
BGO16:20Bergen Flesland

Finn de billigste enveisflyvningene til Stockholm

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Stockholm, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Wizz Air
19. jun.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
12t 50m
1 stopp
ARN22:20Stockholm Arlanda
Wizz Air
15. mai
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
9t 15m
1 stopp
ARN22:20Stockholm Arlanda
Wizz Air
13. mai
OSL17:25Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda

Slik kommer du deg rundt omkring i Stockholm

Etter at du har kjøpt deg billige flybilletter til Stockholm, kan det lønne seg å undersøke hvordan du skal komme deg rundt i byen på forhånd. Det er enkelt å benytte seg av T-bane, trikk, buss og ferjer for å komme seg til A til B. Gleder du deg til mye sightseeing rundt i byen, kan det lønne seg å kjøpe 24-timersbillett for 100–150 SEK eller 72-timersbillett for 200–300 SEK.

Dersom du ønsker en aktiv storbyhelg, er Stockholm en fin by å sykle i. Du kan leie deg en sykkel for enten én eller flere dager, fra en av byens mange utleieselskaper. Broer og gangveier sørger for at du kommer deg fra øy til øy uten problem.


Visumkrav for Stockholm

Reisende med fly til Stockholm må medbringe gyldig legitimasjon som pass eller førerkort. Selv om det er passfrihet mellom land i Norden, kan reisende bli bedt om å identifisere seg ved grenseoverganger til og fra Sverige. Det anbefales at gjeldende regler undersøkes hos den svenske regjeringen på forhånd, ettersom kravene fort kan endre seg. Disse finner du på nettsidene til svensk politi eller regjering. Ved midlertidige grensekontroller må norske borgere kunne identifisere seg, og det er derfor viktig at du har papirene i orden i god tid før avreise.


De beste tingene å se og gjøre i Stockholm

Hva bør jeg oppleve i Stockholm?

Et besøk i den middelalderske bykjernen Gamla stan er et must når du er på besøk i denne livlige storbyen. Ikke bare er bydelen som et levende museum, med blant annet Storkyrkan og Nobelmuseet, den simpelthen sprudler med sine koselige kaféer og restauranter.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ønsker du en spennende storbyhelg for hele familien, er det bare å kjøpe billige flybilletter til Stockholm. Her kan store og små kose seg på Junibacken dra til fornøyelsesparken Gröna Lund eller bade på sandstranden i Smedsuddsbadet.

Hvor bør jeg shoppe?

Gleder du deg til å shoppe? Stockholm er rik på shoppingopplevelser, fra bruktbutikker med skjulte skatter til travle handlegater med store merkevarer. Drottninggatan, SoFo og Gamla stan er alle gode utgangspunkt for en uforglemmelig dag med gode kjøp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Stockholms mange nabolag har mye fristende å by på. Ta deg en tur til Djurgården for Vasamuseet, dyrepark og piknik i Ekoparken, eller besøk Kungsholmen for å bade om sommeren og stå på skøyter om vinteren. Eller hva med en aften på folkeoperaen i Södermalm?


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Stockholm?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Stockholm.

Kan jeg finne flyreiser til Stockholm med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Stockholm med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Stockholm?

Når alle potensielle Stockholm flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Stockholm akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Stockholm flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Stockholm på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Stockholm.

Populære flyvninger til Stockholm
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post