Finn billige flyvninger til USA fra 2 674 kr

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 3.10.
ti. 10.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til USA

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for USA

Beste pris på enveisbillett

2 674 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 396 kr

Raskeste flytid

8t 15m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til USA fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 674 kr (Oslo Gardermoen til New Windsor Stewart).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til USA fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 396 kr (Oslo Gardermoen til New York Newark).
Den kjappeste flyvningen til USA fra Norge tar 8t 15m (Oslo Gardermoen til New York John F Kennedy).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til USA, deriblant British Airways, Lufthansa og Scandinavian Airlines.

USA flyinnsikt og trender

Se innsikt for USA-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til USA?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til USA koster:
426 kr per person med Spirit Airlines
569 kr per person med Frontier
982 kr per person med Alaska Airlines
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i USA?

Ifølge momondo-brukerne er det New York som er den mest populære byen i USA, og den besøkes 24 % oftere enn andre byer i USA. Los Angeles og Miami er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til USA?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til USA avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Los Angeles Intl tar det i snitt 10t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Los Angeles Intl ligger flytiden på rundt 15t 30m. Los Angeles Intl er den mest populære flyplassen i USA.

Hvilke flyselskaper flyr til USA?

Scandinavian Airlines er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til USA – 44 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til USA. Andre populære alternativer inkluderer British Airways og KLM. Totalt 17 ulike flyselskaper flyr til USA.

De billigste flyvningene til byer i USA

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til USA fra Norge
New York
New York

Det beste tidspunktet for å fly til USA

Når du bestiller en flyvning til USA, må du ha i bakhodet at prisene varierer avhengig av hvilken by og flyplass du velger å fly til, samt måneden du planlegger å reise dit i.

Den mest populære byen i USA

21 % av momondo-brukere som fløy til USA valgte å lande i New York. Gjennomsnittsprisen på flyvninger til New York er 564 kr.


Nyttig informasjon om flyvningen din til USA

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til USA

Hvilke populære landemerker finner man i USA?

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke New York bysentrum?

Den flyplassen som ligger nærmest New York bysentrum er New York John F Kennedy flyplass, som befinner seg i New York. Hvis du planlegger å bo i eller besøke dette området, er det best for deg å fly til New York John F Kennedy flyplass.

Hvilken er den mest populære flyplassen i USA?

Hva koster en flybillett til USA?

Du kan regne med å måtte betale 8 529 kr i snitt for en flybillett til USA. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 1 000 kr til USA, som er det laveste vi har sett den siste uken. 30 104 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til USA, mens alt rundt 7 127 kr og under er rimelig for denne strekningen.

Fra hvor er det billigst å fly til USA?

Hvis du er på vei til USA, bør du vurdere å fly til New York Newark flyplass i New York for de beste tilbudene, med en gjennomsnittlig flybillett på 1 000 kr. Alternativt er Miami Intl flyplass i Miami en nær andreplass for de billigste flyreisene til USA med en gjennomsnittlig flybillett på 1 753 kr.

Når oppdaterte momondo sist prisene for USA fra flyvninger sist?

Priser for USA fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for USA fra flyvninger?

Det er 23 tilbydere fra USA flyvninger fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til USA?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til USA med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til USA?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til USA, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst USA. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i USA

Finn flyvninger til disse populære byene i USA fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til USA

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til USA

Billige flybilletter til USA

Disse rutene har de billigste flyvningene til USA som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
BergenNew York12t 30m3 418 kr
OsloNewark8t 05m3 536 kr
OsloMiami9t 55m3 644 kr
BergenLos Angeles14t 40m3 698 kr
OsloBoston12t 15m3 698 kr
OsloChicago10t 40m3 709 kr
OsloSan Francisco15t 45m3 730 kr
StavangerChicago14t 05m3 752 kr
OsloLos Angeles10t 50m3 795 kr
OsloBaltimore13t 30m3 817 kr
OsloFort Lauderdale16t 26m3 817 kr
OsloNew York8t 15m3 817 kr
OsloPhiladelphia31t 44m3 838 kr
OsloCharlotte18t 50m3 860 kr
OsloLas Vegas16t 10m3 870 kr
OsloNashville19t 29m3 881 kr

De beste tingene å se og gjøre i USA

Som verdens fjerde største land, er det ikke lett å skulle oppsummere USA på bare noen få linjer. Fra nord til sør har USA alle slags sesonger, omtrent på én gang, så det er vanskelig å sette noen grenser for hva høysesong og lavsesong kan være. USA har alltid vært et yndet reisemål for oss nordmenn, og det blir bare enklere å finne billige flybilletter til USA. Det kommer alle med reiselyst til gode, enten du er ute etter sol og varme i California, der solen alltid skinner – nesten, i alle fall – eller du heller vil ha byferie i røffe og tøffe New York. Røffheten er bare på overflaten, for New York er kanskje en av de mest gjestfrie byene vi vet om. Med så mye å by på, er det alltid mulig å finne billige flybilletter til USA, siden sesongen aldri egentlig tar slutt, den bare flytter seg litt. Listen over reisemål er lang, og har du tid er det en fordel å se flere deler av landet på en gang. Hva med å bestille billige flybilletter til USA, lande på Newark og se New York, og så fly innenlands videre til Chicago, eller kanskje til Florida og se skikkelige ‘gators?

Når er det best å reise til USA?

I et så stort land som USA kan man finne nesten hva som helst, både når det kommer til folk og aktiviteter. For turister er det veldig trygt å reise til USA, og når man faktisk får så billige flybilletter til USA som nå, kan man jo til og med koste på seg en skikkelig leiebil under oppholdet, med all den friheten det gir. Det er en kjent sak at i USA er det meste tilrettelagt for at man skal bruke bilen. Derfor kan det definitivt være verdt noen ekstra dager å se landeveien og det særegne livet som utspiller seg utenfor de vanlige turiststiene. Hvis du vil fly innenlands i USA finnes det mange flyselskaper med gode tilbud på kryss og tvers av hele landet. Det er store avstander i verdens 4. største land, og mange flyruter. Enten man skal på skiferie eller har tenkt å bli brun på en strand, har USA mye å by på året rundt, og bestiller du flybilletten med hotell, er det bare pakking av kofferten som gjenstår. .

Hvilke flyselskap flyr direkte til USA?

Billige flybilletter til USA er blitt ganske enkelt å finne, og det er faktisk mange selskaper som har flyvninger dit, ofte med mellomlandinger. Hvis du vil fly til USA direkte, er det litt smalere utvalg, men både SAS og Norwegian har noen av favorittrutene for reiseklare nordmenn som vil til USA. Priser er svært overkommelige, og med momondo er det raskt og enkelt å booke billettene online også.

Hvor lang tid tar det å fly til USA?

Fra Norge går det bare direktefly til USA fra Oslo/Gardermoen, og flytiden er i underkant av 8 timer. Det er overkommelig for de aller fleste, og gir faktisk også god tid til å slappe av og gjøre seg klar for alt man kan se og finne på i USA.

Kan man reise til USA uten pass eller visum?

I utgangspunktet trenger ikke vi som kommer fra Norge noe visum for å besøke USA, menman trenger godkjennelse fra ESTA, en elektronisk reisegodkjenning som man søker om på internett. Hvis man av en eller annen grunn skulle trenge et visum, så får du beskjed av ESTA i god tid, så lenge du planlegger reisen en stund i forveien. God planlegging kanskje en god tommelfingerregel, uansett hvor man skal hen. FF fra Norge til USA finner du til en god pris her på momondo, og vi har også en mengde annen nyttig reiseinformasjon. Sammenlign flypriser og finn et billig flysete hos oss, så ordner vi det meste!


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til USA

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til USA?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til USA minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til USA med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til USA

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til New York
Raskeste flytid8t 05m
Laveste pris3 536 kr
Flyvninger fra Oslo til Los Angeles
Raskeste flytid10t 50m
Laveste pris3 795 kr
Flyvninger fra Oslo til Miami
Raskeste flytid9t 55m
Laveste pris3 644 kr
Flyvninger fra Oslo til Fort Lauderdale
Raskeste flytid16t 26m
Laveste pris3 817 kr
Flyvninger fra Oslo til Santa Ana
Raskeste flytid21t 19m
Laveste pris4 442 kr
Flyvninger fra Oslo til Long Beach
Raskeste flytid18t 54m
Laveste pris5 035 kr
Flyvninger fra Oslo til Ontario
Raskeste flytid18t 05m
Laveste pris4 442 kr
Flyvninger fra Oslo til West Palm Beach
Raskeste flytid13t 31m
Laveste pris5 315 kr
Flyvninger fra Bergen til New York
Raskeste flytid12t 30m
Laveste pris3 418 kr
Flyvninger fra Oslo til Burbank
Raskeste flytid17t 59m
Laveste pris4 733 kr
Flyvninger fra Oslo til Seattle
Raskeste flytid14t 10m
Laveste pris4 205 kr
Flyvninger fra Oslo til Orlando
Raskeste flytid17t 07m
Laveste pris3 892 kr
Flyvninger fra Bergen til Houston
Raskeste flytid18t 46m
Laveste pris7 709 kr
Flyvninger fra Oslo til Denver
Raskeste flytid14t 25m
Laveste pris4 636 kr
Flyvninger fra Bergen til Miami
Raskeste flytid21t 08m
Laveste pris7 202 kr
Flyvninger fra Oslo til San Francisco
Raskeste flytid15t 45m
Laveste pris3 730 kr
Flyvninger fra Oslo til Honolulu
Raskeste flytid24t 55m
Laveste pris9 358 kr
Flyvninger fra Trondheim til New York
Raskeste flytid12t 10m
Laveste pris5 110 kr
Flyvninger fra Stavanger til Honolulu
Raskeste flytid25t 45m
Laveste pris9 833 kr
Flyvninger fra Oslo til Las Vegas
Raskeste flytid16t 10m
Laveste pris3 870 kr

Finn flyvninger til USA

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til USA


Populære flydestinasjoner i Nord-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til USA, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Nord-Amerika

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til USA?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til USA med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til USA med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til USA?

Når du har søkt etter flyvinger til USA, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til USA akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for USA og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til USA på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.