Finn billige fly til Oslo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oslo?

Høysesong i Oslo er i de varme sommermånedene, når turister fra både Norge og utlandet koser seg på Karl Johan. Ettersom det er mange forretningsreisende som tar fly til Oslo året rundt, er billettprisene ganske jevne. Det koster derimot mest å fly rundt ferier, juletider og i helgene, men se gjerne vår lavpriskalender for å sammenligne pris og finne billige flybilletter til Oslo.

Lavsesong i storbyen er sen høst og tidlig vår. Fordelen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Oslo og mindre folkemengder når du skal utforske Vigelandsparken. Pakk med deg noen varme klær i kofferten og fly til Oslo for å nyte en langhelg i storbyen, uansett årstid.

 • Hvilken flyvning til Oslo er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Oslo for 133 kr/person, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Oslo. Du kan finne den billigste prisen til Oslo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Oslo?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oslo i løpet av april, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 240 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Oslo?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Oslo fra Norge hvis du bestiller 50 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Oslo for ca. 1 382 kr når du søker 50 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 393 kr.

 • Finnes det et fint område for fotturer i nærheten av Oslo?

  I løpet av de varmere månedene syns turgåere i området Oslo at parker som Vigelandsparken er best for lange spaserturer med familien og/eller kjæledyr. Hvis du er ute etter denne typen opplevelse, er det best for deg å fly til Oslo i mai, juni, eller juli.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Oslo?

  De som skal fly til Oslo kan potensielt finne bedre priser for Oslo Torp Sandefjord flyplass (85 km fra sentrum i Oslo), eller Fagernes flyplass (146 km fra sentrum i Oslo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Oslo?

  Du kan finne tilbud for Oslo Torp Sandefjord flyplass for i gjennomsnitt 2 725 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Oslo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oslo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
30. sep.
TRD16:20Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL17:15Oslo Gardermoen
7. okt.
OSL18:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD18:55Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
29. sep.
TRD08:00Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL08:55Oslo Gardermoen
3. okt.
OSL18:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD18:55Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
29. sep.
BGO13:40Bergen Flesland
0t 55m
OSL14:35Oslo Gardermoen
1. okt.
OSL04:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO04:55Bergen Flesland
Norwegian
28. sep.
TRD11:00Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL11:55Oslo Gardermoen
1. okt.
OSL04:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD04:55Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
16. nov.
BGO10:00Bergen Flesland
0t 55m
OSL10:55Oslo Gardermoen
23. nov.
OSL02:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO02:55Bergen Flesland
Norwegian
29. sep.
TRD08:00Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL08:55Oslo Gardermoen
3. okt.
OSL18:00Oslo Gardermoen
0t 55m
TRD18:55Trondheim Værnes (TRD)

Finn de billigste enveisflyvningene til Oslo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oslo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air
Norwegian
28. sep.
BGO13:40Bergen Flesland
0t 55m
OSL14:35Oslo Gardermoen
Norwegian
18. okt.
TRD13:40Trondheim Værnes (TRD)
0t 55m
OSL14:35Oslo Gardermoen
Norwegian
15. nov.
BGO08:30Bergen Flesland
0t 55m
OSL09:25Oslo Gardermoen

Hvilke flyselskaper flyr til Oslo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oslo

Norwegian, SAS og Widerøe er flyselskaper som kan ta deg direkte med fly til Oslo fra Bergen i underkant av en time. Vær oppmerksom på at det kan påløpe ekstra gebyr for valg av flysete, innsjekket bagasje o.l. når du kjøper billige flybilletter til Oslo. Passasjerer fra Trondheim som ønsker å reise til Oslo kan benytte seg av de samme flyselskapene, og det tar cirka én time på direkten. Det er altså gode muligheter for å finne billige flybilletter til Oslo fra både Bergen og Trondheim hos alle disse tre selskapene.


Flyplasser nære Oslo

Under finner du alle flyplassene i Oslo sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Oslo, er det Oslo lufthavn, Gardermoen som er nærmest sentrum. Togturen tar cirka 20 minutter, med priser mellom 150 og 250 kr og hyppige avganger. Du kan laste ned Flytog-appen for å se avganger og booke billett på nettet. NSB kjører også mellom Gardermoen og Oslo sentrum, er ca like rask og koster litt mindre. Bussen tar cirka tre kvarter og koster 100-–200 kr. Har du funnet billige flybilletter til Oslo via Sandefjord, Torp, er det gode muligheter for å ta buss og tog videre inn til Oslo. Bussen heter Torp-ekspressen, går direkte til Oslo på et par timer og koster ca. 200–300 kr. Toget koster ca. 250–300 kr. og tar rundt halvannen time. Samme transportmuligheter gjelder også tilbake til flyplassene.


Populære flybilletter til Oslo

Finn dine flybilletter til Oslo med disse populære rutene
Flyvninger fra Trondheim til Oslo
Raskeste flytid0t 55m
Billigst pris611 kr
Flyvninger fra Bergen til Oslo
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris620 kr
Flyvninger fra Tromsø til Oslo
Raskeste flytid1t 50m
Billigst pris707 kr
Flyvninger fra Stavanger til Oslo
Raskeste flytid0t 45m
Billigst pris725 kr
Flyvninger fra Bodø til Oslo
Raskeste flytid1t 25m
Billigst pris795 kr
Flyvninger fra Ålesund til Oslo
Raskeste flytid0t 55m
Billigst pris821 kr
Flyvninger fra Narvik til Oslo
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris873 kr
Flyvninger fra Haugesund til Oslo
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris934 kr
Flyvninger fra Alta, Finnmark til Oslo
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris1 607 kr
Flyvninger fra Stord til Oslo
Raskeste flytid1t 00m
Billigst pris2 323 kr
Flyvninger fra Kirkenes til Oslo
Raskeste flytid2t 05m
Billigst pris2 655 kr

Oslo har både et godt kollektivtilbud, samtidig som korte avstander gjør det mulig å både gå og sykle rundt i sentrum. Har du først funnet deg billige flybilletter til Oslo, kan du glede deg over at offentlig transport også er ganske rimelig. Ettersom alt av offentlig transport dekkes av samme billettsystem, kan du bruke buss, trikk, t-bane, ferger og lokaltog.

Enkeltbillett for voksne koster ca. 35 kr, mens en 24-timersbillett for voksen koster ca. 90 kr. Dersom du har planlagt en del sightseeing, kan du kjøpe Oslo Pass, som inkluderer gratis lokaltransport, fri tilgang til mer enn 30 museer og gratis tilgang til bad, samt rabatt på sightseeing og konserter. Prisene ligger på mellom cirka 350 og 850 kr for voksen, avhengig av varighet.


Dersom du er turist i eget land, trenger du ikke pass for å ta fly til Oslo. Du trenger derimot en eller annen form for gyldig legitimasjon med bilde, som for eksempel førerkort eller bankkort med bilde, som samsvarer med navnet på billetten. Regelverket tilsier at den som sjekker inn bagasjen, må være den samme personen som skal ta flyet. Enkelte flyselskap og flyplasser lar deg også benytte finger-ID som identifikasjon. Ettersom regelverket stadig endrer seg, anbefaler vi at du undersøker med flyselskapet i god tid før du tar fly til Oslo for oppdatert informasjon.


Start planleggingen av reisen til Oslo


Hva bør jeg oppleve i Oslo?

I Oslo er det mye spennende arkitektur å se og mange museer å utforske. Ta deg en tur på Nasjonalgalleriet eller Munchmuseet, før du nyter en bedre middag på Aker Brygge. Avslutt dagen med en rusletur i Vigelandsparken eller på pubene ved Karl Johan. Få de beste tipsene for hva du bør oppleve i Oslo.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Norges største fornøyelsespark, TusenFryd, er fylt med action og moro for både store og små. Dessuten synes ofte barn at et besøk på Naturhistorisk museum er spennende, og Oslo Reptilpark kan friste med slanger, edderkopper og krokodiller.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn handlerunden på den livlige gågaten Karl Johan, med mange spennende butikker og restauranter å utforske. Ved enden av gågaten, ved siden av togstasjonen, finner du dessuten det store handlesenteret Oslo City Shopping, Norges mest besøkte kjøpesenter. Bogstadveien og gatene i Kvadraturen er kjent for sine mange designerbutikker, og Grünerløkka er stedet for å gjøre bruktkupp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Utforsk hippe Grünerløkka med sine koselige kafeer, sjarmerende restauranter, designbutikker og vintage- og bruktbutikker. Herfra kan du spasere videre til Grønland og Tøyen for et yrende internasjonalt folkeliv, eller en tur i Botanisk hage eller Munchmuseet. Eller hva med å dra ut til Bygdøy for en dag, for gode turmuligheter og kjente museer?