Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Oslo

Finn billige flyvninger til Oslo fra 382 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Tue 5.3.
Tue 12.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Oslo

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Oslo

Beste pris på enveisbillett

382 kr

Beste pris på tur/retur-billett

965 kr

Raskeste flytid

0t 50m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Oslo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 382 kr (Stavanger Sola til Oslo Gardermoen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Oslo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 965 kr (Stavanger Sola til Oslo Gardermoen).
Den kjappeste flyvningen til Oslo fra Norge tar 0t 50m (Stavanger Sola til Oslo Gardermoen).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Oslo, deriblant Scandinavian Airlines, Norwegian og Wizz Air.

Oslo flyinnsikt og trender

Se innsikt for Oslo-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Oslo?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oslo i løpet av Januar, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 283 kr.

Hvilken flyvning til Oslo er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Oslo for 111 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Oslo. Du kan finne den billigste prisen til Oslo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Oslo?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Oslo fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 300 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 643 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Oslo.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Oslo?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Oslo på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 418 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 1 676 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Hvor lang tid tar det å fly til Oslo?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Bergen Flesland eller Stavanger Sola, og reiser til den mest populøre flyplassen i Oslo (Oslo Gardermoen), kan du regne med en flytid på henholdsvis 50m og 50m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Oslo?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Oslo fra Norge hvis du bestiller 56 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Oslo for ca. 1 370 kr når du søker 56 dager før.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Oslo

Høysesong i Oslo er i de varme sommermånedene, når turister fra både Norge og utlandet koser seg på Karl Johan. Ettersom det er mange forretningsreisende som tar fly til Oslo året rundt, er billettprisene ganske jevne. Det koster derimot mest å fly rundt ferier, juletider og i helgene, men se gjerne vår lavpriskalender for å sammenligne pris og finne billige flybilletter til Oslo.

Lavsesong i storbyen er sen høst og tidlig vår. Fordelen er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Oslo og mindre folkemengder når du skal utforske Vigelandsparken. Pakk med deg noen varme klær i kofferten og fly til Oslo for å nyte en langhelg i storbyen, uansett årstid.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Oslo?

De som skal fly til Oslo kan potensielt finne bedre priser for Oslo Torp Sandefjord flyplass (85 km fra sentrum i Oslo), eller Fagernes flyplass (146 km fra sentrum i Oslo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Oslo?

Du kan finne tilbud for Oslo Torp Sandefjord flyplass for i gjennomsnitt 1 451 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det flyvninger til Grünerløkka?

Ja, du kan kjøpe en flybillett til Oslo Gardermoen hvis du ønsker å besøke Grünerløkka. Det er den flyplassen i Oslo som ligger nærmest (35,5 km unna).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Oslo sentrum?

Flyplassen med den korteste avstanden til Oslo sentrum, ligger 37,1 km unna – flyplassen Oslo Gardermoen i Oslo.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Oslo fra flyvninger sist?

Priser for Oslo fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Oslo fra flyvninger?

Antall tilbydere fraOslo flyvninger er 45 fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Oslo?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Oslo med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Oslo?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Oslo, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Oslo. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Oslo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oslo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
20. mar.
SVG12:45Stavanger Sola
0t 50m
OSL13:35Oslo Gardermoen
2. apr.
OSL08:00Oslo Gardermoen
13t 40m
1 stopp
SVG21:40Stavanger Sola
Norwegian
26. apr.
BGO06:35Bergen Flesland
0t 55m
OSL07:30Oslo Gardermoen
29. apr.
OSL17:00Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO17:55Bergen Flesland
Scandinavian Airlines
20. apr.
BGO08:45Bergen Flesland
0t 50m
OSL09:35Oslo Gardermoen
28. apr.
OSL09:50Oslo Gardermoen
0t 50m
BGO10:40Bergen Flesland
Flere flyselskaper
28. mar.
BGO18:30Bergen Flesland
0t 50m
OSL19:20Oslo Gardermoen
4. apr.
OSL10:40Oslo Gardermoen
0t 55m
BGO11:35Bergen Flesland
Norwegian
27. mar.
BOO07:00Bodo
1t 40m
OSL08:40Oslo Gardermoen
3. apr.
OSL08:30Oslo Gardermoen
1t 30m
BOO10:00Bodo
1 007 kr
Finn lignende
Norwegian
4. apr.
SVG07:30Stavanger Sola
0t 50m
OSL08:20Oslo Gardermoen
4. apr.
OSL10:40Oslo Gardermoen
0t 50m
SVG11:30Stavanger Sola
1 007 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Oslo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oslo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Wizz Air
8. apr.
SVG12:20Stavanger Sola
19t 25m
1 stopp
OSL07:45Oslo Gardermoen
Wizz Air
11. apr.
BGO13:20Bergen Flesland
18t 35m
1 stopp
TRF07:55Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
5. apr.
BGO09:40Bergen Flesland
7t 05m
1 stopp
OSL16:45Oslo Gardermoen

Slik kommer du deg rundt omkring i Oslo

Oslo har både et godt kollektivtilbud, samtidig som korte avstander gjør det mulig å både gå og sykle rundt i sentrum. Har du først funnet deg billige flybilletter til Oslo, kan du glede deg over at offentlig transport også er ganske rimelig. Ettersom alt av offentlig transport dekkes av samme billettsystem, kan du bruke buss, trikk, t-bane, ferger og lokaltog.

Enkeltbillett for voksne koster ca. 35 kr, mens en 24-timersbillett for voksen koster ca. 90 kr. Dersom du har planlagt en del sightseeing, kan du kjøpe Oslo Pass, som inkluderer gratis lokaltransport, fri tilgang til mer enn 30 museer og gratis tilgang til bad, samt rabatt på sightseeing og konserter. Prisene ligger på mellom cirka 350 og 850 kr for voksen, avhengig av varighet.


Visumkrav for Oslo

Dersom du er turist i eget land, trenger du ikke pass for å ta fly til Oslo. Du trenger derimot en eller annen form for gyldig legitimasjon med bilde, som for eksempel førerkort eller bankkort med bilde, som samsvarer med navnet på billetten. Regelverket tilsier at den som sjekker inn bagasjen, må være den samme personen som skal ta flyet. Enkelte flyselskap og flyplasser lar deg også benytte finger-ID som identifikasjon. Ettersom regelverket stadig endrer seg, anbefaler vi at du undersøker med flyselskapet i god tid før du tar fly til Oslo for oppdatert informasjon.


De beste tingene å se og gjøre i Oslo

Hva bør jeg oppleve i Oslo?

I Oslo er det mye spennende arkitektur å se og mange museer å utforske. Ta deg en tur på Nasjonalgalleriet eller Munchmuseet, før du nyter en bedre middag på Aker Brygge. Avslutt dagen med en rusletur i Vigelandsparken eller på pubene ved Karl Johan. Få de beste tipsene for hva du bør oppleve i Oslo.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Norges største fornøyelsespark, TusenFryd, er fylt med action og moro for både store og små. Dessuten synes ofte barn at et besøk på Naturhistorisk museum er spennende, og Oslo Reptilpark kan friste med slanger, edderkopper og krokodiller.

Hvor bør jeg shoppe?

Begynn handlerunden på den livlige gågaten Karl Johan, med mange spennende butikker og restauranter å utforske. Ved enden av gågaten, ved siden av togstasjonen, finner du dessuten det store handlesenteret Oslo City Shopping, Norges mest besøkte kjøpesenter. Bogstadveien og gatene i Kvadraturen er kjent for sine mange designerbutikker, og Grünerløkka er stedet for å gjøre bruktkupp.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Utforsk hippe Grünerløkka med sine koselige kafeer, sjarmerende restauranter, designbutikker og vintage- og bruktbutikker. Herfra kan du spasere videre til Grønland og Tøyen for et yrende internasjonalt folkeliv, eller en tur i Botanisk hage eller Munchmuseet. Eller hva med å dra ut til Bygdøy for en dag, for gode turmuligheter og kjente museer?


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Oslo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Oslo på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Oslo som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Oslo med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Oslo med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Oslo?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Oslo ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Oslo akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Oslo flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Oslo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oslo.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Oslo
1 voksen
Tue 5.3.
Tue 12.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post