Finn billige fly til Hamburg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hamburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hamburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hamburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hamburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hamburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 050 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hamburg koster i gjennomsnitt kun 776 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % dyrereDet koster ca. 1 302 kr for flyvninger til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember553 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hamburg?

Havnebyen Hamburg er kjent for sin blanding av nytt og gammelt, og kanskje er det nettopp kontrastene som gjør at byen tiltaler mange reisende. I Hamburg kan du oppleve gotisk arkitektur, katedraler og grønne lunger, samt høye skyskrapere og trendy bygninger i glass og stål. Klimaet i Nord-Tyskland kan være uberegnelig, men det er alltid nok å finne på i denne flotte byen. Sommeren er høysesong, og klimaet er ganske likt det norske med tanke på nedbør og temperatur. Vintrene er mildere, og mange velger å reise hit rundt juletider. Det betyr at du kan få billigere flybilletter til Hamburg dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som i november eller januar. Sammenlign priser på momondo og fly til Hamburg for å oppleve byens fremste kunstgalleri, Hamburger Kunsthalle, i gaten Glockengiesserwall. Galleriet har kunst av Rubens, Rembrandt, Andy Warhol og Jeff Koons.

 • Hvilken flyvning til Hamburg er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Hamburg fra London fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Hamburg. Du kan finne den billigste prisen til Hamburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Hamburg?

  Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Hamburg. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 776 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Hamburg med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 818 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hamburg?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 43 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Hamburg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 050 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Hamburg fra Norge for så lite som 359 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hamburg?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Hamburg. Hvis du planlegger å fly til Hamburg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (55 km fra sentrum i Hamburg), Bremen flyplass (98 km fra sentrum i Hamburg), Hannover flyplass (123 km fra sentrum i Hamburg), Braunschweig Braunschweig-Wolfsburg flyplass (142 km fra sentrum i Hamburg), eller Rostock Laage flyplass (155 km fra sentrum i Hamburg).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hamburg?

  Med en gjennomsnittspris på 2 051 kr per person, er det Bremen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Hamburg. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Hamburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hamburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL17:00Oslo Gardermoen
12t 35m
1 stopp
HAM05:35Hamburg
16. nov.
HAM10:55Hamburg
5t 40m
1 stopp
OSL16:35Oslo Gardermoen
Ryanair
15. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
28t 00m
2 stopp
HAM10:25Hamburg
17. nov.
HAM04:05Hamburg
12t 25m
1 stopp
TRF16:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
15. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
HAM10:25Hamburg
17. nov.
HAM06:05Hamburg
26t 00m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Ryanair
15. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
28t 00m
2 stopp
HAM10:25Hamburg
17. nov.
HAM04:05Hamburg
23t 20m
1 stopp
TRF03:25Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 25m
1 stopp
HAM15:30Hamburg
15. nov.
HAM16:55Hamburg
15t 10m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 25m
1 stopp
HAM15:30Hamburg
26. nov.
HAM17:00Hamburg
23t 00m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Hamburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Hamburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
22t 25m
1 stopp
HAM15:30Hamburg
Ryanair
23. nov.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
18t 10m
1 stopp
HAM03:40Hamburg
Norwegian
21. mar.
OSL08:50Oslo Gardermoen
1t 25m
HAM10:15Hamburg

Hvilke flyselskaper flyr til Hamburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hamburg
 • Hvilke flyselskaper flyr til Hamburg?

  Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Hamburg med. SAS, Ryanair og Eurowings er også populære valg ved reiser til Hamburg from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Hamburg jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Hamburg

Under finner du alle flyplassene i Hamburg sammen med avstanden til sentrum

Fly til Hamburg fra Norge lander på Hamburg lufthavn, eller Flughafen Hamburg på tysk, og ligger åtte kilometer nordvest for sentrum. Til og fra flyplassen kan du velge mellom ulike typer transport. Du kan ta toget (S-bahn), eller flybussens linje 110 som stopper rett utenfor terminalen og tar deg til sentralstasjonen på ca. 25 minutter for ca. € 6. Foran terminalen finner du også andre rutebusser som kjører ulike ruter rundt i byen. Disse koster ca. € 3, men stopper på alle holdeplasser. Du kan leie bil i ankomsthallen på flyplassen eller forhåndsbestille hos momondo. Det er godt skiltet på motorveien til og fra flyplassen, men vær oppmerksom på at morgen- og kveldstrafikken til og fra flyplassen kan være hektisk. Taxi tar omtrent 30 minutter og koster ca. € 20. Ekstra tillegg kan tilkomme i rushtiden. Bli gjerne enig om pris med sjåføren. Det finnes også en Limousin Service på flyplassen.


Populære flybilletter til Hamburg

Finn dine flybilletter til Hamburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hamburg
Raskeste flytid1t 25m
Billigst pris359 kr
Flyvninger fra Bergen til Hamburg
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris1 486 kr
Flyvninger fra Stavanger til Hamburg
Raskeste flytid3t 30m
Billigst pris1 645 kr
Flyvninger fra Trondheim til Hamburg
Raskeste flytid5t 25m
Billigst pris1 878 kr
Flyvninger fra Molde til Hamburg
Raskeste flytid24t 05m
Billigst pris2 020 kr
Flyvninger fra Narvik til Hamburg
Raskeste flytid8t 10m
Billigst pris3 356 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Hamburg

Kollektivtrafikken i Hamburg går døgnet rundt, og du kommer deg enkelt og bekvemt dit du ønsker. T-banen (U-bahn) kjører raskt gjennom hele sentrum. Lokaltoget (S-bahn) er enda raskere enn T-banen og tar deg ut til forstedene. Buss er absolutt et godt alternativ, og det går nattbusser i sentrum. Du kan også ta taxi. De er lett tilgjengelige og litt rimeligere enn i de fleste andre tyske byer.

Det er fint mulig å leie bil, men vær forberedt på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplasser. Tyskland er kjent for sine sykkelveier, og du kan leie sykkel for å komme deg rundt i byen. Deler av byen kan også fint oppleves til fots. Med dagskort kan du benytte alt av kollektivtransport. Ulike typer billetter og kort kjøpes enkelt ved stasjonene.


Visumkrav for Hamburg

Tyskland og Norge tilhører Schengen-området, noe som gjør det enklere å fly til Hamburg for norske borgere ettersom man ikke behøver visum ved innreise i Tyskland. Statsborgere av EU-land eller norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i Tyskland når man ikke skal være der lenger enn inntil 90 dager over en periode på et halvt år. Oppholder du deg i Tyskland i over 90 dager må du registrere deg hos landets myndigheter innen syv dager etter at du har reist inn i landet. Ettersom pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes, og dette må være gyldig under hele oppholdet i Tyskland. På regjeringens og ambassadens offisielle hjemmesider kan du til enhver tid lese oppdatert informasjon om regler for pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Hamburg


De beste tingene å se og gjøre i Hamburg

Hva bør jeg oppleve i Hamburg?

Når du flyr til Hamburg bør du få med deg byens landemerke St. Michaelis-kirken fra 1786 i sentrum. Det 82 meter høye tårnet har en kjempefin utsikt over byen. I gamlebyen, Altstadt, finner du Hamburgs flotte rådhus med borggård og kaféer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Booker du billige flybilletter til Hamburg kan du ta med barna til dyrehagen Carl Hagenbecks Tierpark med over 2500 dyr av 360 ulike arter, samt tropisk akvarium med krokodiller og haier. Du kan også vise dem det pedagogiske barnemuseet Kindermuseum, hvor barna kan eksperimentere, utforske og lære på egen hånd. Større barn kan oppleve Hamburgs skrekk-kabinett The Dungeons.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Hamburg kan gi litt ekstra krutt i lommeboken. Shopping kan du foreta deg i handleområdene Jungfernstieg, Europapassage, Spitalerstrasse, Hanseviertel og Mönckebergstrasse fra Hauptbahnhof til Rådhuset. Gänsemarkt er en treetasjes shoppinggate som ligger innendørs med glasstak over. Du finner også en rekke klesbutikker i Altemarkt-passasjen på Poststrasse ved Rådhuset.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta turen til bydelen St. Pauli ved havnen. Dette er Hamburgs arbeiderkvarter og er stedet hvor The Beatles bodde og spilte tidlig i karrieren. Billige flybilletter til Hamburg gjør også at du kan besøke områdene vest og sørvest for Binnenalster hvor det vrimler av spisesteder og små butikker i gågatene. Titt gjerne innom bydelen Eppendorf og kvartalene rundt universitetet med sine små vinbarer, puber og bokhandlere.