Finn billige fly til Hamburg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Hamburg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Hamburg

Beste pris på enveisbillett

165 kr

Beste pris på tur/retur-billett

691 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Hamburg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 165 kr (Oslo Torp Sandefjord til Hamburg).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Hamburg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 691 kr (Oslo Gardermoen til Hamburg).
Den kjappeste flyvningen til Hamburg fra Norge tar 1t 25m (Oslo Gardermoen til Hamburg).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Hamburg, deriblant Lufthansa, KLM og Eurowings.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hamburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hamburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hamburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hamburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hamburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 618 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hamburg koster i gjennomsnitt kun 1 381 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli18 % dyrereDet koster ca. 1 907 kr for flyvninger til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli287 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hamburg?

Havnebyen Hamburg er kjent for sin blanding av nytt og gammelt, og kanskje er det nettopp kontrastene som gjør at byen tiltaler mange reisende. I Hamburg kan du oppleve gotisk arkitektur, katedraler og grønne lunger, samt høye skyskrapere og trendy bygninger i glass og stål. Klimaet i Nord-Tyskland kan være uberegnelig, men det er alltid nok å finne på i denne flotte byen. Sommeren er høysesong, og klimaet er ganske likt det norske med tanke på nedbør og temperatur. Vintrene er mildere, og mange velger å reise hit rundt juletider. Det betyr at du kan få billigere flybilletter til Hamburg dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som i november eller januar. Sammenlign priser på momondo og fly til Hamburg for å oppleve byens fremste kunstgalleri, Hamburger Kunsthalle, i gaten Glockengiesserwall. Galleriet har kunst av Rubens, Rembrandt, Andy Warhol og Jeff Koons.

Brukere som har bestilt reiser til Hamburg fra London fant flyvninger som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Hamburg. Du kan finne den billigste prisen til Hamburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Hamburg. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 381 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Hamburg med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 411 kr fra Norge.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 48 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Hamburg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 618 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Hamburg fra Norge for så lite som 691 kr på momondo.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Hamburg. Hvis du planlegger å fly til Hamburg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (55 km fra sentrum i Hamburg), Itzehoe EDHF flyplass (57 km fra sentrum i Hamburg), Bremen flyplass (98 km fra sentrum i Hamburg), Hannover flyplass (123 km fra sentrum i Hamburg), eller Braunschweig-Wolfsburg flyplass (142 km fra sentrum i Hamburg).

Med en gjennomsnittspris på 2 658 kr per person, er det Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Hamburg. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Hamburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hamburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Eurowings
10. okt.
OSL08:25Oslo Gardermoen
1t 30m
HAM09:55Hamburg
17. okt.
HAM06:20Hamburg
1t 30m
OSL07:50Oslo Gardermoen
Eurowings
2. des.
OSL07:35Oslo Gardermoen
1t 35m
HAM09:10Hamburg
9. des.
HAM05:25Hamburg
1t 30m
OSL06:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
2. des.
OSL12:30Oslo Gardermoen
17t 25m
1 stopp
HAM05:55Hamburg
9. des.
HAM05:25Hamburg
1t 30m
OSL06:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
23. sep.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
18t 50m
2 stopp
HAM05:45Hamburg
25. sep.
HAM09:20Hamburg
24t 30m
1 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
1 051 kr
Finn lignende
Eurowings
15. des.
OSL10:30Oslo Gardermoen
1t 35m
HAM12:05Hamburg
18. des.
HAM08:30Hamburg
1t 30m
OSL10:00Oslo Gardermoen
1 109 kr
Finn lignende
Ryanair
23. sep.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
18t 50m
2 stopp
HAM05:45Hamburg
25. sep.
HAM04:20Hamburg
24t 00m
2 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1 119 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hamburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Hamburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Eurowings, Norwegian og Ryanair
Ryanair
20. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
25t 50m
1 stopp
HAM12:15Hamburg
Eurowings
11. nov.
OSL07:35Oslo Gardermoen
1t 35m
HAM09:10Hamburg
Flere flyselskaper
7. sep.
TRF12:50Oslo Torp Sandefjord
18t 40m
1 stopp
HAM07:30Hamburg

Hvilke flyselskaper flyr til Hamburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hamburg

Hvilke flyselskaper flyr til Hamburg?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Hamburg med. Eurowings, KLM og Wideroe er også populære valg ved reiser til Hamburg from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Hamburg jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Hamburg

Det mest populære flyselskapet for fly til Hamburg på momondo, er KLM som har 25 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Hamburg, kostet 1 368 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Hamburg, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 152 KLM vurdering, har det fått en score på 7,5 av momondo-brukere.

Flyvninger med Lufthansa til Hamburg

1 278 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Lufthansa til Hamburg som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Lufthansa har 65 flyvninger til Hamburg de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 338 momondo-brukere har vurdert Lufthansa og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,2/10.


Flyplasser nære Hamburg

Under finner du alle flyplassene i Hamburg sammen med avstanden til sentrum

Fly til Hamburg fra Norge lander på Hamburg lufthavn, eller Flughafen Hamburg på tysk, og ligger åtte kilometer nordvest for sentrum. Til og fra flyplassen kan du velge mellom ulike typer transport. Du kan ta toget (S-bahn), eller flybussens linje 110 som stopper rett utenfor terminalen og tar deg til sentralstasjonen på ca. 25 minutter for ca. € 6. Foran terminalen finner du også andre rutebusser som kjører ulike ruter rundt i byen. Disse koster ca. € 3, men stopper på alle holdeplasser. Du kan leie bil i ankomsthallen på flyplassen eller forhåndsbestille hos momondo. Det er godt skiltet på motorveien til og fra flyplassen, men vær oppmerksom på at morgen- og kveldstrafikken til og fra flyplassen kan være hektisk. Taxi tar omtrent 30 minutter og koster ca. € 20. Ekstra tillegg kan tilkomme i rushtiden. Bli gjerne enig om pris med sjåføren. Det finnes også en Limousin Service på flyplassen.


Populære flybilletter til Hamburg

Finn dine flybilletter til Hamburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hamburg
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris691 kr
Flyvninger fra Bergen til Hamburg
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris1 411 kr
Flyvninger fra Stavanger til Hamburg
Raskeste flytid10t 10m
Laveste pris1 897 kr
Flyvninger fra Trondheim til Hamburg
Raskeste flytid7t 30m
Laveste pris2 004 kr
Flyvninger fra Molde til Hamburg
Raskeste flytid23t 20m
Laveste pris5 565 kr
Flyvninger fra Narvik til Hamburg
Raskeste flytid8t 05m
Laveste pris1 819 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Hamburg

Kollektivtrafikken i Hamburg går døgnet rundt, og du kommer deg enkelt og bekvemt dit du ønsker. T-banen (U-bahn) kjører raskt gjennom hele sentrum. Lokaltoget (S-bahn) er enda raskere enn T-banen og tar deg ut til forstedene. Buss er absolutt et godt alternativ, og det går nattbusser i sentrum. Du kan også ta taxi. De er lett tilgjengelige og litt rimeligere enn i de fleste andre tyske byer.

Det er fint mulig å leie bil, men vær forberedt på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplasser. Tyskland er kjent for sine sykkelveier, og du kan leie sykkel for å komme deg rundt i byen. Deler av byen kan også fint oppleves til fots. Med dagskort kan du benytte alt av kollektivtransport. Ulike typer billetter og kort kjøpes enkelt ved stasjonene.


Visumkrav for Hamburg

Tyskland og Norge tilhører Schengen-området, noe som gjør det enklere å fly til Hamburg for norske borgere ettersom man ikke behøver visum ved innreise i Tyskland. Statsborgere av EU-land eller norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i Tyskland når man ikke skal være der lenger enn inntil 90 dager over en periode på et halvt år. Oppholder du deg i Tyskland i over 90 dager må du registrere deg hos landets myndigheter innen syv dager etter at du har reist inn i landet. Ettersom pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes, og dette må være gyldig under hele oppholdet i Tyskland. På regjeringens og ambassadens offisielle hjemmesider kan du til enhver tid lese oppdatert informasjon om regler for pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Hamburg


De beste tingene å se og gjøre i Hamburg

Når du flyr til Hamburg bør du få med deg byens landemerke St. Michaelis-kirken fra 1786 i sentrum. Det 82 meter høye tårnet har en kjempefin utsikt over byen. I gamlebyen, Altstadt, finner du Hamburgs flotte rådhus med borggård og kaféer.

Booker du billige flybilletter til Hamburg kan du ta med barna til dyrehagen Carl Hagenbecks Tierpark med over 2500 dyr av 360 ulike arter, samt tropisk akvarium med krokodiller og haier. Du kan også vise dem det pedagogiske barnemuseet Kindermuseum, hvor barna kan eksperimentere, utforske og lære på egen hånd. Større barn kan oppleve Hamburgs skrekk-kabinett The Dungeons.

Billige flybilletter til Hamburg kan gi litt ekstra krutt i lommeboken. Shopping kan du foreta deg i handleområdene Jungfernstieg, Europapassage, Spitalerstrasse, Hanseviertel og Mönckebergstrasse fra Hauptbahnhof til Rådhuset. Gänsemarkt er en treetasjes shoppinggate som ligger innendørs med glasstak over. Du finner også en rekke klesbutikker i Altemarkt-passasjen på Poststrasse ved Rådhuset.

Ta turen til bydelen St. Pauli ved havnen. Dette er Hamburgs arbeiderkvarter og er stedet hvor The Beatles bodde og spilte tidlig i karrieren. Billige flybilletter til Hamburg gjør også at du kan besøke områdene vest og sørvest for Binnenalster hvor det vrimler av spisesteder og små butikker i gågatene. Titt gjerne innom bydelen Eppendorf og kvartalene rundt universitetet med sine små vinbarer, puber og bokhandlere.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Hamburg. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Hamburg for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Hamburg, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Hamburg nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Hamburg og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Hamburg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Hamburg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.