Fly Europa Tyskland Hamburg

Finn billige fly til Hamburg

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Hamburg (HAM)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Hamburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hamburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hamburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hamburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hamburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 067 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hamburg koster i gjennomsnitt kun 789 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % dyrereDet koster ca. 1 324 kr for flyvninger til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HAMBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember553 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hamburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Hamburg?

Havnebyen Hamburg er kjent for sin blanding av nytt og gammelt, og kanskje er det nettopp kontrastene som gjør at byen tiltaler mange reisende. I Hamburg kan du oppleve gotisk arkitektur, katedraler og grønne lunger, samt høye skyskrapere og trendy bygninger i glass og stål. Klimaet i Nord-Tyskland kan være uberegnelig, men det er alltid nok å finne på i denne flotte byen. Sommeren er høysesong, og klimaet er ganske likt det norske med tanke på nedbør og temperatur. Vintrene er mildere, og mange velger å reise hit rundt juletider. Det betyr at du kan få billigere flybilletter til Hamburg dersom du kan reise litt utenfor høysesongen, som i november eller januar. Sammenlign priser på momondo og fly til Hamburg for å oppleve byens fremste kunstgalleri, Hamburger Kunsthalle, i gaten Glockengiesserwall. Galleriet har kunst av Rubens, Rembrandt, Andy Warhol og Jeff Koons.

Hvilken flyvning til Hamburg er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Hamburg fra London fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Hamburg. Du kan finne den billigste prisen til Hamburg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Hamburg?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Hamburg i løpet av mars, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 832 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hamburg?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Hamburg fra Norge hvis du bestiller 43 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Hamburg for ca. 1 072 kr når du søker 43 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Hamburg?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Hamburg på, er mandag. Reisende som velger å reise til Hamburg på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 882 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 344 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Hamburg.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Hamburg?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Hamburg på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 985 kr. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Hamburg, med priser som ligger på ca. 1 211 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hamburg?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Hamburg. Hvis du planlegger å fly til Hamburg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (55 km fra sentrum i Hamburg), Bremen flyplass (98 km fra sentrum i Hamburg), Hannover flyplass (123 km fra sentrum i Hamburg), Braunschweig Braunschweig-Wolfsburg flyplass (142 km fra sentrum i Hamburg), eller Rostock Laage flyplass (155 km fra sentrum i Hamburg).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hamburg?

Med en gjennomsnittspris på 2 085 kr per person, er det Bremen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Hamburg. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Hamburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hamburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
7. jun.
06:20Bergen Flesland
3t 45m
1 stopp
10:05Hamburg
10. jun.
10:45Hamburg
5t 10m
1 stopp
15:55Bergen Flesland
1 706 kr
Finn lignende
Norwegian
4. jun.
05:15Stavanger Sola
4t 50m
1 stopp
10:05Hamburg
7. jun.
10:45Hamburg
5t 10m
1 stopp
15:55Stavanger Sola
1 808 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. jun.
09:35Bergen Flesland
5t 30m
1 stopp
15:05Hamburg
7. jun.
07:00Hamburg
6t 50m
2 stopp
13:50Bergen Flesland
1 774 kr
Finn lignende
Norwegian
4. jun.
02:30Stavanger Sola
7t 35m
1 stopp
10:05Hamburg
7. jun.
10:45Hamburg
5t 10m
1 stopp
15:55Stavanger Sola
1 816 kr
Finn lignende
Lufthansa
25. mai
05:25Bergen Flesland
9t 35m
2 stopp
15:00Hamburg
28. mai
03:30Hamburg
5t 25m
1 stopp
08:55Bergen Flesland
1 697 kr
Finn lignende
Lufthansa
25. mai
05:25Bergen Flesland
9t 35m
2 stopp
15:00Hamburg
28. mai
02:25Hamburg
6t 30m
2 stopp
08:55Bergen Flesland
1 901 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hamburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Hamburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
7. mai
05:20Bergen Flesland
5t 35m
1 stopp
10:55Hamburg
Flere flyselskaper
7. mai
05:20Bergen Flesland
5t 35m
1 stopp
10:55Hamburg
Flere flyselskaper
3. mai
06:20Bergen Flesland
7t 55m
1 stopp
14:15Hamburg

Hvilke flyselskaper flyr til Hamburg ?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hamburg

SAS, Norwegian, Germanwings og Eurowings er flyselskaper som tilbyr direktefly til Hamburg fra Oslo. Flyreisen tar ca 1 time og 30 minutter. Fra Bergen kan du få billige flybilletter til Hamburg med SAS med én mellomlanding på ca. tre timer, og fra Trondheim har SAS fly til Hamburg med ett stopp. Turen fra Trondheim tar litt i overkant av tre timer. Også Norwegian, Ryanair og Finnair er blant lavprisselskapene som ofte tilbyr billige flybilletter til Hamburg. Husk at du gjerne betaler ekstra for å sjekke inn bagasje eller booke flysete i forkant av reisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Hamburg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Hamburg fra Norge lander på Hamburg lufthavn, eller Flughafen Hamburg på tysk, og ligger åtte kilometer nordvest for sentrum. Til og fra flyplassen kan du velge mellom ulike typer transport. Du kan ta toget (S-bahn), eller flybussens linje 110 som stopper rett utenfor terminalen og tar deg til sentralstasjonen på ca. 25 minutter for ca. € 6. Foran terminalen finner du også andre rutebusser som kjører ulike ruter rundt i byen. Disse koster ca. € 3, men stopper på alle holdeplasser. Du kan leie bil i ankomsthallen på flyplassen eller forhåndsbestille hos momondo. Det er godt skiltet på motorveien til og fra flyplassen, men vær oppmerksom på at morgen- og kveldstrafikken til og fra flyplassen kan være hektisk. Taxi tar omtrent 30 minutter og koster ca. € 20. Ekstra tillegg kan tilkomme i rushtiden. Bli gjerne enig om pris med sjåføren. Det finnes også en Limousin Service på flyplassen.


Populære flybilletter til Hamburg

Finn dine flybilletter til Hamburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hamburg
Raskeste flytid
1t 25m
Billigste pris
942 kr
Flyvninger fra Bergen til Hamburg
Raskeste flytid
10t 00m
Billigste pris
2 105 kr
Flyvninger fra Narvik til Hamburg
Raskeste flytid
33t 25m
Billigste pris
2 521 kr
Flyvninger fra Molde til Hamburg
Raskeste flytid
12t 55m
Billigste pris
2 835 kr
Flyvninger fra Trondheim til Hamburg
Raskeste flytid
13t 40m
Billigste pris
3 132 kr
Flyvninger fra Stavanger til Hamburg
Raskeste flytid
6t 25m
Billigste pris
5 822 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Hamburg?

Kollektivtrafikken i Hamburg går døgnet rundt, og du kommer deg enkelt og bekvemt dit du ønsker. T-banen (U-bahn) kjører raskt gjennom hele sentrum. Lokaltoget (S-bahn) er enda raskere enn T-banen og tar deg ut til forstedene. Buss er absolutt et godt alternativ, og det går nattbusser i sentrum. Du kan også ta taxi. De er lett tilgjengelige og litt rimeligere enn i de fleste andre tyske byer.

Det er fint mulig å leie bil, men vær forberedt på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplasser. Tyskland er kjent for sine sykkelveier, og du kan leie sykkel for å komme deg rundt i byen. Deler av byen kan også fint oppleves til fots. Med dagskort kan du benytte alt av kollektivtransport. Ulike typer billetter og kort kjøpes enkelt ved stasjonene.


Kan man reise til Hamburg uten pass eller visum?

Tyskland og Norge tilhører Schengen-området, noe som gjør det enklere å fly til Hamburg for norske borgere ettersom man ikke behøver visum ved innreise i Tyskland. Statsborgere av EU-land eller norske statsborgere trenger ikke visum for opphold i Tyskland når man ikke skal være der lenger enn inntil 90 dager over en periode på et halvt år. Oppholder du deg i Tyskland i over 90 dager må du registrere deg hos landets myndigheter innen syv dager etter at du har reist inn i landet. Ettersom pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn, må dette medbringes, og dette må være gyldig under hele oppholdet i Tyskland. På regjeringens og ambassadens offisielle hjemmesider kan du til enhver tid lese oppdatert informasjon om regler for pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Hamburg?

Når du flyr til Hamburg bør du få med deg byens landemerke St. Michaelis-kirken fra 1786 i sentrum. Det 82 meter høye tårnet har en kjempefin utsikt over byen. I gamlebyen, Altstadt, finner du Hamburgs flotte rådhus med borggård og kaféer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Booker du billige flybilletter til Hamburg kan du ta med barna til dyrehagen Carl Hagenbecks Tierpark med over 2500 dyr av 360 ulike arter, samt tropisk akvarium med krokodiller og haier. Du kan også vise dem det pedagogiske barnemuseet Kindermuseum, hvor barna kan eksperimentere, utforske og lære på egen hånd. Større barn kan oppleve Hamburgs skrekk-kabinett The Dungeons.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Hamburg kan gi litt ekstra krutt i lommeboken. Shopping kan du foreta deg i handleområdene Jungfernstieg, Europapassage, Spitalerstrasse, Hanseviertel og Mönckebergstrasse fra Hauptbahnhof til Rådhuset. Gänsemarkt er en treetasjes shoppinggate som ligger innendørs med glasstak over. Du finner også en rekke klesbutikker i Altemarkt-passasjen på Poststrasse ved Rådhuset.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Ta turen til bydelen St. Pauli ved havnen. Dette er Hamburgs arbeiderkvarter og er stedet hvor The Beatles bodde og spilte tidlig i karrieren. Billige flybilletter til Hamburg gjør også at du kan besøke områdene vest og sørvest for Binnenalster hvor det vrimler av spisesteder og små butikker i gågatene. Titt gjerne innom bydelen Eppendorf og kvartalene rundt universitetet med sine små vinbarer, puber og bokhandlere.


Fly Europa Tyskland Hamburg
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse