Fly Europa Island Reykjavík

Finn billige fly til Reykjavík

Tur/retur
Økonomi
Wichita (BEC)
Reykjavík (REK)
fre.. 4.12.
fre.. 11.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Reykjavík

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Reykjavík fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Reykjavik?

Fly til Reykjavik og opplev vill og vakker natur. Island kan by på både geysirer, vulkaner og mektige isbreer. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at du kan oppleve Islands mest populære turistattraksjon, Den Blå Lagune, året rundt. Det mineralholdige vannet holder nærmere 40 grader på grunn av den vulkanske aktiviteten og sies å kunne ha en helsebringende effekt. Mange velger å fly til Reykjavik i de varmeste sommermånedene, nemlig i juli og august, men sammenligner du priser på nettet kan du finne billigere billetter til Reykjavik i både april og november. Høysesongene er juni og desember, og da kan det være ganske mange besøkende.

Hvilken flyvning til Reykjavík er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Reykjavík fra London fant flyvninger som er 69 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Reykjavík. Du kan finne den billigste prisen til Reykjavík fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Reykjavík?

Den billigste måneden å fly til Reykjavík fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 235 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Reykjavík i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 252 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Reykjavík?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Reykjavík på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 524 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Reykjavík utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Reykjavík for 935 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Reykjavík?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Reykjavík på, er på en søndag da man kan finne priser fra så lite som 1 460 kr. Den dyreste dagen å fly til Reykjavík på, er onsdag, med priser som ligger på ca. 1 795 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Reykjavík?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Reykjavík på, er om morgenen. Flyvninger fra Norge til Reykjavík på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 553 kr. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 864 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Reykjavík?

De som skal fly til Reykjavík kan potensielt finne bedre priser for Reykjavík Keflavik Intl flyplass (40 km fra sentrum i Reykjavík), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Reykjavík?

Du kan finne tilbud for Reykjavík lufthavn flyplass for i gjennomsnitt 2 070 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Reykjavík

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Reykjavík som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Icelandair
20. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 05m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
24. feb.
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
2t 45m
OSL
Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. mai
OSL
Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
15. mai
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
2t 45m
OSL
Oslo Gardermoen
1 288 kr
Finn lignende
SAS
7. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
5t 45m
1 stopp
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
21. apr.
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
2t 40m
OSL
Oslo Gardermoen
1 808 kr
Finn lignende
Icelandair
1. mai
OSL
Oslo Gardermoen
3t 00m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
15. mai
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
2t 45m
OSL
Oslo Gardermoen
Icelandair
3. mar.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 05m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
6. mar.
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
2t 45m
OSL
Oslo Gardermoen
1 164 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 05m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
24. feb.
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
9t 05m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 358 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Reykjavík

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Reykjavík, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air, Norwegian og Icelandair
Billigst
Best
Raskeste
Wizz Air
25. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
27t 30m
1 stopp
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
Norwegian
7. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 00m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl
Icelandair
5. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
3t 05m
KEF
Reykjavík Keflavik Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Reykjavik ?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Reykjavík

Både SAS, Norwegian og Iceland Air flyr til Reykjavik. På kun 2 timer og 35 minutter kan du ta et direktefly til Reykjavik fra Oslo (OSL). Iceland Air flyr til Reykjavik fra Bergen (BGO) på 2 timer og 15 minutter, mens med ett stopp kan du ta fly til Reykjavik på ca. 4 timer fra Trondheim (TRD). Flyene lander på Keflavik internasjonale lufthavn (KEF) omlag fem mil fra sentrum. På grunn av billige flybilletter til Reykjavik har byen blitt en populær destinasjon, og flyselskaper fra hele verden flyr hit. Lavprisselskaper har billige flybilletter til Reykjavik, men vær obs på at enkelte tillegg kan forekomme.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Reykjavík, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Keflavik internasjonale lufthavn ligger på en halvøy på den sørvestligste delen av Island, ca. 50 kilometer fra sentrum av Reykjavik. Det finnes en rekke taxiselskaper som kjører deg fra flyplassen til sentrum på ca. 40 minutter, men vær klar over taxiprisene. Turen koster fra ISK 7500 til 9000 som tilsvarer ca. NOK 630–750. Flybussen stopper like utenfor flyplassen og går 35–40 minutter etter hver flyankomst. Tiden annonseres på skjerm i terminalbygget. Flybussen bruker ca. 45 minutter til sentrum og koster ISK 1100, eller NOK 95. Billett kjøper du i ankomsthallen eller på busstasjonen. Skal du fra sentrum til flyplassen tar du flybuss fra bussterminalen BSÍ. En egen minibuss går til Den Blå Lagune, og billetten koster ISK 500 eller NOK 40. Ni ganger om dagen går det også lokalbuss nr. 55 fra flyplassen til bussterminalen.


Populære flybilletter til Reykjavík

Finn dine flybilletter til Reykjavík med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Reykjavík
Raskeste flytid
3t 00m
Billigste pris
1 165 kr
Flyvninger fra Bergen til Reykjavík
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
1 950 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Reykjavík
Raskeste flytid
31t 05m
Billigste pris
3 529 kr
Flyvninger fra Trondheim til Reykjavík
Raskeste flytid
20t 55m
Billigste pris
3 529 kr
Flyvninger fra Stavanger til Reykjavík
Raskeste flytid
20t 00m
Billigste pris
3 564 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Reykjavík
Raskeste flytid
20t 30m
Billigste pris
3 934 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Reykjavik?

Nærmere 60 prosent av befolkningen på Island bor i Reykjavik, og med sine rundt 300 000 innbyggere er byen lett å navigere i. De fleste severdighetene ligger i gåavstand, så det er enkelt å komme seg rundt til fots. Det finnes ikke trikk eller t-bane i Reykjavik, men taxi og buss er gode alternativer.

Kollektivtilbudet er godt og rimelig. Buss går fra sentrum og til de forskjellige bydelene nesten hele døgnet. For de siste nattetimene kan du benytte taxi fra en av taxiholdeplassene. Det finnes ulike bussbilletter og kort å få kjøpt både på bussen og bussterminalen. Skal du kjøpe billett hos bussjåføren anbefales det å ha med riktig beløp i kontanter. Én tur med bybuss koster fra ca. ISK 350, eller rundt NOK 30. Du kan også kjøpe dagspass og 3-dagerspass.


Kan man reise til Reykjavik uten pass eller visum?

Når du reiser til Reykjavik behøver du ikke å stresse med visum. Schengen-avtalen gjør at norske borgere ikke behøver visum ved innreise til Island. Det samme gjelder også statsborgere av EU-land. Dette gjelder så lenge man ikke skal være på Island mer enn tre måneder i løpet av et halvt år. Skal du være der lenger, behøver du oppholdstillatelse. Det eneste identifikasjonsdokumentet som gjelder for nordmenn er pass, så det må tas med på reisen og være gyldig under hele oppholdet. Når du sjekker inn på hotell ber mange av hotellene om at du viser pass. Følg det gjeldene regelverket for pass og visum ved å kontrollere opplysningene på offisielle nettsteder.


Finn hotell og fly til Reykjavík


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Reykjavik?

Selvsagt bør du oppleve Den Blå Lagune med sitt 40 grader varme helsebringende vann. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at det er enkelt å ta turen hit. Fra det spesielle byggverket Hallgrimskirka, får du byens beste utsikt over hele Reykjavik fra det 73 meter høye tårnet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Reykjavik gjør at man gjerne kan ta med barna. Foruten å være ute i den herlige naturen kan dere besøke Reykjavik Zoo & Familiepark med dyr som hører naturlig hjemme på Island. Reykjavik Skøytehall er verdt et besøk for store og små. Det samme gjelder Vulkanshowet, hvor man kan få se spektakulære vulkanutbrudd fra de siste 50 årene.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du flyr til Reykjavik bør du handle med deg Islandske ullvarer som luer, skjerf og strikkede gensere, eller hudpleieprodukter fra Den Blå Lagune. Du kan også shoppe i gaten Bankastræti/Laugavegur, eller på shoppingsenteret Kringlan med over 130 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Reykjavik sentrum finner du både lave trehus og hypermoderne arkitektur i skjønn forening. I gamlebyen, Austurvöllur, finner du domkirken og parlamentet. Utelivsområdet i Bankastræti til Laugavegur byr på barer, restauranter og kaféer. I bydelen Hàaleiti, øst for sentrumskjernen, ligger shoppingsenteret Kringlan med sine 130 butikker, kino og restauranter.


Finn fly til andre byer i Island

Reykjavík har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Island Reykjavík
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse