Finn billige flyvninger til Reykjavík fra 666 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
on. 13.12.
on. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Reykjavík

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Reykjavík

Beste pris på enveisbillett

666 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 714 kr

Raskeste flytid

2t 50m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Reykjavík fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 666 kr (Oslo Gardermoen til Reykjavík Keflavik Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Reykjavík fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 714 kr (Oslo Gardermoen til Reykjavík Keflavik Intl).
Den kjappeste flyvningen til Reykjavík fra Norge tar 2t 50m (Oslo Gardermoen til Reykjavík Keflavik Intl).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Reykjavík, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og Icelandair.

Reykjavík flyinnsikt og trender

Se innsikt for Reykjavík-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Reykjavík er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Reykjavík?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Reykjavík avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Reykjavík Keflavik Intl tar det i snitt 2t 50m, men flyr du fra Bergen Flesland til Reykjavík Keflavik Intl ligger flytiden på rundt 2t 20m. Reykjavík Keflavik Intl er den mest populære flyplassen i Reykjavík.

De billigste flyvningene til flyplassene i Reykjavík

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Reykjavík fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Reykjavík Keflavik Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Reykjavík

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Reykjavík (REK)

Vanligvis er flyvninger til Reykjavík fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Reykjavík, som i gjennomsnitt koster 2 575 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Reykjavík

Fly til Reykjavik og opplev vill og vakker natur. Island kan by på både geysirer, vulkaner og mektige isbreer. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at du kan oppleve Islands mest populære turistattraksjon, Den Blå Lagune, året rundt. Det mineralholdige vannet holder nærmere 40 grader på grunn av den vulkanske aktiviteten og sies å kunne ha en helsebringende effekt. Mange velger å fly til Reykjavik i de varmeste sommermånedene, nemlig i juli og august, men sammenligner du priser på nettet kan du finne billigere billetter til Reykjavik i både april og november. Høysesongene er juni og desember, og da kan det være ganske mange besøkende.

Hvilken måned er det billigst å fly til Reykjavík?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Reykjavík. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 064 kr. November er også et godt alternativ når du skal reise til Reykjavík med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 096 kr fra Norge.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Reykjavík?

De som skal fly til Reykjavík kan potensielt finne bedre priser for Reykjavík Keflavik Intl flyplass (37 km fra sentrum i Reykjavík), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det flyvninger til Hlíðar?

Ja. Hvis du vil reise til Hlíðar, kan du bestille et fly til Reykjavík Keflavik Intl som ligger i Reykjavík og er ca. 37,7 km unna Hlíðar.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Reykjavík fra flyvninger sist?

Priser for Reykjavík fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Reykjavík fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 4 tilbydere å velge mellom fra Reykjavík flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Reykjavík?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Reykjavík med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Reykjavík?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Reykjavík, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Reykjavík. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Reykjavík

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Reykjavík som nylig ble funnet av brukere på momondo
Scandinavian Airlines
15. apr.
OSL09:35Oslo Gardermoen
2t 50m
KEF10:25Reykjavík Keflavik Intl
21. apr.
KEF16:15Reykjavík Keflavik Intl
2t 40m
OSL20:55Oslo Gardermoen
1 714 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. mar.
OSL21:00Oslo Gardermoen
14t 40m
1 stopp
KEF10:40Reykjavík Keflavik Intl
4. apr.
KEF08:35Reykjavík Keflavik Intl
2t 40m
OSL13:15Oslo Gardermoen
1 725 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
15. apr.
OSL20:55Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
KEF09:40Reykjavík Keflavik Intl
21. apr.
KEF16:15Reykjavík Keflavik Intl
2t 40m
OSL20:55Oslo Gardermoen
1 834 kr
Finn lignende
Norwegian
31. des.
OSL07:00Oslo Gardermoen
3t 00m
KEF09:00Reykjavík Keflavik Intl
7. jan.
KEF09:45Reykjavík Keflavik Intl
2t 40m
OSL13:25Oslo Gardermoen
2 271 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jan.
BGO07:00Bergen Flesland
11t 50m
1 stopp
KEF17:50Reykjavík Keflavik Intl
13. jan.
KEF20:55Reykjavík Keflavik Intl
10t 10m
1 stopp
BGO08:05Bergen Flesland
2 326 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jan.
BGO07:00Bergen Flesland
11t 50m
1 stopp
KEF17:50Reykjavík Keflavik Intl
13. jan.
KEF11:15Reykjavík Keflavik Intl
19t 50m
2 stopp
BGO08:05Bergen Flesland
2 380 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Reykjavík

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Reykjavík, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Wizz Air
16. jan.
OSL09:30Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
KEF20:15Reykjavík Keflavik Intl
Wizz Air
26. mar.
OSL09:30Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
KEF20:15Reykjavík Keflavik Intl
Norwegian
28. apr.
OSL09:20Oslo Gardermoen
2t 50m
KEF10:10Reykjavík Keflavik Intl

Slik kommer du deg rundt omkring i Reykjavík

Nærmere 60 prosent av befolkningen på Island bor i Reykjavik, og med sine rundt 300 000 innbyggere er byen lett å navigere i. De fleste severdighetene ligger i gåavstand, så det er enkelt å komme seg rundt til fots. Det finnes ikke trikk eller t-bane i Reykjavik, men taxi og buss er gode alternativer.

Kollektivtilbudet er godt og rimelig. Buss går fra sentrum og til de forskjellige bydelene nesten hele døgnet. For de siste nattetimene kan du benytte taxi fra en av taxiholdeplassene. Det finnes ulike bussbilletter og kort å få kjøpt både på bussen og bussterminalen. Skal du kjøpe billett hos bussjåføren anbefales det å ha med riktig beløp i kontanter. Én tur med bybuss koster fra ca. ISK 350, eller rundt NOK 30. Du kan også kjøpe dagspass og 3-dagerspass.


Visumkrav for Reykjavík

Når du reiser til Reykjavik behøver du ikke å stresse med visum. Schengen-avtalen gjør at norske borgere ikke behøver visum ved innreise til Island. Det samme gjelder også statsborgere av EU-land. Dette gjelder så lenge man ikke skal være på Island mer enn tre måneder i løpet av et halvt år. Skal du være der lenger, behøver du oppholdstillatelse. Det eneste identifikasjonsdokumentet som gjelder for nordmenn er pass, så det må tas med på reisen og være gyldig under hele oppholdet. Når du sjekker inn på hotell ber mange av hotellene om at du viser pass. Følg det gjeldene regelverket for pass og visum ved å kontrollere opplysningene på offisielle nettsteder.


De beste tingene å se og gjøre i Reykjavík

Hva bør jeg oppleve i Reykjavik?

Selvsagt bør du oppleve Den Blå Lagune med sitt 40 grader varme helsebringende vann. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at det er enkelt å ta turen hit. Fra det spesielle byggverket Hallgrimskirka, får du byens beste utsikt over hele Reykjavik fra det 73 meter høye tårnet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Reykjavik gjør at man gjerne kan ta med barna. Foruten å være ute i den herlige naturen kan dere besøke Reykjavik Zoo & Familiepark med dyr som hører naturlig hjemme på Island. Reykjavik Skøytehall er verdt et besøk for store og små. Det samme gjelder Vulkanshowet, hvor man kan få se spektakulære vulkanutbrudd fra de siste 50 årene.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du flyr til Reykjavik bør du handle med deg Islandske ullvarer som luer, skjerf og strikkede gensere, eller hudpleieprodukter fra Den Blå Lagune. Du kan også shoppe i gaten Bankastræti/Laugavegur, eller på shoppingsenteret Kringlan med over 130 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Reykjavik sentrum finner du både lave trehus og hypermoderne arkitektur i skjønn forening. I gamlebyen, Austurvöllur, finner du domkirken og parlamentet. Utelivsområdet i Bankastræti til Laugavegur byr på barer, restauranter og kaféer. I bydelen Hàaleiti, øst for sentrumskjernen, ligger shoppingsenteret Kringlan med sine 130 butikker, kino og restauranter.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Reykjavík?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Reykjavík når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Reykjavík, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Reykjavík med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Reykjavík på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Reykjavík?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Reykjavík ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Reykjavík akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Reykjavík og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Reykjavík på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.