Finn billige fly til Reykjavík

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 30.10.
lø. 6.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Reykjavík

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Reykjavík fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Reykjavík Keflavik Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Reykjavík

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Reykjavík (IS1)

Vanligvis er flyvninger til Reykjavík fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Reykjavík, som i gjennomsnitt koster 1 438 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL REYKJAVÍK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Reykjavík koster i gjennomsnitt kun 1 151 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL REYKJAVÍK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust43 % dyrereDet koster ca. 2 201 kr for flyvninger til Reykjavík fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL REYKJAVÍK FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli333 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Reykjavík fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Reykjavík?

Fly til Reykjavik og opplev vill og vakker natur. Island kan by på både geysirer, vulkaner og mektige isbreer. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at du kan oppleve Islands mest populære turistattraksjon, Den Blå Lagune, året rundt. Det mineralholdige vannet holder nærmere 40 grader på grunn av den vulkanske aktiviteten og sies å kunne ha en helsebringende effekt. Mange velger å fly til Reykjavik i de varmeste sommermånedene, nemlig i juli og august, men sammenligner du priser på nettet kan du finne billigere billetter til Reykjavik i både april og november. Høysesongene er juni og desember, og da kan det være ganske mange besøkende.

 • Hvilken flyvning til Reykjavík er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Reykjavík fra Wien fant flyvninger som er 75 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Reykjavík. Du kan finne den billigste prisen til Reykjavík fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Reykjavík?

  Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Reykjavík. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 151 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Reykjavík med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 201 kr fra Norge.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Reykjavík?

  De som skal fly til Reykjavík kan potensielt finne bedre priser for Reykjavík Keflavik Intl flyplass (37 km fra sentrum i Reykjavík), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Reykjavík?

  Du kan finne tilbud for Reykjavík lufthavn flyplass for i gjennomsnitt 1 951 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Reykjavík

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Reykjavík som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. des.
OSL04:30Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
7. des.
KEF04:40Reykjavík Keflavik Intl
35t 00m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
28. nov.
KEF06:50Reykjavík Keflavik Intl
32t 50m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
23. nov.
KEF13:50Reykjavík Keflavik Intl
25t 50m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
4. des.
OSL04:30Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
7. des.
KEF13:50Reykjavík Keflavik Intl
25t 50m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
23. nov.
KEF13:50Reykjavík Keflavik Intl
25t 50m
1 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
1 001 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
23. nov.
KEF15:20Reykjavík Keflavik Intl
23t 40m
2 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
1 067 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Reykjavík

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Reykjavík, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
Flere flyselskaper
13. des.
OSL10:30Oslo Gardermoen
29t 35m
1 stopp
KEF16:05Reykjavík Keflavik Intl
Flere flyselskaper
29. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
27t 40m
1 stopp
KEF14:10Reykjavík Keflavik Intl
Flere flyselskaper
29. nov.
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
24t 30m
1 stopp
KEF05:45Reykjavík Keflavik Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Reykjavík?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Reykjavík
 • Hvilke flyselskaper flyr til Reykjavík?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Reykjavík fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Icelandair, SAS, Norwegian og Wizz Air. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Reykjavík jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Reykjavík

Under finner du alle flyplassene i Reykjavík sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Reykjavík fra flyplassen

Keflavik internasjonale lufthavn ligger på en halvøy på den sørvestligste delen av Island, ca. 50 kilometer fra sentrum av Reykjavik. Det finnes en rekke taxiselskaper som kjører deg fra flyplassen til sentrum på ca. 40 minutter, men vær klar over taxiprisene. Turen koster fra ISK 7500 til 9000 som tilsvarer ca. NOK 630–750. Flybussen stopper like utenfor flyplassen og går 35–40 minutter etter hver flyankomst. Tiden annonseres på skjerm i terminalbygget. Flybussen bruker ca. 45 minutter til sentrum og koster ISK 1100, eller NOK 95. Billett kjøper du i ankomsthallen eller på busstasjonen. Skal du fra sentrum til flyplassen tar du flybuss fra bussterminalen BSÍ. En egen minibuss går til Den Blå Lagune, og billetten koster ISK 500 eller NOK 40. Ni ganger om dagen går det også lokalbuss nr. 55 fra flyplassen til bussterminalen.


Populære flybilletter til Reykjavík

Finn dine flybilletter til Reykjavík med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Reykjavík
Raskeste flytid9t 45m
Billigst pris1 159 kr
Flyvninger fra Bergen til Reykjavík
Raskeste flytid2t 10m
Billigst pris1 534 kr
Flyvninger fra Stavanger til Reykjavík
Raskeste flytid14t 50m
Billigst pris1 718 kr
Flyvninger fra Trondheim til Reykjavík
Raskeste flytid33t 40m
Billigst pris1 759 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Reykjavík
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris2 143 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Reykjavík
Raskeste flytid27t 35m
Billigst pris2 985 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Reykjavík

Nærmere 60 prosent av befolkningen på Island bor i Reykjavik, og med sine rundt 300 000 innbyggere er byen lett å navigere i. De fleste severdighetene ligger i gåavstand, så det er enkelt å komme seg rundt til fots. Det finnes ikke trikk eller t-bane i Reykjavik, men taxi og buss er gode alternativer.

Kollektivtilbudet er godt og rimelig. Buss går fra sentrum og til de forskjellige bydelene nesten hele døgnet. For de siste nattetimene kan du benytte taxi fra en av taxiholdeplassene. Det finnes ulike bussbilletter og kort å få kjøpt både på bussen og bussterminalen. Skal du kjøpe billett hos bussjåføren anbefales det å ha med riktig beløp i kontanter. Én tur med bybuss koster fra ca. ISK 350, eller rundt NOK 30. Du kan også kjøpe dagspass og 3-dagerspass.


Visumkrav for Reykjavík

Når du reiser til Reykjavik behøver du ikke å stresse med visum. Schengen-avtalen gjør at norske borgere ikke behøver visum ved innreise til Island. Det samme gjelder også statsborgere av EU-land. Dette gjelder så lenge man ikke skal være på Island mer enn tre måneder i løpet av et halvt år. Skal du være der lenger, behøver du oppholdstillatelse. Det eneste identifikasjonsdokumentet som gjelder for nordmenn er pass, så det må tas med på reisen og være gyldig under hele oppholdet. Når du sjekker inn på hotell ber mange av hotellene om at du viser pass. Følg det gjeldene regelverket for pass og visum ved å kontrollere opplysningene på offisielle nettsteder.


Start planleggingen av reisen til Reykjavík


De beste tingene å se og gjøre i Reykjavík

Hva bør jeg oppleve i Reykjavik?

Selvsagt bør du oppleve Den Blå Lagune med sitt 40 grader varme helsebringende vann. Billige flybilletter til Reykjavik gjør at det er enkelt å ta turen hit. Fra det spesielle byggverket Hallgrimskirka, får du byens beste utsikt over hele Reykjavik fra det 73 meter høye tårnet.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Reykjavik gjør at man gjerne kan ta med barna. Foruten å være ute i den herlige naturen kan dere besøke Reykjavik Zoo & Familiepark med dyr som hører naturlig hjemme på Island. Reykjavik Skøytehall er verdt et besøk for store og små. Det samme gjelder Vulkanshowet, hvor man kan få se spektakulære vulkanutbrudd fra de siste 50 årene.

Hvor bør jeg shoppe?

Når du flyr til Reykjavik bør du handle med deg Islandske ullvarer som luer, skjerf og strikkede gensere, eller hudpleieprodukter fra Den Blå Lagune. Du kan også shoppe i gaten Bankastræti/Laugavegur, eller på shoppingsenteret Kringlan med over 130 butikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I Reykjavik sentrum finner du både lave trehus og hypermoderne arkitektur i skjønn forening. I gamlebyen, Austurvöllur, finner du domkirken og parlamentet. Utelivsområdet i Bankastræti til Laugavegur byr på barer, restauranter og kaféer. I bydelen Hàaleiti, øst for sentrumskjernen, ligger shoppingsenteret Kringlan med sine 130 butikker, kino og restauranter.


Finn fly til andre byer i Island

Reykjavík har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?