Finn billige fly til Skopje

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Skopje

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Skopje

Beste pris på enveisbillett

730 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 501 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Skopje fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 730 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Skopje fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 501 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Den kjappeste flyvningen til Skopje fra Norge tar 3t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Skopje, deriblant Lufthansa, LOT og Austrian Airlines.

Skopje flyinnsikt og trender

Se innsikt for Skopje-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Skopje?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Skopje i løpet av mars, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 951 kr.

Hvilken flyvning til Skopje er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Skopje fra Budapest fant flyvninger som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Skopje. Du kan finne den billigste prisen til Skopje fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Skopje?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Skopje (Skopje), kan du regne med en flytid på henholdsvis 10t 15m og 3t 10m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Skopje?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Skopje fra Norge er 22 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 617 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Skopje

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Skopje fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Skopje

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Skopje

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Skopje (SKP)

Vanligvis er flyvninger til Skopje fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Skopje, som i gjennomsnitt koster 2 270 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SKOPJE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars50 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Skopje koster i gjennomsnitt kun 1 311 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SKOPJE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli53 % dyrereDet koster ca. 4 012 kr for flyvninger til Skopje fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SKOPJE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli602 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Skopje fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Skopje

Skopje er en by som kan nytes året rundt. Et livlig og moderne byliv kombineres med en lang og fascinerende historie, og det resulterer i en herlig blanding av kultur og underholdning. Vintrene kan være ganske kalde, men du har derimot en veldig god sjanse til å booke et billig fly til Skopje når du reiser i lavsesong. November og januar-mars er ofte spesielt billig. Prisen for å fly til Skopje øker om sommeren når det er høysesong, spesielt i fellesferien. Det kan også koste mer å reise i skoleferier som rundt jul og påske. Temperaturene er ofte varme og behagelige om våren og høsten, samtidig som du ofte kan bestille ganske billige flybilletter til Skopje i disse periodene. Du bør derfor vurdere om du har mulighet til å reise rundt april-mai og september-oktober, særlig om du ønsker å være aktiv og begi deg ut på lange fotturer under oppholdet ditt.

Ohrid flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Skopje.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ohrid flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Skopje, med en gjennomsnittspris på 3 460 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Skopje

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Skopje som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. mar.
TRF03:20Oslo Torp Sandefjord
16t 35m
2 stopp
SKP19:55Skopje
13. mar.
SKP17:00Skopje
23t 00m
2 stopp
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
1 501 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. mar.
OSL10:00Oslo Gardermoen
9t 55m
1 stopp
SKP19:55Skopje
13. mar.
SKP13:55Skopje
26t 15m
2 stopp
OSL16:10Oslo Gardermoen
1 581 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. mar.
OSL06:05Oslo Gardermoen
13t 50m
2 stopp
SKP19:55Skopje
13. mar.
SKP13:55Skopje
26t 15m
2 stopp
OSL16:10Oslo Gardermoen
1 651 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mar.
BGO07:25Bergen Flesland
10t 15m
1 stopp
SKP17:40Skopje
22. mar.
SKP07:35Skopje
24t 00m
2 stopp
BGO07:35Bergen Flesland
1 671 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. apr.
OSL05:40Oslo Gardermoen
14t 35m
2 stopp
SKP20:15Skopje
22. apr.
SKP00:25Skopje
8t 30m
2 stopp
OSL08:55Oslo Gardermoen
1 741 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
6. mar.
OSL09:30Oslo Gardermoen
21t 20m
1 stopp
SKP06:50Skopje
13. mar.
SKP00:30Skopje
9t 20m
1 stopp
OSL09:50Oslo Gardermoen
1 951 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Skopje

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Skopje, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, LOT og Wizz Air
Wizz Air
4. apr.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
3t 10m
SKP09:10Skopje
Wizz Air
15. feb.
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
3t 15m
SKP16:40Skopje
Wizz Air
24. apr.
BGO18:20Bergen Flesland
26t 40m
2 stopp
SKP21:00Skopje

Andre kabinklasser for flyvninger til Skopje

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Skopje

Hvilke flyselskaper flyr til Skopje?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Skopje

Hvilke flyselskaper flyr til Skopje?

Wizz Air er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Skopje med. Air Serbia, LOT og Austrian Airlines er også populære valg ved reiser til Skopje from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Skopje jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Skopje

Det går 8 fly med Turkish Airlines til Skopje under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 2 163 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Skopje). Turkish Airlines har en score på 8,0 basert på 166 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med LOT til Skopje

Priser for fly med LOT til Skopje kan koste fra så lite som 1 768 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 1 flyg som LOT flyr til Skopje i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med LOT til Skopje, koster fra Warszawa Chopin. LOT har fått en score på 7,2/10 av momondo-brukere basert på totalt 210 vurdering.


Flyplasser nære Skopje

Under finner du alle flyplassene i Skopje sammen med avstanden til sentrum

Du lander omtrent 21 km utenfor sentrum når du kommer med fly til Skopje. Det går hyppige shuttle-busser til sentrum tur-retur, og det er derfor ganske enkelt å komme seg til og fra flyplassen. Den stopper på både busstasjonen og ved et par hoteller. Du kan sjekke rutetider på nett hos Vardar Express. Bussen venter på flyet ditt dersom det oppstår forsinkelser, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for å miste buss om du ankommer sent på kvelden.


Populære flybilletter til Skopje

Finn dine flybilletter til Skopje med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Skopje
Raskeste flytid3t 10m
Laveste pris500 kr
Flyvninger fra Ålesund til Skopje
Raskeste flytid26t 05m
Laveste pris3 852 kr
Flyvninger fra Bergen til Skopje
Raskeste flytid29t 10m
Laveste pris2 842 kr
Flyvninger fra Haugesund til Skopje
Raskeste flytid14t 35m
Laveste pris5 113 kr
Flyvninger fra Stavanger til Skopje
Raskeste flytid17t 25m
Laveste pris2 722 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Skopje

Buss er en rask og rimelig løsning for å komme deg rundt i Skopje. Du kan kjøpe billetter ombord i bussen. Byens drosjer er også ganske behagelige og bruker taksameter, men du må være forberedt på at sjåførene ofte ikke snakker engelsk. Sørg for at du har noe å peke på eller vise til når du skal forklare hvor du skal. Skopje er dessuten er ganske trygg by å kjøre i, og det bør derfor være ganske uproblematisk å leie bil under oppholdet. Det kan være vanskelig å finne gratis parkering, og det lønner seg å dobbeltsjekke før du forlater bilen.


Visumkrav for Skopje

Du trenger ikke visum så lenge du er norsk statsborger og ikke skal være i Makedonia lengre enn tre måneder. Reisende som skal bo i private hjem må besøke politiet for å registrere seg innen 24 timer etter innreise, ellers kan det oppstå problemer når du skal hjem igjen. Det er derimot ikke mulig å reise til Skopje uten pass, og du må i tillegg påse at passet ikke utløper under oppholdet ditt. Du kan også ta taxi om du foretrekker det. Det er mulig å arrangere transport i forkant. I så fall venter sjåføren på deg når du lander med flyet.


Start planleggingen av reisen til Skopje


De beste tingene å se og gjøre i Skopje

Det finnes nok av severdigheter i Skopje, og du bør planlegge nøye for å være sikker på at du får med deg alt du se under oppholdet ditt. Elven Vardar deler byen i to, og på nordsiden finner du en sjarmerende gamleby med smale gater, store bakgårder med levende musikk og spennende småbutikker. Her kan du vandre langs de stemningsfulle gatene og drømme deg vekk til en svunnen tid. Du bør også besøke borgen Kale som er det høyeste punktet i byen, og den imponerende bygningen har en historie som er over 2000 år gammel.


Finn fly til andre byer i Nord-Makedonia

Skopje har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Skopje. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Skopje for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Skopje. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Prisvarsler for flyreiser til Skopje er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.