Finn billige flyvninger til Vilnius fra 269 kr

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Vilnius

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Vilnius

Beste pris på enveisbillett

269 kr

Beste pris på tur/retur-billett

430 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Vilnius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 269 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Vilnius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 430 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den kjappeste flyvningen til Vilnius fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Vilnius, deriblant Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

Vilnius flyinnsikt og trender

Se innsikt for Vilnius-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Vilnius?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Vilnius i løpet av Januar, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 731 kr.

Hvilken flyvning til Vilnius er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Vilnius for 451 kr/person, noe som er 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Vilnius. Du kan finne den billigste prisen til Vilnius fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Vilnius?

Hvor lang tid tar det å fly til Vilnius?

Flytiden fra Norge til Vilnius varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius (en av de mest populære rutene), tar det 1t 45m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Vilnius er fra Bergen Flesland til Vilnius, som tar omtrent 7t 10m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vilnius?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Vilnius 42 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Vilnius med en gjennomsnittspris på 1 035 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vilnius

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vilnius fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vilnius

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vilnius

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vilnius (VNO)

Vanligvis er flyvninger til Vilnius fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius, som i gjennomsnitt koster 1 035 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vilnius koster i gjennomsnitt kun 688 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember85 % dyrereDet koster ca. 1 914 kr for flyvninger til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli209 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Vilnius

Den eldre delen av sentrum av Vilnius er en av de største og flotteste gamlebyene i Europa. De vakre bygningene og brosteinsgatene har gjort at gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste. Turister strømmer til Vilnius i sommermånedene. Det milde og behagelige klimaet gjør dette til høysesongen, men vær forberedt på regn i august. Mange flyr til Vilnius også rundt juletider. Vil du unngå turister ved de mange attraksjonene, kan våren kan være en fin tid å besøke byen på. Kan du reise i for eksempel juni er det gode muligheter for å få billige flybilletter til Vilnius. Sammenligner du priser på momondo er sjansene ekstra gode for å finne de beste flyreisene til Vilnius, uansett sesong og tid på året.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vilnius?

De som skal fly til Vilnius kan potensielt finne bedre priser for Kaunas flyplass (83 km fra sentrum i Vilnius), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Vilnius?

Med en gjennomsnittspris på 923 kr per person, er det Kaunas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Vilnius. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Vilnius flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Vilnius flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Vilnius flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraVilnius flyplass flyvninger er 6 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Vilnius flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Vilnius flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Vilnius flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Vilnius flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Vilnius

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vilnius som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
12. okt.
OSL16:30Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO01:20Vilnius
18. okt.
VNO07:45Vilnius
1t 55m
OSL09:40Oslo Gardermoen
Ryanair
12. okt.
OSL16:30Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO01:20Vilnius
18. okt.
VNO07:45Vilnius
1t 55m
OSL09:40Oslo Gardermoen
Ryanair
11. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO18:00Vilnius
14. okt.
VNO02:05Vilnius
1t 55m
OSL04:00Oslo Gardermoen
Ryanair
12. okt.
OSL16:30Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO01:20Vilnius
18. okt.
VNO07:45Vilnius
1t 55m
OSL09:40Oslo Gardermoen
Norwegian
22. okt.
OSL03:40Oslo Gardermoen
6t 25m
1 stopp
VNO17:05Vilnius
24. okt.
VNO18:50Vilnius
1t 50m
OSL20:40Oslo Gardermoen
Ryanair
8. jan.
OSL10:25Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO19:20Vilnius
15. jan.
VNO08:55Vilnius
2t 00m
OSL10:55Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Vilnius

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vilnius, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Wizz Air
Norwegian
10. des.
OSL13:50Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO22:40Vilnius
Ryanair
15. mar.
OSL09:35Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO17:30Vilnius
Ryanair
3. okt.
OSL11:00Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO19:50Vilnius

Andre kabinklasser for flyvninger til Vilnius

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Vilnius

Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vilnius

Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

Flyvninger med LOT til Vilnius

I gjennomsnitt går det 20 fly med LOT til Vilnius hver uke. De fleste av dem flyr fra Warszawa Chopin til Vilnius, som er den mest populære ruten som trafikkeres av LOT til Vilnius. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med LOT til Vilnius som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 759 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. LOT er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 349 av brukerne våre.

Flyvninger med airBaltic til Vilnius

airBaltic flyr til Vilnius 25 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Vilnius fra Riga Intl. airBaltic (score: 7,3, 58 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Vilnius fra. Den beste billettprisen med airBaltic som er funnet på momondo til Vilnius, hadde avgang fra Bergen Flesland (392 kr tur/retur).


Populære flybilletter til Vilnius

Finn dine flybilletter til Vilnius med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid1t 45m
Laveste pris333 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid7t 10m
Laveste pris1 904 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris1 688 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Vilnius

Du kommer deg lett rundt i Vilnius til fots eller med offentlig transport. Bussene går fra kl. 05.00 om morgenen til midnatt. Du kan kjøpe enkeltbillett på bussene fra € 1, eller spare litt dersom du kjøper elektronisk billett som du fyller på med ønsket sum. Er du på et kort besøk i Vilnius kan du kjøpe dagsbillett, tredagersbillett eller tidagersbillett. Du kan kjøpe disse på stasjonene eller hos sjåføren.

Du kan fint ta taxi fra en av de mange taxiholdeplassene. En taxitur på ca. 15 minutter ligger på omtrent € 10. Om natten fra kl. 22.00 til kl. 06.00 om morgenen og i helgene er prisene litt høyere. Taxiene benytter taksameter og du kan få et prisoverslag av sjåføren. Taxiene aksepterer både kontantbetaling og kort. Du kan også leie bil og komme deg rundt på egenhånd. Dette kan du gjøre ved å for eksempel gå inn på www.momondo.no/leiebil/.


Visumkrav for Vilnius

Litauen er medlem av Schengen-samarbeidet, noe som gjør at norske statsborgere kan fly til Vilnius uten å måtte søke om visum på forhånd. Nordmenn og statsborgere av EU-land behøver ikke visum for opphold i underkant av tre måneder innenfor en periode på seks måneder. Skal man oppholde seg i Litauen lenger enn 90 dager, må man søke om visum. Pass må man ha med, ettersom det er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon. Det er den reisende sitt ansvar å påse at passet er gyldig. Ved opphold i over tre måneder, og for de siste oppdaterte reglene angående pass og visum anbefales det å henvende seg til Migration departement under the Ministry of the Interior.


Start planleggingen av reisen til Vilnius


De beste tingene å se og gjøre i Vilnius

Hva bør jeg oppleve i Vilnius?

Når du flyr til Vilnius bør du kose deg i gamlebyen og nyte arkitekturen, stemningen og restaurantene. Gå opp brosteinsgatene til den 50 meter høye toppen av Gediminas kalnas. Her får du en storslagen utsikt over Vilnius og gamlebyen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Siden du kan sammenligne flypriser hos momondo og finne billige flybilletter til Vilnius, kan du bruke litt ekstra penger på aktiviteter. I Vilnius er det perfekt å ta med barna for å oppleve det enorme underholdningssenteret Akropolis, med kinosaler, ballbasseng, bowlinghall og skøytebane. Dere kan ta heisen opp og se på utsikten fra det 325 meter høye TV-tårnet. I Arkliu gatve 5 i sentrum ligger dukketeateret Lele hvor dere kan se kjente eventyr som Pinocchio, Askepott og Rødhette og ulven.

Hvor bør jeg shoppe?

Hovedshoppinggaten med en rekke store kjedebutikker finner du i flotte Gedimino Prospektus. Billige flybilletter til Vilnius kommer godt med når shoppinglysten tennes. Besøk gjerne morgenmarkedet i Kalvarijos, i bydelen Snipiskes. Her selges grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og blomster fra hundrevis av disker. Shoppingsenteret Europa Tower ligger like nord for gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Vilnius hos momondo, kan du glede deg til en rekke severdigheter i byen. Det anbefales å besøke den vakre gamlebyen. Få også med deg de stalinistiske monumentene og de jødiske kvartalene for historie. Like utenfor byen kan du besøke vakre slott og spa-anlegg.


Finn fly til andre byer i Litauen

Vilnius har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Vilnius?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Vilnius. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Vilnius med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Vilnius med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Vilnius?

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Vilnius ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Vilnius akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Vilnius flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Vilnius på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.