Finn billige fly til Vilnius

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Vilnius

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Vilnius

Beste pris på enveisbillett

29 kr

Beste pris på tur/retur-billett

117 kr

Raskeste flytid

1t 50m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Vilnius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 29 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Vilnius fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 117 kr (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Den kjappeste flyvningen til Vilnius fra Norge tar 1t 50m (Oslo Gardermoen til Vilnius).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Vilnius, deriblant Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

Vilnius flyinnsikt og trender

Se innsikt for Vilnius-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Vilnius?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Vilnius i løpet av mars, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 685 kr.

Hvilken flyvning til Vilnius er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Vilnius for 207 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Vilnius. Du kan finne den billigste prisen til Vilnius fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Vilnius?

Flytiden fra Norge til Vilnius varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius (en av de mest populære rutene), tar det 1t 50m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Vilnius er fra Bergen Flesland til Vilnius, som tar omtrent 4t. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vilnius?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Vilnius 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Vilnius med en gjennomsnittspris på 920 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vilnius

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vilnius fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vilnius

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vilnius

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vilnius (VNO)

Vanligvis er flyvninger til Vilnius fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius, som i gjennomsnitt koster 920 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vilnius koster i gjennomsnitt kun 587 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril43 % dyrereDet koster ca. 1 320 kr for flyvninger til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli331 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Vilnius

Den eldre delen av sentrum av Vilnius er en av de største og flotteste gamlebyene i Europa. De vakre bygningene og brosteinsgatene har gjort at gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste. Turister strømmer til Vilnius i sommermånedene. Det milde og behagelige klimaet gjør dette til høysesongen, men vær forberedt på regn i august. Mange flyr til Vilnius også rundt juletider. Vil du unngå turister ved de mange attraksjonene, kan våren kan være en fin tid å besøke byen på. Kan du reise i for eksempel juni er det gode muligheter for å få billige flybilletter til Vilnius. Sammenligner du priser på momondo er sjansene ekstra gode for å finne de beste flyreisene til Vilnius, uansett sesong og tid på året.

De som skal fly til Vilnius kan potensielt finne bedre priser for Kaunas flyplass (83 km fra sentrum i Vilnius), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 000 kr per person, er det Kaunas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Vilnius. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Vilnius

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vilnius som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
24. jan.
OSL03:20Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO05:10Vilnius
31. jan.
VNO01:45Vilnius
2t 00m
OSL03:45Oslo Gardermoen
Ryanair
21. jan.
OSL12:55Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO14:45Vilnius
28. jan.
VNO11:20Vilnius
2t 00m
OSL13:20Oslo Gardermoen
Ryanair
24. jan.
OSL03:20Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO05:10Vilnius
31. jan.
VNO01:45Vilnius
2t 00m
OSL03:45Oslo Gardermoen
Ryanair
11. jan.
OSL02:10Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO04:00Vilnius
16. jan.
VNO02:15Vilnius
2t 00m
OSL04:15Oslo Gardermoen
Ryanair
24. jan.
OSL03:20Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO05:10Vilnius
31. jan.
VNO01:45Vilnius
2t 00m
OSL03:45Oslo Gardermoen
Ryanair
27. jan.
OSL08:35Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO10:25Vilnius
29. jan.
VNO00:45Vilnius
2t 00m
OSL02:45Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Vilnius

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vilnius, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
11. jan.
OSL02:10Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO04:00Vilnius
Ryanair
31. des.
OSL12:55Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO14:45Vilnius
Ryanair
7. jan.
OSL12:55Oslo Gardermoen
1t 50m
VNO14:45Vilnius

Andre kabinklasser for flyvninger til Vilnius

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Vilnius

Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vilnius

Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

På reiser til Vilnius fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ryanair, Wizz Air, Norwegian eller airBaltic. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Vilnius

I gjennomsnitt går det 7 fly med Scandinavian Airlines til Vilnius hver uke. De fleste av dem flyr fra København Kastrup Copenhagen til Vilnius, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Scandinavian Airlines til Vilnius. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Scandinavian Airlines til Vilnius som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 824 kr og hadde avgang fra Ålesund Vigra. Scandinavian Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,2/10 av 334 av brukerne våre.

Flyvninger med airBaltic til Vilnius

airBaltic flyr til Vilnius 20 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Vilnius fra Riga Intl. airBaltic (score: 7,1, 27 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Vilnius fra. Den beste billettprisen med airBaltic som er funnet på momondo til Vilnius, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (396 kr tur/retur).


Flyplasser nære Vilnius

Under finner du alle flyplassene i Vilnius sammen med avstanden til sentrum

Vilnius lufthavn ligger omtrent syv kilometer sør for Vilnius sentrum og er godt forbundet via offentlig transport. Du kan ta taxi til og fra flyplassen på omtrent 15 minutter. En taxitur fra flyplassen til Vilnius sentrum koster ca. € 10. Det er litt høyere priser om natten og i helgene. Taxi får du enkelt tak i på flyplassen og i sentrum på taxiholdeplassene. Taxiene har taksameter og sjåføren kan gi deg et prisestimat. Du kan betale både kontant og med kort. Et eget flytog kjører 16 ganger om dagen mellom sentrum og flyplassen. Fra jernbanestasjonen til flyplassen tar det ca. syv minutter, og en enkeltbillett koster ca. € 1. Billettene kan kjøpes på nettet, på stasjonen, eller om bord i toget. Det går også Microbus for ca. € 1, samt vanlige rutebusser (linje 1, 2, 3G eller 88). Kjøper du billett om bord i bussen koster billetten € 1. Det blir litt rimeligere om du kjøper på forhånd.


Populære flybilletter til Vilnius

Finn dine flybilletter til Vilnius med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid1t 50m
Laveste pris254 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid20t 10m
Laveste pris3 521 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid4t 00m
Laveste pris1 496 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Vilnius

Du kommer deg lett rundt i Vilnius til fots eller med offentlig transport. Bussene går fra kl. 05.00 om morgenen til midnatt. Du kan kjøpe enkeltbillett på bussene fra € 1, eller spare litt dersom du kjøper elektronisk billett som du fyller på med ønsket sum. Er du på et kort besøk i Vilnius kan du kjøpe dagsbillett, tredagersbillett eller tidagersbillett. Du kan kjøpe disse på stasjonene eller hos sjåføren.

Du kan fint ta taxi fra en av de mange taxiholdeplassene. En taxitur på ca. 15 minutter ligger på omtrent € 10. Om natten fra kl. 22.00 til kl. 06.00 om morgenen og i helgene er prisene litt høyere. Taxiene benytter taksameter og du kan få et prisoverslag av sjåføren. Taxiene aksepterer både kontantbetaling og kort. Du kan også leie bil og komme deg rundt på egenhånd. Dette kan du gjøre ved å for eksempel gå inn på www.momondo.no/leiebil/.


Visumkrav for Vilnius

Litauen er medlem av Schengen-samarbeidet, noe som gjør at norske statsborgere kan fly til Vilnius uten å måtte søke om visum på forhånd. Nordmenn og statsborgere av EU-land behøver ikke visum for opphold i underkant av tre måneder innenfor en periode på seks måneder. Skal man oppholde seg i Litauen lenger enn 90 dager, må man søke om visum. Pass må man ha med, ettersom det er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon. Det er den reisende sitt ansvar å påse at passet er gyldig. Ved opphold i over tre måneder, og for de siste oppdaterte reglene angående pass og visum anbefales det å henvende seg til Migration departement under the Ministry of the Interior.


Start planleggingen av reisen til Vilnius


De beste tingene å se og gjøre i Vilnius

Når du flyr til Vilnius bør du kose deg i gamlebyen og nyte arkitekturen, stemningen og restaurantene. Gå opp brosteinsgatene til den 50 meter høye toppen av Gediminas kalnas. Her får du en storslagen utsikt over Vilnius og gamlebyen.

Siden du kan sammenligne flypriser hos momondo og finne billige flybilletter til Vilnius, kan du bruke litt ekstra penger på aktiviteter. I Vilnius er det perfekt å ta med barna for å oppleve det enorme underholdningssenteret Akropolis, med kinosaler, ballbasseng, bowlinghall og skøytebane. Dere kan ta heisen opp og se på utsikten fra det 325 meter høye TV-tårnet. I Arkliu gatve 5 i sentrum ligger dukketeateret Lele hvor dere kan se kjente eventyr som Pinocchio, Askepott og Rødhette og ulven.

Hovedshoppinggaten med en rekke store kjedebutikker finner du i flotte Gedimino Prospektus. Billige flybilletter til Vilnius kommer godt med når shoppinglysten tennes. Besøk gjerne morgenmarkedet i Kalvarijos, i bydelen Snipiskes. Her selges grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og blomster fra hundrevis av disker. Shoppingsenteret Europa Tower ligger like nord for gamlebyen.

Har du funnet billige flybilletter til Vilnius hos momondo, kan du glede deg til en rekke severdigheter i byen. Det anbefales å besøke den vakre gamlebyen. Få også med deg de stalinistiske monumentene og de jødiske kvartalene for historie. Like utenfor byen kan du besøke vakre slott og spa-anlegg.


Finn fly til andre byer i Litauen

Vilnius har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Vilnius. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Vilnius med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Vilnius ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Vilnius flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.