Fly Europa Litauen Vilnius

Finn billige fly til Vilnius

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Vilnius (VNO)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Vilnius

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vilnius fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Vilnius?

Den eldre delen av sentrum av Vilnius er en av de største og flotteste gamlebyene i Europa. De vakre bygningene og brosteinsgatene har gjort at gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste. Turister strømmer til Vilnius i sommermånedene. Det milde og behagelige klimaet gjør dette til høysesongen, men vær forberedt på regn i august. Mange flyr til Vilnius også rundt juletider. Vil du unngå turister ved de mange attraksjonene, kan våren kan være en fin tid å besøke byen på. Kan du reise i for eksempel juni er det gode muligheter for å få billige flybilletter til Vilnius. Sammenligner du priser på momondo er sjansene ekstra gode for å finne de beste flyreisene til Vilnius, uansett sesong og tid på året.

Hvilken flyvning til Vilnius er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Vilnius for 217 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Vilnius. Du kan finne den billigste prisen til Vilnius fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Vilnius?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Vilnius. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 502 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Vilnius med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 562 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vilnius?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Vilnius fra Norge hvis du bestiller 49 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Vilnius for ca. 833 kr når du søker 49 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 264 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Vilnius?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Vilnius er på tirsdag med priser helt nede i 710 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Sørg for å unngå å bestille avreise på en torsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Vilnius på en torsdag, 886 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Vilnius?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Vilnius vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Vilnius kl. 12:00 for så lite som 672 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Vilnius som har avgang på kvelden, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 1 483 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vilnius?

De som skal fly til Vilnius kan potensielt finne bedre priser for Kaunas flyplass (83 km fra sentrum i Vilnius), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Vilnius?

Med en gjennomsnittspris på 1 235 kr per person, er det Kaunas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Vilnius. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Flotte tilbud på flyreiser til Vilnius

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vilnius som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
17. mai
1t 50m
Oslo Gardermoen
1t 50m
10:55
Vilnius
24. mai
02:50
Vilnius
1t 55m
04:45
Oslo Gardermoen
Wizz Air
8. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
13:45
Vilnius
22. feb.
10:10
Vilnius
2t 00m
12:10
Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
5. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
12:50
Vilnius
19. feb.
09:10
Vilnius
2t 00m
11:10
Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
12. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
12:35
Vilnius
15. feb.
10:10
Vilnius
2t 00m
12:10
Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
5. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
12:50
Vilnius
22. feb.
10:10
Vilnius
2t 00m
12:10
Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
5. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
12:50
Vilnius
19. feb.
09:10
Vilnius
2t 00m
11:10
Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Vilnius

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Vilnius, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair, airBaltic og Wizz Air
Ryanair
1. apr.
1t 50m
Oslo Gardermoen
1t 50m
10:55
Vilnius
airBaltic
14. mar.
1t 50m
Oslo Gardermoen
1t 50m
15:00
Vilnius
Wizz Air
5. feb.
1t 50m
Oslo Torp Sandefjord
1t 50m
12:50
Vilnius


Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vilnius

Fly til Vilnius fra Norge lander på Vilnius lufthavn. Flyselskapene Norwegian og Ryanair har direktefly til Vilnius fra Oslo. Reisen tar 1 time og 50 minutter. SAS og Norwegian flyr til Vilnius fra både Bergen og Trondheim på 3 timer og 30 minutter inkludert ett stopp. Andre lavprisselskaper som tilbyr billige flybilletter til Vilnius er blant andre Wizz Air og Air Baltic. Når du booker billige flybilletter til Vilnius fra priskalenderen hos momondo, så vær oppmerksom på at det kan være tillegg for måltider, bagasje og valg av flysete. Sammenligner du priser på momondo er sjansene gode for å finne de beste og billigste flybillettene til Vilnius.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Vilnius, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Vilnius lufthavn ligger omtrent syv kilometer sør for Vilnius sentrum og er godt forbundet via offentlig transport. Du kan ta taxi til og fra flyplassen på omtrent 15 minutter. En taxitur fra flyplassen til Vilnius sentrum koster ca. € 10. Det er litt høyere priser om natten og i helgene. Taxi får du enkelt tak i på flyplassen og i sentrum på taxiholdeplassene. Taxiene har taksameter og sjåføren kan gi deg et prisestimat. Du kan betale både kontant og med kort. Et eget flytog kjører 16 ganger om dagen mellom sentrum og flyplassen. Fra jernbanestasjonen til flyplassen tar det ca. syv minutter, og en enkeltbillett koster ca. € 1. Billettene kan kjøpes på nettet, på stasjonen, eller om bord i toget. Det går også Microbus for ca. € 1, samt vanlige rutebusser (linje 1, 2, 3G eller 88). Kjøper du billett om bord i bussen koster billetten € 1. Det blir litt rimeligere om du kjøper på forhånd.


Populære flybilletter til Vilnius

Finn dine flybilletter til Vilnius med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid
1t 45m
Billigste pris
392 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid
2t 00m
Billigste pris
1 685 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid
8t 00m
Billigste pris
2 060 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Vilnius?

Du kommer deg lett rundt i Vilnius til fots eller med offentlig transport. Bussene går fra kl. 05.00 om morgenen til midnatt. Du kan kjøpe enkeltbillett på bussene fra € 1, eller spare litt dersom du kjøper elektronisk billett som du fyller på med ønsket sum. Er du på et kort besøk i Vilnius kan du kjøpe dagsbillett, tredagersbillett eller tidagersbillett. Du kan kjøpe disse på stasjonene eller hos sjåføren.

Du kan fint ta taxi fra en av de mange taxiholdeplassene. En taxitur på ca. 15 minutter ligger på omtrent € 10. Om natten fra kl. 22.00 til kl. 06.00 om morgenen og i helgene er prisene litt høyere. Taxiene benytter taksameter og du kan få et prisoverslag av sjåføren. Taxiene aksepterer både kontantbetaling og kort. Du kan også leie bil og komme deg rundt på egenhånd. Dette kan du gjøre ved å for eksempel gå inn på www.momondo.no/leiebil/.


Kan man reise til Vilnius uten pass eller visum?

Litauen er medlem av Schengen-samarbeidet, noe som gjør at norske statsborgere kan fly til Vilnius uten å måtte søke om visum på forhånd. Nordmenn og statsborgere av EU-land behøver ikke visum for opphold i underkant av tre måneder innenfor en periode på seks måneder. Skal man oppholde seg i Litauen lenger enn 90 dager, må man søke om visum. Pass må man ha med, ettersom det er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon. Det er den reisende sitt ansvar å påse at passet er gyldig. Ved opphold i over tre måneder, og for de siste oppdaterte reglene angående pass og visum anbefales det å henvende seg til Migration departement under the Ministry of the Interior.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Vilnius?

Når du flyr til Vilnius bør du kose deg i gamlebyen og nyte arkitekturen, stemningen og restaurantene. Gå opp brosteinsgatene til den 50 meter høye toppen av Gediminas kalnas. Her får du en storslagen utsikt over Vilnius og gamlebyen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Siden du kan sammenligne flypriser hos momondo og finne billige flybilletter til Vilnius, kan du bruke litt ekstra penger på aktiviteter. I Vilnius er det perfekt å ta med barna for å oppleve det enorme underholdningssenteret Akropolis, med kinosaler, ballbasseng, bowlinghall og skøytebane. Dere kan ta heisen opp og se på utsikten fra det 325 meter høye TV-tårnet. I Arkliu gatve 5 i sentrum ligger dukketeateret Lele hvor dere kan se kjente eventyr som Pinocchio, Askepott og Rødhette og ulven.

Hvor bør jeg shoppe?

Hovedshoppinggaten med en rekke store kjedebutikker finner du i flotte Gedimino Prospektus. Billige flybilletter til Vilnius kommer godt med når shoppinglysten tennes. Besøk gjerne morgenmarkedet i Kalvarijos, i bydelen Snipiskes. Her selges grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og blomster fra hundrevis av disker. Shoppingsenteret Europa Tower ligger like nord for gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Vilnius hos momondo, kan du glede deg til en rekke severdigheter i byen. Det anbefales å besøke den vakre gamlebyen. Få også med deg de stalinistiske monumentene og de jødiske kvartalene for historie. Like utenfor byen kan du besøke vakre slott og spa-anlegg.


Finn fly til andre byer i Litauen

Vilnius har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Litauen Vilnius
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse