Finn billige fly til Vilnius

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Vilnius

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Vilnius fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Vilnius

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Vilnius

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vilnius (VNO)

Vanligvis er flyvninger til Vilnius fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius, som i gjennomsnitt koster 795 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Vilnius koster i gjennomsnitt kun 485 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli73 % dyrereDet koster ca. 1 372 kr for flyvninger til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VILNIUS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober376 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Vilnius fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Vilnius?

Den eldre delen av sentrum av Vilnius er en av de største og flotteste gamlebyene i Europa. De vakre bygningene og brosteinsgatene har gjort at gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste. Turister strømmer til Vilnius i sommermånedene. Det milde og behagelige klimaet gjør dette til høysesongen, men vær forberedt på regn i august. Mange flyr til Vilnius også rundt juletider. Vil du unngå turister ved de mange attraksjonene, kan våren kan være en fin tid å besøke byen på. Kan du reise i for eksempel juni er det gode muligheter for å få billige flybilletter til Vilnius. Sammenligner du priser på momondo er sjansene ekstra gode for å finne de beste flyreisene til Vilnius, uansett sesong og tid på året.

 • Hvilken flyvning til Vilnius er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Vilnius for 213 kr/person, noe som er 85 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Vilnius. Du kan finne den billigste prisen til Vilnius fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Vilnius?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Vilnius i løpet av mars, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 552 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Vilnius?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Vilnius 53 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Vilnius med en gjennomsnittspris på 795 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Vilnius utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Vilnius for 134 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Vilnius?

  De som skal fly til Vilnius kan potensielt finne bedre priser for Kaunas flyplass (83 km fra sentrum i Vilnius), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Vilnius?

  Med en gjennomsnittspris på 1 384 kr per person, er det Kaunas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Vilnius. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Vilnius

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Vilnius som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
15. jan.
TRF07:25Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
VNO09:10Vilnius
22. jan.
VNO01:40Vilnius
1t 55m
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL04:10Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO06:05Vilnius
9. nov.
VNO10:25Vilnius
1t 50m
OSL12:15Oslo Gardermoen
Wizz Air
4. nov.
TRF09:45Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
VNO11:30Vilnius
9. nov.
VNO01:40Vilnius
1t 55m
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
20. nov.
TRF07:25Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
VNO09:10Vilnius
23. nov.
VNO01:40Vilnius
1t 55m
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. nov.
OSL08:55Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO10:50Vilnius
7. des.
VNO07:30Vilnius
2t 00m
OSL09:30Oslo Gardermoen
Ryanair
11. nov.
OSL03:10Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO05:05Vilnius
14. nov.
VNO05:55Vilnius
2t 00m
OSL07:55Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Vilnius

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Vilnius, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
4. nov.
OSL04:10Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO06:05Vilnius
Ryanair
16. nov.
OSL08:55Oslo Gardermoen
1t 55m
VNO10:50Vilnius
Wizz Air
4. nov.
TRF09:45Oslo Torp Sandefjord
1t 45m
VNO11:30Vilnius

Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Vilnius
 • Hvilke flyselskaper flyr til Vilnius?

  På reiser til Vilnius fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ryanair, Wizz Air, SAS eller Norwegian. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Vilnius

Under finner du alle flyplassene i Vilnius sammen med avstanden til sentrum

Vilnius lufthavn ligger omtrent syv kilometer sør for Vilnius sentrum og er godt forbundet via offentlig transport. Du kan ta taxi til og fra flyplassen på omtrent 15 minutter. En taxitur fra flyplassen til Vilnius sentrum koster ca. € 10. Det er litt høyere priser om natten og i helgene. Taxi får du enkelt tak i på flyplassen og i sentrum på taxiholdeplassene. Taxiene har taksameter og sjåføren kan gi deg et prisestimat. Du kan betale både kontant og med kort. Et eget flytog kjører 16 ganger om dagen mellom sentrum og flyplassen. Fra jernbanestasjonen til flyplassen tar det ca. syv minutter, og en enkeltbillett koster ca. € 1. Billettene kan kjøpes på nettet, på stasjonen, eller om bord i toget. Det går også Microbus for ca. € 1, samt vanlige rutebusser (linje 1, 2, 3G eller 88). Kjøper du billett om bord i bussen koster billetten € 1. Det blir litt rimeligere om du kjøper på forhånd.


Populære flybilletter til Vilnius

Finn dine flybilletter til Vilnius med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vilnius
Raskeste flytid1t 45m
Billigst pris134 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vilnius
Raskeste flytid15t 25m
Billigst pris945 kr
Flyvninger fra Bergen til Vilnius
Raskeste flytid7t 30m
Billigst pris995 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Vilnius

Du kommer deg lett rundt i Vilnius til fots eller med offentlig transport. Bussene går fra kl. 05.00 om morgenen til midnatt. Du kan kjøpe enkeltbillett på bussene fra € 1, eller spare litt dersom du kjøper elektronisk billett som du fyller på med ønsket sum. Er du på et kort besøk i Vilnius kan du kjøpe dagsbillett, tredagersbillett eller tidagersbillett. Du kan kjøpe disse på stasjonene eller hos sjåføren.

Du kan fint ta taxi fra en av de mange taxiholdeplassene. En taxitur på ca. 15 minutter ligger på omtrent € 10. Om natten fra kl. 22.00 til kl. 06.00 om morgenen og i helgene er prisene litt høyere. Taxiene benytter taksameter og du kan få et prisoverslag av sjåføren. Taxiene aksepterer både kontantbetaling og kort. Du kan også leie bil og komme deg rundt på egenhånd. Dette kan du gjøre ved å for eksempel gå inn på www.momondo.no/leiebil/.


Visumkrav for Vilnius

Litauen er medlem av Schengen-samarbeidet, noe som gjør at norske statsborgere kan fly til Vilnius uten å måtte søke om visum på forhånd. Nordmenn og statsborgere av EU-land behøver ikke visum for opphold i underkant av tre måneder innenfor en periode på seks måneder. Skal man oppholde seg i Litauen lenger enn 90 dager, må man søke om visum. Pass må man ha med, ettersom det er det eneste gyldige dokumentet for identifikasjon. Det er den reisende sitt ansvar å påse at passet er gyldig. Ved opphold i over tre måneder, og for de siste oppdaterte reglene angående pass og visum anbefales det å henvende seg til Migration departement under the Ministry of the Interior.


Start planleggingen av reisen til Vilnius


De beste tingene å se og gjøre i Vilnius

Hva bør jeg oppleve i Vilnius?

Når du flyr til Vilnius bør du kose deg i gamlebyen og nyte arkitekturen, stemningen og restaurantene. Gå opp brosteinsgatene til den 50 meter høye toppen av Gediminas kalnas. Her får du en storslagen utsikt over Vilnius og gamlebyen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Siden du kan sammenligne flypriser hos momondo og finne billige flybilletter til Vilnius, kan du bruke litt ekstra penger på aktiviteter. I Vilnius er det perfekt å ta med barna for å oppleve det enorme underholdningssenteret Akropolis, med kinosaler, ballbasseng, bowlinghall og skøytebane. Dere kan ta heisen opp og se på utsikten fra det 325 meter høye TV-tårnet. I Arkliu gatve 5 i sentrum ligger dukketeateret Lele hvor dere kan se kjente eventyr som Pinocchio, Askepott og Rødhette og ulven.

Hvor bør jeg shoppe?

Hovedshoppinggaten med en rekke store kjedebutikker finner du i flotte Gedimino Prospektus. Billige flybilletter til Vilnius kommer godt med når shoppinglysten tennes. Besøk gjerne morgenmarkedet i Kalvarijos, i bydelen Snipiskes. Her selges grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og blomster fra hundrevis av disker. Shoppingsenteret Europa Tower ligger like nord for gamlebyen.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Har du funnet billige flybilletter til Vilnius hos momondo, kan du glede deg til en rekke severdigheter i byen. Det anbefales å besøke den vakre gamlebyen. Få også med deg de stalinistiske monumentene og de jødiske kvartalene for historie. Like utenfor byen kan du besøke vakre slott og spa-anlegg.


Finn fly til andre byer i Litauen

Vilnius har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?