Finn billige fly til Ålesund

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ålesund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ålesund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ålesund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ålesund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Molde (MOL)

Vanligvis er flyvninger til Ålesund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Molde Aro, som i gjennomsnitt koster 1 278 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ålesund koster i gjennomsnitt kun 1 148 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni19 % dyrereDet koster ca. 1 765 kr for flyvninger til Ålesund fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLESUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli533 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ålesund fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ålesund?

Den vakre byen i vest har høysesong i skoleferiene og i sommermånedene, og da kommer mange eventyrlystne mennesker med fly til Ålesund for å bestige Trollstigen og utforske den UNESCO-beskyttede nasjonalparken Geirangerfjorden.

Byen har sin egen sjarm, uansett årstid. Velger du å fly til Ålesund i lavsesongen, kan du nyte friske, flotte skiturer i Sunnmørsalpene. Dessuten slipper du overfylte gater når du vil beundre byens eventyraktige jugendstilarkitektur med spir og tårn. Du finner ofte billige flybilletter til Ålesund rundt januar og november, bare husk å pakke med varmt og godt ulltøy i sekken.

 • Hvilken flyvning til Ålesund er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Ålesund, lå på 285 kr/per person fra Katowice, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Ålesund. Du kan finne den billigste prisen til Ålesund fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Ålesund?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ålesund i løpet av april, kan du også fly billig i august. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 383 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ålesund?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Ålesund fra Norge er 53 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 486 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Ålesund på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 000 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ålesund?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ålesund. Hvis du planlegger å fly til Ålesund, bør du vurdere å bestille flyvninger til Volda Hovden flyplass (33 km fra sentrum i Ålesund), Molde Aro flyplass (64 km fra sentrum i Ålesund), Sandane flyplass (71 km fra sentrum i Ålesund), Kristiansund Kvernberget flyplass (111 km fra sentrum i Ålesund), eller Florø flyplass (115 km fra sentrum i Ålesund).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ålesund?

  Sandane flyplass har en gjennomsnittspris på 2 586 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Ålesund. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Ålesund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ålesund som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
22. okt.
TRD06:15Trondheim Værnes (TRD)
0t 40m
AES06:55Ålesund Vigra
25. okt.
AES04:50Ålesund Vigra
0t 45m
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
1 209 kr
Finn lignende
SAS
22. okt.
TRD06:15Trondheim Værnes (TRD)
0t 40m
AES06:55Ålesund Vigra
25. okt.
AES04:50Ålesund Vigra
0t 45m
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
1 217 kr
Finn lignende
Wideroe
28. okt.
BGO10:30Bergen Flesland
0t 50m
AES11:20Ålesund Vigra
1. nov.
AES11:45Ålesund Vigra
0t 50m
BGO12:35Bergen Flesland
1 009 kr
Finn lignende
Wideroe
28. okt.
BGO07:45Bergen Flesland
0t 50m
AES08:35Ålesund Vigra
1. nov.
AES09:00Ålesund Vigra
0t 50m
BGO09:50Bergen Flesland
1 313 kr
Finn lignende
Norwegian
11. okt.
OSL11:10Oslo Gardermoen
1t 00m
AES12:10Ålesund Vigra
13. okt.
AES12:35Ålesund Vigra
0t 55m
OSL13:30Oslo Gardermoen
Norwegian
3. jan.
OSL10:05Oslo Gardermoen
1t 00m
AES11:05Ålesund Vigra
10. jan.
AES11:35Ålesund Vigra
0t 55m
OSL12:30Oslo Gardermoen
1 078 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ålesund

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ålesund, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wideroe og Wizz Air
Wideroe
26. okt.
BGO13:05Bergen Flesland
0t 50m
AES13:55Ålesund Vigra
Wideroe
12. okt.
BGO13:05Bergen Flesland
0t 50m
AES13:55Ålesund Vigra
Wideroe
21. okt.
BGO03:40Bergen Flesland
0t 50m
AES04:30Ålesund Vigra

Hvilke flyselskaper flyr til Ålesund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ålesund

Du kan fly til Ålesund direkte med Norwegian, SAS og Widerøe fra flere destiansjoner i Norge. Alle tre selskapene har avganger fra store, norske byer som Oslo, Bergen og Trondheim. Tradisjonelle SAS tilbyr flyreiser til Ålesund med alt inkludert, mens lavpriskjedene Norwegian og Widerøe kan ta ekstra gebyr for å velge flysete og lignende. Dette tillater dem å senke prisen mest mulig, slik at du har gode sjanser til å booke billige flybilletter til Ålesund. Enkelte flyvninger inkluderer mellomlandinger. Selv om det betyr lengre reisetid, kan prisen ofte være litt lavere. Du har dermed ganske gode sjanser til å booke billige flybilletter til Ålesund, om du belager deg på litt ekstra reisetid.


Flyplasser nære Ålesund

Under finner du alle flyplassene i Ålesund sammen med avstanden til sentrum

Når du kommer med fly til Ålesund lufthavn, lander du ikke langt fra bykjernen. Herfra kan du ta flybuss, taxi eller leie bil. Flybussen bruker ca. 25 minutter og går fra tidlig om morgenen til seint på kvelden. Prisen ligger på ca. 50–150 kr, avhengig av stoppested og om du ønsker returbillett. Flybussen er nemlig like praktisk når du skal tilbake til flyplassen også, og du finner holdeplasser flere steder i byen. Dersom du vil komme deg raskt av gårde, kan du hoppe i en taxi på holdeplassen utenfor terminalen. Da er du i byen på ca. 15 minutter.


Populære flybilletter til Ålesund

Finn dine flybilletter til Ålesund med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Ålesund
Raskeste flytid0t 50m
Billigst pris1 009 kr
Flyvninger fra Oslo til Ålesund
Raskeste flytid0t 55m
Billigst pris1 078 kr
Flyvninger fra Trondheim til Ålesund
Raskeste flytid0t 40m
Billigst pris1 209 kr
Flyvninger fra Stavanger til Ålesund
Raskeste flytid5t 25m
Billigst pris1 365 kr

Ålesund er en by som kan utforskes til fots. Selve bykjernen er kompakt nok til at du kan vandre rundt og ta byen innover deg i eget tempo, og du har severdighetene i gåavstand. Dersom du skal besøke naturattraksjonene i området rundt, kan du vurdere guidet tur, buss eller leiebil. Leiebil kan du booke hos momondo. Foretrekker du sykkel, kan du også leie vanlig sykkel eller el-sykkel for en litt mer aktiv sightseeing i området.

Dersom du planlegger å ta mye buss en dag, kan du kjøpe dagsbillett for ca. 100–150 kr. Da får du reise ubegrenset i Ålesund og du kan få med deg mange av attraksjonene i nærområdet for en ganske billig penge. Ellers koster enkeltbilletter fra ca. 30–60 kr og opp, avhengig av hvor langt du har tenkt deg.


Reisende fra Norge trenger ikke pass for å fly til Ålesund, ettersom det er innad i landet, men flyselskapene kan kreve at du viser gyldig ID-bevis med bilde, som førerkort eller bankkort med bilde, når du sjekker inn bagasje. Sørg derfor for at du pakker med deg gyldig legitimasjon i god tid før du skal fly til Ålesund. Dersom du er i tvil om beviset ditt godkjennes eller ikke, anbefales det å kontakte flyselskapet i forkant. Pass på at navnet på billetten samsvarer med navnet på legitimasjonen.


Start planleggingen av reisen til Ålesund


Hva bør jeg oppleve i Ålesund?

Har du bestilt billige flybilletter til Ålesund, kan du glede deg til fantastiske naturlandskap. Det anbefales å gå de 418 trappetrinnene opp til Fjellstua, hvor det venter deg en flott utsikt. Blir du sulten av turen, kan du prøve deg på den lokale spesialiteten «Bacalao de Noruega».

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna på en minneverdig dag i Atlanterhavsparken i Ålesund, et akvarium litt utenom det vanlige. Naturen bringes direkte inn gjennom Atlanterhavstanken, og barna kan få se fiskene bli matet av en dykker.

Hvor bør jeg shoppe?

Skal du shoppe i Ålesund, er gågaten stedet for deg. Da kan du både handle og se deg rundt i byen på én og samme tid. Foretrekker du kjøpesenter, finner du en rekke kjedebutikker i Ålesund Storsenter.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Mange velger å booke billige flybilletter til Ålesund for å oppleve den spektakulære naturen i området rundt. Geirangerfjorden, Trollstigen, havfiske på Sunnmørskysten – alt dette, og mye mer, venter på å bli utforsket når du ankommer den sporty byen.