Finn billige fly til Helsinki

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Helsinki

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Helsinki fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Helsinki

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Helsinki

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Helsinki (HEL)

Vanligvis er flyvninger til Helsinki fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Helsinki Helsingfors Vantaa, som i gjennomsnitt koster 1 059 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HELSINKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Helsinki koster i gjennomsnitt kun 896 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HELSINKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 1 426 kr for flyvninger til Helsinki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HELSINKI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli692 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Helsinki fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Helsinki?

Du kan fly til Helsinki hele året, men byen viser seg kanskje fra sin beste side i det lyse og varmere sommerhalvåret. Da kan du oppleve opptil 19 timer med dagslys. Klimaet er tilnærmet likt med Oslo. I vinterhalvåret kan det være minusgrader og snø. De fleste turister flyr til Helsinki i forbindelse med ferier om sommeren og ved juletider, noe som betyr at det kan være lettere å finne billigere billetter til Helsinki i oktober og november. Sammenligner du priser på momondo i god tid før avreise, er det absolutt mulig å finne billige flybilletter til Helsinki året rundt. Vil du også bestille hotell i samme vending, kan du sammenligne hotellpriser også på momondo. Finn billige flybilletter til Helsinki hos momondo og se en av byens fremste attraksjoner, nemlig den lutherske Temppeliaukiokirken fra 1969 som er bygget ut av en klippe.

 • Hvilken flyvning til Helsinki er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Helsinki fra Stockholm for 546 kr. Dette er 74 % billigere enn de fleste flytilbudene til Helsinki. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Helsinki fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Helsinki?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Helsinki fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 896 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Helsinki i løpet av mars, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 896 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Helsinki?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Helsinki. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 059 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 539 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Helsinki?

  Turku flyplass eller Tampere Tampere Pirkkala flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Helsinki.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Helsinki?

  Med en gjennomsnittspris på 2 010 kr per person, er det Turku flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Helsinki. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Helsinki

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Helsinki som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
25. nov.
OSL15:20Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL16:50Helsinki Helsingfors Vantaa
28. nov.
HEL11:10Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL12:45Oslo Gardermoen
Norwegian
11. nov.
OSL15:20Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL16:50Helsinki Helsingfors Vantaa
18. nov.
HEL18:20Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL19:55Oslo Gardermoen
Norwegian
14. jan.
OSL06:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL07:30Helsinki Helsingfors Vantaa
16. jan.
HEL11:10Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL12:45Oslo Gardermoen
Norwegian
12. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL07:30Helsinki Helsingfors Vantaa
19. nov.
HEL09:00Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL10:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
5. jan.
OSL09:00Oslo Gardermoen
1t 25m
HEL10:25Helsinki Helsingfors Vantaa
7. jan.
HEL09:00Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL10:35Oslo Gardermoen
Norwegian
19. nov.
OSL06:00Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL07:30Helsinki Helsingfors Vantaa
21. nov.
HEL11:10Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 35m
OSL12:45Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Helsinki

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Helsinki, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair, Norwegian og Ryanair
Norwegian
14. mar.
OSL13:25Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL14:55Helsinki Helsingfors Vantaa
Norwegian
17. mar.
OSL16:20Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL17:50Helsinki Helsingfors Vantaa
Norwegian
3. jan.
OSL12:25Oslo Gardermoen
1t 30m
HEL13:55Helsinki Helsingfors Vantaa

Hvilke flyselskaper flyr til Helsinki?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Helsinki

Finnair og Norwegian er blant flyselskapene som har direktefly til Helsinki fra Oslo på kun 1 time og 20 minutter. Fra både Trondheim og Bergen kan du fly til Helsinki med for eksempel SAS og Norwegian. Turen fra Trondheim tar 2 timer og 40 minutter, og fra Bergen flyr du til Helsinki på 2 timer og 50 minutter. Flyreiser fra Bergen, Trondheim og andre flyplasser i Norge har én mellomlanding på veien. Sammenligner du priser på momondo kan du få billige flybilletter til Helsinki fra en rekke flyselskaper. Husk da å sjekke om det tilkommer noe ekstra for å booke flysete på forhånd, eller sjekke inn bagasje.


Flyplasser nære Helsinki

Under finner du alle flyplassene i Helsinki sammen med avstanden til sentrum

Fly til Helsinki fra Norge lander på Helsinki-Vantaa lufthavn som ligger ca. 20 kilometer nord for byen. Til og fra flyplassen kan du ta ulike transportmidler. Det går busser jevnlig mellom sentrum, jernbanestasjonen og flyplassen. Enkelte shuttlebusser går også mellom lokale hoteller og lufthavnen. Finnair City Bus kjører hver halvtime fra den internasjonale terminalen til flyplasshoteller. På forespørsel kan bussen også kjøre til flere steder i Helsinki. Priser er fra € 5.20. Flere rutebusser (linje 415, 451 og 615) kjører mellom flyplassen og sentrum. Disse stopper flere steder, og en enkeltbillett koster fra ca. € 5. Taxi finner du utenfor ankomsthallen i både innenlands- og utenlandsterminalene. En tur fra flyplassen til sentrum tar ca. 30 minutter og koster ca. € 45–50. Den raskeste måten å komme seg til og fra sentrum på er med tog. Det er egen togstasjon på flyplassen. Togene går jevnlig hele uken og billett kjøpes på stasjonen. Flere firmaer tilbyr leiebiler, og disse kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Helsinki

Finn dine flybilletter til Helsinki med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Helsinki
Raskeste flytid1t 20m
Billigst pris626 kr
Flyvninger fra Bergen til Helsinki
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris887 kr
Flyvninger fra Narvik til Helsinki
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris2 409 kr

Helsinki er en enkel by å komme seg rundt i, ettersom det offentlige transportsystemet er svært effektivt og godt utbygd. Du kan enkelt hoppe på en rekke ulike busser, trikker, ferger eller T-baner. Billetter kan du kjøpe enten direkte hos sjåføren, via billettautomater, eller via apper og sms på mobiltelefonen. Du kan fint kjøpe spesielle turistbilletter for én, tre eller fem dager og benytte kollektivtilbudet ubegrenset.

Taxi med taksameter finner du på en av de mange tilgjengelige taxiholdeplassene, eller du bestiller via telefon. Helsinki er en enkel by å kjøre i, så det er fint mulig å bestille leiebil fra et av de mange leiebilfirmaene. Det skal også nevnes at Helsinki sentrum er kompakt med en rekke severdigheter i gangavstand, så det går utmerket å gå til fots for å oppleve byen. Bysykler står spredt rundt på stativer i bykjernen og kan brukes mot et lite beløp.


Både Finland og Norge er medlemmer av Schengen, noe som innebærer at norske statsborgere ikke behøver å søke om visum når de flyr til Helsinki eller reiser til Finland for et kortere opphold. Skal man være i landet i over tre måneder i løpet av et halvt år må man derimot søke om visum. Det er kun pass utstedt av norske myndigheter som er gyldig ID-dokument og bekreftelse på statsborgerskap for nordmenn, så pass må tas med på reise. Også flere hoteller, ferge- og flyselskaper krever pass ved innsjekking. Følg med på regelverket for pass og visum på offisielle nettsider før avreise.


Start planleggingen av reisen til Helsinki


Hva bør jeg oppleve i Helsinki?

Når du flyr til Helsinki bør du oppleve byens fiskemarked i havnen, og en av byens fremste attraksjoner, nemlig den lutherske Temppeliaukiokirken fra 1969 som er bygget ut av en klippe. Besøk også Det Finske Nasjonalgalleriet hvor du kan se kunst fra 1700-tallet til 1950.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Akvariet Sea Life er verdt et besøk når du har funnet billige flybilletter til Helsinki. Barna vil nok også sette pris på badeparken Serena Water Amusement Park med alle sine bassenger og vannsklier, eller en tur i Helsinki Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Finner du billige flybilletter hos momondo til Helsinki kan du bruke litt ekstra på shoppingsentrene Stockmanns eller Forum i henholdsvis Alexandersgatan eller Mannerheimgatan. Du kan også handle i gaten Esplanadis eller i markedshallen Hietalahti som ligger sør for Bulevardi.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Sammenlign priser hos momondo og finn billige flybilletter til Helsinki, slik at du kan oppleve det historiske sentrum ved Senatsplassen. Markedsplassen ved havnen i Helsinki er verdt et besøk, det samme er området rundt Punavuori med alle sine små butikker.