Fly Europa Finland Helsinki

Finn billige flybilletter til Helsinki

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Helsinki (HEL)
fre.. 23.10.
fre.. 30.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Helsinki

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Helsinki fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Helsinki?

Du kan fly til Helsinki hele året, men byen viser seg kanskje fra sin beste side i det lyse og varmere sommerhalvåret. Da kan du oppleve opptil 19 timer med dagslys. Klimaet er tilnærmet likt med Oslo. I vinterhalvåret kan det være minusgrader og snø. De fleste turister flyr til Helsinki i forbindelse med ferier om sommeren og ved juletider, noe som betyr at det kan være lettere å finne billigere billetter til Helsinki i oktober og november. Sammenligner du priser på momondo i god tid før avreise, er det absolutt mulig å finne billige flybilletter til Helsinki året rundt. Vil du også bestille hotell i samme vending, kan du sammenligne hotellpriser også på momondo. Finn billige flybilletter til Helsinki hos momondo og se en av byens fremste attraksjoner, nemlig den lutherske Temppeliaukiokirken fra 1969 som er bygget ut av en klippe.

Hvilken flyvning til Helsinki er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Helsinki fra Oslo for 745 kr. Dette er 67 % billigere enn de fleste flytilbudene til Helsinki. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Helsinki fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Helsinki?

Ifølge dataene våre er det fredag som er den billigste dagen når man skal fly til Helsinki fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på fredag, lå på 1 043 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 367 kr for en reise fra Norge til Helsinki.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Helsinki?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Helsinki vanlgivis er flyvningene med avgang på ettermiddagen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Helsinki på ettermiddagen for så lite som 1 058 kr. Flyvninger til Helsinki er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 169 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Helsinki?

Åbo flyplass eller Tammerfors Tampere Pirkkala flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Helsinki.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Helsinki?

Med en gjennomsnittspris på 2 073 kr per person, er det Åbo flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Helsinki. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Helsinki

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Helsinki som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Norwegian
20. apr.
BGO
Bergen Flesland
3t 45m
1 stopp
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
23. apr.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
5t 15m
1 stopp
BGO
Bergen Flesland
Flere flyselskaper
13. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 25m
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
24. apr.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
4t 00m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 032 kr
Finn lignende
airBaltic
18. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
24. nov.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
17t 05m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 189 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
6t 30m
1 stopp
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
23. nov.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
6t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 244 kr
Finn lignende
Finnair
18. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 20m
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
24. nov.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
2t 20m
OSL
Oslo Gardermoen
1 281 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
1t 25m
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
24. apr.
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
1t 30m
OSL
Oslo Gardermoen
1 042 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Helsinki Helsingfors Vantaa

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Helsinki, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av airBaltic og Finnair
Billigst
Best
Raskeste
airBaltic
24. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
Finnair
24. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 20m
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa
SAS
14. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 50m
1 stopp
HEL
Helsinki Helsingfors Vantaa

Hvilke flyselskaper flyr til Helsinki?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Helsinki

Finnair og Norwegian er blant flyselskapene som har direktefly til Helsinki fra Oslo på kun 1 time og 20 minutter. Fra både Trondheim og Bergen kan du fly til Helsinki med for eksempel SAS og Norwegian. Turen fra Trondheim tar 2 timer og 40 minutter, og fra Bergen flyr du til Helsinki på 2 timer og 50 minutter. Flyreiser fra Bergen, Trondheim og andre flyplasser i Norge har én mellomlanding på veien. Sammenligner du priser på momondo kan du få billige flybilletter til Helsinki fra en rekke flyselskaper. Husk da å sjekke om det tilkommer noe ekstra for å booke flysete på forhånd, eller sjekke inn bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Helsinki, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Helsinki fra Norge lander på Helsinki-Vantaa lufthavn som ligger ca. 20 kilometer nord for byen. Til og fra flyplassen kan du ta ulike transportmidler. Det går busser jevnlig mellom sentrum, jernbanestasjonen og flyplassen. Enkelte shuttlebusser går også mellom lokale hoteller og lufthavnen. Finnair City Bus kjører hver halvtime fra den internasjonale terminalen til flyplasshoteller. På forespørsel kan bussen også kjøre til flere steder i Helsinki. Priser er fra € 5.20. Flere rutebusser (linje 415, 451 og 615) kjører mellom flyplassen og sentrum. Disse stopper flere steder, og en enkeltbillett koster fra ca. € 5. Taxi finner du utenfor ankomsthallen i både innenlands- og utenlandsterminalene. En tur fra flyplassen til sentrum tar ca. 30 minutter og koster ca. € 45–50. Den raskeste måten å komme seg til og fra sentrum på er med tog. Det er egen togstasjon på flyplassen. Togene går jevnlig hele uken og billett kjøpes på stasjonen. Flere firmaer tilbyr leiebiler, og disse kan du bestille på forhånd hos momondo.


Populære flybilletter til Helsinki

Finn dine flybilletter til Helsinki med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Helsinki
Raskeste flytid
14t 15m
Billigste pris
1 503 kr
Flyvninger fra Bergen til Helsinki
Raskeste flytid
1t 55m
Billigste pris
1 734 kr
Flyvninger fra Evenes til Helsinki
Raskeste flytid
26t 45m
Billigste pris
3 236 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Helsinki?

Helsinki er en enkel by å komme seg rundt i, ettersom det offentlige transportsystemet er svært effektivt og godt utbygd. Du kan enkelt hoppe på en rekke ulike busser, trikker, ferger eller T-baner. Billetter kan du kjøpe enten direkte hos sjåføren, via billettautomater, eller via apper og sms på mobiltelefonen. Du kan fint kjøpe spesielle turistbilletter for én, tre eller fem dager og benytte kollektivtilbudet ubegrenset.

Taxi med taksameter finner du på en av de mange tilgjengelige taxiholdeplassene, eller du bestiller via telefon. Helsinki er en enkel by å kjøre i, så det er fint mulig å bestille leiebil fra et av de mange leiebilfirmaene. Det skal også nevnes at Helsinki sentrum er kompakt med en rekke severdigheter i gangavstand, så det går utmerket å gå til fots for å oppleve byen. Bysykler står spredt rundt på stativer i bykjernen og kan brukes mot et lite beløp.


Kan man reise til Helsinki uten pass eller visum?

Både Finland og Norge er medlemmer av Schengen, noe som innebærer at norske statsborgere ikke behøver å søke om visum når de flyr til Helsinki eller reiser til Finland for et kortere opphold. Skal man være i landet i over tre måneder i løpet av et halvt år må man derimot søke om visum. Det er kun pass utstedt av norske myndigheter som er gyldig ID-dokument og bekreftelse på statsborgerskap for nordmenn, så pass må tas med på reise. Også flere hoteller, ferge- og flyselskaper krever pass ved innsjekking. Følg med på regelverket for pass og visum på offisielle nettsider før avreise.


Finn hotell og fly til Helsinki


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Helsinki?

Når du flyr til Helsinki bør du oppleve byens fiskemarked i havnen, og en av byens fremste attraksjoner, nemlig den lutherske Temppeliaukiokirken fra 1969 som er bygget ut av en klippe. Besøk også Det Finske Nasjonalgalleriet hvor du kan se kunst fra 1700-tallet til 1950.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Akvariet Sea Life er verdt et besøk når du har funnet billige flybilletter til Helsinki. Barna vil nok også sette pris på badeparken Serena Water Amusement Park med alle sine bassenger og vannsklier, eller en tur i Helsinki Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Finner du billige flybilletter hos momondo til Helsinki kan du bruke litt ekstra på shoppingsentrene Stockmanns eller Forum i henholdsvis Alexandersgatan eller Mannerheimgatan. Du kan også handle i gaten Esplanadis eller i markedshallen Hietalahti som ligger sør for Bulevardi.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Sammenlign priser hos momondo og finn billige flybilletter til Helsinki, slik at du kan oppleve det historiske sentrum ved Senatsplassen. Markedsplassen ved havnen i Helsinki er verdt et besøk, det samme er området rundt Punavuori med alle sine små butikker.

Fly Europa Finland Helsinki
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse