0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Tyskland

Finn billige flyvninger til Tyskland fra 314 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
on. 28.2.
on. 6.3.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Tyskland

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tyskland

Beste pris på enveisbillett

314 kr

Beste pris på tur/retur-billett

870 kr

Raskeste flytid

1t 05m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tyskland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 314 kr (Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tyskland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 870 kr (Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg).
Den kjappeste flyvningen til Tyskland fra Norge tar 1t 05m (Oslo Gardermoen til Berlin Brandenburg).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Tyskland, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og Eurowings.

Tyskland flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tyskland-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Tyskland?

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Tyskland koster:
572 kr per person med Norwegian
691 kr per person med easyJet
739 kr per person med Ryanair
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Tyskland?

Ifølge momondo-brukerne er det Berlin som er den mest populære byen i Tyskland, og den besøkes 32 % oftere enn andre byer i Tyskland. Frankfurt am Main og Munchen er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Tyskland?

Flytiden fra Norge til Tyskland varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Frankfurt am Main (en av de mest populære rutene), tar det 2t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Tyskland er fra Bergen Flesland til Frankfurt am Main, som tar omtrent 2t 10m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvilke flyselskaper flyr til Tyskland?

Det er totalt 13 flyselskaper som har flyruter til Tyskland, og Lufthansa er det mest populære alternativet. Det er estimert at 44 % av de som flyr til Tyskland velger å fly med Lufthansa. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Lufthansa, er Norwegian og Scandinavian Airlines også populære flyselskaper å fly med.

De billigste flyvningene til byer i Tyskland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tyskland fra Norge
Berlin
Berlin

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tyskland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tyskland

Hvilke populære landemerker finner man i Tyskland?

Hvilken er den mest populære flyplassen i Tyskland?

Hva koster en flybillett til Tyskland?

I snitt koster en flybillett til Tyskland 6 882 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til Tyskland helt nede i 395 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 395 kr, men klarer å finne en til 4 934 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.

Hvilken dag er den beste å reise på til Tyskland?

Den beste dagen å fly til Tyskland er på mandag, etterfulgt av Sunday. mandag og Sunday er som regel de billigste dagene å reise til Tyskland på. Dersom du er fleksibel på reisedager, prøv å unngå å reise på en fredag, som er kjent for å være den dyreste dagen i uken å fly til Tyskland.

Fra hvor er det billigst å fly til Tyskland?

Dusseldorf Intl flyplass i Dusseldorf har de billigste flyreisene når du besøker Tyskland, med en gjennomsnittlig flybillett på 395 kr. Berlin Brandenburg flyplass i Berlin er den nest billigste destinasjonen i Tyskland, med en gjennomsnittlig flybillett på 410 kr.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyskland fra flyvninger sist?

Priser for Tyskland fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyskland fra flyvninger?

Fra og med februar 2024, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Tyskland flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Tyskland?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Tyskland med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Tyskland?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Tyskland, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Tyskland. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tyskland

Finn flyvninger til disse populære byene i Tyskland fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Tyskland

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tyskland

Billige flybilletter til Tyskland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tyskland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloBerlin1t 35m870 kr
OsloDusseldorf1t 55m1 048 kr
OsloHamburg1t 25m1 058 kr
OsloPaderborn4t 40m1 393 kr
OsloFrankfurt am Main2t 05m1 456 kr
OsloKöln4t 10m1 582 kr
BergenMünster5t 20m1 582 kr
BergenHamburg2t 00m1 582 kr
BergenBerlin1t 40m1 593 kr
BergenStuttgart3t 45m1 603 kr
OsloMunchen2t 15m1 624 kr
TromsøBerlin3t 05m1 645 kr
StavangerHamburg4t 40m1 645 kr
OsloDresden7t 40m1 666 kr
OsloStuttgart4t 00m1 676 kr
StavangerBerlin4t 10m1 739 kr

De beste tingene å se og gjøre i Tyskland

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tyskland?

Du kan fly til Tyskland direkte med en rekke flyselskaper. Du kan blant annet fly med både SAS og Norwegian direkte fra Oslo/Gardermoen til Berlin/Tegel. Fra Bergen/Flesland kan du fly med en mellomlanding i Oslo eller Amsterdam, med Norwegian, SAS eller KLM til Berlin/Tegel. Vil du heller reise fra Oslo/Gardermoen til Frankfurt, finner du direkte flyvninger med Lufthansa og SAS. Det er også mulig å fly med KLM, Finnair eller easyJet, men da har du som regel en mellomlanding under turen. Det går en rekke flyvninger daglig fra Norge til Tyskland.

Når er det best å reise til Tyskland?

Tyskland er et land du kan reise til året rundt og det er alltid mye å finne på. Ønsker du å oppleve storbyen Berlin, kan du virkelig nyte oppholdet over en langhelg om våren eller om høsten. Da er det behagelig temperaturer, og du kan vandre gatelangs og oppleve alle de spennende butikkene, barene og utestedene. I tillegg er det så mange severdigheter å titte innom. Dersom du ikke har været på din side vil du uansett kose deg. Om sommeren er det populært å dra til Sylt. Dette er en øy som ligger i nærheten av Danmark. Du kan også oppleve fantastiske julemarkeder i mange av Tysklands storbyer i desember. Her kan du kjøpe håndlagde produkter, julegløgg og høre julesanger. I tillegg er det spesielt populært å besøke München under Oktoberfest. Dette er en stor ølfestival der man kler seg i tradisjonelle kostymer. Det er verdt å merke seg at prisene for både flybilletter og hotell stiger under Oktoberfesten i München, så du bør planlegge i god tid dersom du ønsker å besøke byen da. I tillegg er det karneval en gang i året, som spesielt feires i byer som Köln. Karnevalet er en tradisjonell folkefest der man kler seg ut i morsomme kostymer, og feires som regel i slutten av februar til begynnelsen av mars.

Hvor lang tid tar det å fly til Tyskland?

Det tar virkelig ikke lang tid å fly til Tyskland. Reisetiden avhenger av hvor du reiser fra og hvor du skal, men fra Oslo/Gardermoen til for eksempel Frankfurt, tar reisen kun omtrent 2 timer. Fra Oslo/Gardermoen til Berlin/Tegel tar flyturen kun fra 1 time og 35 minutter. Reiser du fra andre byer i Norge kan turen være litt lenger, som regel med en mellomlanding i Oslo før du ankommer destinasjonen.

Kan man reise til Tyskland uten pass eller visum?

Når du skal fly til Tyskland må du medbringe pass, selv om landet er en del av Schengen-området. Passet fungerer som ditt internasjonale identifikasjonsdokument. Du trenger ikke visum.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Tyskland

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Tyskland?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Tyskland med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Tyskland?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Tyskland med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Tyskland for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Tyskland?

Når du har søkt etter flyvinger til Tyskland, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Tyskland akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Tyskland er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Tyskland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tyskland.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Tyskland
1 voksen
on. 28.2.
on. 6.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post