Finn billige fly til Valencia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Valencia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Valencia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Valencia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Valencia

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Valencia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 674 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Valencia koster i gjennomsnitt kun 1 584 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 717 kr for flyvninger til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril348 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Valencia?

Valencia er den tredje største byen i Spania og ligger ved kysten ut mot Middelhavet. Her er det middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Høysesong for å reise hit er om sommeren, fra juni til august. Vil du finne billige flybilletter til Valencia i sommerferien bør du bestille rundt to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Vil du finne billige flybilletter til Valencia og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Det er populært å reise hit i påsken, siden det behagelige påskeværet lokker mange. Reiser du heller i mai eller i starten av juni, kan du få med deg det deilige været og litt rimeligere flypriser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Valencia, for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Valencia og opplev en av de største byene i Spania der du kan spise fantastisk mat og se den vakre solnedgangen over Middelhavet.

 • Hvilken flyvning til Valencia er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Valencia, lå på 170 kr/per person fra Bilbao, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Valencia. Du kan finne den billigste prisen til Valencia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Valencia?

  Den billigste måneden å fly til Valencia fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 584 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Valencia i November, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Valencia i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 592 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Valencia?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Valencia fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Valencia for ca. 2 099 kr når du søker 60 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Valencia fra Norge for så lite som 475 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Valencia?

  De som skal fly til Valencia kan potensielt finne bedre priser for Castellón de la Plana flyplass (90 km fra sentrum i Valencia), eller Alicante flyplass (133 km fra sentrum i Valencia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Valencia?

  Med en gjennomsnittspris på 1 833 kr per person, er det Valencia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Valencia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Valencia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Valencia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
VLC05:25Valencia
29. nov.
VLC06:00Valencia
10t 40m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
Ryanair
12. nov.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
23t 15m
2 stopp
VLC05:25Valencia
29. nov.
VLC01:25Valencia
32t 05m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
7t 50m
1 stopp
VLC16:10Valencia
20. nov.
VLC05:40Valencia
22t 45m
2 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL10:30Oslo Gardermoen
31t 20m
2 stopp
VLC17:50Valencia
29. nov.
VLC06:00Valencia
26t 05m
1 stopp
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
26t 20m
2 stopp
VLC19:25Valencia
20. nov.
VLC05:40Valencia
22t 45m
2 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Ryanair
8. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
33t 55m
2 stopp
VLC16:20Valencia
20. nov.
VLC01:35Valencia
27t 40m
1 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Valencia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Valencia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og TAP AIR PORTUGAL
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
7t 50m
1 stopp
VLC16:10Valencia
Ryanair
8. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
33t 55m
2 stopp
VLC16:20Valencia
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
26t 20m
2 stopp
VLC19:25Valencia

Hvilke flyselskaper flyr til Valencia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Valencia
 • Hvilke flyselskaper flyr til Valencia?

  KLM, Lufthansa, TAP AIR PORTUGAL og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Valencia jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Valencia med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Valencia

Under finner du alle flyplassene i Valencia sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Valencia, lander du på Valencia Airport. Denne ligger 8 kilometer vest for sentrum av byen. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av Valencia kan du ta undergrunnsbanen. Det er to undergrunnsbaner som stopper ved flyplassen, dette er linje 3 og linje 5. Du tar denne banen inn til Xativa stasjon. Du kan kjøpe billetter på stasjonen, og disse koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta Aero-Bus som går frem og tilbake mellom Valencia sentrum og flyplassen. Denne kjører hver dag fra seks om morgenen til ti om kvelden og kjører hvert 20. minutt. En bussbillett koster omtrent EUR 2,5 (omtrent 24 NOK). Du kan også ta den lokale rutebussen, som er buss nummer 150. Denne koster omtrent EUR 1,05 (omtrent 10 NOK). Denne bussen stopper på flere bussholdeplasser, og kjører også videre til områder rundt byen. Dette kan være et godt alternativ dersom hotellet ditt ligger utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Valencia

Finn dine flybilletter til Valencia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Valencia
Raskeste flytid11t 45m
Billigst pris558 kr
Flyvninger fra Stavanger til Valencia
Raskeste flytid13t 15m
Billigst pris1 408 kr
Flyvninger fra Ålesund til Valencia
Raskeste flytid26t 40m
Billigst pris3 642 kr
Flyvninger fra Volda til Valencia
Raskeste flytid20t 35m
Billigst pris5 126 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Valencia

Det er praktisk å komme seg rundt med buss når du er i Valencia, ettersom byen har et godt utviklet nettverk av busser, noe som gjør det enkelt å komme seg til de mange populære attraksjonene. En billett koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta undergrunnsbanen. Dette er den mest effektive og raskeste måten å reise på. Billettprisen er den samme som for buss og billettene kjøpes på stasjonen.

Det er også enkelt å få tak i taxi i Valencia. Disse er noe dyrere enn kollektiv transport, men kan gjøre det enklere å reise dit du vil, spesielt om kvelden. Taxiene kjennes igjen ved taxiskiltet på taket som lyser når de er ledige. Du kan også gå rundt i byen, som er en god måte å se steder slik som eksempelvis gamlebyen. Bysentrum er relativt kompakt, så du kan enkelt gå mellom de ulike attraksjonene dersom hotellet ditt ligger sentralt til.


Visumkrav for Valencia

Det er nødvendig å ha med seg gyldig pass eller nødpass når du reiser til Valencia. Dette må være gyldig under hele oppholdet ditt. Du må alltid kunne vise gyldig identifikasjon når du er der, og passet er det eneste som er gyldig som identifikasjon. Du behøver ikke å ha visum, ettersom Spania er en del av Schengen. Du kan finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Valencia


De beste tingene å se og gjøre i Valencia

Hvilke områder bør jeg besøke?

Turia-parken er vel verdt et besøk mens du er i Valencia. Dette er en park som går hele ni kilometer gjennom byen, og er et populært sted hvor man kan slappe av og kose seg blant de lokale. Her kan du ta deg en velfortjent pause og se på menneskene som nyter den grønne oasen midt i byen.

Hva bør jeg oppleve i Valencia?

Når du er på storbytur i en så solfylt by som Valencia er det deilig å ta seg en tur på stranden. Byen har en stor sandstrand som benyttes av både besøkende og lokale. Her er det god plass til alle som kommer for å nyte sol og badeliv.