Finn billige fly til Valencia

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Valencia (VLC)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Valencia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Valencia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Valencia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Valencia

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Valencia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 704 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Valencia koster i gjennomsnitt kun 1 612 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 766 kr for flyvninger til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril348 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Valencia?

Valencia er den tredje største byen i Spania og ligger ved kysten ut mot Middelhavet. Her er det middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Høysesong for å reise hit er om sommeren, fra juni til august. Vil du finne billige flybilletter til Valencia i sommerferien bør du bestille rundt to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Vil du finne billige flybilletter til Valencia og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Det er populært å reise hit i påsken, siden det behagelige påskeværet lokker mange. Reiser du heller i mai eller i starten av juni, kan du få med deg det deilige været og litt rimeligere flypriser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Valencia, for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Valencia og opplev en av de største byene i Spania der du kan spise fantastisk mat og se den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Hvilken flyvning til Valencia er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Valencia, lå på 173 kr/per person fra Bilbao, noe som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Valencia. Du kan finne den billigste prisen til Valencia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Valencia?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Valencia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 612 kr. Hvis du ikke kan fly til Valencia i November, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Valencia i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 621 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Valencia?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Valencia på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 132 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Valencia med en prislapp på kun 1 723 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Valencia?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Valencia fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 909 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 414 kr for en reise fra Norge til Valencia.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Valencia?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Valencia vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Valencia på kvelden for så lite som 1 427 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Valencia, med priser som ligger på ca. 2 739 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Valencia?

De som skal fly til Valencia kan potensielt finne bedre priser for Castellón de la Plana flyplass (90 km fra sentrum i Valencia), eller Alicante flyplass (133 km fra sentrum i Valencia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Valencia?

Med en gjennomsnittspris på 2 354 kr per person, er det Alicante flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Valencia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Valencia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Valencia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
10. jul.
12:05Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
19:30Valencia
18. jul.
10:50Valencia
5t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
1 825 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. jul.
12:05Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
19:30Valencia
18. jul.
10:50Valencia
5t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
1 833 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jul.
03:30Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
12:25Valencia
18. jul.
10:50Valencia
5t 15m
1 stopp
16:05Oslo Gardermoen
1 723 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. jul.
12:05Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
19:30Valencia
18. jul.
08:45Valencia
8t 55m
2 stopp
17:40Oslo Gardermoen
2 198 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. jul.
12:05Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
19:30Valencia
18. jul.
08:45Valencia
8t 55m
2 stopp
17:40Oslo Gardermoen
2 206 kr
Finn lignende
Lufthansa
11. jul.
03:30Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
12:25Valencia
18. jul.
08:45Valencia
8t 55m
2 stopp
17:40Oslo Gardermoen
2 079 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Valencia

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Valencia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
1. mai
02:40Oslo Gardermoen
5t 10m
1 stopp
07:50Valencia
1 697 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. apr.
02:40Oslo Gardermoen
5t 10m
1 stopp
07:50Valencia
1 994 kr
Finn lignende
Ryanair
1. mai
04:55Oslo Torp Sandefjord
14t 50m
2 stopp
19:45Valencia

Hvilke flyselskaper flyr til Valencia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Valencia

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Valencia, og noen av de mest populære er blant annet Ryanair, Norwegian og Lufthansa. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger mellom Oslo og Valencia, og raskeste flytid er på 6 timer og 5 minutter. Det er som regel en mellomlanding under reisen, og flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Valencia, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Valencia, lander du på Valencia Airport. Denne ligger 8 kilometer vest for sentrum av byen. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av Valencia kan du ta undergrunnsbanen. Det er to undergrunnsbaner som stopper ved flyplassen, dette er linje 3 og linje 5. Du tar denne banen inn til Xativa stasjon. Du kan kjøpe billetter på stasjonen, og disse koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta Aero-Bus som går frem og tilbake mellom Valencia sentrum og flyplassen. Denne kjører hver dag fra seks om morgenen til ti om kvelden og kjører hvert 20. minutt. En bussbillett koster omtrent EUR 2,5 (omtrent 24 NOK). Du kan også ta den lokale rutebussen, som er buss nummer 150. Denne koster omtrent EUR 1,05 (omtrent 10 NOK). Denne bussen stopper på flere bussholdeplasser, og kjører også videre til områder rundt byen. Dette kan være et godt alternativ dersom hotellet ditt ligger utenfor sentrum. (Informasjon sjekket: 04/03/18).


Populære flybilletter til Valencia

Finn dine flybilletter til Valencia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Valencia
Raskeste flytid
5t 10m
Billigste pris
1 435 kr
Flyvninger fra Stavanger til Valencia
Raskeste flytid
9t 00m
Billigste pris
2 546 kr
Flyvninger fra Ålesund til Valencia
Raskeste flytid
31t 10m
Billigste pris
4 956 kr
Flyvninger fra Volda til Valencia
Raskeste flytid
24t 55m
Billigste pris
5 364 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Valencia?

Det er praktisk å komme seg rundt med buss når du er i Valencia, ettersom byen har et godt utviklet nettverk av busser, noe som gjør det enkelt å komme seg til de mange populære attraksjonene. En billett koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta undergrunnsbanen. Dette er den mest effektive og raskeste måten å reise på. Billettprisen er den samme som for buss og billettene kjøpes på stasjonen. (Informasjon sjekket 04/03/18).

Det er også enkelt å få tak i taxi i Valencia. Disse er noe dyrere enn kollektiv transport, men kan gjøre det enklere å reise dit du vil, spesielt om kvelden. Taxiene kjennes igjen ved taxiskiltet på taket som lyser når de er ledige. Du kan også gå rundt i byen, som er en god måte å se steder slik som eksempelvis gamlebyen. Bysentrum er relativt kompakt, så du kan enkelt gå mellom de ulike attraksjonene dersom hotellet ditt ligger sentralt til.


Kan man reise til Valencia uten pass eller visum?

Det er nødvendig å ha med seg gyldig pass eller nødpass når du reiser til Valencia. Dette må være gyldig under hele oppholdet ditt. Du må alltid kunne vise gyldig identifikasjon når du er der, og passet er det eneste som er gyldig som identifikasjon. Du behøver ikke å ha visum, ettersom Spania er en del av Schengen. Du kan finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Turia-parken er vel verdt et besøk mens du er i Valencia. Dette er en park som går hele ni kilometer gjennom byen, og er et populært sted hvor man kan slappe av og kose seg blant de lokale. Her kan du ta deg en velfortjent pause og se på menneskene som nyter den grønne oasen midt i byen.

Hva bør jeg oppleve i Valencia?

Når du er på storbytur i en så solfylt by som Valencia er det deilig å ta seg en tur på stranden. Byen har en stor sandstrand som benyttes av både besøkende og lokale. Her er det god plass til alle som kommer for å nyte sol og badeliv.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse