Finn billige fly til Valencia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Valencia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Valencia

Beste pris på enveisbillett

389 kr

Beste pris på tur/retur-billett

768 kr

Raskeste flytid

3t 30m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Valencia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 389 kr (Oslo Torp Sandefjord til Valencia).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Valencia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 768 kr (Oslo Torp Sandefjord til Valencia).
Den kjappeste flyvningen til Valencia fra Norge tar 3t 30m (Oslo Gardermoen til Valencia).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Valencia, deriblant Ryanair UK, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Valencia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Valencia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Valencia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Valencia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Alicante (ALC)

Vanligvis er flyvninger til Valencia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Alicante, som i gjennomsnitt koster 1 999 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Valencia koster i gjennomsnitt kun 1 876 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli40 % dyrereDet koster ca. 3 606 kr for flyvninger til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VALENCIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli479 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Valencia fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Valencia?

Valencia er den tredje største byen i Spania og ligger ved kysten ut mot Middelhavet. Her er det middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Høysesong for å reise hit er om sommeren, fra juni til august. Vil du finne billige flybilletter til Valencia i sommerferien bør du bestille rundt to måneder før avreise for å finne de beste prisene.

Vil du finne billige flybilletter til Valencia og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Det er populært å reise hit i påsken, siden det behagelige påskeværet lokker mange. Reiser du heller i mai eller i starten av juni, kan du få med deg det deilige været og litt rimeligere flypriser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Valencia, for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Valencia og opplev en av de største byene i Spania der du kan spise fantastisk mat og se den vakre solnedgangen over Middelhavet.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Valencia, lå på 81 kr/per person fra Tétouan, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Valencia. Du kan finne den billigste prisen til Valencia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Valencia fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 876 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Valencia i august, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Valencia i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 915 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Valencia fra Norge hvis du bestiller 25 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Valencia for ca. 2 572 kr når du søker 25 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Valencia fra Norge for så lite som 768 kr på momondo.

De som skal fly til Valencia kan potensielt finne bedre priser for Castellón de la Plana flyplass (90 km fra sentrum i Valencia), eller Alicante flyplass (133 km fra sentrum i Valencia), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 3 020 kr per person, er det Castellón de la Plana flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Valencia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Valencia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Valencia som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
20. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
6t 30m
1 stopp
VLC12:40Valencia
23. sep.
VLC18:20Valencia
10t 15m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
20. sep.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
6t 30m
1 stopp
VLC12:40Valencia
23. sep.
VLC03:45Valencia
13t 15m
2 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
3. sep.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
11t 35m
1 stopp
VLC03:45Valencia
10. sep.
VLC02:10Valencia
13t 30m
1 stopp
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
20. aug.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
11t 00m
1 stopp
VLC03:10Valencia
27. aug.
VLC02:10Valencia
13t 30m
1 stopp
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
1 128 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. sep.
OSL15:55Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
VLC06:30Valencia
23. sep.
VLC18:00Valencia
16t 00m
1 stopp
OSL10:00Oslo Gardermoen
1 176 kr
Finn lignende
Ryanair
2. des.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
27t 35m
2 stopp
VLC18:45Valencia
5. des.
VLC10:15Valencia
21t 55m
1 stopp
TRF08:10Oslo Torp Sandefjord
1 293 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Valencia

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Valencia, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS og Ryanair
Ryanair
30. aug.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
21t 55m
1 stopp
VLC04:05Valencia
Ryanair
27. okt.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
30t 30m
2 stopp
VLC20:05Valencia
Flyr AS
11. aug.
OSL11:45Oslo Gardermoen
3t 30m
VLC15:15Valencia

Hvilke flyselskaper flyr til Valencia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Valencia

Hvilke flyselskaper flyr til Valencia?

KLM, Lufthansa, SWISS og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Valencia jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Valencia med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Flyr AS til Valencia

I gjennomsnitt går det 2 fly med Flyr AS til Valencia hver uke. De fleste av dem flyr fra Oslo Gardermoen til Valencia, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Flyr AS til Valencia. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Flyr AS til Valencia som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 773 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Flyr AS er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,6/10 av 3 av brukerne våre.

Flyvninger med SWISS til Valencia

1 687 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med SWISS til Valencia som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. SWISS har 16 flyvninger til Valencia de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 138 momondo-brukere har vurdert SWISS og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 8,4/10.


Flyplasser nære Valencia

Under finner du alle flyplassene i Valencia sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Valencia, lander du på Valencia Airport. Denne ligger 8 kilometer vest for sentrum av byen. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum av Valencia kan du ta undergrunnsbanen. Det er to undergrunnsbaner som stopper ved flyplassen, dette er linje 3 og linje 5. Du tar denne banen inn til Xativa stasjon. Du kan kjøpe billetter på stasjonen, og disse koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta Aero-Bus som går frem og tilbake mellom Valencia sentrum og flyplassen. Denne kjører hver dag fra seks om morgenen til ti om kvelden og kjører hvert 20. minutt. En bussbillett koster omtrent EUR 2,5 (omtrent 24 NOK). Du kan også ta den lokale rutebussen, som er buss nummer 150. Denne koster omtrent EUR 1,05 (omtrent 10 NOK). Denne bussen stopper på flere bussholdeplasser, og kjører også videre til områder rundt byen. Dette kan være et godt alternativ dersom hotellet ditt ligger utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Valencia

Finn dine flybilletter til Valencia med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Valencia
Raskeste flytid3t 30m
Laveste pris768 kr
Flyvninger fra Stavanger til Valencia
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris2 867 kr
Flyvninger fra Ålesund til Valencia
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris2 673 kr
Flyvninger fra Volda til Valencia
Raskeste flytid20t 35m
Laveste pris5 978 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Valencia

Det er praktisk å komme seg rundt med buss når du er i Valencia, ettersom byen har et godt utviklet nettverk av busser, noe som gjør det enkelt å komme seg til de mange populære attraksjonene. En billett koster fra omtrent EUR 1,5 (omtrent 14 NOK). Du kan også ta undergrunnsbanen. Dette er den mest effektive og raskeste måten å reise på. Billettprisen er den samme som for buss og billettene kjøpes på stasjonen.

Det er også enkelt å få tak i taxi i Valencia. Disse er noe dyrere enn kollektiv transport, men kan gjøre det enklere å reise dit du vil, spesielt om kvelden. Taxiene kjennes igjen ved taxiskiltet på taket som lyser når de er ledige. Du kan også gå rundt i byen, som er en god måte å se steder slik som eksempelvis gamlebyen. Bysentrum er relativt kompakt, så du kan enkelt gå mellom de ulike attraksjonene dersom hotellet ditt ligger sentralt til.


Visumkrav for Valencia

Det er nødvendig å ha med seg gyldig pass eller nødpass når du reiser til Valencia. Dette må være gyldig under hele oppholdet ditt. Du må alltid kunne vise gyldig identifikasjon når du er der, og passet er det eneste som er gyldig som identifikasjon. Du behøver ikke å ha visum, ettersom Spania er en del av Schengen. Du kan finne mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Valencia


De beste tingene å se og gjøre i Valencia

Turia-parken er vel verdt et besøk mens du er i Valencia. Dette er en park som går hele ni kilometer gjennom byen, og er et populært sted hvor man kan slappe av og kose seg blant de lokale. Her kan du ta deg en velfortjent pause og se på menneskene som nyter den grønne oasen midt i byen.

Når du er på storbytur i en så solfylt by som Valencia er det deilig å ta seg en tur på stranden. Byen har en stor sandstrand som benyttes av både besøkende og lokale. Her er det god plass til alle som kommer for å nyte sol og badeliv.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Valencia for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Valencia.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Valencia, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Valencia og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Valencia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Valencia

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.