Finn billige fly til Bologna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 7.8.
lø. 14.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bologna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bologna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bologna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Parma (PMF)

Vanligvis er flyvninger til Bologna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Parma, som i gjennomsnitt koster 1 551 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bologna koster i gjennomsnitt kun 1 321 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni34 % dyrereDet koster ca. 2 616 kr for flyvninger til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember292 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bologna?

Bologna ligger nord i Italia og er en kjent for både sitt universitet, historie og gode beliggenhet. Vil du oppleve mange ulike sider av Italia, er dette en perfekt by å ha som base. Sesongene i Bologna er varierende, så du har kalde vintre, og varme somre. Høysesongen er i juni og juli, så hvis du vil finne billige flybilletter til Bologna i denne perioden bør du bestille i god tid, og ikke i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Bologna og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. På vår eller høst, utenom høstferie og påskeferie, byr byen fortsatt på behagelig vær, samtidig som det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Bologna, og finne den reisen som passer deg best.

Reis til Bologna og opplev en vakker Italiensk by som ligger perfekt til for spennende dagsturer.

 • Hvilken flyvning til Bologna er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bologna for 220 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bologna. Du kan finne den billigste prisen til Bologna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bologna?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Bologna fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 383 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bologna i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Bologna i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 445 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bologna?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bologna fra Norge hvis du bestiller 43 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bologna for ca. 1 974 kr når du søker 43 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bologna utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bologna for 898 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bologna?

  Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Bologna er på onsdag med priser helt nede i 1 923 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 326 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bologna?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Bologna på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Bologna på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 835 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 2 587 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bologna?

  De som skal fly til Bologna kan potensielt finne bedre priser for Firenze Peretola flyplass (77 km fra sentrum i Bologna), Parma flyplass (90 km fra sentrum i Bologna), Verona flyplass (106 km fra sentrum i Bologna), Pisa Galileo Galilei flyplass (117 km fra sentrum i Bologna), eller Venezia Marco Polo flyplass (137 km fra sentrum i Bologna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bologna?

  Du kan finne tilbud for Bologna Guglielmo Marconi flyplass for i gjennomsnitt 2 038 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bologna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bologna som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
10. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
6t 00m
1 stopp
BLQ07:30Bologna Guglielmo Marconi
17. nov.
BLQ12:10Bologna Guglielmo Marconi
5t 10m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
1 216 kr
Finn lignende
Lufthansa
10. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
6t 25m
2 stopp
BLQ07:35Bologna Guglielmo Marconi
17. nov.
BLQ08:10Bologna Guglielmo Marconi
4t 45m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
1 506 kr
Finn lignende
Ryanair
10. nov.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
5t 15m
1 stopp
BLQ14:45Bologna Guglielmo Marconi
17. nov.
BLQ03:40Bologna Guglielmo Marconi
11t 05m
1 stopp
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
1 127 kr
Finn lignende
KLM
25. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
8t 30m
1 stopp
BLQ18:55Bologna Guglielmo Marconi
26. sep.
BLQ02:00Bologna Guglielmo Marconi
7t 55m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 594 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
10t 05m
1 stopp
BLQ11:25Bologna Guglielmo Marconi
17. nov.
BLQ08:30Bologna Guglielmo Marconi
9t 00m
2 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
1 286 kr
Finn lignende
KLM
18. aug.
OSL02:30Oslo Gardermoen
16t 25m
1 stopp
BLQ18:55Bologna Guglielmo Marconi
25. aug.
BLQ13:35Bologna Guglielmo Marconi
5t 00m
1 stopp
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 295 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bologna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bologna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Ryanair
KLM
9. aug.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
8t 30m
1 stopp
BLQ18:55Bologna Guglielmo Marconi
1 436 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
12t 35m
3 stopp
BLQ16:55Bologna Guglielmo Marconi
1 321 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. aug.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
16t 20m
3 stopp
BLQ10:15Bologna Guglielmo Marconi
1 066 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Bologna

Under finner du alle flyplassene i Bologna sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bologna, lander du på Bologna Guglielmo Marconi lufthavn. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent seks kilometer nordvest for byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du benytte deg av kollektiv transport. Det går busser hvert 11. minutt fra flyplassen, og de går fra fem om morgenen til halv tolv om kvelden. Denne bussen heter Aerobus og en billett koster EUR 6 (omtrent 58 NOK) per person. Denne går fra flyplassen og inn til sentralstasjonen i Bologna. Du kan kjøpe billetter til bussen i billettautomater på flyplassen og på sentralstasjonen. Det tar omtrent en halvtime å komme seg fra flyplassen til sentrum med buss, og dersom du skal videre etter du har kommet til byen kan du bytte til en annen buss i sentrum. Du kan også bytte til tog her. Togstasjonen i Bologna er stor og forbinder byen med mange andre byer i Italia, slik som Milano. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Populære flybilletter til Bologna

Finn dine flybilletter til Bologna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bologna
Raskeste flytid7t 50m
Billigst pris1 110 kr
Flyvninger fra Bergen til Bologna
Raskeste flytid12t 45m
Billigst pris1 612 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bologna
Raskeste flytid8t 50m
Billigst pris1 903 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bologna?

Bologna har ikke et veldig stort sentrum, noe som gjør det mulig å komme seg rundt til fots. De aller fleste attraksjonene ligger i gangavstand fra hverandre. Skal du ta buss for å komme deg videre kan du benytte sjansen til å kjøpe en billett til en hop on-hop off buss som både kjører rundt i byen og gir informasjon om byen og severdighetene.

Du kan kjøre buss rundt i Bologna, og disse bussene er drevet av TPER. Disse går mellom stasjoner i sentrum og sentralstasjonen. En billett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK), men det kan være lurt å kjøpe en 14-timers billett for EUR 5 (omtrent 48 NOK) om du vil reise mer rundt i løpet av dagen. Du kan også ta taxi, som er et behagelig, men litt dyrere, alternativ enn offentlig transport. Dersom du vil reise mye rundt i områdene utenfor byen, kan du også leie bil. Det er ikke så lett å kjøre rundt i sentrum, men det er praktisk hvis du skal til områder lengre unna. (Informasjon sjekket 23/02/18).


Kan man reise til Bologna uten pass eller visum?

Når du skal til Italia må du ha med deg pass. Du trenger ikke visum. I tillegg bør du ha med deg ditt Europeiske helsetrygdkort og ha gyldig reiseforsikring. Du trenger alltid pass for å reise ut av landet, og det må i tillegg vises ved innsjekking på hoteller i Italia. Nødpass er også gyldig som identifikasjon. Du kan lese mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Bologna


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Garisendatårnet og Asinellitårnet er verdt ett besøk – så lenge du orker å gå opp de 498 trinnene som tar deg til toppen av det høyeste av de to, Asinellitårnet. Disse to tårnene som ble bygget på tidlig 1100-tallet er for mange selve symbolet på Bologna.

Hvor bør jeg shoppe?

Piazza XX Settembre torget som markerer starten på Via dell’Indipendenza, som er byens handlegate. Her finner du massevis av butikker. Videre kan du gå inn Via d’Azeglio, som er en annen sjarmerende shoppinggate.