Finn billige fly til Bologna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bologna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bologna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bologna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Parma (PMF)

Vanligvis er flyvninger til Bologna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Parma, som i gjennomsnitt koster 1 482 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bologna koster i gjennomsnitt kun 1 263 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni34 % dyrereDet koster ca. 2 500 kr for flyvninger til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember292 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bologna?

Bologna ligger nord i Italia og er en kjent for både sitt universitet, historie og gode beliggenhet. Vil du oppleve mange ulike sider av Italia, er dette en perfekt by å ha som base. Sesongene i Bologna er varierende, så du har kalde vintre, og varme somre. Høysesongen er i juni og juli, så hvis du vil finne billige flybilletter til Bologna i denne perioden bør du bestille i god tid, og ikke i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Bologna og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. På vår eller høst, utenom høstferie og påskeferie, byr byen fortsatt på behagelig vær, samtidig som det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Bologna, og finne den reisen som passer deg best.

Reis til Bologna og opplev en vakker Italiensk by som ligger perfekt til for spennende dagsturer.

 • Hvilken flyvning til Bologna er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bologna for 210 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bologna. Du kan finne den billigste prisen til Bologna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bologna?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Bologna fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 263 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bologna i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Bologna i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 321 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bologna?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bologna fra Norge hvis du bestiller 41 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bologna for ca. 1 865 kr når du søker 41 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bologna utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bologna for 631 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bologna?

  De som skal fly til Bologna kan potensielt finne bedre priser for Firenze Peretola flyplass (77 km fra sentrum i Bologna), Parma flyplass (90 km fra sentrum i Bologna), Verona flyplass (106 km fra sentrum i Bologna), Pisa Galileo Galilei flyplass (117 km fra sentrum i Bologna), eller Venezia Marco Polo flyplass (137 km fra sentrum i Bologna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bologna?

  Du kan finne tilbud for Bologna Guglielmo Marconi flyplass for i gjennomsnitt 1 947 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bologna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bologna som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
36t 10m
2 stopp
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi
26. nov.
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi
11t 05m
1 stopp
OSL04:05Oslo Gardermoen
Ryanair
14. nov.
OSL16:40Oslo Gardermoen
20t 20m
1 stopp
BLQ13:00Bologna Guglielmo Marconi
26. nov.
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi
11t 05m
1 stopp
OSL04:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
14. nov.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
25t 10m
2 stopp
BLQ13:35Bologna Guglielmo Marconi
26. nov.
BLQ08:55Bologna Guglielmo Marconi
25t 10m
1 stopp
TRF10:05Oslo Torp Sandefjord
Air France
4. des.
OSL12:30Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
BLQ17:55Bologna Guglielmo Marconi
6. des.
BLQ13:05Bologna Guglielmo Marconi
22t 30m
1 stopp
OSL11:35Oslo Gardermoen
1 599 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL16:35Oslo Gardermoen
21t 00m
2 stopp
BLQ13:35Bologna Guglielmo Marconi
26. nov.
BLQ09:35Bologna Guglielmo Marconi
20t 00m
2 stopp
OSL05:35Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
14. nov.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
20t 50m
1 stopp
BLQ13:00Bologna Guglielmo Marconi
26. nov.
BLQ17:00Bologna Guglielmo Marconi
16t 30m
1 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Bologna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bologna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL18:05Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
BLQ07:05Bologna Guglielmo Marconi
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL07:20Oslo Gardermoen
12t 15m
2 stopp
BLQ19:35Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
2. feb.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
10t 20m
1 stopp
BLQ14:45Bologna Guglielmo Marconi

Hvilke flyselskaper flyr til Bologna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bologna
 • Hvilke flyselskaper flyr til Bologna?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Bologna from Norge are Lufthansa, KLM, SAS and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Bologna

Under finner du alle flyplassene i Bologna sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bologna, lander du på Bologna Guglielmo Marconi lufthavn. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent seks kilometer nordvest for byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du benytte deg av kollektiv transport. Det går busser hvert 11. minutt fra flyplassen, og de går fra fem om morgenen til halv tolv om kvelden. Denne bussen heter Aerobus og en billett koster EUR 6 (omtrent 58 NOK) per person. Denne går fra flyplassen og inn til sentralstasjonen i Bologna. Du kan kjøpe billetter til bussen i billettautomater på flyplassen og på sentralstasjonen. Det tar omtrent en halvtime å komme seg fra flyplassen til sentrum med buss, og dersom du skal videre etter du har kommet til byen kan du bytte til en annen buss i sentrum. Du kan også bytte til tog her. Togstasjonen i Bologna er stor og forbinder byen med mange andre byer i Italia, slik som Milano.


Populære flybilletter til Bologna

Finn dine flybilletter til Bologna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bologna
Raskeste flytid9t 25m
Billigst pris556 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bologna
Raskeste flytid4t 05m
Billigst pris1 136 kr
Flyvninger fra Bergen til Bologna
Raskeste flytid17t 05m
Billigst pris1 313 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bologna

Bologna har ikke et veldig stort sentrum, noe som gjør det mulig å komme seg rundt til fots. De aller fleste attraksjonene ligger i gangavstand fra hverandre. Skal du ta buss for å komme deg videre kan du benytte sjansen til å kjøpe en billett til en hop on-hop off buss som både kjører rundt i byen og gir informasjon om byen og severdighetene.

Du kan kjøre buss rundt i Bologna, og disse bussene er drevet av TPER. Disse går mellom stasjoner i sentrum og sentralstasjonen. En billett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK), men det kan være lurt å kjøpe en 14-timers billett for EUR 5 (omtrent 48 NOK) om du vil reise mer rundt i løpet av dagen. Du kan også ta taxi, som er et behagelig, men litt dyrere, alternativ enn offentlig transport. Dersom du vil reise mye rundt i områdene utenfor byen, kan du også leie bil. Det er ikke så lett å kjøre rundt i sentrum, men det er praktisk hvis du skal til områder lengre unna.


Visumkrav for Bologna

Når du skal til Italia må du ha med deg pass. Du trenger ikke visum. I tillegg bør du ha med deg ditt Europeiske helsetrygdkort og ha gyldig reiseforsikring. Du trenger alltid pass for å reise ut av landet, og det må i tillegg vises ved innsjekking på hoteller i Italia. Nødpass er også gyldig som identifikasjon. Du kan lese mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Bologna


De beste tingene å se og gjøre i Bologna

Hvilke områder bør jeg besøke?

Garisendatårnet og Asinellitårnet er verdt ett besøk – så lenge du orker å gå opp de 498 trinnene som tar deg til toppen av det høyeste av de to, Asinellitårnet. Disse to tårnene som ble bygget på tidlig 1100-tallet er for mange selve symbolet på Bologna.

Hvor bør jeg shoppe?

Piazza XX Settembre torget som markerer starten på Via dell’Indipendenza, som er byens handlegate. Her finner du massevis av butikker. Videre kan du gå inn Via d’Azeglio, som er en annen sjarmerende shoppinggate.