Finn billige fly til Bologna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bologna

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bologna

Beste pris på enveisbillett

212 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 004 kr

Raskeste flytid

5t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bologna fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 212 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bologna Guglielmo Marconi).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bologna fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 004 kr (Oslo Gardermoen til Bologna Guglielmo Marconi).
Den kjappeste flyvningen til Bologna fra Norge tar 5t 05m (Oslo Torp Sandefjord til Bologna Guglielmo Marconi).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Bologna, deriblant Air Serbia, Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bologna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bologna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bologna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Venezia Treviso flyplass (TSF)

Vanligvis er flyvninger til Bologna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Venezia Treviso, som i gjennomsnitt koster 1 653 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bologna koster i gjennomsnitt kun 1 439 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember43 % dyrereDet koster ca. 3 089 kr for flyvninger til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli392 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bologna?

Bologna ligger nord i Italia og er en kjent for både sitt universitet, historie og gode beliggenhet. Vil du oppleve mange ulike sider av Italia, er dette en perfekt by å ha som base. Sesongene i Bologna er varierende, så du har kalde vintre, og varme somre. Høysesongen er i juni og juli, så hvis du vil finne billige flybilletter til Bologna i denne perioden bør du bestille i god tid, og ikke i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Bologna og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. På vår eller høst, utenom høstferie og påskeferie, byr byen fortsatt på behagelig vær, samtidig som det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Bologna, og finne den reisen som passer deg best.

Reis til Bologna og opplev en vakker Italiensk by som ligger perfekt til for spennende dagsturer.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bologna for 87 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bologna. Du kan finne den billigste prisen til Bologna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Bologna fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 439 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bologna i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Bologna i februar er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 728 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bologna fra Norge hvis du bestiller 39 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bologna for ca. 2 164 kr når du søker 39 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Bologna utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Bologna for 1 004 kr.

De som skal fly til Bologna kan potensielt finne bedre priser for Firenze Peretola flyplass (77 km fra sentrum i Bologna), Parma flyplass (90 km fra sentrum i Bologna), Verona flyplass (106 km fra sentrum i Bologna), Pisa Galileo Galilei flyplass (117 km fra sentrum i Bologna), eller Venezia Marco Polo flyplass (137 km fra sentrum i Bologna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Parma flyplass for i gjennomsnitt 1 589 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Bologna

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bologna som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL03:30Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
BLQ10:55Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ05:30Bologna Guglielmo Marconi
6t 30m
1 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
1 004 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
BLQ20:35Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ02:10Bologna Guglielmo Marconi
6t 40m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 014 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL05:55Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
BLQ10:55Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ05:30Bologna Guglielmo Marconi
6t 30m
1 stopp
OSL12:00Oslo Gardermoen
1 023 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
BLQ20:35Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ02:10Bologna Guglielmo Marconi
6t 40m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 023 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
8t 20m
2 stopp
BLQ13:30Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ02:10Bologna Guglielmo Marconi
6t 40m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 043 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
8t 20m
2 stopp
BLQ13:30Bologna Guglielmo Marconi
26. okt.
BLQ02:10Bologna Guglielmo Marconi
6t 40m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
1 052 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bologna

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bologna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Ryanair og Wizz Air
Ryanair
11. okt.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
25t 10m
1 stopp
BLQ06:00Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
27. sep.
TRF18:00Oslo Torp Sandefjord
22t 25m
1 stopp
BLQ16:25Bologna Guglielmo Marconi
Ryanair
26. okt.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
16t 45m
1 stopp
BLQ09:30Bologna Guglielmo Marconi

Hvilke flyselskaper flyr til Bologna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bologna

Hvilke flyselskaper flyr til Bologna?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Bologna from Norge are Lufthansa, KLM, Scandinavian Airlines and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Bologna

Det mest populære flyselskapet for fly til Bologna på momondo, er KLM som har 15 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Bologna, kostet 1 410 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Bologna, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 154 KLM vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med Air France til Bologna

Flytilbud med Air France til Bologna starter fra 2 334 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Air France vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Paris Charles de Gaulle er den mest populære avreiseflyplassen for Air France til Bologna, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Air France får 7,6/10 i score, basert på 214 vurderinger.


Flyplasser nære Bologna

Under finner du alle flyplassene i Bologna sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bologna, lander du på Bologna Guglielmo Marconi lufthavn. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent seks kilometer nordvest for byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du benytte deg av kollektiv transport. Det går busser hvert 11. minutt fra flyplassen, og de går fra fem om morgenen til halv tolv om kvelden. Denne bussen heter Aerobus og en billett koster EUR 6 (omtrent 58 NOK) per person. Denne går fra flyplassen og inn til sentralstasjonen i Bologna. Du kan kjøpe billetter til bussen i billettautomater på flyplassen og på sentralstasjonen. Det tar omtrent en halvtime å komme seg fra flyplassen til sentrum med buss, og dersom du skal videre etter du har kommet til byen kan du bytte til en annen buss i sentrum. Du kan også bytte til tog her. Togstasjonen i Bologna er stor og forbinder byen med mange andre byer i Italia, slik som Milano.


Populære flybilletter til Bologna

Finn dine flybilletter til Bologna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bologna
Raskeste flytid5t 10m
Laveste pris714 kr
Flyvninger fra Bergen til Bologna
Raskeste flytid8t 05m
Laveste pris3 273 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bologna
Raskeste flytid24t 25m
Laveste pris2 636 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bologna

Bologna har ikke et veldig stort sentrum, noe som gjør det mulig å komme seg rundt til fots. De aller fleste attraksjonene ligger i gangavstand fra hverandre. Skal du ta buss for å komme deg videre kan du benytte sjansen til å kjøpe en billett til en hop on-hop off buss som både kjører rundt i byen og gir informasjon om byen og severdighetene.

Du kan kjøre buss rundt i Bologna, og disse bussene er drevet av TPER. Disse går mellom stasjoner i sentrum og sentralstasjonen. En billett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK), men det kan være lurt å kjøpe en 14-timers billett for EUR 5 (omtrent 48 NOK) om du vil reise mer rundt i løpet av dagen. Du kan også ta taxi, som er et behagelig, men litt dyrere, alternativ enn offentlig transport. Dersom du vil reise mye rundt i områdene utenfor byen, kan du også leie bil. Det er ikke så lett å kjøre rundt i sentrum, men det er praktisk hvis du skal til områder lengre unna.


Visumkrav for Bologna

Når du skal til Italia må du ha med deg pass. Du trenger ikke visum. I tillegg bør du ha med deg ditt Europeiske helsetrygdkort og ha gyldig reiseforsikring. Du trenger alltid pass for å reise ut av landet, og det må i tillegg vises ved innsjekking på hoteller i Italia. Nødpass er også gyldig som identifikasjon. Du kan lese mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Bologna


De beste tingene å se og gjøre i Bologna

Garisendatårnet og Asinellitårnet er verdt ett besøk – så lenge du orker å gå opp de 498 trinnene som tar deg til toppen av det høyeste av de to, Asinellitårnet. Disse to tårnene som ble bygget på tidlig 1100-tallet er for mange selve symbolet på Bologna.

Piazza XX Settembre torget som markerer starten på Via dell’Indipendenza, som er byens handlegate. Her finner du massevis av butikker. Videre kan du gå inn Via d’Azeglio, som er en annen sjarmerende shoppinggate.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Bologna når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Bologna, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Bologna på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Bologna flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Bologna er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bologna

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bologna

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.