Finn billige fly til Bologna

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Bologna (BLQ)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bologna

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bologna fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bologna

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Parma (PMF)

Vanligvis er flyvninger til Bologna fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Parma, som i gjennomsnitt koster 1 485 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bologna koster i gjennomsnitt kun 1 265 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni34 % dyrereDet koster ca. 2 504 kr for flyvninger til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOLOGNA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember292 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bologna fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bologna?

Bologna ligger nord i Italia og er en kjent for både sitt universitet, historie og gode beliggenhet. Vil du oppleve mange ulike sider av Italia, er dette en perfekt by å ha som base. Sesongene i Bologna er varierende, så du har kalde vintre, og varme somre. Høysesongen er i juni og juli, så hvis du vil finne billige flybilletter til Bologna i denne perioden bør du bestille i god tid, og ikke i siste liten.

Vil du finne billige flybilletter til Bologna og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. På vår eller høst, utenom høstferie og påskeferie, byr byen fortsatt på behagelig vær, samtidig som det er mindre folksomt. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Bologna, og finne den reisen som passer deg best.

Reis til Bologna og opplev en vakker Italiensk by som ligger perfekt til for spennende dagsturer.

Hvilken flyvning til Bologna er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bologna for 211 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bologna. Du kan finne den billigste prisen til Bologna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bologna?

Som regel er det mars som er den billigste måneden å fly fra Norge til Bologna. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 324 kr. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Bologna med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 383 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bologna?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bologna på, er ca. 43 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 890 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 240 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bologna?

Dataene våre viser at det er onsdag som er den billigste dagen å fly til Bologna på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 845 kr. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 218 kr for en reise fra Norge til Bologna.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bologna?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Bologna fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 783 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Flyvninger til Bologna er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 179 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bologna?

De som skal fly til Bologna kan potensielt finne bedre priser for Firenze Peretola flyplass (77 km fra sentrum i Bologna), Parma flyplass (90 km fra sentrum i Bologna), Verona flyplass (106 km fra sentrum i Bologna), Pisa Galileo Galilei flyplass (117 km fra sentrum i Bologna), eller Venezia Marco Polo flyplass (137 km fra sentrum i Bologna), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bologna?

Du kan finne tilbud for Pisa Galileo Galilei flyplass for i gjennomsnitt 1 923 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bologna Guglielmo Marconi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bologna Guglielmo Marconi som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
16. mai
14:15
Stavanger Sola
4t 10m
1 stopp
18:25
Bologna Guglielmo Marconi
19. mai
05:20
Bologna Guglielmo Marconi
4t 20m
1 stopp
09:40
Stavanger Sola
1 838 kr
Finn lignende
KLM
12. apr.
13:40
Bergen Flesland
4t 45m
1 stopp
18:25
Bologna Guglielmo Marconi
14. apr.
13:25
Bologna Guglielmo Marconi
5t 25m
1 stopp
18:50
Bergen Flesland
2 420 kr
Finn lignende
KLM
15. mar.
13:00
Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
19:05
Bologna Guglielmo Marconi
31. mar.
13:25
Bologna Guglielmo Marconi
5t 10m
1 stopp
18:35
Oslo Gardermoen
1 779 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. mar.
12:00
Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
18:05
Bologna Guglielmo Marconi
26. mar.
06:20
Bologna Guglielmo Marconi
6t 10m
1 stopp
12:30
Oslo Gardermoen
1 611 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mar.
13:00
Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
19:05
Bologna Guglielmo Marconi
26. mar.
06:20
Bologna Guglielmo Marconi
6t 10m
1 stopp
12:30
Oslo Gardermoen
1 703 kr
Finn lignende
Lufthansa
18. mai
07:35
Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
12:20
Bologna Guglielmo Marconi
22. mai
09:00
Bologna Guglielmo Marconi
8t 40m
1 stopp
17:40
Oslo Gardermoen
1 240 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bologna Guglielmo Marconi

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bologna, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air
KLM
5. jul.
05:20
Oslo Gardermoen
7t 35m
1 stopp
12:55
Bologna Guglielmo Marconi
1 568 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mar.
10:15
Oslo Torp Sandefjord
8t 50m
3 stopp
19:05
Bologna Guglielmo Marconi
13 239 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mar.
02:10
Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
3 stopp
12:25
Bologna Guglielmo Marconi
3 466 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bologna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bologna

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Bologna, og noen av de mest populære er blant annet Brussels Airlines, Blue Air og Turkish Airlines. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkte fly til Bologna fra Oslo, og den raskeste flytiden er på fem timer. Reisetiden avhenger av hvor lang mellomlanding du har. Det er vanlig å mellomlande i byer som München, Amsterdam og Frankfurt. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bologna, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Bologna, lander du på Bologna Guglielmo Marconi lufthavn. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent seks kilometer nordvest for byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til byen kan du benytte deg av kollektiv transport. Det går busser hvert 11. minutt fra flyplassen, og de går fra fem om morgenen til halv tolv om kvelden. Denne bussen heter Aerobus og en billett koster EUR 6 (omtrent 58 NOK) per person. Denne går fra flyplassen og inn til sentralstasjonen i Bologna. Du kan kjøpe billetter til bussen i billettautomater på flyplassen og på sentralstasjonen. Det tar omtrent en halvtime å komme seg fra flyplassen til sentrum med buss, og dersom du skal videre etter du har kommet til byen kan du bytte til en annen buss i sentrum. Du kan også bytte til tog her. Togstasjonen i Bologna er stor og forbinder byen med mange andre byer i Italia, slik som Milano. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Populære flybilletter til Bologna

Finn dine flybilletter til Bologna med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bologna
Raskeste flytid
7t 35m
Billigste pris
1 476 kr
Flyvninger fra Stavanger til Bologna
Raskeste flytid
9t 30m
Billigste pris
2 901 kr
Flyvninger fra Bergen til Bologna
Raskeste flytid
19t 50m
Billigste pris
4 925 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bologna?

Bologna har ikke et veldig stort sentrum, noe som gjør det mulig å komme seg rundt til fots. De aller fleste attraksjonene ligger i gangavstand fra hverandre. Skal du ta buss for å komme deg videre kan du benytte sjansen til å kjøpe en billett til en hop on-hop off buss som både kjører rundt i byen og gir informasjon om byen og severdighetene.

Du kan kjøre buss rundt i Bologna, og disse bussene er drevet av TPER. Disse går mellom stasjoner i sentrum og sentralstasjonen. En billett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK), men det kan være lurt å kjøpe en 14-timers billett for EUR 5 (omtrent 48 NOK) om du vil reise mer rundt i løpet av dagen. Du kan også ta taxi, som er et behagelig, men litt dyrere, alternativ enn offentlig transport. Dersom du vil reise mye rundt i områdene utenfor byen, kan du også leie bil. Det er ikke så lett å kjøre rundt i sentrum, men det er praktisk hvis du skal til områder lengre unna. (Informasjon sjekket 23/02/18).


Kan man reise til Bologna uten pass eller visum?

Når du skal til Italia må du ha med deg pass. Du trenger ikke visum. I tillegg bør du ha med deg ditt Europeiske helsetrygdkort og ha gyldig reiseforsikring. Du trenger alltid pass for å reise ut av landet, og det må i tillegg vises ved innsjekking på hoteller i Italia. Nødpass er også gyldig som identifikasjon. Du kan lese mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Garisendatårnet og Asinellitårnet er verdt ett besøk – så lenge du orker å gå opp de 498 trinnene som tar deg til toppen av det høyeste av de to, Asinellitårnet. Disse to tårnene som ble bygget på tidlig 1100-tallet er for mange selve symbolet på Bologna.

Hvor bør jeg shoppe?

Piazza XX Settembre torget som markerer starten på Via dell’Indipendenza, som er byens handlegate. Her finner du massevis av butikker. Videre kan du gå inn Via d’Azeglio, som er en annen sjarmerende shoppinggate.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse