Finn billige fly til Marseille

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Marseille (MRS)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Marseille

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marseille fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marseille

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marseille

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Marseille fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Marseille, som i gjennomsnitt koster 1 865 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marseille koster i gjennomsnitt kun 1 355 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli24 % dyrereDet koster ca. 2 338 kr for flyvninger til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember280 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Marseille?

Høysesongen i Marseille er fra mai til august, og i disse månedene er prisene som regel høye og hovedattraksjonene, strendene og hotellene fulle av andre turister. Det anbefales å besøke byen fra september til november, når de fleste turistene har dratt hjem og prisene har normalisert seg. Desember til mars regnes som lavsesong i byen, og en ideell tid å reise på dersom du ser etter billige flybilletter til Marseille. Du kan også være heldig å finne billig fly til Marseille dersom du er ute i god tid. Sammenlign priser hos momondo og følg med på prisnivået i de ulike månedene for å finne den flyvningen som passer best for deg.

Hvilken flyvning til Marseille er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Marseille for 266 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Marseille. Du kan finne den billigste prisen til Marseille fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Marseille?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Marseille fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 355 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Marseille i mars, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 537 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Marseille?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Marseille fra Norge hvis du bestiller 24 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Marseille for ca. 1 891 kr når du søker 24 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 587 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Marseille?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Marseille fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 700 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 262 kr for en reise fra Norge til Marseille.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Marseille?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Marseille på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 604 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Marseille som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 375 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marseille?

Toulon Hyeres flyplass, Avignon Avignon Caumont flyplass, Nîmes Garons flyplass, Montpellier Méditerranée flyplass eller Nice Côte d'Azur flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marseille.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Marseille?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Montpellier Méditerranée flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Marseille, med en gjennomsnittspris på 1 940 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Marseille

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marseille som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
16. jul.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
13t 30m
2 stopp
MRS19:05Marseille
23. jul.
MRS02:35Marseille
12t 25m
1 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
1 033 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. aug.
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
17t 00m
1 stopp
MRS06:55Marseille
11. aug.
MRS07:55Marseille
9t 35m
2 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. aug.
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
17t 00m
1 stopp
MRS06:55Marseille
11. aug.
MRS06:40Marseille
10t 50m
1 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
24. jul.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
10t 55m
2 stopp
MRS16:50Marseille
31. jul.
MRS17:35Marseille
19t 55m
1 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1 008 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jul.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
25t 45m
1 stopp
MRS17:10Marseille
23. jul.
MRS02:35Marseille
12t 25m
1 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
17. jul.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
27t 05m
1 stopp
MRS09:55Marseille
23. jul.
MRS02:35Marseille
12t 25m
1 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Marseille

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Marseille, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
SWISS
2. jul.
OSL09:55Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
MRS14:40Marseille
1 892 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
9t 45m
1 stopp
MRS17:10Marseille
Ryanair
31. jul.
HAU07:15Haugesund
10t 50m
1 stopp
MRS18:05Marseille
1 586 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Marseille?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marseille

Når du skal fly til Marseille fra Norge får du vanligvis en mellomlanding i Amsterdam eller Paris på veien. Flyvningene er som regel med Air France og går fra både Oslo/Oslo Lufthavn og Oslo/Torp Sandefjord lufthavn. Flyreisen tar alt fra 5-12 timer avhengig av lengden på mellomlandingen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Marseille, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Marseille er det sannsynligvis Marseille/Marseille Provence lufthavn du vil ankomme. Herfra er det enkelt å komme seg inn til byen, og det er flere ulike transportalternativer du kan velge mellom. Hver halvtime går det busser til sentrum, og billetter kan kjøpes på billettkontoret, på flyplassen eller fra bussjåføren hvis billettkontoret er stengt. Alternativt kan du også ta en gratis shuttletransport fra flyplassen til togstasjonen Vitrolles- aéroport Marseille Provence, og ta tog videre herfra til sentrum. Du kan også velge å ta taxi til byen, forhåndsbestille transport eller leie bil fra en av bilutleieselskapene på terminalen.


Populære flybilletter til Marseille

Finn dine flybilletter til Marseille med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Marseille
Raskeste flytid
9t 45m
Billigste pris
595 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Marseille
Raskeste flytid
29t 20m
Billigste pris
3 347 kr
Flyvninger fra Haugesund til Marseille
Raskeste flytid
10t 45m
Billigste pris
4 016 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Marseille?

I Marseille er det enkelt å komme seg rundt. Byen har to metrolinjer, den blå M1 som går øst til vest i en stor loop, og den røde M2 som går fra nord til sør. Det er også et bredt nettverk av annen kollektivtransport her, med mer enn 50 bussruter og tre trikkelinjer som går på kryss og tvers av hele byen. Alternativt kan du leie sykkel eller scooter for å utforske områdene på egenhånd, eller du kan ta sykkeltaxi, taxi eller tuk-tuk. Selvsagt kan du også utforske nabolagene til fots for å virkelig oppleve den sjarmerende atmosfæren i denne idylliske byen.


Kan man reise til Marseille uten pass eller visum?

Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Marseille. Imidlertid er det et krav i Frankrike om at du skal kunne identifisere deg på forespørsel, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Derfor må du ha gyldig pass både ved innreise og utreise, og det anbefales at du har passet eller en passkopi på deg under hele oppholdet.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Marseille?

Marseille er en vakker og idyllisk by med mange opplevelser og severdigheter for hele familien. Når du er her bør du først og fremst se den gamle havnen, som har vært et senter for handel i over 2,600 år. Besøk deretter Basilique Notre-Dame de la Garde, og dra videre til Calanques nasjonalpark. De historieinteresserte vil også ha glede av en tur innom Musée d’Histoire de Marseille.

Kan du drikke vann fra springen?

I Frankrike er det som regel trygt å drikke vann fra springen. Imidlertid velger mange turister likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

På restauranter i Frankrike er det ofte inkludert et servicegebyr på 15 % i regningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10-15 %. I taxier kan du runde opp til nærmeste euro.

Hvor kan du shoppe?

De mest populære shoppingområdene i Marseille ligger ved hovedgaten La Canebière, men det ligger også mange butikker i den livlige gågaten Rue Saint-Ferréol, samt Rue de Rome og Rue Paradis. For luksusbutikker med designerklær kan du dra til Rue de la Tour.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse