Finn billige fly til Marseille

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Marseille

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Marseille

Beste pris på enveisbillett

210 kr

Beste pris på tur/retur-billett

975 kr

Raskeste flytid

5t 50m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Marseille fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 210 kr (Oslo Torp Sandefjord til Marseille).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Marseille fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 975 kr (Oslo Gardermoen til Marseille).
Den kjappeste flyvningen til Marseille fra Norge tar 5t 50m (Oslo Torp Sandefjord til Marseille).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Marseille, deriblant SWISS, Brussels Airlines og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Marseille

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marseille fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marseille

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marseille

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Marseille fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Marseille, som i gjennomsnitt koster 2 244 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember40 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marseille koster i gjennomsnitt kun 1 348 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli60 % dyrereDet koster ca. 3 595 kr for flyvninger til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli339 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Marseille?

Høysesongen i Marseille er fra mai til august, og i disse månedene er prisene som regel høye og hovedattraksjonene, strendene og hotellene fulle av andre turister. Det anbefales å besøke byen fra september til november, når de fleste turistene har dratt hjem og prisene har normalisert seg. Desember til mars regnes som lavsesong i byen, og en ideell tid å reise på dersom du ser etter billige flybilletter til Marseille. Du kan også være heldig å finne billig fly til Marseille dersom du er ute i god tid. Sammenlign priser hos momondo og følg med på prisnivået i de ulike månedene for å finne den flyvningen som passer best for deg.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Marseille for 75 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Marseille. Du kan finne den billigste prisen til Marseille fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Marseille fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 348 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Marseille i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 463 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Marseille fra Norge hvis du bestiller 18 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Marseille for ca. 2 244 kr når du søker 18 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 975 kr.

Toulon Hyeres flyplass, Avignon Caumont flyplass, Nîmes Garons flyplass, Montpellier Méditerranée flyplass eller Nice Côte d'Azur flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marseille.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Nîmes Garons flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Marseille, med en gjennomsnittspris på 2 766 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Marseille

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marseille som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
MRS16:55Marseille
20. okt.
MRS02:35Marseille
6t 45m
1 stopp
OSL09:20Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
17. okt.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
5t 50m
1 stopp
MRS18:55Marseille
26. okt.
MRS02:35Marseille
6t 15m
1 stopp
TRF08:50Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
22. sep.
OSL09:45Oslo Gardermoen
9t 30m
1 stopp
MRS19:15Marseille
27. sep.
MRS02:35Marseille
6t 10m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 004 kr
Finn lignende
Ryanair
17. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
MRS15:25Marseille
24. okt.
MRS10:25Marseille
6t 20m
1 stopp
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
1 013 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. okt.
OSL10:40Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
MRS16:55Marseille
24. okt.
MRS02:15Marseille
7t 50m
2 stopp
OSL10:05Oslo Gardermoen
1 042 kr
Finn lignende
Ryanair
22. sep.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
15t 25m
1 stopp
MRS05:00Marseille
26. sep.
MRS02:15Marseille
27t 15m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
1 061 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Marseille

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Marseille, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
17. okt.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
28t 25m
2 stopp
MRS16:20Marseille
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF13:05Oslo Torp Sandefjord
5t 50m
1 stopp
MRS18:55Marseille
Ryanair
17. okt.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
MRS15:25Marseille

Hvilke flyselskaper flyr til Marseille?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Marseille

Hvilke flyselskaper flyr til Marseille?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Marseille med. Air France, KLM og Brussels Airlines er også populære valg ved reiser til Marseille from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Marseille jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med SWISS til Marseille

SWISS har ca. 6 flyvninger til Marseille i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Zurich, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med SWISS, kostet 1 664 kr (Oslo Gardermoen til Marseille). Brukere har gitt de en score på SWISS 8,4/10 basert på 138 vurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Marseille

Flytilbud med KLM til Marseille starter fra 1 650 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for KLM vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Amsterdam Schiphol er den mest populære avreiseflyplassen for KLM til Marseille, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. KLM får 7,6/10 i score, basert på 154 vurderinger.


Flyplasser nære Marseille

Under finner du alle flyplassene i Marseille sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Marseille er det sannsynligvis Marseille/Marseille Provence lufthavn du vil ankomme. Herfra er det enkelt å komme seg inn til byen, og det er flere ulike transportalternativer du kan velge mellom. Hver halvtime går det busser til sentrum, og billetter kan kjøpes på billettkontoret, på flyplassen eller fra bussjåføren hvis billettkontoret er stengt. Alternativt kan du også ta en gratis shuttletransport fra flyplassen til togstasjonen Vitrolles- aéroport Marseille Provence, og ta tog videre herfra til sentrum. Du kan også velge å ta taxi til byen, forhåndsbestille transport eller leie bil fra en av bilutleieselskapene på terminalen.


Populære flybilletter til Marseille

Finn dine flybilletter til Marseille med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Marseille
Raskeste flytid4t 55m
Laveste pris1 013 kr
Flyvninger fra Haugesund til Marseille
Raskeste flytid11t 45m
Laveste pris9 723 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Marseille
Raskeste flytid33t 35m
Laveste pris3 901 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Marseille

I Marseille er det enkelt å komme seg rundt. Byen har to metrolinjer, den blå M1 som går øst til vest i en stor loop, og den røde M2 som går fra nord til sør. Det er også et bredt nettverk av annen kollektivtransport her, med mer enn 50 bussruter og tre trikkelinjer som går på kryss og tvers av hele byen. Alternativt kan du leie sykkel eller scooter for å utforske områdene på egenhånd, eller du kan ta sykkeltaxi, taxi eller tuk-tuk. Selvsagt kan du også utforske nabolagene til fots for å virkelig oppleve den sjarmerende atmosfæren i denne idylliske byen.


Visumkrav for Marseille

Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Marseille. Imidlertid er det et krav i Frankrike om at du skal kunne identifisere deg på forespørsel, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Derfor må du ha gyldig pass både ved innreise og utreise, og det anbefales at du har passet eller en passkopi på deg under hele oppholdet.


Start planleggingen av reisen til Marseille


De beste tingene å se og gjøre i Marseille

Marseille er en vakker og idyllisk by med mange opplevelser og severdigheter for hele familien. Når du er her bør du først og fremst se den gamle havnen, som har vært et senter for handel i over 2,600 år. Besøk deretter Basilique Notre-Dame de la Garde, og dra videre til Calanques nasjonalpark. De historieinteresserte vil også ha glede av en tur innom Musée d’Histoire de Marseille.

I Frankrike er det som regel trygt å drikke vann fra springen. Imidlertid velger mange turister likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

På restauranter i Frankrike er det ofte inkludert et servicegebyr på 15 % i regningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10-15 %. I taxier kan du runde opp til nærmeste euro.

De mest populære shoppingområdene i Marseille ligger ved hovedgaten La Canebière, men det ligger også mange butikker i den livlige gågaten Rue Saint-Ferréol, samt Rue de Rome og Rue Paradis. For luksusbutikker med designerklær kan du dra til Rue de la Tour.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Marseille. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Marseille med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Marseille flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Marseille nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Marseille og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Marseille

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Marseille

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.