Finn billige fly til Marseille

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 24.9.
fr. 1.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Marseille

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Marseille fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Marseille

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Marseille

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Marseille fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Marseille, som i gjennomsnitt koster 1 963 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Marseille koster i gjennomsnitt kun 1 426 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli24 % dyrereDet koster ca. 2 461 kr for flyvninger til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MARSEILLE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember280 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Marseille fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Marseille?

Høysesongen i Marseille er fra mai til august, og i disse månedene er prisene som regel høye og hovedattraksjonene, strendene og hotellene fulle av andre turister. Det anbefales å besøke byen fra september til november, når de fleste turistene har dratt hjem og prisene har normalisert seg. Desember til mars regnes som lavsesong i byen, og en ideell tid å reise på dersom du ser etter billige flybilletter til Marseille. Du kan også være heldig å finne billig fly til Marseille dersom du er ute i god tid. Sammenlign priser hos momondo og følg med på prisnivået i de ulike månedene for å finne den flyvningen som passer best for deg.

 • Hvilken flyvning til Marseille er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Marseille for 280 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Marseille. Du kan finne den billigste prisen til Marseille fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Marseille?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Marseille fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 426 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Marseille i mars, bør du vente til oktober med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 617 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Marseille?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Marseille fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Marseille for ca. 1 987 kr når du søker 60 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 922 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Marseille?

  Toulon Hyeres flyplass, Avignon Avignon Caumont flyplass, Nîmes Garons flyplass, Montpellier Méditerranée flyplass eller Nice Côte d'Azur flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Marseille.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Marseille?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Montpellier Méditerranée flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Marseille, med en gjennomsnittspris på 2 042 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Marseille

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Marseille som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
26. sep.
TRF12:15Oslo Torp Sandefjord
30t 00m
2 stopp
MRS18:15Marseille
20. okt.
MRS07:55Marseille
28t 50m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. nov.
TRF06:45Oslo Torp Sandefjord
30t 50m
2 stopp
MRS13:35Marseille
15. nov.
MRS07:25Marseille
27t 35m
1 stopp
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
2 stopp
MRS04:45Marseille
7. nov.
MRS07:00Marseille
20t 10m
2 stopp
TRF03:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
8. nov.
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
10t 30m
1 stopp
MRS14:20Marseille
15. nov.
MRS07:25Marseille
27t 35m
1 stopp
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
4. nov.
TRF04:50Oslo Torp Sandefjord
23t 55m
2 stopp
MRS04:45Marseille
8. nov.
MRS09:40Marseille
23t 50m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
26. sep.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
22t 45m
1 stopp
MRS16:40Marseille
20. okt.
MRS07:55Marseille
28t 50m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
1 009 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Marseille

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Marseille, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
23. okt.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
29t 00m
2 stopp
MRS09:55Marseille
Ryanair
23. okt.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
27t 05m
1 stopp
MRS09:55Marseille
Ryanair
24. okt.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
22t 45m
1 stopp
MRS16:40Marseille

Flyplasser nære Marseille

Under finner du alle flyplassene i Marseille sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Marseille er det sannsynligvis Marseille/Marseille Provence lufthavn du vil ankomme. Herfra er det enkelt å komme seg inn til byen, og det er flere ulike transportalternativer du kan velge mellom. Hver halvtime går det busser til sentrum, og billetter kan kjøpes på billettkontoret, på flyplassen eller fra bussjåføren hvis billettkontoret er stengt. Alternativt kan du også ta en gratis shuttletransport fra flyplassen til togstasjonen Vitrolles- aéroport Marseille Provence, og ta tog videre herfra til sentrum. Du kan også velge å ta taxi til byen, forhåndsbestille transport eller leie bil fra en av bilutleieselskapene på terminalen.


Populære flybilletter til Marseille

Finn dine flybilletter til Marseille med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Marseille
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris939 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Marseille
Raskeste flytid43t 35m
Billigst pris2 383 kr
Flyvninger fra Haugesund til Marseille
Raskeste flytid6t 20m
Billigst pris2 565 kr

I Marseille er det enkelt å komme seg rundt. Byen har to metrolinjer, den blå M1 som går øst til vest i en stor loop, og den røde M2 som går fra nord til sør. Det er også et bredt nettverk av annen kollektivtransport her, med mer enn 50 bussruter og tre trikkelinjer som går på kryss og tvers av hele byen. Alternativt kan du leie sykkel eller scooter for å utforske områdene på egenhånd, eller du kan ta sykkeltaxi, taxi eller tuk-tuk. Selvsagt kan du også utforske nabolagene til fots for å virkelig oppleve den sjarmerende atmosfæren i denne idylliske byen.


Du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Marseille. Imidlertid er det et krav i Frankrike om at du skal kunne identifisere deg på forespørsel, og pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Derfor må du ha gyldig pass både ved innreise og utreise, og det anbefales at du har passet eller en passkopi på deg under hele oppholdet.


Start planleggingen av reisen til Marseille


Hva bør du se i Marseille?

Marseille er en vakker og idyllisk by med mange opplevelser og severdigheter for hele familien. Når du er her bør du først og fremst se den gamle havnen, som har vært et senter for handel i over 2,600 år. Besøk deretter Basilique Notre-Dame de la Garde, og dra videre til Calanques nasjonalpark. De historieinteresserte vil også ha glede av en tur innom Musée d’Histoire de Marseille.

Kan du drikke vann fra springen?

I Frankrike er det som regel trygt å drikke vann fra springen. Imidlertid velger mange turister likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

På restauranter i Frankrike er det ofte inkludert et servicegebyr på 15 % i regningen. I motsatt fall kan du gjerne tipse 10-15 %. I taxier kan du runde opp til nærmeste euro.

Hvor kan du shoppe?

De mest populære shoppingområdene i Marseille ligger ved hovedgaten La Canebière, men det ligger også mange butikker i den livlige gågaten Rue Saint-Ferréol, samt Rue de Rome og Rue Paradis. For luksusbutikker med designerklær kan du dra til Rue de la Tour.