Finn billige fly til Wien

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Wien

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Wien

Beste pris på enveisbillett

275 kr

Beste pris på tur/retur-billett

730 kr

Raskeste flytid

2t 15m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Wien fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 275 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Wien fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 730 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den kjappeste flyvningen til Wien fra Norge tar 2t 15m (Oslo Gardermoen til Wien Vienna Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Wien, deriblant Norwegian og Ryanair.

Wien flyinnsikt og trender

Se innsikt for Wien-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Wien?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Wien fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 450 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Wien med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 598 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Wien er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wien for 156 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wien. Du kan finne den billigste prisen til Wien fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Wien?

Flyvningen fra Norge til Wien avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Wien Vienna Intl (den mest populære flyplassen i Wien), er flytiden 2t 20m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Wien Vienna Intl, er flytiden i snitt 5t 45m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Wien?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Wien på, er ca. 23 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 829 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wien

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wien fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wien

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wien

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wien (VIE)

Vanligvis er flyvninger til Wien fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl, som i gjennomsnitt koster 969 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wien koster i gjennomsnitt kun 1 450 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember33 % dyrereDet koster ca. 2 435 kr for flyvninger til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli251 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Wien

Wien er kjent for sin sjarmerende atmosfære, vakre arkitektur og ikke minst historien om det musikalske vidunderet Mozart. Ettersom byen ligger i Sentral-Europa har den fire definerte årstider. Vintermånedene kan være kalde, så mange reiser i høysesongen om sommeren og rundt juletider. Med tanke på klima kan det være behagelig å fly til Wien om våren og høsten. Da kan du unngå den varmeste tiden og lange køer ved turistattraksjonene. Du kan sammenligne flypriser på momondo, og hvis du kan reise i januar eller august er det ofte mulig å finne litt billigere flybilletter til Wien. Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset som er kjent for å være det viktigste kulturelle monumentet i Østerrike. Palasset står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

De som skal fly til Wien kan potensielt finne bedre priser for Graz Thalerhof flyplass (152 km fra sentrum i Wien), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Graz Thalerhof flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wien, med en gjennomsnittspris på 7 919 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wien

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wien som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
10. mai
TRF17:50Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
VIE04:05Wien Vienna Intl
17. mai
VIE03:30Wien Vienna Intl
13t 55m
1 stopp
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
10. mai
TRF17:50Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
VIE04:05Wien Vienna Intl
17. mai
VIE03:30Wien Vienna Intl
13t 55m
1 stopp
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. apr.
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
VIE18:35Wien Vienna Intl
24. apr.
VIE09:30Wien Vienna Intl
24t 50m
1 stopp
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
10. mai
TRF18:25Oslo Torp Sandefjord
22t 55m
2 stopp
VIE17:20Wien Vienna Intl
17. mai
VIE03:30Wien Vienna Intl
13t 55m
1 stopp
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. apr.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
5t 35m
1 stopp
VIE18:00Wien Vienna Intl
25. apr.
VIE03:20Wien Vienna Intl
7t 00m
1 stopp
TRF10:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. apr.
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
VIE18:35Wien Vienna Intl
24. apr.
VIE01:50Wien Vienna Intl
16t 15m
2 stopp
TRF18:05Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wien

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Wien, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
15. mai
TRF09:05Oslo Torp Sandefjord
21t 10m
1 stopp
VIE06:15Wien Vienna Intl
Ryanair
28. mar.
TRF18:40Oslo Torp Sandefjord
11t 55m
1 stopp
VIE06:35Wien Vienna Intl
Ryanair
19. apr.
TRF17:50Oslo Torp Sandefjord
10t 15m
1 stopp
VIE04:05Wien Vienna Intl

Andre kabinklasser for flyvninger til Wien

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Wien

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wien

SWISS har ca. 45 flyvninger til Wien i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Zurich, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med SWISS, kostet 1 209 kr (Oslo Gardermoen til Wien). Brukere har gitt de en score på SWISS 8,3/10 basert på 184 vurderinger på momondo.

Finnair (7,7/10, 336 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Wien, med tilbud fra så lite som 2 319 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 10 Finnair flyvninger i uken til Wien, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til Wien

Finn dine flybilletter til Wien med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wien
Raskeste flytid2t 20m
Laveste pris794 kr
Flyvninger fra Bergen til Wien
Raskeste flytid6t 55m
Laveste pris1 800 kr
Flyvninger fra Trondheim til Wien
Raskeste flytid13t 10m
Laveste pris1 958 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Wien
Raskeste flytid27t 25m
Laveste pris2 636 kr
Flyvninger fra Haugesund til Wien
Raskeste flytid17t 50m
Laveste pris2 742 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Wien

Wien har et godt utbygd transportsystem, og du kan enkelt komme deg rundt med buss, trikk, tog og T-bane. En fordel er at billettprisen er den samme for alle typer offentlig transport og koster ca. € 2,5 for en enkeltbillett, inkludert én overgang i samme retning. Man kan velge mellom ulike type reisekort. Vienna Card har en gyldighet på tre dager og da kan man reise ubegrenset med kollektivtrafikk og få rabatter på ulike severdigheter, restauranter og butikker. Du kommer deg også raskt rundt i byen med T-banen (U-bahn), eller taxi. Det er godt med drosjer i Wien og de har taksameter.

Wien er også en ypperlig by å oppleve til fots. Det ligger flotte severdigheter i nærmest alle distriktene, og byen har mange koselige grønne områder hvor du kan hvile bena. Byen er også godt tilrettelagt for sykler, og man kan enkelt leie en sykkel for noen timer fra en av de mange sykkelstasjonene.


Visumkrav for Wien

Når du flyr til Wien behøver du ikke å tenke på visum, med mindre du skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Skal du besøke landet i mer enn 90 dager må du du søke om visum. For norske statsborgere holder det å ta med seg gyldig pass på en reise på under 90 dager. Dette må tas med til Østerrike, ettersom det er det eneste gyldige identifikasjonspapiret som nordmenn har. Husk at passet må være gyldig under hele oppholdet i Østerrike. Dersom passet skulle bli stjålet under oppholdet er det viktig å melde fra til politiet om tyveriet. Følg med på de offisielle nettsidene til Østerrikes ambassade for oppdatert regelverk om pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Wien


De beste tingene å se og gjøre i Wien

Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset hvor nyttårskonserten spilles inn, og gå i slottets dyrehage. Ta også turen til Belvedere slott og palass som nå også er kunstmuseum. Vinterpalasset til prins Eugene er et nydelig barokkpalass fra 1702, og du bør gå innom Mozart-huset og høre historien om musikkvidunderet. Ta gjerne en tur i Statsoperaen før du nyter en god middag bestående av nasjonalretten Tafelspitze.

Billige flybilletter til Wien gjør at du kan ta med hele familien. Barna vil trolig sette pris på Zoom barnemuseum med sin store multimedieavdeling og galleri. Dere kan også ta turen til musikkhuset House of Music, som byr på gigantiske instrumenter og muligheten til å leke dirigent for et helt orkester. Dra til badelandet Oberlaa med sin 80 meter lange vannsklie og flotte bassenger, eller bade- og fornøyelsesparken Dianabad. Europas eldste dyrepark Schönbrunn Zoo byr blant annet på en safaripark og spennende dyr som kjempepandaer.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Wien har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Wien. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Wien for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.