Finn billige fly til Wien

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Wien (VIE)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Wien

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wien fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wien

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wien

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wien (VIE)

Vanligvis er flyvninger til Wien fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl, som i gjennomsnitt koster 699 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar60 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wien koster i gjennomsnitt kun 398 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember64 % dyrereDet koster ca. 1 627 kr for flyvninger til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember468 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Wien?

Wien er kjent for sin sjarmerende atmosfære, vakre arkitektur og ikke minst historien om det musikalske vidunderet Mozart. Ettersom byen ligger i Sentral-Europa har den fire definerte årstider. Vintermånedene kan være kalde, så mange reiser i høysesongen om sommeren og rundt juletider. Med tanke på klima kan det være behagelig å fly til Wien om våren og høsten. Da kan du unngå den varmeste tiden og lange køer ved turistattraksjonene. Du kan sammenligne flypriser på momondo, og hvis du kan reise i januar eller august er det ofte mulig å finne litt billigere flybilletter til Wien. Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset som er kjent for å være det viktigste kulturelle monumentet i Østerrike. Palasset står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Hvilken flyvning til Wien er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wien for 252 kr/person, noe som er 94 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wien. Du kan finne den billigste prisen til Wien fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Wien?

Hvis du ikke kan fly til Wien i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Wien i mars ligger i gjennomsnitt på 450 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Wien?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Wien 32 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Wien med en gjennomsnittspris på 966 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Wien utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Wien for 260 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Wien?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Wien fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 1 126 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en tirsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 763 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Wien.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Wien?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Wien vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Wien på kvelden for så lite som 724 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 506 kr. Flyvninger til Wien fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Wien?

De som skal fly til Wien kan potensielt finne bedre priser for Graz Thalerhof flyplass (152 km fra sentrum i Wien), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Wien?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Graz Thalerhof flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wien, med en gjennomsnittspris på 3 887 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wien Vienna Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wien Vienna Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
9. apr.
05:10
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:20
Wien Vienna Intl
23. apr.
02:20
Wien Vienna Intl
2t 15m
04:35
Oslo Gardermoen
Wizz Air
9. apr.
05:10
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:20
Wien Vienna Intl
23. apr.
02:20
Wien Vienna Intl
2t 15m
04:35
Oslo Gardermoen
Wizz Air
2. apr.
05:10
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:20
Wien Vienna Intl
9. apr.
02:20
Wien Vienna Intl
2t 15m
04:35
Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. apr.
07:50
Oslo Gardermoen
2t 15m
10:05
Wien Vienna Intl
23. apr.
02:20
Wien Vienna Intl
2t 15m
04:35
Oslo Gardermoen
Norwegian
29. mar.
07:50
Oslo Gardermoen
2t 15m
10:05
Wien Vienna Intl
7. apr.
10:45
Wien Vienna Intl
2t 15m
13:00
Oslo Gardermoen
1 134 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
5. apr.
09:40
Oslo Gardermoen
2t 20m
12:00
Wien Vienna Intl
23. apr.
06:20
Wien Vienna Intl
2t 20m
08:40
Oslo Gardermoen
1 013 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Wien Vienna Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Wien, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air, Ryanair og Norwegian
Wizz Air
9. apr.
05:10
Oslo Gardermoen
2t 10m
07:20
Wien Vienna Intl
Norwegian
7. apr.
07:50
Oslo Gardermoen
2t 15m
10:05
Wien Vienna Intl
Norwegian
31. mar.
07:50
Oslo Gardermoen
2t 15m
10:05
Wien Vienna Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wien

På bare 2 timer og 25 minutter kan du fly til Wien fra Oslo. Austrian Airlines opererer nemlig med direktefly til Wien. Fra Bergen kan du få billige flybilletter til Wien med for eksempel KLM og SAS. Med ett stopp kan turen ta 3,5–4 timer. KLM tilbyr også billige flybilletter til Wien fra Trondheim. Da bør man beregne fem timer reise inkludert mellomlanding. Andre populære flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Wien fra Norge er Norwegian og Lufthansa. Husk å sjekke eventuelle tillegg for mat og innsjekket bagasje ved lavprisbilletter. Fly til Wien fra Norge lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE).


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Wien, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Wien lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE), og tog, busser og flytog går jevnlig til og fra sentrum. Flytoget, City Airport Train, går hver halvtime mellom ca. kl. 05 og 23.30. Det stopper ved City Air-terminalen i sentrum og ligger like ved holdeplasser for trikk, buss og T-bane. Flytoget tar ca. 16 minutter og koster ca. € 11. Toget Wiener S-Bahn kjører med linjene S2 og S7 hver halvtime. Det koster litt mindre, men stopper til gjengjeld på flere stasjoner. Taxiene har holdeplass utenfor ankomsthallen og kjører med taksameter. Turen tar ca. 30 minutter og koster ca. € 32. Flybussen stopper også utenfor ankomsthallen og går hver halvtime til og fra sentrum. Turen tar ca. 20 minutter. Billetter kjøpes på stasjonen, ved flyplassen eller om bord. Du kan også leie leiebil på flyplassen. Denne kan du enkelt bestille hos momondo i forkant av reisen.


Populære flybilletter til Wien

Finn dine flybilletter til Wien med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wien
Raskeste flytid
2t 10m
Billigste pris
892 kr
Flyvninger fra Bergen til Wien
Raskeste flytid
18t 00m
Billigste pris
1 731 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Wien
Raskeste flytid
13t 25m
Billigste pris
2 069 kr
Flyvninger fra Haugesund til Wien
Raskeste flytid
10t 40m
Billigste pris
2 510 kr
Flyvninger fra Trondheim til Wien
Raskeste flytid
3t 50m
Billigste pris
3 540 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Wien?

Wien har et godt utbygd transportsystem, og du kan enkelt komme deg rundt med buss, trikk, tog og T-bane. En fordel er at billettprisen er den samme for alle typer offentlig transport og koster ca. € 2,5 for en enkeltbillett, inkludert én overgang i samme retning. Man kan velge mellom ulike type reisekort. Vienna Card har en gyldighet på tre dager og da kan man reise ubegrenset med kollektivtrafikk og få rabatter på ulike severdigheter, restauranter og butikker. Du kommer deg også raskt rundt i byen med T-banen (U-bahn), eller taxi. Det er godt med drosjer i Wien og de har taksameter.

Wien er også en ypperlig by å oppleve til fots. Det ligger flotte severdigheter i nærmest alle distriktene, og byen har mange koselige grønne områder hvor du kan hvile bena. Byen er også godt tilrettelagt for sykler, og man kan enkelt leie en sykkel for noen timer fra en av de mange sykkelstasjonene.


Kan man reise til Wien uten pass eller visum?

Når du flyr til Wien behøver du ikke å tenke på visum, med mindre du skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Skal du besøke landet i mer enn 90 dager må du du søke om visum. For norske statsborgere holder det å ta med seg gyldig pass på en reise på under 90 dager. Dette må tas med til Østerrike, ettersom det er det eneste gyldige identifikasjonspapiret som nordmenn har. Husk at passet må være gyldig under hele oppholdet i Østerrike. Dersom passet skulle bli stjålet under oppholdet er det viktig å melde fra til politiet om tyveriet. Følg med på de offisielle nettsidene til Østerrikes ambassade for oppdatert regelverk om pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Wien?

Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset hvor nyttårskonserten spilles inn, og gå i slottets dyrehage. Ta også turen til Belvedere slott og palass som nå også er kunstmuseum. Vinterpalasset til prins Eugene er et nydelig barokkpalass fra 1702, og du bør gå innom Mozart-huset og høre historien om musikkvidunderet. Ta gjerne en tur i Statsoperaen før du nyter en god middag bestående av nasjonalretten Tafelspitze.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Wien gjør at du kan ta med hele familien. Barna vil trolig sette pris på Zoom barnemuseum med sin store multimedieavdeling og galleri. Dere kan også ta turen til musikkhuset House of Music, som byr på gigantiske instrumenter og muligheten til å leke dirigent for et helt orkester. Dra til badelandet Oberlaa med sin 80 meter lange vannsklie og flotte bassenger, eller bade- og fornøyelsesparken Dianabad. Europas eldste dyrepark Schönbrunn Zoo byr blant annet på en safaripark og spennende dyr som kjempepandaer.

Hvor bør jeg shoppe?

Wien har tidligere blitt kåret til en av de beste shoppingbyene i Europa, og dersom du finner billige flybilletter til Wien hos momondo, vil du kanskje kunne bruke litt ekstra på denne aktiviteten. Rundt områdene Kohlmarkt, Kärtner Strasse og Graben finner du mer eksklusiv mote, og i Mariahilferstrasse ligger det kjente shoppingsenteret Gerngross, samt spennende butikker. Du kan også besøke markedene Naschmarkt ved Karlsplatz for frukt og grønnsaker, eller loppemarkedet Alt Wiener Flohmarkt i Kettenbrückengasse.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Wien skal det noe til å rekke å se alle Wiens 23 bydeler. Vi anbefaler deg spesielt å få med deg Innere Stadt hvor du finner de fleste attraksjonene, shoppingmuligheter og et yrende folkeliv. Ta også turen sør for sentrum til Landstrasse. Her finner du slottet Belvedere fra 1700-tallet med sine nydelige parker, fontener og statuer, samt en flott utsikt over byen.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse