Finn billige fly til Wien

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 22.9.
on. 29.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wien

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wien fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wien

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wien

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wien (VIE)

Vanligvis er flyvninger til Wien fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl, som i gjennomsnitt koster 695 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar60 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wien koster i gjennomsnitt kun 396 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember64 % dyrereDet koster ca. 1 618 kr for flyvninger til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember468 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Wien?

Wien er kjent for sin sjarmerende atmosfære, vakre arkitektur og ikke minst historien om det musikalske vidunderet Mozart. Ettersom byen ligger i Sentral-Europa har den fire definerte årstider. Vintermånedene kan være kalde, så mange reiser i høysesongen om sommeren og rundt juletider. Med tanke på klima kan det være behagelig å fly til Wien om våren og høsten. Da kan du unngå den varmeste tiden og lange køer ved turistattraksjonene. Du kan sammenligne flypriser på momondo, og hvis du kan reise i januar eller august er det ofte mulig å finne litt billigere flybilletter til Wien. Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset som er kjent for å være det viktigste kulturelle monumentet i Østerrike. Palasset står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

 • Hvilken flyvning til Wien er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wien for 241 kr/person, noe som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wien. Du kan finne den billigste prisen til Wien fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Wien?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Wien fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 396 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Wien med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 517 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Wien?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Wien på, er ca. 35 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 985 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Wien utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Wien for 60 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Wien?

  De som skal fly til Wien kan potensielt finne bedre priser for Graz Thalerhof flyplass (152 km fra sentrum i Wien), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Wien?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Graz Thalerhof flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wien, med en gjennomsnittspris på 3 694 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wien

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wien som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
11. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE06:55Wien Vienna Intl
18. okt.
VIE02:05Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
25. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:35Wien Vienna Intl
29. sep.
VIE02:50Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:05Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
16. okt.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:35Wien Vienna Intl
23. okt.
VIE02:45Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
25. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:35Wien Vienna Intl
27. sep.
VIE02:05Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
4. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE06:55Wien Vienna Intl
9. okt.
VIE02:45Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. okt.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:35Wien Vienna Intl
13. okt.
VIE02:50Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:05Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wien

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Wien, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
22. sep.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:40Wien Vienna Intl
Ryanair
25. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:35Wien Vienna Intl
Ryanair
22. sep.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:40Wien Vienna Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wien

På bare 2 timer og 25 minutter kan du fly til Wien fra Oslo. Austrian Airlines opererer nemlig med direktefly til Wien. Fra Bergen kan du få billige flybilletter til Wien med for eksempel KLM og SAS. Med ett stopp kan turen ta 3,5–4 timer. KLM tilbyr også billige flybilletter til Wien fra Trondheim. Da bør man beregne fem timer reise inkludert mellomlanding. Andre populære flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Wien fra Norge er Norwegian og Lufthansa. Husk å sjekke eventuelle tillegg for mat og innsjekket bagasje ved lavprisbilletter. Fly til Wien fra Norge lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE).


Flyplasser nære Wien

Under finner du alle flyplassene i Wien sammen med avstanden til sentrum

Fly til Wien lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE), og tog, busser og flytog går jevnlig til og fra sentrum. Flytoget, City Airport Train, går hver halvtime mellom ca. kl. 05 og 23.30. Det stopper ved City Air-terminalen i sentrum og ligger like ved holdeplasser for trikk, buss og T-bane. Flytoget tar ca. 16 minutter og koster ca. € 11. Toget Wiener S-Bahn kjører med linjene S2 og S7 hver halvtime. Det koster litt mindre, men stopper til gjengjeld på flere stasjoner. Taxiene har holdeplass utenfor ankomsthallen og kjører med taksameter. Turen tar ca. 30 minutter og koster ca. € 32. Flybussen stopper også utenfor ankomsthallen og går hver halvtime til og fra sentrum. Turen tar ca. 20 minutter. Billetter kjøpes på stasjonen, ved flyplassen eller om bord. Du kan også leie leiebil på flyplassen. Denne kan du enkelt bestille hos momondo i forkant av reisen.


Populære flybilletter til Wien

Finn dine flybilletter til Wien med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Wien
Raskeste flytid2t 10m
Billigst pris155 kr
Flyvninger fra Trondheim til Wien
Raskeste flytid6t 35m
Billigst pris1 024 kr
Flyvninger fra Bergen til Wien
Raskeste flytid5t 15m
Billigst pris1 067 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Wien
Raskeste flytid10t 10m
Billigst pris1 687 kr
Flyvninger fra Haugesund til Wien
Raskeste flytid13t 25m
Billigst pris2 651 kr

Wien har et godt utbygd transportsystem, og du kan enkelt komme deg rundt med buss, trikk, tog og T-bane. En fordel er at billettprisen er den samme for alle typer offentlig transport og koster ca. € 2,5 for en enkeltbillett, inkludert én overgang i samme retning. Man kan velge mellom ulike type reisekort. Vienna Card har en gyldighet på tre dager og da kan man reise ubegrenset med kollektivtrafikk og få rabatter på ulike severdigheter, restauranter og butikker. Du kommer deg også raskt rundt i byen med T-banen (U-bahn), eller taxi. Det er godt med drosjer i Wien og de har taksameter.

Wien er også en ypperlig by å oppleve til fots. Det ligger flotte severdigheter i nærmest alle distriktene, og byen har mange koselige grønne områder hvor du kan hvile bena. Byen er også godt tilrettelagt for sykler, og man kan enkelt leie en sykkel for noen timer fra en av de mange sykkelstasjonene.


Når du flyr til Wien behøver du ikke å tenke på visum, med mindre du skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Skal du besøke landet i mer enn 90 dager må du du søke om visum. For norske statsborgere holder det å ta med seg gyldig pass på en reise på under 90 dager. Dette må tas med til Østerrike, ettersom det er det eneste gyldige identifikasjonspapiret som nordmenn har. Husk at passet må være gyldig under hele oppholdet i Østerrike. Dersom passet skulle bli stjålet under oppholdet er det viktig å melde fra til politiet om tyveriet. Følg med på de offisielle nettsidene til Østerrikes ambassade for oppdatert regelverk om pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Wien


Hva bør jeg oppleve i Wien?

Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset hvor nyttårskonserten spilles inn, og gå i slottets dyrehage. Ta også turen til Belvedere slott og palass som nå også er kunstmuseum. Vinterpalasset til prins Eugene er et nydelig barokkpalass fra 1702, og du bør gå innom Mozart-huset og høre historien om musikkvidunderet. Ta gjerne en tur i Statsoperaen før du nyter en god middag bestående av nasjonalretten Tafelspitze.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Wien gjør at du kan ta med hele familien. Barna vil trolig sette pris på Zoom barnemuseum med sin store multimedieavdeling og galleri. Dere kan også ta turen til musikkhuset House of Music, som byr på gigantiske instrumenter og muligheten til å leke dirigent for et helt orkester. Dra til badelandet Oberlaa med sin 80 meter lange vannsklie og flotte bassenger, eller bade- og fornøyelsesparken Dianabad. Europas eldste dyrepark Schönbrunn Zoo byr blant annet på en safaripark og spennende dyr som kjempepandaer.

Hvor bør jeg shoppe?

Wien har tidligere blitt kåret til en av de beste shoppingbyene i Europa, og dersom du finner billige flybilletter til Wien hos momondo, vil du kanskje kunne bruke litt ekstra på denne aktiviteten. Rundt områdene Kohlmarkt, Kärtner Strasse og Graben finner du mer eksklusiv mote, og i Mariahilferstrasse ligger det kjente shoppingsenteret Gerngross, samt spennende butikker. Du kan også besøke markedene Naschmarkt ved Karlsplatz for frukt og grønnsaker, eller loppemarkedet Alt Wiener Flohmarkt i Kettenbrückengasse.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Wien skal det noe til å rekke å se alle Wiens 23 bydeler. Vi anbefaler deg spesielt å få med deg Innere Stadt hvor du finner de fleste attraksjonene, shoppingmuligheter og et yrende folkeliv. Ta også turen sør for sentrum til Landstrasse. Her finner du slottet Belvedere fra 1700-tallet med sine nydelige parker, fontener og statuer, samt en flott utsikt over byen.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Wien har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?