Finn billige fly til Wien

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Wien

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Wien

Beste pris på enveisbillett

68 kr

Beste pris på tur/retur-billett

156 kr

Raskeste flytid

2t 10m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Wien fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 68 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Wien fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 156 kr (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Den kjappeste flyvningen til Wien fra Norge tar 2t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Wien, deriblant Ryanair og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wien

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wien fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wien

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wien

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Wien (VIE)

Vanligvis er flyvninger til Wien fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Wien Vienna Intl, som i gjennomsnitt koster 788 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar60 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wien koster i gjennomsnitt kun 449 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember64 % dyrereDet koster ca. 1 835 kr for flyvninger til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WIEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember468 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wien fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Wien?

Wien er kjent for sin sjarmerende atmosfære, vakre arkitektur og ikke minst historien om det musikalske vidunderet Mozart. Ettersom byen ligger i Sentral-Europa har den fire definerte årstider. Vintermånedene kan være kalde, så mange reiser i høysesongen om sommeren og rundt juletider. Med tanke på klima kan det være behagelig å fly til Wien om våren og høsten. Da kan du unngå den varmeste tiden og lange køer ved turistattraksjonene. Du kan sammenligne flypriser på momondo, og hvis du kan reise i januar eller august er det ofte mulig å finne litt billigere flybilletter til Wien. Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset som er kjent for å være det viktigste kulturelle monumentet i Østerrike. Palasset står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wien for 118 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wien. Du kan finne den billigste prisen til Wien fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Wien fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 449 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Wien med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 586 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Wien på, er ca. 35 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 117 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Wien utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Wien for 156 kr.

De som skal fly til Wien kan potensielt finne bedre priser for Graz Thalerhof flyplass (152 km fra sentrum i Wien), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Graz Thalerhof flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wien, med en gjennomsnittspris på 5 677 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Wien

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wien som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
10. jun.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:10Wien Vienna Intl
13. jun.
VIE02:05Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
15. jun.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:55Wien Vienna Intl
17. jun.
VIE02:20Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
13. jun.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE06:55Wien Vienna Intl
15. jun.
VIE03:05Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
5. jun.
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE08:10Wien Vienna Intl
8. jun.
VIE03:05Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
20. jun.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE06:55Wien Vienna Intl
24. jun.
VIE02:20Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
17. jun.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:10Wien Vienna Intl
19. jun.
VIE03:10Wien Vienna Intl
2t 15m
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wien

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Wien, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
25. mai
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:55Wien Vienna Intl
Ryanair
1. jun.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:55Wien Vienna Intl
Ryanair
8. jun.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
VIE07:55Wien Vienna Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wien

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Wien from Norge are Ryanair, Austrian Airlines, Wizz Air and Norwegian. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med SWISS til Wien

SWISS har ca. 33 flyvninger til Wien i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Zurich, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med SWISS, kostet 1 166 kr (Oslo Gardermoen til Wien). Brukere har gitt de en score på SWISS 8,4/10 basert på 132 vurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Wien

KLM (7,8/10, 121 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Wien, med tilbud fra så lite som 1 463 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 26 KLM flyvninger i uken til Wien, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Beste fly med første klasse til Wien

Sammenlign og se anmeldelser av flyselskaper med premium klasse som flyr til Wien
FlyselskapRangeringFørste klassePris
RyanairPrisFra 59 krFørste klasseRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Ryanair
Austrian AirlinesPrisFra 621 krFørste klasseRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Austrian Airlines

   Flyplasser nære Wien

   Under finner du alle flyplassene i Wien sammen med avstanden til sentrum

   Fly til Wien lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE), og tog, busser og flytog går jevnlig til og fra sentrum. Flytoget, City Airport Train, går hver halvtime mellom ca. kl. 05 og 23.30. Det stopper ved City Air-terminalen i sentrum og ligger like ved holdeplasser for trikk, buss og T-bane. Flytoget tar ca. 16 minutter og koster ca. € 11. Toget Wiener S-Bahn kjører med linjene S2 og S7 hver halvtime. Det koster litt mindre, men stopper til gjengjeld på flere stasjoner. Taxiene har holdeplass utenfor ankomsthallen og kjører med taksameter. Turen tar ca. 30 minutter og koster ca. € 32. Flybussen stopper også utenfor ankomsthallen og går hver halvtime til og fra sentrum. Turen tar ca. 20 minutter. Billetter kjøpes på stasjonen, ved flyplassen eller om bord. Du kan også leie leiebil på flyplassen. Denne kan du enkelt bestille hos momondo i forkant av reisen.


   Populære flybilletter til Wien

   Finn dine flybilletter til Wien med disse populære rutene
   Flyvninger fra Oslo til Wien
   Raskeste flytid2t 10m
   Billigst pris205 kr
   Flyvninger fra Trondheim til Wien
   Raskeste flytid6t 10m
   Billigst pris1 386 kr
   Flyvninger fra Bergen til Wien
   Raskeste flytid23t 35m
   Billigst pris1 347 kr
   Flyvninger fra Kristiansand til Wien
   Raskeste flytid24t 25m
   Billigst pris2 782 kr
   Flyvninger fra Haugesund til Wien
   Raskeste flytid26t 00m
   Billigst pris4 031 kr

   Slik kommer du deg rundt omkring i Wien

   Wien har et godt utbygd transportsystem, og du kan enkelt komme deg rundt med buss, trikk, tog og T-bane. En fordel er at billettprisen er den samme for alle typer offentlig transport og koster ca. € 2,5 for en enkeltbillett, inkludert én overgang i samme retning. Man kan velge mellom ulike type reisekort. Vienna Card har en gyldighet på tre dager og da kan man reise ubegrenset med kollektivtrafikk og få rabatter på ulike severdigheter, restauranter og butikker. Du kommer deg også raskt rundt i byen med T-banen (U-bahn), eller taxi. Det er godt med drosjer i Wien og de har taksameter.

   Wien er også en ypperlig by å oppleve til fots. Det ligger flotte severdigheter i nærmest alle distriktene, og byen har mange koselige grønne områder hvor du kan hvile bena. Byen er også godt tilrettelagt for sykler, og man kan enkelt leie en sykkel for noen timer fra en av de mange sykkelstasjonene.


   Visumkrav for Wien

   Når du flyr til Wien behøver du ikke å tenke på visum, med mindre du skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Skal du besøke landet i mer enn 90 dager må du du søke om visum. For norske statsborgere holder det å ta med seg gyldig pass på en reise på under 90 dager. Dette må tas med til Østerrike, ettersom det er det eneste gyldige identifikasjonspapiret som nordmenn har. Husk at passet må være gyldig under hele oppholdet i Østerrike. Dersom passet skulle bli stjålet under oppholdet er det viktig å melde fra til politiet om tyveriet. Følg med på de offisielle nettsidene til Østerrikes ambassade for oppdatert regelverk om pass og visum.


   Start planleggingen av reisen til Wien


   De beste tingene å se og gjøre i Wien

   Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset hvor nyttårskonserten spilles inn, og gå i slottets dyrehage. Ta også turen til Belvedere slott og palass som nå også er kunstmuseum. Vinterpalasset til prins Eugene er et nydelig barokkpalass fra 1702, og du bør gå innom Mozart-huset og høre historien om musikkvidunderet. Ta gjerne en tur i Statsoperaen før du nyter en god middag bestående av nasjonalretten Tafelspitze.

   Billige flybilletter til Wien gjør at du kan ta med hele familien. Barna vil trolig sette pris på Zoom barnemuseum med sin store multimedieavdeling og galleri. Dere kan også ta turen til musikkhuset House of Music, som byr på gigantiske instrumenter og muligheten til å leke dirigent for et helt orkester. Dra til badelandet Oberlaa med sin 80 meter lange vannsklie og flotte bassenger, eller bade- og fornøyelsesparken Dianabad. Europas eldste dyrepark Schönbrunn Zoo byr blant annet på en safaripark og spennende dyr som kjempepandaer.

   Wien har tidligere blitt kåret til en av de beste shoppingbyene i Europa, og dersom du finner billige flybilletter til Wien hos momondo, vil du kanskje kunne bruke litt ekstra på denne aktiviteten. Rundt områdene Kohlmarkt, Kärtner Strasse og Graben finner du mer eksklusiv mote, og i Mariahilferstrasse ligger det kjente shoppingsenteret Gerngross, samt spennende butikker. Du kan også besøke markedene Naschmarkt ved Karlsplatz for frukt og grønnsaker, eller loppemarkedet Alt Wiener Flohmarkt i Kettenbrückengasse.

   Når du flyr til Wien skal det noe til å rekke å se alle Wiens 23 bydeler. Vi anbefaler deg spesielt å få med deg Innere Stadt hvor du finner de fleste attraksjonene, shoppingmuligheter og et yrende folkeliv. Ta også turen sør for sentrum til Landstrasse. Her finner du slottet Belvedere fra 1700-tallet med sine nydelige parker, fontener og statuer, samt en flott utsikt over byen.


   Finn fly til andre byer i Østerrike

   Wien har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

   Hvorfor bruke momondo?

   momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Wien. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

   Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Wien for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

   Når du har søkt etter flyvinger til Wien, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

   Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Wien nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Wien og gi deg beskjed når de endres.


   Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
   Fleksibel Reise
   momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
   Ekspertinnsikt
   Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
   Prisvarsler
   Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.