Finn billige fly til Wien

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Wien (VIE)
tor.. 24.9.
tor.. 1.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Wien

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wien fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Wien?

Wien er kjent for sin sjarmerende atmosfære, vakre arkitektur og ikke minst historien om det musikalske vidunderet Mozart. Ettersom byen ligger i Sentral-Europa har den fire definerte årstider. Vintermånedene kan være kalde, så mange reiser i høysesongen om sommeren og rundt juletider. Med tanke på klima kan det være behagelig å fly til Wien om våren og høsten. Da kan du unngå den varmeste tiden og lange køer ved turistattraksjonene. Du kan sammenligne flypriser på momondo, og hvis du kan reise i januar eller august er det ofte mulig å finne litt billigere flybilletter til Wien. Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset som er kjent for å være det viktigste kulturelle monumentet i Østerrike. Palasset står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Hvilken flyvning til Wien er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Wien for 184 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Wien. Du kan finne den billigste prisen til Wien fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Wien?

Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Wien fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 1 213 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en tirsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 1 900 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Wien.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Wien?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Wien vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Wien på kvelden for så lite som 780 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 622 kr. Flyvninger til Wien fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Wien?

De som skal fly til Wien kan potensielt finne bedre priser for Graz Thalerhof flyplass (152 km fra sentrum i Wien), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Wien?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Graz Thalerhof flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wien, med en gjennomsnittspris på 4 225 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Wien

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Wien som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Ryanair
5. nov.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
26t 20m
1 stopp
VIE
Wien Vienna Intl
8. nov.
VIE
Wien Vienna Intl
24t 55m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
3. okt.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 20m
VIE
Wien Vienna Intl
24. okt.
VIE
Wien Vienna Intl
2t 25m
OSL
Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
15t 40m
1 stopp
VIE
Wien Vienna Intl
8. nov.
VIE
Wien Vienna Intl
2t 30m
OSL
Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. mar.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 25m
VIE
Wien Vienna Intl
19. mar.
VIE
Wien Vienna Intl
27t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
airBaltic
5. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
9t 15m
1 stopp
VIE
Wien Vienna Intl
8. nov.
VIE
Wien Vienna Intl
10t 35m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 454 kr
Finn lignende
Ryanair
13. nov.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
8t 10m
1 stopp
VIE
Wien Vienna Intl
16. nov.
VIE
Wien Vienna Intl
13t 20m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Wien Vienna Intl

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Wien, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Wizz Air og Ryanair
Billigst
Best
Raskeste
Wizz Air
1. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 25m
VIE
Wien Vienna Intl
Ryanair
2. nov.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
32t 45m
1 stopp
VIE
Wien Vienna Intl
Wizz Air
4. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
2t 25m
VIE
Wien Vienna Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Wien?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wien

På bare 2 timer og 25 minutter kan du fly til Wien fra Oslo. Austrian Airlines opererer nemlig med direktefly til Wien. Fra Bergen kan du få billige flybilletter til Wien med for eksempel KLM og SAS. Med ett stopp kan turen ta 3,5–4 timer. KLM tilbyr også billige flybilletter til Wien fra Trondheim. Da bør man beregne fem timer reise inkludert mellomlanding. Andre populære flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Wien fra Norge er Norwegian og Lufthansa. Husk å sjekke eventuelle tillegg for mat og innsjekket bagasje ved lavprisbilletter. Fly til Wien fra Norge lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE).


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Wien, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Wien lander på Wien internasjonale lufthavn (VIE), og tog, busser og flytog går jevnlig til og fra sentrum. Flytoget, City Airport Train, går hver halvtime mellom ca. kl. 05 og 23.30. Det stopper ved City Air-terminalen i sentrum og ligger like ved holdeplasser for trikk, buss og T-bane. Flytoget tar ca. 16 minutter og koster ca. € 11. Toget Wiener S-Bahn kjører med linjene S2 og S7 hver halvtime. Det koster litt mindre, men stopper til gjengjeld på flere stasjoner. Taxiene har holdeplass utenfor ankomsthallen og kjører med taksameter. Turen tar ca. 30 minutter og koster ca. € 32. Flybussen stopper også utenfor ankomsthallen og går hver halvtime til og fra sentrum. Turen tar ca. 20 minutter. Billetter kjøpes på stasjonen, ved flyplassen eller om bord. Du kan også leie leiebil på flyplassen. Denne kan du enkelt bestille hos momondo i forkant av reisen.


Populære flybilletter til Wien

Finn dine flybilletter til Wien med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Vienna
Raskeste flytid
2t 25m
Billigste pris
672 kr
Flyvninger fra Trondheim til Vienna
Raskeste flytid
5t 30m
Billigste pris
1 847 kr
Flyvninger fra Bergen til Vienna
Raskeste flytid
16t 40m
Billigste pris
1 996 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Vienna
Raskeste flytid
6t 45m
Billigste pris
2 294 kr
Flyvninger fra Haugesund til Vienna
Raskeste flytid
15t 45m
Billigste pris
2 909 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Wien?

Wien har et godt utbygd transportsystem, og du kan enkelt komme deg rundt med buss, trikk, tog og T-bane. En fordel er at billettprisen er den samme for alle typer offentlig transport og koster ca. € 2,5 for en enkeltbillett, inkludert én overgang i samme retning. Man kan velge mellom ulike type reisekort. Vienna Card har en gyldighet på tre dager og da kan man reise ubegrenset med kollektivtrafikk og få rabatter på ulike severdigheter, restauranter og butikker. Du kommer deg også raskt rundt i byen med T-banen (U-bahn), eller taxi. Det er godt med drosjer i Wien og de har taksameter.

Wien er også en ypperlig by å oppleve til fots. Det ligger flotte severdigheter i nærmest alle distriktene, og byen har mange koselige grønne områder hvor du kan hvile bena. Byen er også godt tilrettelagt for sykler, og man kan enkelt leie en sykkel for noen timer fra en av de mange sykkelstasjonene.


Kan man reise til Wien uten pass eller visum?

Når du flyr til Wien behøver du ikke å tenke på visum, med mindre du skal oppholde deg i Østerrike i mer enn tre måneder. Skal du besøke landet i mer enn 90 dager må du du søke om visum. For norske statsborgere holder det å ta med seg gyldig pass på en reise på under 90 dager. Dette må tas med til Østerrike, ettersom det er det eneste gyldige identifikasjonspapiret som nordmenn har. Husk at passet må være gyldig under hele oppholdet i Østerrike. Dersom passet skulle bli stjålet under oppholdet er det viktig å melde fra til politiet om tyveriet. Følg med på de offisielle nettsidene til Østerrikes ambassade for oppdatert regelverk om pass og visum.


Finn hotell og fly til Wien


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Wien?

Når du flyr til Wien bør du besøke Schönbrunn-palasset hvor nyttårskonserten spilles inn, og gå i slottets dyrehage. Ta også turen til Belvedere slott og palass som nå også er kunstmuseum. Vinterpalasset til prins Eugene er et nydelig barokkpalass fra 1702, og du bør gå innom Mozart-huset og høre historien om musikkvidunderet. Ta gjerne en tur i Statsoperaen før du nyter en god middag bestående av nasjonalretten Tafelspitze.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Billige flybilletter til Wien gjør at du kan ta med hele familien. Barna vil trolig sette pris på Zoom barnemuseum med sin store multimedieavdeling og galleri. Dere kan også ta turen til musikkhuset House of Music, som byr på gigantiske instrumenter og muligheten til å leke dirigent for et helt orkester. Dra til badelandet Oberlaa med sin 80 meter lange vannsklie og flotte bassenger, eller bade- og fornøyelsesparken Dianabad. Europas eldste dyrepark Schönbrunn Zoo byr blant annet på en safaripark og spennende dyr som kjempepandaer.

Hvor bør jeg shoppe?

Wien har tidligere blitt kåret til en av de beste shoppingbyene i Europa, og dersom du finner billige flybilletter til Wien hos momondo, vil du kanskje kunne bruke litt ekstra på denne aktiviteten. Rundt områdene Kohlmarkt, Kärtner Strasse og Graben finner du mer eksklusiv mote, og i Mariahilferstrasse ligger det kjente shoppingsenteret Gerngross, samt spennende butikker. Du kan også besøke markedene Naschmarkt ved Karlsplatz for frukt og grønnsaker, eller loppemarkedet Alt Wiener Flohmarkt i Kettenbrückengasse.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Wien skal det noe til å rekke å se alle Wiens 23 bydeler. Vi anbefaler deg spesielt å få med deg Innere Stadt hvor du finner de fleste attraksjonene, shoppingmuligheter og et yrende folkeliv. Ta også turen sør for sentrum til Landstrasse. Her finner du slottet Belvedere fra 1700-tallet med sine nydelige parker, fontener og statuer, samt en flott utsikt over byen.


Finn fly til andre byer i Østerrike

Wien har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse