Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Riga

Billige flyvninger til Riga fra 585 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Riga med avgang den 14.6.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Riga flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Riga

Beste pris på enveisbillett

303 kr

Beste pris på tur/retur-billett

585 kr

Raskeste flytid

1t 30m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Riga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 303 kr (Oslo Gardermoen til Riga Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Riga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 585 kr (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Den kjappeste flyvningen til Riga fra Norge tar 1t 30m (Oslo Gardermoen til Riga Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Riga, deriblant airBaltic, Norwegian og Ryanair.

Riga flyinnsikt og trender

Se innsikt for Riga-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Riga?

Den billigste måneden å fly til Riga fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 725 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Riga i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 007 kr.

Hvilken flyvning til Riga er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Riga?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Riga fra Norge en søndag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på søndag for så lite som 933 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Når du flyr på en torsdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 598 kr for en reise fra Norge til Riga.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Riga?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Riga på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Riga på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 037 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 411 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Riga?

Flytiden fra Norge til Riga varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Riga Intl (en av de mest populære rutene), tar det 1t 30m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Riga er fra Bergen Flesland til Riga Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Riga?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Riga 16 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Riga med en gjennomsnittspris på 1 168 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Riga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Riga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Riga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Riga

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Riga (RIX)

Vanligvis er flyvninger til Riga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl, som i gjennomsnitt koster 671 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Riga koster i gjennomsnitt kun 725 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli38 % dyrereDet koster ca. 1 624 kr for flyvninger til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli197 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Riga

Høysesong for å oppleve den UNESCO-beskyttede byen Riga er de varme sommermånedene og i skoleferiene. Særlig desember er en populær måned for å fly til Riga og kose seg på stemningsfulle julemarkeder. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Riga på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du også booke en pakkereise.

Reiser du i lavsesongen, fra sein høst til tidlig vår, kan du gjøre et kupp på flyreiser til Riga. Dessuten slipper du unna de største folkemengdene når du skal utforske Riga Central Market og gamlebyen. Januar er en god måned for å finne billige flybilletter til Riga, og med en varm ullgenser i sekken er du klar for å nyte byen i fred og ro.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Riga Intl flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Riga Intl flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Riga Intl flyplass fra flyvninger?

Det er 7 tilbydere fra Riga Intl flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Riga Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Riga Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Riga Intl flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Riga Intl flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Riga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Riga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
14. jun.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
RIX09:20Riga Intl
17. jun.
RIX05:45Riga Intl
1t 40m
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
21. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
23. apr.
RIX18:30Riga Intl
1t 35m
OSL19:05Oslo Gardermoen
Norwegian
1. mai
OSL13:15Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX15:45Riga Intl
4. mai
RIX08:00Riga Intl
1t 35m
OSL08:35Oslo Gardermoen
Norwegian
25. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
29. apr.
RIX08:00Riga Intl
1t 35m
OSL08:35Oslo Gardermoen
Norwegian
25. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
1. mai
RIX08:00Riga Intl
1t 35m
OSL08:35Oslo Gardermoen
Norwegian
25. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
1. mai
RIX08:00Riga Intl
1t 35m
OSL08:35Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Riga

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Riga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og airBaltic
Norwegian
28. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
Norwegian
21. apr.
OSL20:45Oslo Gardermoen
1t 30m
RIX23:15Riga Intl
Ryanair
26. apr.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
1t 30m
RIX09:20Riga Intl

Slik kommer du deg rundt omkring i Riga

Ikke bare er det lett å finne billige flybilletter til Riga, transport rundt i byen er også ganske rimelig. Taxi er et billig og raskt alternativ, men sørg for at sjåføren har taksameteret på. Offentlig transport er dessuten svært rimelig. Det koster ca. € 1–2 for enkeltbillett om du kjøper på automat. Du kan også kjøpe reisekort som varer i én, tre eller fem dager, med priser fra ca. € 3–8 og opp.

Det er både enkelt og praktisk å komme seg rundt i Riga på sykkel. Du finner flere boder rundt i byen med tilgjengelige sykler, og alt du trenger å gjøre er å ringe utleiebyrået og få koden til å låse opp sykkelen. Vips, og du er i gang!


Visumkrav for Riga

Norske statsborgere må ha med pass for å kunne fly til Riga. Det er nemlig bare pass som er godkjent identitetsbevis i utlandet. Førerkort og bankkort aksepteres ikke, selv om Latvia er en del av Schengen. Skal du ut å reise, må du alltid kunne identifisere deg. Nordmenn trenger ikke visum når de skal fly til Riga. For opphold i lengre enn tre måneder, må du kontakte ambassaden for informasjon om oppholdstillatelse. Regler for innreise kan endres brått, kontroller derfor gjeldende reglement på nettsidene til Latvias ambassade eller regjering på forhånd.


De beste tingene å se og gjøre i Riga

Hva bør jeg oppleve i Riga?

I desember kan du fly til Riga for førjulsshopping og stemningsfulle markeder, og ellers i året sjarmerer byen med en vakker gamleby og flotte Art Nouveau-bygninger. Albert Street er et must for spektakulær arkitektur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

La barna leke og kose seg i gamlebyen. Her kan dere sammen utforske smale gater og besøke hyggelige kaféer. Dersom dere blir lei av bylivet, kan dere besøke Rigas dyrepark eller dra på strendene i den nærliggende byen Jurmala.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du skaffet deg billige flybilletter til Riga, har du kanskje litt ekstra å shoppe for. Byen kan friste med store kjøpesentre som Galerija Centrs, spennende markeder og fristende butikker rundt omkring i byen.

Hvilke områder rundt Riga burde jeg besøke?

Riga er et godt utgangspunkt for dagsturer rundt i vakre Latvia. Det lille paradiset Sigulda har slott og skoger som kunne vært hentet rett fra et eventyr, mens Jurmala kan friste med herlige sandstrender.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Riga?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Riga. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Riga med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Riga med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Riga?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Riga.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Riga akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Riga flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Riga på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Riga.

Populære flyvninger til Riga
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post