Finn billige fly til Riga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Riga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Riga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Riga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Riga

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Riga (RIX)

Vanligvis er flyvninger til Riga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Riga Intl, som i gjennomsnitt koster 1 035 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Riga koster i gjennomsnitt kun 810 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 1 511 kr for flyvninger til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember208 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Riga?

Høysesong for å oppleve den UNESCO-beskyttede byen Riga er de varme sommermånedene og i skoleferiene. Særlig desember er en populær måned for å fly til Riga og kose seg på stemningsfulle julemarkeder. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Riga på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du også booke en pakkereise.

Reiser du i lavsesongen, fra sein høst til tidlig vår, kan du gjøre et kupp på flyreiser til Riga. Dessuten slipper du unna de største folkemengdene når du skal utforske Riga Central Market og gamlebyen. Januar er en god måned for å finne billige flybilletter til Riga, og med en varm ullgenser i sekken er du klar for å nyte byen i fred og ro.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Riga?

    Den billigste måneden å fly til Riga fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 810 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Riga i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av april også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 910 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Riga?

    Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Riga 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Riga med en gjennomsnittspris på 1 035 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Riga fra Norge for så lite som 58 kr på momondo.


Flotte tilbud på flyreiser til Riga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Riga som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
RIX05:40Riga Intl
7. nov.
RIX05:20Riga Intl
1t 40m
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. nov.
TRF08:10Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
RIX09:50Riga Intl
5. nov.
RIX06:05Riga Intl
1t 40m
TRF07:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
19. nov.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
RIX07:50Riga Intl
21. nov.
RIX05:20Riga Intl
1t 40m
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
2. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
RIX05:40Riga Intl
9. nov.
RIX06:10Riga Intl
1t 45m
TRF07:55Oslo Torp Sandefjord
Wizz Air
2. nov.
TRF04:05Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
RIX05:40Riga Intl
6. nov.
RIX07:10Riga Intl
1t 45m
TRF08:55Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. nov.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
1t 40m
RIX07:50Riga Intl
14. nov.
RIX05:20Riga Intl
1t 40m
TRF07:00Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Riga

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Riga, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair, Wizz Air og airBaltic
Wizz Air
16. nov.
TRF03:05Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
RIX04:40Riga Intl
Wizz Air
27. okt.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
1t 35m
RIX12:35Riga Intl
airBaltic
23. nov.
OSL14:50Oslo Gardermoen
1t 35m
RIX16:25Riga Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Riga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Riga
  • Hvilke flyselskaper flyr til Riga?

    Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Riga med. airBaltic, Wizz Air og Finnair er også populære valg ved reiser til Riga from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Riga jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Riga

Under finner du alle flyplassene i Riga sammen med avstanden til sentrum

Det er enkelt å komme seg videre til sentrum fra flyplassen. Bussen koster ca. € 2–3 og bruker ca. 20–25 minutter inn til sentrum. Du kan også kjøpe dagspass som koster ca. € 5–8. Bussen går frem og tilbake hvert 10.–30. minutt, og du kan dermed fint ta bussen tilbake også. Foretrekker du taxi, koster det ca. € 10–15 inn til sentrum og kjøreturen tar ca. 15 minutter. Taxi er dermed et billig og raskt alternativ om du har mye bagasje med deg. Nå du skal hjem, kan du spørre hotellet om hjelp til å booke en på forhånd.


Populære flybilletter til Riga

Finn dine flybilletter til Riga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Riga
Raskeste flytid1t 30m
Billigst pris58 kr
Flyvninger fra Trondheim til Riga
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris885 kr
Flyvninger fra Stavanger til Riga
Raskeste flytid11t 30m
Billigst pris2 805 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Riga

Ikke bare er det lett å finne billige flybilletter til Riga, transport rundt i byen er også ganske rimelig. Taxi er et billig og raskt alternativ, men sørg for at sjåføren har taksameteret på. Offentlig transport er dessuten svært rimelig. Det koster ca. € 1–2 for enkeltbillett om du kjøper på automat. Du kan også kjøpe reisekort som varer i én, tre eller fem dager, med priser fra ca. € 3–8 og opp.

Det er både enkelt og praktisk å komme seg rundt i Riga på sykkel. Du finner flere boder rundt i byen med tilgjengelige sykler, og alt du trenger å gjøre er å ringe utleiebyrået og få koden til å låse opp sykkelen. Vips, og du er i gang!


Visumkrav for Riga

Norske statsborgere må ha med pass for å kunne fly til Riga. Det er nemlig bare pass som er godkjent identitetsbevis i utlandet. Førerkort og bankkort aksepteres ikke, selv om Latvia er en del av Schengen. Skal du ut å reise, må du alltid kunne identifisere deg. Nordmenn trenger ikke visum når de skal fly til Riga. For opphold i lengre enn tre måneder, må du kontakte ambassaden for informasjon om oppholdstillatelse. Regler for innreise kan endres brått, kontroller derfor gjeldende reglement på nettsidene til Latvias ambassade eller regjering på forhånd.


Start planleggingen av reisen til Riga


De beste tingene å se og gjøre i Riga

Hva bør jeg oppleve i Riga?

I desember kan du fly til Riga for førjulsshopping og stemningsfulle markeder, og ellers i året sjarmerer byen med en vakker gamleby og flotte Art Nouveau-bygninger. Albert Street er et must for spektakulær arkitektur.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

La barna leke og kose seg i gamlebyen. Her kan dere sammen utforske smale gater og besøke hyggelige kaféer. Dersom dere blir lei av bylivet, kan dere besøke Rigas dyrepark eller dra på strendene i den nærliggende byen Jurmala.

Hvor bør jeg shoppe?

Har du skaffet deg billige flybilletter til Riga, har du kanskje litt ekstra å shoppe for. Byen kan friste med store kjøpesentre som Galerija Centrs, spennende markeder og fristende butikker rundt omkring i byen.

Hvilke områder rundt Riga burde jeg besøke?

Riga er et godt utgangspunkt for dagsturer rundt i vakre Latvia. Det lille paradiset Sigulda har slott og skoger som kunne vært hentet rett fra et eventyr, mens Jurmala kan friste med herlige sandstrender.