Finn billige fly til Riga

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Riga

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Riga

Beste pris på enveisbillett

109 kr

Beste pris på tur/retur-billett

199 kr

Raskeste flytid

1t 35m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Riga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 109 kr (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Riga fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 199 kr (Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl).
Den kjappeste flyvningen til Riga fra Norge tar 1t 35m (Oslo Gardermoen til Riga Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Riga, deriblant airBaltic, Norwegian og Ryanair.

Riga flyinnsikt og trender

Se innsikt for Riga-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Riga?

Den billigste måneden å fly til Riga fra Norge på, er juni. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 675 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Riga i løpet av juni, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av august også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 834 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Riga?

Flytiden fra Norge til Riga varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Riga Intl (en av de mest populære rutene), tar det 1t 30m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Riga er fra Bergen Flesland til Riga Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Riga?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Riga 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Riga med en gjennomsnittspris på 995 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Riga

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Riga fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Riga

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Riga

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Riga (RIX)

Vanligvis er flyvninger til Riga fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Riga Intl, som i gjennomsnitt koster 767 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Riga koster i gjennomsnitt kun 675 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril37 % dyrereDet koster ca. 1 360 kr for flyvninger til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RIGA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli296 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Riga fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Riga

Høysesong for å oppleve den UNESCO-beskyttede byen Riga er de varme sommermånedene og i skoleferiene. Særlig desember er en populær måned for å fly til Riga og kose seg på stemningsfulle julemarkeder. Du har alltid mulighet til å finne billige flybilletter til Riga på momondo, og på www.momondo.no/pakkereiser/ kan du også booke en pakkereise.

Reiser du i lavsesongen, fra sein høst til tidlig vår, kan du gjøre et kupp på flyreiser til Riga. Dessuten slipper du unna de største folkemengdene når du skal utforske Riga Central Market og gamlebyen. Januar er en god måned for å finne billige flybilletter til Riga, og med en varm ullgenser i sekken er du klar for å nyte byen i fred og ro.


Flotte tilbud på flyreiser til Riga

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Riga som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Riga

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Riga

Hvilke flyselskaper flyr til Riga?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Riga

Hvilke flyselskaper flyr til Riga?

Norwegian er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Riga med. Ryanair, airBaltic og Wizz Air er også populære valg ved reiser til Riga from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Riga jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Finnair til Riga

Finnair har ca. 18 flyvninger til Riga i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Helsinki Helsingfors Vantaa, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Finnair, kostet 910 kr (Bergen Flesland til Riga). Brukere har gitt de en score på Finnair 7,7/10 basert på 322 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Riga

Scandinavian Airlines flyr til Riga 14 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Riga fra København Kastrup Copenhagen. Scandinavian Airlines (score: 7,2, 334 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Riga fra. Den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo til Riga, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 578 kr tur/retur).


Flyplasser nære Riga

Under finner du alle flyplassene i Riga sammen med avstanden til sentrum

Det er enkelt å komme seg videre til sentrum fra flyplassen. Bussen koster ca. € 2–3 og bruker ca. 20–25 minutter inn til sentrum. Du kan også kjøpe dagspass som koster ca. € 5–8. Bussen går frem og tilbake hvert 10.–30. minutt, og du kan dermed fint ta bussen tilbake også. Foretrekker du taxi, koster det ca. € 10–15 inn til sentrum og kjøreturen tar ca. 15 minutter. Taxi er dermed et billig og raskt alternativ om du har mye bagasje med deg. Nå du skal hjem, kan du spørre hotellet om hjelp til å booke en på forhånd.


Populære flybilletter til Riga

Finn dine flybilletter til Riga med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Riga
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris199 kr
Flyvninger fra Trondheim til Riga
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris1 261 kr
Flyvninger fra Stavanger til Riga
Raskeste flytid4t 10m
Laveste pris1 479 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Riga

Ikke bare er det lett å finne billige flybilletter til Riga, transport rundt i byen er også ganske rimelig. Taxi er et billig og raskt alternativ, men sørg for at sjåføren har taksameteret på. Offentlig transport er dessuten svært rimelig. Det koster ca. € 1–2 for enkeltbillett om du kjøper på automat. Du kan også kjøpe reisekort som varer i én, tre eller fem dager, med priser fra ca. € 3–8 og opp.

Det er både enkelt og praktisk å komme seg rundt i Riga på sykkel. Du finner flere boder rundt i byen med tilgjengelige sykler, og alt du trenger å gjøre er å ringe utleiebyrået og få koden til å låse opp sykkelen. Vips, og du er i gang!


Visumkrav for Riga

Norske statsborgere må ha med pass for å kunne fly til Riga. Det er nemlig bare pass som er godkjent identitetsbevis i utlandet. Førerkort og bankkort aksepteres ikke, selv om Latvia er en del av Schengen. Skal du ut å reise, må du alltid kunne identifisere deg. Nordmenn trenger ikke visum når de skal fly til Riga. For opphold i lengre enn tre måneder, må du kontakte ambassaden for informasjon om oppholdstillatelse. Regler for innreise kan endres brått, kontroller derfor gjeldende reglement på nettsidene til Latvias ambassade eller regjering på forhånd.


Start planleggingen av reisen til Riga


De beste tingene å se og gjøre i Riga

I desember kan du fly til Riga for førjulsshopping og stemningsfulle markeder, og ellers i året sjarmerer byen med en vakker gamleby og flotte Art Nouveau-bygninger. Albert Street er et must for spektakulær arkitektur.

La barna leke og kose seg i gamlebyen. Her kan dere sammen utforske smale gater og besøke hyggelige kaféer. Dersom dere blir lei av bylivet, kan dere besøke Rigas dyrepark eller dra på strendene i den nærliggende byen Jurmala.

Har du skaffet deg billige flybilletter til Riga, har du kanskje litt ekstra å shoppe for. Byen kan friste med store kjøpesentre som Galerija Centrs, spennende markeder og fristende butikker rundt omkring i byen.

Riga er et godt utgangspunkt for dagsturer rundt i vakre Latvia. Det lille paradiset Sigulda har slott og skoger som kunne vært hentet rett fra et eventyr, mens Jurmala kan friste med herlige sandstrender.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Riga. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Riga med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Riga.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Riga flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.