Finn billige fly til Palermo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 30.10.
lø. 6.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palermo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palermo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palermo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palermo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palermo (PMO)

Vanligvis er flyvninger til Palermo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi, som i gjennomsnitt koster 2 486 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palermo koster i gjennomsnitt kun 1 676 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember25 % dyrereDet koster ca. 3 110 kr for flyvninger til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember328 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palermo?

Palermo er regionhovedstaden, og den største byen, i italienske Sicilia. Dette er en travel by med vakker beliggenhet og behagelig klima. Her er det middelhavsklima, altså er det varme somre og mye nedbør om vinteren. Du kan reise hit hele året, men det anbefales å reise i april til oktober, da du kan få med deg det beste været. Du kan finne billige flybilletter til Palermo fra Oslo hvis du reiser litt utenom fellesferiene, reis for eksempel i mai eller august.

Vil du finne billige flybilletter til Palermo i sommerferien, i månedene juni til august, bør du bestille i god tid før du skal reise, og ikke i siste liten. Det er et populært reisemål, og prisene går noe opp i disse månedene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Palermo i alle sesonger.

Fly til Palermo og opplev byen som, på grunn av sin spesielle arkitektur og dramatiske klipper ved havet, ser ut som et vakkert postkort.

 • Hvilken flyvning til Palermo er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Palermo, lå på 221 kr/per person fra London, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Palermo. Du kan finne den billigste prisen til Palermo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Palermo?

  Den billigste måneden å fly til Palermo fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 676 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palermo i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 018 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palermo?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palermo på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 486 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Palermo på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 442 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Palermo?

  De som skal fly til Palermo kan potensielt finne bedre priser for Trapani Birgi flyplass (80 km fra sentrum i Palermo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Palermo?

  Med en gjennomsnittspris på 1 888 kr per person, er det Trapani Birgi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Palermo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Palermo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palermo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
PMO04:10Palermo Punta Raisi
13. nov.
PMO16:20Palermo Punta Raisi
12t 05m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL17:25Oslo Gardermoen
23t 25m
1 stopp
PMO15:50Palermo Punta Raisi
13. nov.
PMO16:20Palermo Punta Raisi
12t 05m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL07:00Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
PMO04:10Palermo Punta Raisi
13. nov.
PMO03:40Palermo Punta Raisi
24t 45m
2 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF13:20Oslo Torp Sandefjord
25t 50m
2 stopp
PMO14:10Palermo Punta Raisi
13. nov.
PMO16:20Palermo Punta Raisi
19t 40m
1 stopp
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
6. nov.
TRF13:20Oslo Torp Sandefjord
26t 30m
1 stopp
PMO14:50Palermo Punta Raisi
13. nov.
PMO16:20Palermo Punta Raisi
19t 40m
1 stopp
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
21. nov.
OSL16:40Oslo Gardermoen
25t 15m
2 stopp
PMO17:55Palermo Punta Raisi
28. nov.
PMO16:15Palermo Punta Raisi
15t 40m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Palermo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palermo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL16:25Oslo Gardermoen
24t 35m
1 stopp
PMO17:00Palermo Punta Raisi
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL08:30Oslo Gardermoen
29t 20m
2 stopp
PMO13:50Palermo Punta Raisi
Ryanair
9. nov.
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
36t 50m
2 stopp
PMO17:00Palermo Punta Raisi

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palermo
 • Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

  På reiser til Palermo fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: SAS, Ryanair, KLM eller Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Palermo

Under finner du alle flyplassene i Palermo sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Palermo, lander du på Falcone-Borsellino Airport, også kjent som Palermo lufthavn. Den ligger 35 kilometer nordvest for Palermo. Når du skal komme deg fra Palermo lufthavn og inn til byen kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet. Det er flere busslinjer du kan ta, men den som går hyppigst er Prestia e Comande Bus. Denne går hver halvtime fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Til sentralstasjonen kalt Stazione Centrale tar det 55 minutter og en billett koster EUR 5,80 (omtrent 56 NOK). Den første bussen går fra flyplassen klokken halv syv om morgenen. Når du skal tilbake til flyplassen fra sentrum, går første buss klokken fem om morgenen. Det finnes også andre busser som kjører til områder utenfor Palermo by, som er essensielt dersom hotellet ditt ikke ligger i sentrum av byen. Lurer du på hvilken buss du bør ta, kan du spørre i informasjonsdisker på flyplassen når du lander.


Populære flybilletter til Palermo

Finn dine flybilletter til Palermo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palermo
Raskeste flytid6t 05m
Billigst pris634 kr
Flyvninger fra Stavanger til Palermo
Raskeste flytid14t 35m
Billigst pris1 959 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palermo

Det er mange transportmuligheter i Palermo. Det er et godt utviklet nettverk av busser som tar deg til de mest populære severdighetene i byen og til områder rundt byen. Den offentlige transporten drives av AMAT. En bussbillett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK). Disse selges i AMAT-kiosker og i aviskiosker. Når du går på bussen stempler du billetten i billettautomaten for å validere den. Da er den gyldig i 90 minutter.

Du kan også bruke sightseeing-bussen i stedet for den lokale bussen. Dette er perfekt hvis du vil få ordentlig oversikt over byen og se alle de viktigste severdighetene. Denne drives også av AMAT og heter City Sightseeing. Du kjøper billett når du går ombord i bussen og denne koster EUR 20 (omtrent 194 NOK) per person. Ofte er det enklest å bruke taxi for å komme seg rundt, disse kan du finne ved taxistasjoner i sentrum av byen.


Visumkrav for Palermo

Italia er en del av Schengen, og du trenger ikke ha visum for å reise inn i landet. Du trenger gyldig pass, ditt Europeiske helsetrygdkort og reiseforsikring. Nødpass er også godkjent som identifikasjon. Når du reiser ut av Italia må du alltid vise passet ditt. Du må også vise passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt. Du kan finne mer informasjon om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til den italienske ambassaden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Palermo


De beste tingene å se og gjøre i Palermo

Hvilke områder bør jeg besøke?

Sicilia er full av fjell og daler, og Monte Pellegrino er et fjell like ved Palermo. Du kan ta buss opp hit, eller du kan gå fottur til toppen. Dette er et populært sted å besøke både for turister og lokale som vil ha fantastisk utsikt over Middelhavet.

Hva bør jeg oppleve i Palermo?

Palermo har en spennende historie, noe man blant annet kan se på arkitekturen i byen. Besøk katedralen i Palermo, som har en interessant blandingsstil. Denne har blant annet vært både moské og krypt, på grunn av de ulike styresettene i byen.