Finn billige flyvninger til Palermo fra 982 kr

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Palermo

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Palermo

Beste pris på tur/retur-billett

982 kr

Raskeste flytid

6t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Palermo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 982 kr (Oslo Torp Sandefjord til Palermo Punta Raisi).
Den kjappeste flyvningen til Palermo fra Norge tar 6t 35m (Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Palermo, deriblant SWISS og Ryanair.

Palermo flyinnsikt og trender

Se innsikt for Palermo-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Palermo?

Den billigste måneden å fly til Palermo fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 277 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palermo i løpet av mars, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 364 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Palermo?

Hvor lang tid tar det å fly til Palermo?

I gjennomsnitt tar det 9t 40m å fly fra Norge til Palermo dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Palermo Punta Raisi (den mest populære flyplassen i Palermo). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Palermo Punta Raisi, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palermo?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palermo på, er 24 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 178 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palermo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palermo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palermo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palermo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palermo (PMO)

Vanligvis er flyvninger til Palermo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi, som i gjennomsnitt koster 3 178 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palermo koster i gjennomsnitt kun 2 277 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli43 % dyrereDet koster ca. 4 576 kr for flyvninger til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli510 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Palermo

Palermo er regionhovedstaden, og den største byen, i italienske Sicilia. Dette er en travel by med vakker beliggenhet og behagelig klima. Her er det middelhavsklima, altså er det varme somre og mye nedbør om vinteren. Du kan reise hit hele året, men det anbefales å reise i april til oktober, da du kan få med deg det beste været. Du kan finne billige flybilletter til Palermo fra Oslo hvis du reiser litt utenom fellesferiene, reis for eksempel i mai eller august.

Vil du finne billige flybilletter til Palermo i sommerferien, i månedene juni til august, bør du bestille i god tid før du skal reise, og ikke i siste liten. Det er et populært reisemål, og prisene går noe opp i disse månedene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Palermo i alle sesonger.

Fly til Palermo og opplev byen som, på grunn av sin spesielle arkitektur og dramatiske klipper ved havet, ser ut som et vakkert postkort.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Palermo?

De som skal fly til Palermo kan potensielt finne bedre priser for Trapani Birgi flyplass (80 km fra sentrum i Palermo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Palermo Punta Raisi flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Palermo Punta Raisi flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Palermo Punta Raisi flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraPalermo Punta Raisi flyplass flyvninger er 8 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Palermo Punta Raisi flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Palermo Punta Raisi flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Palermo Punta Raisi flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Palermo Punta Raisi flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Palermo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palermo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
1. nov.
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
1 stopp
PMO08:30Palermo Punta Raisi
8. nov.
PMO17:50Palermo Punta Raisi
15t 20m
1 stopp
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
1. nov.
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
12t 30m
2 stopp
PMO08:30Palermo Punta Raisi
8. nov.
PMO17:50Palermo Punta Raisi
15t 20m
1 stopp
TRF09:10Oslo Torp Sandefjord
1 058 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF18:10Oslo Torp Sandefjord
13t 45m
2 stopp
PMO13:55Palermo Punta Raisi
10. okt.
PMO04:35Palermo Punta Raisi
24t 50m
2 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1 144 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
6t 55m
1 stopp
PMO23:55Palermo Punta Raisi
10. okt.
PMO04:35Palermo Punta Raisi
24t 50m
2 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1 198 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL14:10Oslo Gardermoen
26t 50m
2 stopp
PMO23:00Palermo Punta Raisi
10. okt.
PMO04:35Palermo Punta Raisi
24t 35m
2 stopp
OSL05:10Oslo Gardermoen
1 252 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL17:00Oslo Gardermoen
16t 25m
1 stopp
PMO14:25Palermo Punta Raisi
8. nov.
PMO01:00Palermo Punta Raisi
15t 05m
2 stopp
OSL16:05Oslo Gardermoen
1 274 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Palermo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palermo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av ITA Airways, Norwegian og Ryanair
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
9t 40m
PMOPalermo Punta Raisi
Ryanair
TRFOslo Torp Sandefjord
7t 30m
PMOPalermo Punta Raisi
ITA Airways
SVGStavanger Sola
22t 20m
PMOPalermo Punta Raisi

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palermo

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Flyvninger med SWISS til Palermo

Det går 1 fly med SWISS til Palermo under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Zurich, og den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo, kostet 2 572 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Palermo). SWISS har en score på 8,0 basert på 260 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Palermo

KLM (7,5/10, 352 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Palermo, med tilbud fra så lite som 2 096 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 21 KLM flyvninger i uken til Palermo, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til Palermo

Finn dine flybilletter til Palermo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palermo
Raskeste flytid9t 40m
Laveste pris982 kr
Flyvninger fra Stavanger til Palermo
Raskeste flytid22t 20m
Laveste pris2 547 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palermo

Det er mange transportmuligheter i Palermo. Det er et godt utviklet nettverk av busser som tar deg til de mest populære severdighetene i byen og til områder rundt byen. Den offentlige transporten drives av AMAT. En bussbillett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK). Disse selges i AMAT-kiosker og i aviskiosker. Når du går på bussen stempler du billetten i billettautomaten for å validere den. Da er den gyldig i 90 minutter.

Du kan også bruke sightseeing-bussen i stedet for den lokale bussen. Dette er perfekt hvis du vil få ordentlig oversikt over byen og se alle de viktigste severdighetene. Denne drives også av AMAT og heter City Sightseeing. Du kjøper billett når du går ombord i bussen og denne koster EUR 20 (omtrent 194 NOK) per person. Ofte er det enklest å bruke taxi for å komme seg rundt, disse kan du finne ved taxistasjoner i sentrum av byen.


Visumkrav for Palermo

Italia er en del av Schengen, og du trenger ikke ha visum for å reise inn i landet. Du trenger gyldig pass, ditt Europeiske helsetrygdkort og reiseforsikring. Nødpass er også godkjent som identifikasjon. Når du reiser ut av Italia må du alltid vise passet ditt. Du må også vise passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt. Du kan finne mer informasjon om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til den italienske ambassaden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Palermo


De beste tingene å se og gjøre i Palermo

Hvilke områder bør jeg besøke?

Sicilia er full av fjell og daler, og Monte Pellegrino er et fjell like ved Palermo. Du kan ta buss opp hit, eller du kan gå fottur til toppen. Dette er et populært sted å besøke både for turister og lokale som vil ha fantastisk utsikt over Middelhavet.

Hva bør jeg oppleve i Palermo?

Palermo har en spennende historie, noe man blant annet kan se på arkitekturen i byen. Besøk katedralen i Palermo, som har en interessant blandingsstil. Denne har blant annet vært både moské og krypt, på grunn av de ulike styresettene i byen.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Palermo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Palermo. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Palermo med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Palermo for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Palermo?

Når du har søkt etter flyvinger til Palermo, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Palermo akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Palermo og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Palermo på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.