Finn billige fly til Palermo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palermo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palermo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palermo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palermo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palermo (PMO)

Vanligvis er flyvninger til Palermo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi, som i gjennomsnitt koster 2 641 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palermo koster i gjennomsnitt kun 1 780 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember25 % dyrereDet koster ca. 3 303 kr for flyvninger til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember328 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palermo?

Palermo er regionhovedstaden, og den største byen, i italienske Sicilia. Dette er en travel by med vakker beliggenhet og behagelig klima. Her er det middelhavsklima, altså er det varme somre og mye nedbør om vinteren. Du kan reise hit hele året, men det anbefales å reise i april til oktober, da du kan få med deg det beste været. Du kan finne billige flybilletter til Palermo fra Oslo hvis du reiser litt utenom fellesferiene, reis for eksempel i mai eller august.

Vil du finne billige flybilletter til Palermo i sommerferien, i månedene juni til august, bør du bestille i god tid før du skal reise, og ikke i siste liten. Det er et populært reisemål, og prisene går noe opp i disse månedene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Palermo i alle sesonger.

Fly til Palermo og opplev byen som, på grunn av sin spesielle arkitektur og dramatiske klipper ved havet, ser ut som et vakkert postkort.

 • Hvilken flyvning til Palermo er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Palermo, lå på 235 kr/per person fra London, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Palermo. Du kan finne den billigste prisen til Palermo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Palermo?

  Den billigste måneden å fly til Palermo fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 824 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palermo i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 143 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palermo?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palermo på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 636 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Palermo på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 965 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Palermo?

  Ifølge dataene våre er det mandag som er den billigste dagen når man skal fly til Palermo fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på mandag, lå på 2 405 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 3 132 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Palermo?

  Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Palermo vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Palermo på kvelden for så lite som 2 441 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Palermo som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 995 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Palermo?

  De som skal fly til Palermo kan potensielt finne bedre priser for Trapani Birgi flyplass (80 km fra sentrum i Palermo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Palermo?

  Med en gjennomsnittspris på 2 005 kr per person, er det Trapani Birgi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Palermo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Palermo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palermo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
23. okt.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
10t 00m
1 stopp
PMO16:50Palermo Punta Raisi
30. okt.
PMO17:20Palermo Punta Raisi
13t 55m
1 stopp
TRF07:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
26. aug.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
31t 20m
2 stopp
PMO17:55Palermo Punta Raisi
2. sep.
PMO01:45Palermo Punta Raisi
30t 10m
2 stopp
TRF07:55Oslo Torp Sandefjord
1 204 kr
Finn lignende
KLM
9. nov.
OSL12:00Oslo Gardermoen
18t 10m
2 stopp
PMO06:10Palermo Punta Raisi
16. nov.
PMO05:20Palermo Punta Raisi
22t 15m
2 stopp
OSL03:35Oslo Gardermoen
1 629 kr
Finn lignende
Ryanair
4. aug.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
24t 45m
1 stopp
PMO06:10Palermo Punta Raisi
11. aug.
PMO02:30Palermo Punta Raisi
33t 15m
3 stopp
TRF11:45Oslo Torp Sandefjord
1 080 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL17:50Oslo Gardermoen
21t 40m
2 stopp
PMO15:30Palermo Punta Raisi
2. sep.
PMO17:40Palermo Punta Raisi
20t 50m
1 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
1 240 kr
Finn lignende
Ryanair
4. aug.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
24t 45m
1 stopp
PMO06:10Palermo Punta Raisi
11. aug.
PMO02:30Palermo Punta Raisi
34t 15m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
1 160 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Palermo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palermo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
21. aug.
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 30m
1 stopp
PMO05:55Palermo Punta Raisi
Ryanair
24. aug.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
2 stopp
PMO17:25Palermo Punta Raisi
Flere flyselskaper
20. aug.
OSL14:55Oslo Gardermoen
23t 25m
2 stopp
PMO14:20Palermo Punta Raisi

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palermo

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Palermo, og noen av de mest populære er blant annet Wizz Air, Ryanair og Norwegian. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger til Palermo, og raskeste flytid er på tre og en halv time. Flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er vanlig å mellomlande i byer som London, München og Amsterdam. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Flyplasser nære Palermo

Under finner du alle flyplassene i Palermo sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Palermo, lander du på Falcone-Borsellino Airport, også kjent som Palermo lufthavn. Den ligger 35 kilometer nordvest for Palermo. Når du skal komme deg fra Palermo lufthavn og inn til byen kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet. Det er flere busslinjer du kan ta, men den som går hyppigst er Prestia e Comande Bus. Denne går hver halvtime fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Til sentralstasjonen kalt Stazione Centrale tar det 55 minutter og en billett koster EUR 5,80 (omtrent 56 NOK). Den første bussen går fra flyplassen klokken halv syv om morgenen. Når du skal tilbake til flyplassen fra sentrum, går første buss klokken fem om morgenen. Det finnes også andre busser som kjører til områder utenfor Palermo by, som er essensielt dersom hotellet ditt ikke ligger i sentrum av byen. Lurer du på hvilken buss du bør ta, kan du spørre i informasjonsdisker på flyplassen når du lander. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Populære flybilletter til Palermo

Finn dine flybilletter til Palermo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palermo
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris965 kr
Flyvninger fra Stavanger til Palermo
Raskeste flytid8t 10m
Billigst pris3 577 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Palermo?

Det er mange transportmuligheter i Palermo. Det er et godt utviklet nettverk av busser som tar deg til de mest populære severdighetene i byen og til områder rundt byen. Den offentlige transporten drives av AMAT. En bussbillett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK). Disse selges i AMAT-kiosker og i aviskiosker. Når du går på bussen stempler du billetten i billettautomaten for å validere den. Da er den gyldig i 90 minutter. (Informasjon sjekket 23/02/18).

Du kan også bruke sightseeing-bussen i stedet for den lokale bussen. Dette er perfekt hvis du vil få ordentlig oversikt over byen og se alle de viktigste severdighetene. Denne drives også av AMAT og heter City Sightseeing. Du kjøper billett når du går ombord i bussen og denne koster EUR 20 (omtrent 194 NOK) per person. Ofte er det enklest å bruke taxi for å komme seg rundt, disse kan du finne ved taxistasjoner i sentrum av byen. (Informasjon sjekket 23/02/18).


Kan man reise til Palermo uten pass eller visum?

Italia er en del av Schengen, og du trenger ikke ha visum for å reise inn i landet. Du trenger gyldig pass, ditt Europeiske helsetrygdkort og reiseforsikring. Nødpass er også godkjent som identifikasjon. Når du reiser ut av Italia må du alltid vise passet ditt. Du må også vise passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt. Du kan finne mer informasjon om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til den italienske ambassaden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Palermo


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Sicilia er full av fjell og daler, og Monte Pellegrino er et fjell like ved Palermo. Du kan ta buss opp hit, eller du kan gå fottur til toppen. Dette er et populært sted å besøke både for turister og lokale som vil ha fantastisk utsikt over Middelhavet.

Hva bør jeg oppleve i Palermo?

Palermo har en spennende historie, noe man blant annet kan se på arkitekturen i byen. Besøk katedralen i Palermo, som har en interessant blandingsstil. Denne har blant annet vært både moské og krypt, på grunn av de ulike styresettene i byen.