Finn billige fly til Palermo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Palermo

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Palermo

Beste pris på enveisbillett

301 kr

Beste pris på tur/retur-billett

885 kr

Raskeste flytid

3t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Palermo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 301 kr (Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Palermo fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 885 kr (Oslo Torp Sandefjord til Palermo Punta Raisi).
Den kjappeste flyvningen til Palermo fra Norge tar 3t 25m (Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Palermo, deriblant Norwegian, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palermo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palermo fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palermo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palermo

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palermo (PMO)

Vanligvis er flyvninger til Palermo fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palermo Punta Raisi, som i gjennomsnitt koster 2 549 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palermo koster i gjennomsnitt kun 1 584 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli63 % dyrereDet koster ca. 4 150 kr for flyvninger til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli473 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palermo fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palermo?

Palermo er regionhovedstaden, og den største byen, i italienske Sicilia. Dette er en travel by med vakker beliggenhet og behagelig klima. Her er det middelhavsklima, altså er det varme somre og mye nedbør om vinteren. Du kan reise hit hele året, men det anbefales å reise i april til oktober, da du kan få med deg det beste været. Du kan finne billige flybilletter til Palermo fra Oslo hvis du reiser litt utenom fellesferiene, reis for eksempel i mai eller august.

Vil du finne billige flybilletter til Palermo i sommerferien, i månedene juni til august, bør du bestille i god tid før du skal reise, og ikke i siste liten. Det er et populært reisemål, og prisene går noe opp i disse månedene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Palermo i alle sesonger.

Fly til Palermo og opplev byen som, på grunn av sin spesielle arkitektur og dramatiske klipper ved havet, ser ut som et vakkert postkort.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Palermo, lå på 77 kr/per person fra London, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Palermo. Du kan finne den billigste prisen til Palermo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Palermo fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 584 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palermo i løpet av Januar, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 750 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palermo på, er 22 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 549 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Palermo på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 885 kr i løpet av de siste 72 timene.

De som skal fly til Palermo kan potensielt finne bedre priser for Trapani Birgi flyplass (80 km fra sentrum i Palermo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 277 kr per person, er det Trapani Birgi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Palermo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Palermo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palermo som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
18. okt.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
12t 05m
1 stopp
PMO18:00Palermo Punta Raisi
22. okt.
PMO17:45Palermo Punta Raisi
11t 40m
1 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. okt.
TRF11:00Oslo Torp Sandefjord
16t 55m
2 stopp
PMO03:55Palermo Punta Raisi
10. okt.
PMO19:10Palermo Punta Raisi
10t 20m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
8. okt.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
11t 20m
1 stopp
PMO15:55Palermo Punta Raisi
15. okt.
PMO17:45Palermo Punta Raisi
11t 40m
1 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1 001 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. okt.
TRF13:20Oslo Torp Sandefjord
14t 20m
2 stopp
PMO03:40Palermo Punta Raisi
15. okt.
PMO17:45Palermo Punta Raisi
11t 40m
1 stopp
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1 021 kr
Finn lignende
Ryanair
9. sep.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
12t 20m
2 stopp
PMO19:10Palermo Punta Raisi
23. sep.
PMO18:35Palermo Punta Raisi
10t 00m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
1 040 kr
Finn lignende
Ryanair
23. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
1 stopp
PMO16:20Palermo Punta Raisi
26. sep.
PMO04:00Palermo Punta Raisi
25t 30m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
1 059 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Palermo

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palermo, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS, Norwegian og Ryanair
Flyr AS
13. aug.
OSL02:20Oslo Gardermoen
3t 25m
PMO05:45Palermo Punta Raisi
Ryanair
22. sep.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
6t 40m
1 stopp
PMO20:15Palermo Punta Raisi
Ryanair
29. aug.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
28t 05m
2 stopp
PMO08:50Palermo Punta Raisi

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palermo

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

På reiser til Palermo fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, SWISS, Ryanair eller Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med SWISS til Palermo

Det går 12 fly med SWISS til Palermo under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Zurich, og den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo, kostet 1 692 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Palermo). SWISS har en score på 8,4 basert på 138 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Palermo

KLM (7,5/10, 152 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Palermo, med tilbud fra så lite som 3 116 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 33 KLM flyvninger i uken til Palermo, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Palermo

Under finner du alle flyplassene i Palermo sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Palermo, lander du på Falcone-Borsellino Airport, også kjent som Palermo lufthavn. Den ligger 35 kilometer nordvest for Palermo. Når du skal komme deg fra Palermo lufthavn og inn til byen kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet. Det er flere busslinjer du kan ta, men den som går hyppigst er Prestia e Comande Bus. Denne går hver halvtime fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Til sentralstasjonen kalt Stazione Centrale tar det 55 minutter og en billett koster EUR 5,80 (omtrent 56 NOK). Den første bussen går fra flyplassen klokken halv syv om morgenen. Når du skal tilbake til flyplassen fra sentrum, går første buss klokken fem om morgenen. Det finnes også andre busser som kjører til områder utenfor Palermo by, som er essensielt dersom hotellet ditt ikke ligger i sentrum av byen. Lurer du på hvilken buss du bør ta, kan du spørre i informasjonsdisker på flyplassen når du lander.


Populære flybilletter til Palermo

Finn dine flybilletter til Palermo med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palermo
Raskeste flytid3t 30m
Laveste pris885 kr
Flyvninger fra Stavanger til Palermo
Raskeste flytid29t 20m
Laveste pris2 022 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palermo

Det er mange transportmuligheter i Palermo. Det er et godt utviklet nettverk av busser som tar deg til de mest populære severdighetene i byen og til områder rundt byen. Den offentlige transporten drives av AMAT. En bussbillett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK). Disse selges i AMAT-kiosker og i aviskiosker. Når du går på bussen stempler du billetten i billettautomaten for å validere den. Da er den gyldig i 90 minutter.

Du kan også bruke sightseeing-bussen i stedet for den lokale bussen. Dette er perfekt hvis du vil få ordentlig oversikt over byen og se alle de viktigste severdighetene. Denne drives også av AMAT og heter City Sightseeing. Du kjøper billett når du går ombord i bussen og denne koster EUR 20 (omtrent 194 NOK) per person. Ofte er det enklest å bruke taxi for å komme seg rundt, disse kan du finne ved taxistasjoner i sentrum av byen.


Visumkrav for Palermo

Italia er en del av Schengen, og du trenger ikke ha visum for å reise inn i landet. Du trenger gyldig pass, ditt Europeiske helsetrygdkort og reiseforsikring. Nødpass er også godkjent som identifikasjon. Når du reiser ut av Italia må du alltid vise passet ditt. Du må også vise passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt. Du kan finne mer informasjon om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til den italienske ambassaden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Palermo


De beste tingene å se og gjøre i Palermo

Sicilia er full av fjell og daler, og Monte Pellegrino er et fjell like ved Palermo. Du kan ta buss opp hit, eller du kan gå fottur til toppen. Dette er et populært sted å besøke både for turister og lokale som vil ha fantastisk utsikt over Middelhavet.

Palermo har en spennende historie, noe man blant annet kan se på arkitekturen i byen. Besøk katedralen i Palermo, som har en interessant blandingsstil. Denne har blant annet vært både moské og krypt, på grunn av de ulike styresettene i byen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Palermo. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Palermo for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Palermo, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Palermo og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Palermo

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Palermo

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.