Finn billige fly til Palermo

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Palermo (PMO)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Palermo

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palermo fra din nærmeste by eller flyplass
Stavanger
Palermo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Stavanger TIL Palermo

Bergen (BGO) til Palermo (PMO)

Vanligvis er flyvninger til Palermo fra Stavanger billigere når du flyr fra Bergen Flesland til Palermo Punta Raisi, som i gjennomsnitt koster 3 177 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA STAVANGERmars31 % billigereÅ fly fra Stavanger til Palermo koster i gjennomsnitt kun 2 492 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA STAVANGERDesember32 % dyrereDet koster ca. 4 742 kr for flyvninger til Palermo fra Stavanger i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALERMO FRA STAVANGERseptember353 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palermo fra Stavanger i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Palermo?

Palermo er regionhovedstaden, og den største byen, i italienske Sicilia. Dette er en travel by med vakker beliggenhet og behagelig klima. Her er det middelhavsklima, altså er det varme somre og mye nedbør om vinteren. Du kan reise hit hele året, men det anbefales å reise i april til oktober, da du kan få med deg det beste været. Du kan finne billige flybilletter til Palermo fra Oslo hvis du reiser litt utenom fellesferiene, reis for eksempel i mai eller august.

Vil du finne billige flybilletter til Palermo i sommerferien, i månedene juni til august, bør du bestille i god tid før du skal reise, og ikke i siste liten. Det er et populært reisemål, og prisene går noe opp i disse månedene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Palermo i alle sesonger.

Fly til Palermo og opplev byen som, på grunn av sin spesielle arkitektur og dramatiske klipper ved havet, ser ut som et vakkert postkort.

Hvilken flyvning til Palermo er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Palermo, lå på 229 kr/per person fra London, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Palermo. Du kan finne den billigste prisen til Palermo fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Palermo?

Den billigste måneden å fly til Palermo fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 783 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palermo i løpet av November, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 094 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palermo?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palermo på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 576 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Palermo på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 536 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Palermo?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Palermo på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 2 350 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Palermo på en søndag, 3 052 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Palermo?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Palermo. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Palermo på kvelden for så lite som 2 167 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Palermo er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 033 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Palermo?

De som skal fly til Palermo kan potensielt finne bedre priser for Trapani Birgi flyplass (80 km fra sentrum i Palermo), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Palermo?

Med en gjennomsnittspris på 1 959 kr per person, er det Trapani Birgi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Palermo. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Palermo Punta Raisi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palermo Punta Raisi som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
25. mai
06:10
Stavanger Sola
12t 50m
2 stopp
19:00
Palermo Punta Raisi
27. mai
11:20
Palermo Punta Raisi
7t 05m
2 stopp
18:25
Stavanger Sola
3 834 kr
Finn lignende
KLM
25. mai
06:10
Stavanger Sola
11t 25m
2 stopp
17:35
Palermo Punta Raisi
27. mai
02:45
Palermo Punta Raisi
11t 00m
2 stopp
13:45
Stavanger Sola
3 721 kr
Finn lignende
KLM
16. mai
02:20
Stavanger Sola
15t 45m
2 stopp
18:05
Palermo Punta Raisi
19. mai
06:20
Palermo Punta Raisi
7t 25m
2 stopp
13:45
Stavanger Sola
2 536 kr
Finn lignende
Alitalia
23. mai
02:20
Oslo Torp Sandefjord
15t 45m
2 stopp
18:05
Palermo Punta Raisi
26. mai
07:55
Palermo Punta Raisi
11t 05m
2 stopp
19:00
Oslo Torp Sandefjord
2 847 kr
Finn lignende
Air France
23. mai
02:05
Oslo Gardermoen
15t 30m
2 stopp
17:35
Palermo Punta Raisi
26. mai
03:20
Palermo Punta Raisi
15t 55m
2 stopp
19:15
Oslo Gardermoen
3 652 kr
Finn lignende
Air France
23. mai
02:05
Oslo Gardermoen
15t 30m
2 stopp
17:35
Palermo Punta Raisi
26. mai
03:20
Palermo Punta Raisi
15t 55m
2 stopp
19:15
Oslo Gardermoen
3 669 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Palermo?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palermo

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Palermo, og noen av de mest populære er blant annet Wizz Air, Ryanair og Norwegian. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger til Palermo, og raskeste flytid er på tre og en halv time. Flytiden avhenger da av hvor lang mellomlanding du har. Det er vanlig å mellomlande i byer som London, München og Amsterdam. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Palermo, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Palermo, lander du på Falcone-Borsellino Airport, også kjent som Palermo lufthavn. Den ligger 35 kilometer nordvest for Palermo. Når du skal komme deg fra Palermo lufthavn og inn til byen kan du benytte deg av kollektivtransporttilbudet. Det er flere busslinjer du kan ta, men den som går hyppigst er Prestia e Comande Bus. Denne går hver halvtime fra flyplassen og inn til sentrum av byen. Til sentralstasjonen kalt Stazione Centrale tar det 55 minutter og en billett koster EUR 5,80 (omtrent 56 NOK). Den første bussen går fra flyplassen klokken halv syv om morgenen. Når du skal tilbake til flyplassen fra sentrum, går første buss klokken fem om morgenen. Det finnes også andre busser som kjører til områder utenfor Palermo by, som er essensielt dersom hotellet ditt ikke ligger i sentrum av byen. Lurer du på hvilken buss du bør ta, kan du spørre i informasjonsdisker på flyplassen når du lander. (Informasjon sjekket: 23/02/18).


Populære flybilletter til Palermo

Finn dine flybilletter til Palermo med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Palermo
Raskeste flytid
15t 45m
Billigste pris
2 536 kr
Flyvninger fra Oslo til Palermo
Raskeste flytid
10t 00m
Billigste pris
3 315 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Palermo?

Det er mange transportmuligheter i Palermo. Det er et godt utviklet nettverk av busser som tar deg til de mest populære severdighetene i byen og til områder rundt byen. Den offentlige transporten drives av AMAT. En bussbillett koster EUR 1,30 (omtrent 13 NOK). Disse selges i AMAT-kiosker og i aviskiosker. Når du går på bussen stempler du billetten i billettautomaten for å validere den. Da er den gyldig i 90 minutter. (Informasjon sjekket 23/02/18).

Du kan også bruke sightseeing-bussen i stedet for den lokale bussen. Dette er perfekt hvis du vil få ordentlig oversikt over byen og se alle de viktigste severdighetene. Denne drives også av AMAT og heter City Sightseeing. Du kjøper billett når du går ombord i bussen og denne koster EUR 20 (omtrent 194 NOK) per person. Ofte er det enklest å bruke taxi for å komme seg rundt, disse kan du finne ved taxistasjoner i sentrum av byen. (Informasjon sjekket 23/02/18).


Kan man reise til Palermo uten pass eller visum?

Italia er en del av Schengen, og du trenger ikke ha visum for å reise inn i landet. Du trenger gyldig pass, ditt Europeiske helsetrygdkort og reiseforsikring. Nødpass er også godkjent som identifikasjon. Når du reiser ut av Italia må du alltid vise passet ditt. Du må også vise passet når du skal sjekke inn på hotellet ditt. Du kan finne mer informasjon om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til den italienske ambassaden hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Sicilia er full av fjell og daler, og Monte Pellegrino er et fjell like ved Palermo. Du kan ta buss opp hit, eller du kan gå fottur til toppen. Dette er et populært sted å besøke både for turister og lokale som vil ha fantastisk utsikt over Middelhavet.

Hva bør jeg oppleve i Palermo?

Palermo har en spennende historie, noe man blant annet kan se på arkitekturen i byen. Besøk katedralen i Palermo, som har en interessant blandingsstil. Denne har blant annet vært både moské og krypt, på grunn av de ulike styresettene i byen.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse