Hoteller i Europa

Finn tilbud på hoteller i Europa

6. aug. — 7. aug.2
Skriv inn by, hotell, flyplass, adresse eller landemerke
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste landene å bestille hotell i Europa

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære landene i Europa

Pris

633 kr–1 730 kr

BILLIGSTE LAND I EUROPATyrkia43 % billigereHoteller i Tyrkia er de billigste i Europa med en gjennomsnittspris på kun 633 kr per natt
DYRESTE LAND I EUROPASveits36 % dyrereSveits har de dyreste hotellene i Europa med rom med en gjennomsnittspris på 1 730 kr per natt
MEST POPULÆRE LAND I EUROPASpania61 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Spania enn noen andre land i Europa

Hoteller i populære land i Europa

Nedenfor ser du de mest populære landene å bo i i Europa, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Nyttig informasjon om hoteller i Europa

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Europa

Laveste hotellpris

282 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Hoteller i nærheten av flyplassen

87
Den rimeligste prisen for et rom i Europa funnet siste 7 dager er 282 kr/natten. Denne prisen fås hos Generator Copenhagen, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Resort Gran Canaria, det mest populære 5-stjerners hotellet i Europa(9/10 rating - basert på 1 355 anmeldelser).
Det er er 87 hoteller i Europa i nærheten av København Kastrup Copenhagen. Clarion Hotel Copenhagen Airport med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Europa

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Europa

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Europa, er Protaras, som er 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Europa. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Protaras, ligger på 621 kr. De som er ute etter alternativer til Protaras, kan også vurdere å ta turen til Gloucester eller Lisboa.

Prisene per natt i Gloucester ligger normalt på bare 630 kr, noe som er 52 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Europa.

Hvis du er mer interessert i Lisboa, kan du få et hotell der for ca. 632 kr per natt, noe som er 52 % billigere enn gjennomsnittet for Europa.

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Europa, ligger på 1 292 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Europa som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Frankrike (i gjennomsnitt 1 111 kr/natt), Tyskland (i gjennomsnitt 1 151 kr/natt), og Kypros (i gjennomsnitt 621 kr/natt). Dette er landene i Europa med de billigste hotellprisene.


Vandrerhjem på andre kontinenter

Sjekk hotellpriser på disse kontinentene

Start planleggingen av reisen til Europa


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Europa som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Europa ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.