Land
Hoteller
Vanlige spørsmål
Hoteller i Europa

Hoteller i Europa

Finn tilbud på 323 492 hoteller i Europa

Europa
31. mai — 1. jun.2
sø. 26.5.
to. 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Hoteller i populære land i Europa

Nedenfor ser du de mest populære landene å bo i i Europa, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Nyttig informasjon om hoteller i Europa

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Europa

Laveste hotellpris

449 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Hoteller i nærheten av flyplassen

10937
Den rimeligste prisen for et rom i Europa funnet siste 7 dager er 449 kr/natten. Denne prisen fås hos Vistaflor Puerto Plata, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, det mest populære 5-stjerners hotellet i Europa(8,8/10 rating - basert på 3 680 anmeldelser).
Det er er 10 937 hoteller i Europa i nærheten av Madrid Barajas. Hostelfly med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

De beste landene å bestille hotell i Europa

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære landene i Europa

Pris

522 kr–1 759 kr

BILLIGSTE LAND I EUROPATyrkia53 % billigereHoteller i Tyrkia er de billigste i Europa med en gjennomsnittspris på kun 522 kr per natt
DYRESTE LAND I EUROPAIrland37 % dyrereIrland har de dyreste hotellene i Europa med rom med en gjennomsnittspris på 1 759 kr per natt
MEST POPULÆRE LAND I EUROPAFrankrike64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Frankrike enn noen andre land i Europa

Informasjon om opphold i Europa

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Europa

Hvilke byer i Europa er det best å bo i?

Reisende som besøker Europa bør vurdere å bestille overnatting i Paris. Paris tilbyr et omfattende kollektivtransportsystem med flere tog- og bussalternativer. Paris Metro har et underjordisk system med 16 sammenkoblede toglinjer som tar passasjerer til mange forskjellige destinasjoner. Alternativt forbinder Paris sine regionale tog Paris med Disneyland og ulike flyplasser. Paris tilbyr også ulike typer busser og reiseplaner for reisende som besøker Europa. Montmartre er en annen jernbanetjeneste i Paris som forbinder byen til toppen av Butte Montmartre. Reisende som ønsker å bestille et billig hotell i Europa bør vurdere å bo på The Platine Hotel i Paris. Reisende kan også velge å bestille billige hoteller i Firenze når de besøker Europa, for eksempel Hotel Raffaello. Det er enkelt å spasere rundt i Firenze, og reisende kan gå fra den ene siden av byen til den andre på kort tid. Alternativt kan du ta ATAF-busser til flere destinasjoner rundt Firenze. Reisende kan få tilgang til byen med fly via Galileo Galilei flyplass (PSA) eller Amerigo Vespucci flyplass (FLR). Det er også bilutleie tilgjengelig her, men det er viktig å merke seg at Firenze har mange gågater og smale gater som kan gjøre kjøring utfordrende.

Hvilke er noen av de populære attraksjonene i Europa?

Europa er en skattkiste av populære destinasjoner. Kontinentet har en blanding av synkende byer, gamle mystiske byer, skjeve tårn og mye mer. Reisende bør vurdere å bestille billige hoteller i Pisa i Italia. Stedet huser det verdensberømte skjeve tårnet i Pisa. Attraksjonen har et skråstilt klokketårn bak Pisa-katedralen. Når du bor på Hotel di Stefano i Pisa, befinner du deg kun få minutter fra det skjeve tårnet i Pisa. Italia huser også Pompeii, som er en historisk by som opplevde utbruddet fra Vesuv i år 79 e.Kr. Byen er unik for sin historie, sine bevarte levende veggmalerier og ofre som er utstilt i sine siste øyeblikk. Reisende som ønsker å bestille overnatting i Europa bør vurdere å et hotell i London for en sjanse til å utforske mange populære attraksjoner. London huser Tower Bridge, der du kan betale for å se området. Attraksjonen har panoramautsikt over London og en fantastisk skyline. Du kan vurdere å bo på The Tower Hotel, som ligger en kort spasertur fra Tower Bridge.

Hvilke byer i Europa har det beste utelivet?

Europa tilbyr de beste byene for pulserende natteliv. Reisende som ønsker å bestille hotell i Europa kan finne overnatting på Albergo Hotel. Berlin er den fremste byen for natteliv i Europa og tilbyr klubber for alle smaker, inkludert lavmælte barer og store forlatte bygninger som er omgjort til nattklubber. Budapest er populært for sine Ruin-barer, som er store bygninger med utendørsområder forvandlet til morsomme og sære barer. Barene kommer med karakteristiske dekorasjoner, temaer og musikkstiler. Når det gjelder mat, har Europa fantastiske matopplevelser for reisende. Reisende kan bestille hotell i Lyon, Frankrike, for en sjanse til å utforske fransk mat. Lyon har Bouchon-restauranten, som er kjent for sine klassiske franske retter. Napoli i Italia har også noen av de beste rettene i landet. Byen har også flere konditorier, pizzeriaer og restauranter. Reisende kan velge mellom billige hoteller i San Sebastián i Spania, som Eth Irun. Byen er blant Europas beste kulinariske steder med mange restauranter med Michelin-stjerner. Stedet har også mange barer med et bredt utvalg av øl.

Hvilke byer i Europa har mest historie og kunst?

Hvis du leter etter et billig hotell i Amsterdam i Nederland, bør du vurdere å bestille rom på Hotel Level. Byen huser flere museer som Rijksmuseum og Van Gogh-museet som kan besøkes gratis av besøkende som er under 18 år. Byen har også arkitektoniske design av kjente kunstnere, inkludert Vermeer. Berlin er kjent for å huse mange kunst- og kulturdestinasjoner, inkludert Museumsinsel, som har fem museer med samlinger av Pergamon og egyptisk kunst. Berlin huser også Berlinische Galerie, som har et bredt utvalg av kunstverk. Madrid i Spania er hjem til en stor samling av museer og kunstgallerier. Noen av destinasjonene i Madrid som er ideelle for kunstelskere og som har gratis inngang inkluderer Puerta del Sol, Museo de America, Palacio de Cristal, Royal Palace og Gardens. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia tilbyr også gratis inngang til visse tider, for eksempel en gang i uken eller hver 18. april og 12. oktober på grunn av nasjonaldagen. Du kan vurdere å bo på Hotel Nuevo Boston i Madrid.

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Europa?

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Europa?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Europa, er Gloucester, som er 57 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Europa. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Gloucester, ligger på 692 kr. De som er ute etter alternativer til Gloucester, kan også vurdere å ta turen til Aveiro eller Brignoles.

Prisene per natt i Aveiro ligger normalt på bare 733 kr, noe som er 54 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Europa.

Hvis du er mer interessert i Brignoles, kan du få et hotell der for ca. 755 kr per natt, noe som er 53 % billigere enn gjennomsnittet for Europa.

Hvilken severdighet i Europa er mest populær?

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Europa?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Europa, ligger på 1 589 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Europa som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Frankrike (i gjennomsnitt 1 218 kr/natt), Storbritannia (i gjennomsnitt 692 kr/natt), og Portugal (i gjennomsnitt 733 kr/natt). Dette er landene i Europa med de billigste hotellprisene.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Europa fra hoteller?

Antall tilbydere fraEuropa hoteller er 2 937 170 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Europa fra hoteller sist?

Priser for Europa fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Europa gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Europa som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Europa?

Du kan finne et flott sted å bo i Europa ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Europa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
sø. 26.5.
to. 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Europa

Populære byer i Europa
Viser hoteller i land i samme region