Hotelltilbud Europa

Hoteller i Europa

Finn de beste hotelltilbudene i Europa

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære land når man skal bestille hotell i Europa

Har du lyst til å reise til Europa, men er ikke helt sikker på hvor du skal dra? Finn ut hvilke land som har de beste tilbudene
Pris
773 kr - 2 371 kr
DET MEST POPULÆRE LANDET I EUROPA Norge 74 % flere brukere besøkte Det er flere momondo-brukere som søker etter hoteller i Norge enn noe annet land i Europa.
BILLIG LAND I EUROPA Polen 44 % billigere Hoteller i Polen er billigere enn andre populære destinasjoner i Europa, med gjennomsnittspriser fra kun 772 kr per natt.
DYRT LAND I EUROPA Italia 43 % dyrere Hotellene i Italia er dyrene enn på andre populære destinasjoner i Europa, med rom som koster fra i gjennomsnitt 2 371 kr per natt.

Reiseinformasjon for Europa

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Europa?

De mest populære destinasjnene i Europa, er Oslo (70 % flere besøk av momondo-brukere), London (53 % flere besøk av momondo-brukere), and København (33 % flere besøk av momondo-brukere). Disse byene er gode alternativer når du planlegger å reise til Europa.

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Europa?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Europa, er Benidorm, som er 76 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Europa. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Benidorm, ligger på 351 kr. De som er ute etter alternativer til Benidorm, kan også vurdere å ta turen til Riga eller Gloucester.

Prisene per natt i Riga ligger normalt på bare 534 kr, noe som er 63 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Europa.

Hvis du er mer interessert i Gloucester, kan du få et hotell der for ca. 574 kr per natt, noe som er 60 % billigere enn gjennomsnittet for Europa.

Hvilken severdighet i Europa er mest populær?

De mest populære severdighetene i Europa er Playa de Amadores, Fig Tree Bay og Liseberg fornøyelsespark. Disse severdighetene er vanligivis ofte besøk at turister.

Playa de Amadores ligger i Puerto Rico, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 1 116 kr/natt.

Fig Tree Bay ligger i Protaras, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 565 kr/natt.

Liseberg fornøyelsespark ligger i Göteborg, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 998 kr/natt.

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Europa?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Europa, ligger på 1 432 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Europa som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Latvia (i gjennomsnitt 534 kr/natt), Polen (i gjennomsnitt 772 kr/natt), og Tyskland (i gjennomsnitt 992 kr/natt). Dette er landene i Europa med de billigste hotellprisene.


Finn den rette prisen for ethvert opphold i Europa

Er du ikke sikker på hvor i Europa du skal bestille hotell? Sjekk ut disse vakre landene og finn det perfekte alternativet for deg og reisen din

Oppdag verden

Har du allerede bestilt reisen din til Europa? Vurder å legge den neste turen til et av disse vakre stedene
Hotelltilbud Europa