Hoteller i Paris, Frankrike

Finn tilbud på 3 023 hoteller i Paris, Frankrike

Paris, Frankrike
6. aug. — 7. aug.2
Paris, Frankrike
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Paris

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Paris
Pris
kr311
kr12249
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Paris

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Paris

Pris

764 kr–3 031 kr

BILLIGSTE BYDEL I PARISLa Chapelle58 % billigereHoteller i La Chapelle er de billigste i Paris med en gjennomsnittspris på kun 764 kr per natt
DYRESTE BYDEL I PARIS8. arrondissement40 % dyrere8. arrondissement har de dyreste hotellene i Paris med rom med en gjennomsnittspris på 3 031 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I PARIS15. arrondissement59 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i 15. arrondissement enn noen andre land i Paris

Ting å gjøre i Paris


Hoteller i populære bydeler i Paris

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Paris, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Paris

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Paris
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
65 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

672 kr–4 938 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
22 096 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
6 292 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Paris

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Paris

Laveste hotellpris

739 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel de Sers

Hoteller i nærheten av flyplassen

270

Gjennomsnitt antall netter på opphold

13 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Paris funnet siste 7 dager er 739 kr/natten. Denne prisen fås hos The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre, Paris, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel de Sers, det mest populære 5-stjerners hotellet i Paris(8,3/10 rating - basert på 307 anmeldelser).
Det er er 270 hoteller i Paris i nærheten av Paris Charles de Gaulle. Courtyard by Marriott Paris Charles de Gaulle Central Airport med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 13 dager når e bor på i Paris. Gjennomsnittprisen for 13 dager i Paris siste uken er 19 262 kr.

Paris reisetips

Vil du bo virkelig rimelig i Paris, kan du finne vandrerhjem med 3 stjerner fra litt over 400 kr. per natt. Vil du heller bo på hotell, finnes 3-stjernershotellene fra rundt tusenlappen og disse er av de mer populære hotellene i byen. 4-stjerners hoteller med gode anbefalinger, finner du fra omtrent 1400 kr. natten. Om du vil bo sentralt og nære populære begivenheter når du skal bo på hotell i Paris må du gå ned i stjerner for å finne rimelige alternativer. Bor du lenger ut fra sentrum, kan du finne billigere hoteller av høyere kvalitet. Vil du finne gode tilbud gjelder det å ikke bestille i siste liten, og å se etter hoteller litt utenfor de mest populære områdene i sentrum.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Paris, men det er lurt å sjekke for det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Noen hoteller i Paris krever at du betaler hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Regjeringen anbefaler at man er oppmerksom overfor uvanlig aktivitet når man er i Paris, og er ekstra oppmerksom når man er i store menneskemengder slik som offentlige arrangementer eller på metrostasjoner og lignende. Det er lurt å passe ekstra godt på verdisakene sine på slike steder. Det lønner seg å følge med i mediebildet, og på kvelds- og nattestid bør man utvise normal forsiktighet som i andre storbyer.

Du trenger ikke adapter eller omformere når du bor på hotell i Paris, og kan bruke mobillader og lignende som vanlig.

I Paris er det normalt å legge igjen noen ekstra euro når du er på restaurant. Ofte legges det til noe som heter service compris på regningen, en serviceavgift. Likevel kan man gi rundt 5-10% tips hvis du har fått god service.


Hvor mye koster et hotell i Paris per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Paris med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 527 kr

Gjennomsnittlig 1 869 kr

Dyrest 8 119 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Paris

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Paris
Finn hosteller i Paris

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Paris

Disse hotellene i Paris har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Paris

Den romantiske hovedstaden Paris er perfekt for helgetur, og leter du etter hotell i Paris, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Enten du leter etter hotell i Paris i nærheten av Eiffeltårnet, oppe ved romantiske Montmartre eller ved shoppinghimmelen Champs-Élysées, finner du gode hotelltilbud på momondo.

Vil du bo sentralt i Paris med nærhet til shopping, ved både rimelige og eksklusive butikker og med gåavstand til flotte restauranter, barer og utesteder, kan du velge å bo ved Champs-Élysées. Den brede boulevarden prydes av den berømte Triumfbuen og følger du gaten forbi luksusbutikkene, kommer du opp til Louvre.

I nordenden av Seinen finner du Louvre, museet som huser blant annet Mona Lisa. Et lite stykke bortenfor Louvre finner du Le Marais, og gaten i mellom, Rue de Rivoli, byr på noen av Paris’ flotteste hoteller. Vil du virkelig bo i luksus på hotell i Paris, kan du velge dette området. Da er du også i bysenteret, og i Marais kan du rusle rundt i koselige smågater. Vil du bo lekkert like ved Louvre, kan du sjekke in på Renaissance Paris Vendome Hotel A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel der du kan bruke svømmebassenget, treningsstudio og besøke hotellets restaurant.

Leter du etter hotell i Paris og lurer på hvilket område som passer for et romantisk opphold, er Montmartre det perfekte området å bo i. På Paris’ høyeste topp, nord i byen, finner du dette bratte brosteinsbelagte nabolaget som fører opp til Sacré Coeur Basilica. Her oppe har du utsikt over hele byen og på veien opp finner du mange små bistroer, kaféer og barer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Paris

Paris er romantikkens by, perfekt for å dra på kjærestetur! Her kan dere rusle rundt og se på de vakre bygningene og utforske den franske storbyen. I Paris er det mye å oppleve. Ta turen til Eiffeltårnet og pass på å få tatt et bilde foran det imponerende tårnet. Besøk Louvre, og sjekk ut den imponerende katedralen Notre-Dame. Er du interessert i historie er det mye å lære når du bor på hotell i Paris, for eksempel kan du reise til palasset i Versailles omringet av en av verdens vakreste hager. For de shoppinginteresserte er det ikke noe problem å finne skatter i Paris. Sjekk ut eksklusiv vintage i St Germain des Prés, dra på shoppingsentre i Champs-Élysées eller se etter det nye it-plagget i en av de eksklusive butikkene i samme gate.

Paris tilbyr det beste innen kultur, mote, mat, kunst, arkitektur og historie. Besøk museet Orsay Museum eller Pompidou Centre, kle deg opp i dine fineste klær og ta en aften i Ópera Bastille eller spis typisk fransk mat på brasserie i området Montparnasse. Uansett hvor du bor på hotell i Paris er det massevis å oppleve, og det beste med Paris er kanskje å sette seg ned på en fortauskafé med en café-au-lait og en croissant og se på menneskene som går forbi.

I Paris er det mange små grønne flekker med vakre fontener, og ikke minst renner Seinen gjennom byen så du kan dra på båttur og se byen fra vannet. Reiser du ut til Versailles kan du gå rundt i en av verdens vakreste hager.


Informasjon om opphold i Paris

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Paris

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 13 netter i Paris.

2 132 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Paris. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hoteller i Paris har laveste priser i Januar. Prisen du må ut med kan være 66 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Prisen på hotellrom i Paris vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

Hosteller i Paris (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 1 029 kr per person, per natt. Dette er 1 103 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Paris.

De fleste bestiller hotell i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse, 16. arrondissement og Le Marais når de skal reise til Paris.

Med forventninger om generelt lite regn (53 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Paris tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av august med i betraktning, er Tour Montparnasse, Eiffeltårnet og Luxembourghagen attraksjoner det er verdt å ta turen til i nærheten av Paris.

Ja, Paris har ferieboliger. Av 200 ferieboliger i Paris, er Yays Paris Issy den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Paris.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Paris. Det er for øyeblikket flere 200 vandrehjem i dette området og Generator Paris er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Paris.


momondos favoritthoteller i Paris

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Paris
Le Metropolitan, Paris Tour Eiffel, a Tribute Portfolio Hotel

Le Metropolitan, Paris Tour Eiffel, a Tribute Portfolio Hotel

10 Place de Mexico, Paris, France

8,2
3 074 kr
Ibis Paris Porte de Montreuil

Ibis Paris Porte de Montreuil

2 Av Du Professeur Andre Lemierre, Paris, France

6,4
681 kr
Hipotel Paris Père-Lachaise République

Hipotel Paris Père-Lachaise République

37 Rue Servan, Paris, France

5,3
642 kr
Splendid Etoile

Splendid Etoile

1 Avenue Carnot, Paris, France

8,8
2 121 kr
Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

Arty Paris Porte de Versailles by Hiphophostels

62 Rue Des Morillons, Paris, France

6,2
370 kr
Best Western PREMIER Kapital Opera

Best Western PREMIER Kapital Opera

34, rue de Moscou, Paris, France

8,7
1 810 kr
B&b Hotel Paris 17 Batignolles

B&b Hotel Paris 17 Batignolles

4 Boulevard Berthier, Paris, France

8,0
992 kr
voco Paris Montparnasse, an IHG Hotel

voco Paris Montparnasse, an IHG Hotel

79-81 Avenue Du Maine, Paris, France

8,4
1 362 kr
Hotel Peyris Opera

Hotel Peyris Opera

10 Rue Du Conservatoire, Paris, France

8,0
953 kr
ibis Styles Paris Meteor Avenue d'Italie

ibis Styles Paris Meteor Avenue d'Italie

12 Avenue De La Porte D Italie, Paris, France

8,5
798 kr
Source Hotel

Source Hotel

135 avenue de saint ouen, Paris, France

8,2
827 kr

Start planleggingen av reisen til Paris


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Paris. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Paris ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.