Hoteller i Praha, Tsjekkia

Finn tilbud på 1 079 hoteller i Praha, Tsjekkia

Praha, Prague Region, Tsjekkia
5. aug. — 6. aug.2
Praha, Prague Region, Tsjekkia
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i Praha

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Praha
Pris
kr116
kr1148
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Praha

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Praha

Pris

398 kr–974 kr

BILLIGSTE BYDEL I PRAHAPraha 1043 % billigereHoteller i Praha 10 er de billigste i Praha med en gjennomsnittspris på kun 398 kr per natt
DYRESTE BYDEL I PRAHAPrague 1329 % dyrerePrague 13 har de dyreste hotellene i Praha med rom med en gjennomsnittspris på 974 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I PRAHAPrague 181 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Prague 1 enn noen andre land i Praha

Ting å gjøre i Praha


Hoteller i populære bydeler i Praha

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Praha, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Praha

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Praha
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
80 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

196 kr–1 828 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
13 617 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 851 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Praha på er: 3 stjerne, 33 dag før. 4-5 stjerne, 22 dag før.

1-2 stjerne

370 kr–418 kr

3 stjerne

555 kr–642 kr

4-5 stjerne

934 kr–1 031 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Praha

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Praha

Laveste hotellpris

535 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Kosher Hotel King David Prague

Hoteller i nærheten av flyplassen

71

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Praha funnet siste 7 dager er 535 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel International Prague, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Kosher Hotel King David Prague, det mest populære 5-stjerners hotellet i Praha(8,7/10 rating - basert på 988 anmeldelser).
Det er er 71 hoteller i Praha i nærheten av Praha Václav Havel Prague. Aerorooms med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Praha. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Praha siste uken er 5 462 kr.

Praha reisetips

På momondo finner du flere rimelige alternativer for hoteller i Praha. Vil du ha et virkelig billig opphold anbefales det å bestille opphold på et av byens vandrerhjem, med priser fra ca. 130 kr. per natt. Du finner også hoteller og leiligheter litt utenfor bysentrum fra omtrent 200 kr. per natt som holder 3 stjerner. Vil du bo på 4-stjerners hotell finner du dette fra omtrent 300 til 400 kr. per natt, og ønsker du 5-stjerners med litt luksus og fasiliteter som svømmebasseng, betaler du rundt 1300 kr. per natt i nærheten av sentrum. Hotel Royal Palace Prague ligger sentralt i byen med svømmebasseng, restaurant og treningsstudio.

I sentrum er det korte avstander og du kommer deg enkelt dit du skal til fots. Ønsker du å reise litt lenger anbefaler vi å reise rimelig med det gode kollektivtilbudet Praha har. Byen har nemlig et veldig godt nettverk av kollektiv transport, og har til og med vunnet priser for det. Du kan ta buss, trikk og undergrunnsbane som alle korresponderer godt til hverandre. Du kan kjøpe billetter og reisekort som gjelder kun for den perioden du vil bruke det, eller for bestemte strekninger. Du kan få kjøpt enkeltbilletter overalt, i kiosker, metrostasjoner, og tobakksforretninger. Vil du ta taxi er dette også enkelt å få tak i, og du bør sjekke at taxien har gult taxi-skilt, og forsidedører med firmanavn, lisensnummer og priser. Det er lurt å bestemme pris på forhånd av turen.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Praha, men det kan være lurt å sjekke i tilfelle noen av hotellene har 18-årsgrense.

Noen hoteller krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller hotell i Praha på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det er trygt å ferdes i Praha som turist, men det er lurt å ta forhåndsregler som i andre storbyer. Pass ekstra godt på tingene dine i store folkemengder, og vis normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Praha, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Det er vanlig å tipse mellom 10% og 15% på restaurant i Praha. Noen ganger er service-avgift inkludert i regningen, men det er uansett høflig å gi tips dersom du har fått veldig god service under måltidet.


Hvor mye koster et hotell i Praha per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Praha med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 221 kr

Gjennomsnittlig 577 kr

Dyrest 1 381 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Praha

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Praha
Finn hosteller i Praha

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Praha

Disse hotellene i Praha har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Praha

Leter du etter hotell i Praha er det mange muligheter for å finne flotte steder å bo til en rimelig penge. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne det som passer deg best.

Om du ønsker å bo sentralt i Praha anbefaler vi bestille hotell i Praha i bydelen Praha 1, her ligger blant annet Gamlebyen som er en historisk bykjerne med noen av Prahas eldste bygninger. Gamlebyen er utvilsomt en av Europas vakreste bydeler som stammer tilbake til det 12 århundre da byen var en sentral markedsplass for hele Europa.

Ser du etter hotell i Praha men ønsker et opphold litt utenfor sentrum finnes det gode kollektivmuligheter og du kommer deg raskt rundt i den vakre tsjekkiske byen. I det som kalles Praha 3 finner du området Zizkov der du finner morsomme kaféer og lokale design-studioer og en rekke barer og puber. Her er det et livlig natteliv, og dette området passer for de som ønsker en tur med fest og moro.

I sør og øst av den sentrale delen av Praha finner du Praha 2, dette er det minste distriktet i byen og ligger også innenfor området der metroen går, så det er enkelt å reise hit og tilbake til bysenteret. Denne byen passer bedre for familier og de som er ute etter et hotell i Praha i et rolig strøk. Her finner du også hoteller av den mer luksuriøse typen, sjekk for eksempel inn på Hotel Union Praha som holder 4 stjerner i dette hyggelige nabolaget. Her har du også gåavstand til elven Vltava.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Praha

Praha er en av Europas vakreste og mest historiske byer med en utrolig velbevart bebyggelse. Praha står oppført på UNESCO sin verdensarvliste, en liste over verdens kultur og naturarv av fremstående universell verdi. Det anbefales å ta sightseeingen på sykkel, da byen tilbyr guidede sykkelturer. Ta turen over Karlsbroen, eller utforsk Praha slott. I Praha finner du godt preserverte historiske monumenter og bygninger, som synagoger og gravsteder. Den gotiske Tyn-kirken, som ble laget i 1385, er litt av et syn og anbefales å besøke når du er i byen.

Praha er først og fremst en historisk by full av severdigheter, men har også mange gode shopping muligheter og et myldrende nattliv og gode restauranter. Bor du på hotell i Praha har du altså tilgang til utallige koselige restauranter og her finnes det noe for enhver smak. Rett utenfor gamlebyen finner du det jødiske kvartalet hvor du kan prøve flere tsjekkiske spesialiteter. Her ligger også et av Prahas eldste bryggerier hvor du kan nyte en kald Tsjekkisk øl. I slottsdistriktet finner du flere søte fristelser og koselige kaféer, perfekt etter en tur på den historiske borgen, et befestet slott som i følge Guinness rekordbok er verdens største historiske slott. I bydelen den nye byen finner du mer moderne restauranter og byens største bargate med barer, restauranter og kasinoer.

Praha har veldig god kollektivtransport slik at du enkelt kan besøke grønne utendørsområder og naturreservater. Byen er også på vei til å bli mer bærekraftig ved utbygging av flere sykkelveier og stadig flere organiske supermarkeder og restauranter.


Informasjon om opphold i Praha

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Praha

Gjennomsnittslengden for et opphold i Praha er 5 netter.

Et hotellrom i Praha vil normalt koste deg 1 085 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

juni er den billigste måneden å bestille hotell i Praha. Prisene kan være hele 80 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisen på hotellrom i Praha vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

I gjennomsnitt vil et hotell i Praha ha en prislapp på omkring 122 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 963 kr billigere enn et typisk hotell i Praha.

Folk bestiller ofte hotell i Gamlebyen, Prague 8, Praha 6 og Prague 9 når de skal reise til Praha.

Med forventninger om generelt lite regn (60 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Praha tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Ja, Praha har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Praha, er River Prague Apartments det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Praha.

Ja, byen Praha har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 155 Praha vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Czech Inn, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Praha.


momondos favoritthoteller i Praha

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Praha
Hotel U Zlateho Stromu

Hotel U Zlateho Stromu

Karlova 6, Prague, Prague Region, Czech Republic

8,4
837 kr
Hotel Krystal

Hotel Krystal

José Martího 2/407, Prague, Prague Region, Czech Republic

7,9
477 kr
Angel City Apartments

Angel City Apartments

Praha, Prague Region, Tsjekkia

8,9
584 kr
Occidental Praha

Occidental Praha

Na Strzi 32, Prague, Prague Region, Czech Republic

8,2
535 kr
Adeba Hotel

Adeba Hotel

Pernerova 16, Prague, Prague Region, Czech Republic

8,0
496 kr
Penzion Sofi

Penzion Sofi

Nova Cesta 162/39, Prague, Prague Region, Czech Republic

8,4
263 kr
Pytloun Boutique Hotel Prague

Pytloun Boutique Hotel Prague

Vaclavske namesti 779/16, Prague, Prague Region, Czech Republic

9,5
1 109 kr

Bo i disse områdene i Praha

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Praha

Start planleggingen av reisen til Praha


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Praha hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Praha.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.