De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Praha

Hoteller i Praha, Tsjekkia

Finn tilbud på 1 120 hoteller i Praha, Tsjekkia

Praha, Prague Region, Tsjekkia
18. Apr — 19. Apr2
Sat 13.4.
Wed 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Praha

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Praha
Pris
kr140
kr1649
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Praha

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Praha

Pris

642 kr–1 161 kr

BILLIGSTE BYDEL I PRAHAPraha 1028 % billigereHoteller i Praha 10 er de billigste i Praha med en gjennomsnittspris på kun 642 kr per natt
DYRESTE BYDEL I PRAHAPraha 624 % dyrerePraha 6 har de dyreste hotellene i Praha med rom med en gjennomsnittspris på 1 161 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I PRAHAPraha 165 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Praha 1 enn noen andre land i Praha

Ting å gjøre i Praha


Hoteller i populære bydeler i Praha

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Praha, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Praha

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Praha
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
26 %forventet prisøkning

Pris

1 125 kr–2 021 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 235 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 140 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Praha på er: 1-2 stjerne, 77 dag før. 3 stjerne, 7 dag før. 4-5 stjerne, 90 dag før.

1-2 stjerne

498 kr–877 kr

3 stjerne

682 kr–1 159 kr

4-5 stjerne

455 kr–3 866 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Praha

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Praha

Laveste hotellpris

141 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Occidental Praha Wilson

Hoteller i nærheten av flyplassen

5280

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Praha funnet siste 7 dager er 141 kr/natten. Denne prisen fås hos a&o Prague Rhea, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Occidental Praha Wilson, det mest populære 5-stjerners hotellet i Praha(8,5/10 rating - basert på 1 995 anmeldelser).
Det er er 5 280 hoteller i Praha i nærheten av Praha Václav Havel Prague. Aerorooms med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Praha. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Praha siste uken er 4 760 kr.

Praha reisetips

Hvordan bor man billig i Praha?

På momondo finner du flere rimelige alternativer for hoteller i Praha. Vil du ha et virkelig billig opphold anbefales det å bestille opphold på et av byens vandrerhjem, med priser fra ca. 130 kr. per natt. Du finner også hoteller og leiligheter litt utenfor bysentrum fra omtrent 200 kr. per natt som holder 3 stjerner. Vil du bo på 4-stjerners hotell finner du dette fra omtrent 300 til 400 kr. per natt, og ønsker du 5-stjerners med litt luksus og fasiliteter som svømmebasseng, betaler du rundt 1300 kr. per natt i nærheten av sentrum. Hotel Royal Palace Prague ligger sentralt i byen med svømmebasseng, restaurant og treningsstudio.

Hvordan kommer man seg rundt i Praha?

I sentrum er det korte avstander og du kommer deg enkelt dit du skal til fots. Ønsker du å reise litt lenger anbefaler vi å reise rimelig med det gode kollektivtilbudet Praha har. Byen har nemlig et veldig godt nettverk av kollektiv transport, og har til og med vunnet priser for det. Du kan ta buss, trikk og undergrunnsbane som alle korresponderer godt til hverandre. Du kan kjøpe billetter og reisekort som gjelder kun for den perioden du vil bruke det, eller for bestemte strekninger. Du kan få kjøpt enkeltbilletter overalt, i kiosker, metrostasjoner, og tobakksforretninger. Vil du ta taxi er dette også enkelt å få tak i, og du bør sjekke at taxien har gult taxi-skilt, og forsidedører med firmanavn, lisensnummer og priser. Det er lurt å bestemme pris på forhånd av turen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Praha?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Praha, men det kan være lurt å sjekke i tilfelle noen av hotellene har 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Praha?

Noen hoteller krever at man betaler for hele oppholdet på forhånd når man bestiller hotell i Praha på nett. Andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Praha?

Det er trygt å ferdes i Praha som turist, men det er lurt å ta forhåndsregler som i andre storbyer. Pass ekstra godt på tingene dine i store folkemengder, og vis normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Praha?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Praha, og kan bruke mobillader og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Praha?

Det er vanlig å tipse mellom 10% og 15% på restaurant i Praha. Noen ganger er service-avgift inkludert i regningen, men det er uansett høflig å gi tips dersom du har fått veldig god service under måltidet.


Hvor mye koster et hotell i Praha per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Praha med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 164 kr

Gjennomsnittlig 1 996 kr

Dyrest 13 613 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Praha

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Praha
Finn hosteller i Praha

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Praha

Disse hotellene i Praha har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Praha

Leter du etter hotell i Praha er det mange muligheter for å finne flotte steder å bo til en rimelig penge. Du kan enkelt sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne det som passer deg best.

Om du ønsker å bo sentralt i Praha anbefaler vi bestille hotell i Praha i bydelen Praha 1, her ligger blant annet Gamlebyen som er en historisk bykjerne med noen av Prahas eldste bygninger. Gamlebyen er utvilsomt en av Europas vakreste bydeler som stammer tilbake til det 12 århundre da byen var en sentral markedsplass for hele Europa.

Ser du etter hotell i Praha men ønsker et opphold litt utenfor sentrum finnes det gode kollektivmuligheter og du kommer deg raskt rundt i den vakre tsjekkiske byen. I det som kalles Praha 3 finner du området Zizkov der du finner morsomme kaféer og lokale design-studioer og en rekke barer og puber. Her er det et livlig natteliv, og dette området passer for de som ønsker en tur med fest og moro.

I sør og øst av den sentrale delen av Praha finner du Praha 2, dette er det minste distriktet i byen og ligger også innenfor området der metroen går, så det er enkelt å reise hit og tilbake til bysenteret. Denne byen passer bedre for familier og de som er ute etter et hotell i Praha i et rolig strøk. Her finner du også hoteller av den mer luksuriøse typen, sjekk for eksempel inn på Hotel Union Praha som holder 4 stjerner i dette hyggelige nabolaget. Her har du også gåavstand til elven Vltava.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Praha

Hva er byens særpreg?

Praha er en av Europas vakreste og mest historiske byer med en utrolig velbevart bebyggelse. Praha står oppført på UNESCO sin verdensarvliste, en liste over verdens kultur og naturarv av fremstående universell verdi. Det anbefales å ta sightseeingen på sykkel, da byen tilbyr guidede sykkelturer. Ta turen over Karlsbroen, eller utforsk Praha slott. I Praha finner du godt preserverte historiske monumenter og bygninger, som synagoger og gravsteder. Den gotiske Tyn-kirken, som ble laget i 1385, er litt av et syn og anbefales å besøke når du er i byen.

Hva har Praha å tilby?

Praha er først og fremst en historisk by full av severdigheter, men har også mange gode shopping muligheter og et myldrende nattliv og gode restauranter. Bor du på hotell i Praha har du altså tilgang til utallige koselige restauranter og her finnes det noe for enhver smak. Rett utenfor gamlebyen finner du det jødiske kvartalet hvor du kan prøve flere tsjekkiske spesialiteter. Her ligger også et av Prahas eldste bryggerier hvor du kan nyte en kald Tsjekkisk øl. I slottsdistriktet finner du flere søte fristelser og koselige kaféer, perfekt etter en tur på den historiske borgen, et befestet slott som i følge Guinness rekordbok er verdens største historiske slott. I bydelen den nye byen finner du mer moderne restauranter og byens største bargate med barer, restauranter og kasinoer.

Hvor grønn er byen?

Praha har veldig god kollektivtransport slik at du enkelt kan besøke grønne utendørsområder og naturreservater. Byen er også på vei til å bli mer bærekraftig ved utbygging av flere sykkelveier og stadig flere organiske supermarkeder og restauranter.


Informasjon om opphold i Praha

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Praha

Hvor mange dager tilbringer folk i Praha?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Praha er 3 netter.

Hvor mye koster et hotell i Praha?

Et hotellrom i Praha vil normalt koste deg 1 663 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Praha?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Praha. Prisene kan være hele 25 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Praha?

Prisen på hotellrom i Praha vil variere fra dag til dag, men generelt er lørdag den gunstigste dagen, og søndag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Praha?

Prisen for et luksushotell i Praha ligger normalt på ca. 1 513 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Praha nærmere 1 663 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 1% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvor mye koster et hostell i Praha?

I gjennomsnitt vil et hotell i Praha ha en prislapp på omkring 283 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 1 215 kr billigere enn et typisk hotell i Praha.

Hvor i Praha bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Gamlebyen, Praha 1, Praha 6 og Malá Strana når de skal reise til Praha.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Praha?

En gjennomsnittstemperatur på 7 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Praha.

Har Praha ferieboliger?

Ja, Praha har 7 401 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Praha, er Andel Centre Spirit det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Praha.

Har Praha vandrehjem?

Ja, byen Praha har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 222 Praha vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Hostel Strahov, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Praha.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Praha fra hoteller?

Det er 4 979 tilbydere fra Praha hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Praha fra hoteller sist?

Pris for Praha fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Praha

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Praha

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Praha gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Praha hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Praha?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Praha.


En enklere måte å administrere reisen til Praha på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Praha

Finn billig overnatting i Prahas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sat 13.4.
Wed 17.4.