Hoteller i Strömstad, Sverige

Finn tilbud på 8 hoteller i Strömstad, Sverige

Strömstad, Sverige
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Strömstad

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Strömstad
Pris
kr588
kr2255
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Strömstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Strömstad
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

864 kr–2 296 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
2 296 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 486 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Strömstad på er: 1-2 stjerne, 59 dag før. 3 stjerne, 22 dag før. 4-5 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

879 kr–1 006 kr

3 stjerne

1 588 kr–2 064 kr

4-5 stjerne

1 037 kr–1 493 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Strömstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Strömstad

Laveste hotellpris

434 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Daftö Resort

Hoteller i nærheten av flyplassen

323
Den rimeligste prisen for et rom i Strömstad funnet siste 7 dager er 434 kr/natten. Denne prisen fås hos Bjornerods bed-and-breakfast.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Daftö Resort, det mest populære 5-stjerners hotellet i Strömstad(8,3/10 rating - basert på 101 anmeldelser).
Det er er 323 hoteller i Strömstad i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Strömstad reisetips

Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne billige hotell i Strømstad. Det rimeligste alternativet for et opphold i Strømstad er å bo i en feriebolig eller på vandrerhjem. Dette koster fra omtrent SEK 480 (ca 440 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt SEK 44 (ca 270 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller, finner du fra ca SEK 1400 (ca 1300 NOK) per natt. Ønsker du tilgang til svømmebasseng, finner du feriebolig med basseng fra omtrent SEK 480 (ca 440 NOK) per natt og hotell med basseng fra ca SEK 1400 (ca 1300 NOK) per natt.

Ettersom det er en såpass kort kjøretur fra Norge så kommer mange til Strømstad med bil. Da kan man parkere i en av gateparkeringene eller på parkeringsplass i byen og så gå rundt i sentrum. Strømstads bysenter er nemlig kompakt og passer godt til å utforskes til fots. Hvis du vil dra til Koster kan du ta fergene ut fra Strømstads kai og billettene koster omtrent SEK 130 (ca 120 NOK). Det går også lokale busser, som koster fra ca SEK 40. Du betaler om bord på bussen med kort.


Hvor mye koster et hotell i Strömstad per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Strömstad med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 699 kr

Gjennomsnittlig 1 583 kr

Dyrest 2 904 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Strömstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Strömstad

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Strömstad

Disse hotellene i Strömstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Strömstad

Strømstad ligger ikke langt fra Norge og er en populær by å dra til både for ferie, helgebesøk og dagstur. Byen ligger bare 20 km fra grensa til Norge, 13 mil fra Oslo, og er den byen i Sverige som ligger lengst vest. Ikke overraskende er det også populært for nordmenn å reise til Strømstad for å handle. Utenom gode handlemuligheter er byen flott plassert ved sjøen.

Vil du dra på familieferie, og lurer på hvor du skal dra, så er Strømstad virkelig et godt alternativ. Kommer du fra øst i Norge er det kort kjøretur, så barna trenger ikke vente lenge før de er framme. I tillegg er det mange fine aktiviteter for familien her. Bor du i sentrum av Strømstad er du kort vei fra havet. Da kan familien ta en dagstur ut til Koster, med en ferge som bare tar litt over en halvtime. I Strømstad er det også flere strender og om sommeren er det familieunderholdning på Daftö Resort.

For par som vil ha en romantisk og avslappende helgetur er et opphold i Strømstad midt i blinken. Dra på byens spa for massasje og behandlinger, nyt dager på stranden og restaurantbesøk på kaia om kvelden. Om vinteren kan man benytte seg av innendørsbasseng på spa.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Strömstad

Strømstad er en perfekt destinasjon for både par, vennegjenger og familier som ønsker en ferie som ikke ligger langt unna. Her er det en vakker skjærgård som fylles opp av glade turister og lokale sommeren gjennom. Mange kommer hit med båt. Det er også kort vei til populære Koster, som kun ligger en mil utenfor Strømstad. Det går hyppige fergeturer ut til Koster fra kaia i Strømstad. Strømstad er kjent for å være et populært sted for nordmenn som vil handle, og de samme reisende tilbringer gjerne et par dager i byen. Her er det mulighet for å dra på spa og spise deilig mat på fine restauranter. Med barna kan man alltids tilbringe dagene utendørs på stranden hele sommeren.

Strømstad ligger vakkert til ved kysten og har en fantastisk skjærgård. Når du er her er du aldri langt fra flotte naturopplevelser, enten du vil ut på båttur eller gå tur langs med sjøen eller i skogen. Er du golfspiller så er det gode muligheter for å spille noen fine runder her. Strømstad Golfklubb er veldig populær og har en 18-hulls bane som ligger i flotte naturomgivelser.

Dra på ferietur like i nærheten, til koselige Strømstad som har alt du trenger fra shopping til strand og sjø.


Informasjon om opphold i Strömstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Strömstad

2 099 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Strömstad. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Strömstad. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 48 %.


momondos favoritthoteller i Strömstad

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Strömstad

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Strömstad og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Strömstad med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Strömstad