Hoteller i Asia

Finn de beste hotelltilbudene i Asia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

Populære land når man skal bestille hotell i Asia

Har du lyst til å reise til Asia, men er ikke helt sikker på hvor du skal dra? Finn ut hvilke land som har de beste tilbudene
Pris
492 kr - 5 198 kr
DET MEST POPULÆRE LANDET I ASIA Thailand 81 % flere brukere besøkte Det er flere momondo-brukere som søker etter hoteller i Thailand enn noe annet land i Asia.
BILLIG LAND I ASIA Filipinene 70 % billigere Hoteller i Filipinene er billigere enn andre populære destinasjoner i Asia, med gjennomsnittspriser fra kun 491 kr per natt.
DYRT LAND I ASIA Maldivene 70 % dyrere Hotellene i Maldivene er dyrene enn på andre populære destinasjoner i Asia, med rom som koster fra i gjennomsnitt 5 197 kr per natt.

Reiseinformasjon for Asia

Hvilken destinasjon er mest populær blant brukere som ser etter et hotell i Asia?

De mest populære destinasjnene i Asia, er Bangkok (61 % flere besøk av momondo-brukere), Tokyo (46 % flere besøk av momondo-brukere), and Pattaya (44 % flere besøk av momondo-brukere). Disse byene er gode alternativer når du planlegger å reise til Asia.

Hvilke er de billigste destinasjonene for å bestille hotell i Asia?

Den billigste destinasjonen for reisende som ønsker å dra til Asia, er Ko Phi Phi, som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på et hotell i Asia. Gjennomsnittsprisen per natt for et hotell i Ko Phi Phi, ligger på 182 kr. De som er ute etter alternativer til Ko Phi Phi, kan også vurdere å ta turen til Patong eller Yiwu.

Prisene per natt i Patong ligger normalt på bare 194 kr, noe som er 88 % under gjennomsnittsprisen på hoteller i Asia.

Hvis du er mer interessert i Yiwu, kan du få et hotell der for ca. 299 kr per natt, noe som er 80 % billigere enn gjennomsnittet for Asia.

Hvilken severdighet i Asia er mest populær?

De mest populære severdighetene i Asia er Seminyak Beach, Railay Beach Viewpoint og Chaweng Beach. Disse severdighetene er vanligivis ofte besøk at turister.

Seminyak Beach ligger i Kuta, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 4 209 kr/natt.

Railay Beach Viewpoint ligger i Krabi, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 407 kr/natt.

Chaweng Beach ligger i Koh Samui, der gjennomsnittsprisen på et hotellrom ligger på 2 724 kr/natt.

Hva regnes for å være en billig pris for et hotell i Asia?

Gjennomsnittsprisen på et hotellrom over hele Asia, ligger på 1 475 kr/natt. momondo anser enhver pris under dette som en billig pris for brukerne våre.

Hvis du ønsker å besøke et land i Asia som vanligvis er litt billigere, bør du vurdere å ta turen til Filipinene (i gjennomsnitt 491 kr/natt), Kina (i gjennomsnitt 549 kr/natt), og Taiwan (i gjennomsnitt 633 kr/natt). Dette er landene i Asia med de billigste hotellprisene.


Oppdag verden

Har du allerede bestilt reisen din til Asia? Vurder å legge den neste turen til et av disse vakre stedene