Hoteller i Göteborg, Sverige

Finn tilbud på 86 hoteller i Göteborg, Sverige

Göteborg, Sverige
5. aug. — 6. aug.2
Göteborg, Sverige
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i Göteborg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Göteborg
Pris
kr282
kr1314
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Göteborg

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Göteborg

Pris

693 kr–1 900 kr

BILLIGSTE BYDEL I GÖTEBORGMasthugget44 % billigereHoteller i Masthugget er de billigste i Göteborg med en gjennomsnittspris på kun 693 kr per natt
DYRESTE BYDEL I GÖTEBORGVästra Hisingen35 % dyrereVästra Hisingen har de dyreste hotellene i Göteborg med rom med en gjennomsnittspris på 1 900 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I GÖTEBORGGöteborg centrum84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Göteborg centrum enn noen andre land i Göteborg

Ting å gjøre i Göteborg


Hoteller i populære bydeler i Göteborg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Göteborg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Göteborg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Göteborg
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
48 %forventet prisnedgang
39 %forventet prisøkning

Pris

747 kr–2 371 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
22 448 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
12 434 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Göteborg på er: 3 stjerne, 75 dag før. 4-5 stjerne, 67 dag før.

1-2 stjerne

720 kr–914 kr

3 stjerne

1 158 kr–1 313 kr

4-5 stjerne

1 557 kr–1 644 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Göteborg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Göteborg

Laveste hotellpris

224 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Upper House

Hoteller i nærheten av flyplassen

10

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Göteborg funnet siste 7 dager er 224 kr/natten. Denne prisen fås hos Stf Vandrarhem Stigbergsliden, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Upper House, det mest populære 5-stjerners hotellet i Göteborg(9,3/10 rating - basert på 1 067 anmeldelser).
Det er er 10 hoteller i Göteborg i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Göteborg. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Göteborg siste uken er 5 025 kr.

Göteborg reisetips

Göteborg har hoteller i flere prisklasser, og du kan gjøre et kupp ved å bestille vandrerhjem og bed & breakfast om du trekker ut fra sentrum. Én- og tostjerners hotell begynner fra ca. 200 kr. og opp. Ettersom hotellstandarden generelt er bra i Sverige, kan du bo både billig og greit. Selv om reiseveien inn til sentrum blir lengre, har byen et godt tilbud for kollektivtransport. Til sammenligning begynner trestjerners hotell fra ca. 700 kr. og opp, mens fire- og femstjerners koster fra 1200 kr. og opp. Velger du å reise utenom høysesong kan du dessuten finne gode hotelltilbud, og du slipper store folkemengder på Götaplatsen når du vil ta en nærmere kikk på den berømmelige statuen Poseidon av Carl Milles.

Göteborg har et godt tilbud for kollektivtransport, og du kan kjøpe alt fra enkeltbilletter til tredagerspass for buss, trikk og båt. Billettene kjøper du på Turistinformasjonen, enkelte utsalgssteder og kiosker samt utsalgsstedene til Västtrafik. På Turistinformasjonen finner du også turistkort som gir gratis adgang til ulike severdigheter. Byen har dessuten gode sykkelstier, og du kan fint leie en sykkel og utforske byen i eget tempo om du foretrekker det.

Vår anbefaling er å kontakte ønsket overnattingssted på forhånd, ettersom ulike hotell kan operere med forskjellige aldergrenser.

Enkelte hotell i Göteborg krever forhåndsbetaling samtidig som du bestiller, mens andre lar deg gjøre opp regningen ved utsjekk.

Sverige anses som et trygt land for turister og kan sammenlignes med Norge. Ta likevel forhåndsregler mot lommetyver når du er i Göteborg, akkurat som du ville ha gjort i andre storbyer.

Du trenger ikke adapter i Göteborg, ettersom de bruker samme strømstyrke og støpsler som oss.

Vanligvis er tips regnet inn i regningen og ligger på ca. 10%, og det er ikke vanlig å gi tips på restauranter og utesteder ellers. Er du derimot veldig fornøyd med servicen, kan du tipse ca. 5-10%.


Hvor mye koster et hotell i Göteborg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Göteborg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 847 kr

Gjennomsnittlig 1 794 kr

Dyrest 4 746 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Göteborg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Göteborg
Finn hosteller i Göteborg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Göteborg

Disse hotellene i Göteborg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Göteborg

Göteborg er unik og trendy storby som lar deg shoppe og gå på sightseeing, samme dag som du drar på fisketur eller bader i skjærgården. Søker du etter hotell i Göteborg som ligger nær bykjernen, finner du overnattingssteder med gåavstand til Avenyen, hovedgaten i byen, og mange, spennende utesteder. Magasinsgatan er i tillegg blitt et trendy område med spennende butikker og utesteder, og kan være et rimeligere alternativ til Avenyen. Trekker du derimot litt ut fra bykjernen, har du gode sjanser til å finne et bra og billig sted å bo.

Haga er en av Göteborgs eldste bydeler, med gode shoppingmuligheter og koselige kaféer som serverer kanelbollene som byen er så berømt for. Du finner flere billige overnattingssteder mellom her og Majorna. Skal dere på familietur, kan du lete etter hotell i nærheten av Liseberg, Nordens største fornøyelsespark.

Ønsker du derimot å nyte skjærgården med dagsturer inn til byen, kan du bo på både vandrerhjem og hotell på øyene Björkö, Hönö og Öckerö. For å finne hotell utfra bydel og hvilke attraksjoner som er i nærheten, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og huke av i søkesystemet for aktuelle nabolag


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Göteborg

Göteborg er en herlig by som gir deg kultur, natteliv, naturopplevelser og fornøyelsesparker i én og samme by. Her kan du vandre langs brosteinsbelagte gater, ta deg en dukkert i friskt og klart vann og nyte utsøkt sjømat på byens restauranter. Göteborgs særpreg er uten tvil alle de ulike opplevelsene og attraksjonene den tilbyr, fra padling i Vättlefjäll til shopping i Vallgraven.

Den sjarmerende storbyen Göteborg trekker til seg vennegjenger som vil på storbyferie og oppleve et pulserende natteliv, kjærestepar som ønsker en romantisk helg med kanelboller i Haga og piknik i botanisk hage samt småbarnsfamilier som vil ha action på Liseberg – og mange andre, eventyrlystne reisende. Fra konserter og show til kunstgallerier, her har du noe for enhver smak. Ikke minst, så kan du bruke Göteborg som base til å utforske de idylliske øyene og skjærgården som ligger rett ved byen. Ønsker du å søke etter hotell i Göteborg med fasiliteter som passer for oppholdet ditt, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo.

Trenger du å puste ut fra storbylivet, kan du sette kursen mot en av de vakre parkene som Slottsskogen eller botanisk hage. Dessuten ligger byen rett ved skjærgården, med gode muligheter for bading og båtturer til nærliggende øyer.


Informasjon om opphold i Göteborg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Göteborg

Folk som besøker Göteborg tilbringer typisk 3 netter der.

Prisen på et hotell i Göteborg avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 999 kr per natt.

Hotell i Göteborg er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 49 % billigere enn de travleste månedene.

Prisene på hotellrom i Göteborg vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på onsdag.

Hosteller i Göteborg (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 621 kr per person, per natt. Dette er 378 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Göteborg.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Östra Göteborg, Göteborg centrum, Västra Hisingen og Västra Göteborg når de skal besøke Göteborg.

Med gode temperaturer på ca. 15 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Göteborg vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Göteborg.

Ja, Göteborg har ferieboliger. Av 82 ferieboliger i Göteborg, er Lisebergsbyn Stugor den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Göteborg.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Göteborg. Det er for øyeblikket flere 52 vandrehjem i dette området og Linne Hostel er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Göteborg.


momondos favoritthoteller i Göteborg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Göteborg
Avalon Hotel

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,8
1 343 kr
Scandic Goteborg Central

Scandic Goteborg Central

Vikingsgatan 7, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,0
1 129 kr
Lisebergsbyn Stugor

Lisebergsbyn Stugor

Göteborg, Västra Götalands län, Sverige

8,0
555 kr
Hotel Royal

Hotel Royal

Drottninggatan 67, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

9,0
1 187 kr

Forenom Aparthotel Gothenburg Nolvik

Göteborg, Västra Götalands län, Sverige

6,6
691 kr
Linne Hostel

Linne Hostel

Vegagatan 22, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,5
477 kr
Hotel Villan

Hotel Villan

Sjöportsgatan 2, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

6,8
885 kr

Start planleggingen av reisen til Göteborg


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Göteborg hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Göteborg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.