Hoteller i Göteborg, Sverige

Finn tilbud på 89 hoteller i Göteborg, Sverige

Göteborg, Sverige
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Göteborg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Göteborg
Pris
kr257
kr1460
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Göteborg

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Göteborg

Pris

975 kr–1 862 kr

BILLIGSTE BYDEL I GÖTEBORGMasthugget29 % billigereHoteller i Masthugget er de billigste i Göteborg med en gjennomsnittspris på kun 975 kr per natt
DYRESTE BYDEL I GÖTEBORGVästra Hisingen27 % dyrereVästra Hisingen har de dyreste hotellene i Göteborg med rom med en gjennomsnittspris på 1 862 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I GÖTEBORGGöteborg centrum81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Göteborg centrum enn noen andre land i Göteborg

Ting å gjøre i Göteborg


Hoteller i populære bydeler i Göteborg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Göteborg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Göteborg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Göteborg
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
23 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

1 133 kr–2 114 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 380 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 039 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Göteborg på er: 3 stjerne, 36 dag før. 4-5 stjerne, 23 dag før.

1-2 stjerne

826 kr–944 kr

3 stjerne

1 298 kr–1 459 kr

4-5 stjerne

1 803 kr–2 039 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Göteborg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Göteborg

Laveste hotellpris

290 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Elite Plaza Hotel Göteborg

Hoteller i nærheten av flyplassen

386

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Göteborg funnet siste 7 dager er 290 kr/natten. Denne prisen fås hos Linne Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Elite Plaza Hotel Göteborg, det mest populære 5-stjerners hotellet i Göteborg(8/10 rating - basert på 1 920 anmeldelser).
Det er er 386 hoteller i Göteborg i nærheten av Göteborg Landvetter. Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Göteborg. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Göteborg siste uken er 4 754 kr.

Göteborg reisetips

Hvordan bor man billig i Göteborg?

Göteborg har hoteller i flere prisklasser, og du kan gjøre et kupp ved å bestille vandrerhjem og bed & breakfast om du trekker ut fra sentrum. Én- og tostjerners hotell begynner fra ca. 200 kr. og opp. Ettersom hotellstandarden generelt er bra i Sverige, kan du bo både billig og greit. Selv om reiseveien inn til sentrum blir lengre, har byen et godt tilbud for kollektivtransport. Til sammenligning begynner trestjerners hotell fra ca. 700 kr. og opp, mens fire- og femstjerners koster fra 1200 kr. og opp. Velger du å reise utenom høysesong kan du dessuten finne gode hotelltilbud, og du slipper store folkemengder på Götaplatsen når du vil ta en nærmere kikk på den berømmelige statuen Poseidon av Carl Milles.

Hvordan kommer man seg rundt i Göteborg?

Göteborg har et godt tilbud for kollektivtransport, og du kan kjøpe alt fra enkeltbilletter til tredagerspass for buss, trikk og båt. Billettene kjøper du på Turistinformasjonen, enkelte utsalgssteder og kiosker samt utsalgsstedene til Västtrafik. På Turistinformasjonen finner du også turistkort som gir gratis adgang til ulike severdigheter. Byen har dessuten gode sykkelstier, og du kan fint leie en sykkel og utforske byen i eget tempo om du foretrekker det.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Göteborg?

Vår anbefaling er å kontakte ønsket overnattingssted på forhånd, ettersom ulike hotell kan operere med forskjellige aldergrenser.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Göteborg?

Enkelte hotell i Göteborg krever forhåndsbetaling samtidig som du bestiller, mens andre lar deg gjøre opp regningen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Göteborg?

Sverige anses som et trygt land for turister og kan sammenlignes med Norge. Ta likevel forhåndsregler mot lommetyver når du er i Göteborg, akkurat som du ville ha gjort i andre storbyer.

Behøver man en adapter i Göteborg?

Du trenger ikke adapter i Göteborg, ettersom de bruker samme strømstyrke og støpsler som oss.

Hvor mye bør man gi i tips i Göteborg?

Vanligvis er tips regnet inn i regningen og ligger på ca. 10%, og det er ikke vanlig å gi tips på restauranter og utesteder ellers. Er du derimot veldig fornøyd med servicen, kan du tipse ca. 5-10%.


Hvor mye koster et hotell i Göteborg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Göteborg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 376 kr

Gjennomsnittlig 1 883 kr

Dyrest 2 623 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Göteborg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Göteborg
Finn hosteller i Göteborg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Göteborg

Disse hotellene i Göteborg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Göteborg

Göteborg er unik og trendy storby som lar deg shoppe og gå på sightseeing, samme dag som du drar på fisketur eller bader i skjærgården. Søker du etter hotell i Göteborg som ligger nær bykjernen, finner du overnattingssteder med gåavstand til Avenyen, hovedgaten i byen, og mange, spennende utesteder. Magasinsgatan er i tillegg blitt et trendy område med spennende butikker og utesteder, og kan være et rimeligere alternativ til Avenyen. Trekker du derimot litt ut fra bykjernen, har du gode sjanser til å finne et bra og billig sted å bo.

Haga er en av Göteborgs eldste bydeler, med gode shoppingmuligheter og koselige kaféer som serverer kanelbollene som byen er så berømt for. Du finner flere billige overnattingssteder mellom her og Majorna. Skal dere på familietur, kan du lete etter hotell i nærheten av Liseberg, Nordens største fornøyelsespark.

Ønsker du derimot å nyte skjærgården med dagsturer inn til byen, kan du bo på både vandrerhjem og hotell på øyene Björkö, Hönö og Öckerö. For å finne hotell utfra bydel og hvilke attraksjoner som er i nærheten, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og huke av i søkesystemet for aktuelle nabolag


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Göteborg

Hva er byens særpreg?

Göteborg er en herlig by som gir deg kultur, natteliv, naturopplevelser og fornøyelsesparker i én og samme by. Her kan du vandre langs brosteinsbelagte gater, ta deg en dukkert i friskt og klart vann og nyte utsøkt sjømat på byens restauranter. Göteborgs særpreg er uten tvil alle de ulike opplevelsene og attraksjonene den tilbyr, fra padling i Vättlefjäll til shopping i Vallgraven.

Hva har Göteborg å tilby?

Den sjarmerende storbyen Göteborg trekker til seg vennegjenger som vil på storbyferie og oppleve et pulserende natteliv, kjærestepar som ønsker en romantisk helg med kanelboller i Haga og piknik i botanisk hage samt småbarnsfamilier som vil ha action på Liseberg – og mange andre, eventyrlystne reisende. Fra konserter og show til kunstgallerier, her har du noe for enhver smak. Ikke minst, så kan du bruke Göteborg som base til å utforske de idylliske øyene og skjærgården som ligger rett ved byen. Ønsker du å søke etter hotell i Göteborg med fasiliteter som passer for oppholdet ditt, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo.

Hvor grønn er byen?

Trenger du å puste ut fra storbylivet, kan du sette kursen mot en av de vakre parkene som Slottsskogen eller botanisk hage. Dessuten ligger byen rett ved skjærgården, med gode muligheter for bading og båtturer til nærliggende øyer.


Informasjon om opphold i Göteborg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Göteborg

Hvor mange dager tilbringer folk i Göteborg?

Folk som besøker Göteborg tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Göteborg?

Prisen på et hotell i Göteborg avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 551 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Göteborg?

Hotell i Göteborg er billigst i Januar. Romprisen kan være hele 24 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Göteborg?

Prisene på hotellrom i Göteborg vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på tirsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Göteborg?

Et luksushotell i Göteborg kan ha en pris på 2 036 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Göteborg 1 551 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 28% % for et luksushotell.

Hvor i Göteborg bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Östra Göteborg, Göteborg centrum, Västra Hisingen og Västra Göteborg når de skal besøke Göteborg.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Göteborg?

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (80 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Göteborg. Et fint sted å ta turen til i nærheten av Göteborg i oktober, er Kosterhavets nationalpark.

Har Göteborg ferieboliger?

Ja, Göteborg har ferieboliger. Av 192 ferieboliger i Göteborg, er Homestay - private room in an apartment den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Göteborg.

Har Göteborg vandrehjem?

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Göteborg. Det er for øyeblikket flere 19 vandrehjem i dette området og Lisebergsbyns Vandrarhem er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Göteborg.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Göteborg fra hoteller?

Antall tilbydere fraGöteborg hoteller er 255 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Göteborg fra hoteller sist?

Priser for Göteborg fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Göteborg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Göteborg

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Göteborg gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Göteborg hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Göteborg?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Göteborg.


En enklere måte å administrere reisen til Göteborg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.