Hoteller i Barcelona, Spania

Finn tilbud på 1 225 hoteller i Barcelona, Spania

Barcelona, Spania
8. aug. — 9. aug.2
Barcelona, Spania
ma. 8.8.
ti. 9.8.

De beste hotellene i Barcelona

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Barcelona
Pris
kr205
kr1498
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Barcelona

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Barcelona

Pris

826 kr–1 323 kr

BILLIGSTE BYDEL I BARCELONAHorta-Guinardo21 % billigereHoteller i Horta-Guinardo er de billigste i Barcelona med en gjennomsnittspris på kun 826 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BARCELONAEixample21 % dyrereEixample har de dyreste hotellene i Barcelona med rom med en gjennomsnittspris på 1 323 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BARCELONAEixample74 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Eixample enn noen andre land i Barcelona

Ting å gjøre i Barcelona


Hoteller i populære bydeler i Barcelona

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Barcelona, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Barcelona

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Barcelona
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
56 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

710 kr–2 740 kr

Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
15 918 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
12 665 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Barcelona på er: 3 stjerne, 48 dag før. 4-5 stjerne, 62 dag før.

1-2 stjerne

607 kr–685 kr

3 stjerne

939 kr–1 018 kr

4-5 stjerne

1 390 kr–1 546 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Barcelona

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Barcelona

Laveste hotellpris

274 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

Hoteller i nærheten av flyplassen

515

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Barcelona funnet siste 7 dager er 274 kr/natten. Denne prisen fås hos Eurostars Bcn Design Hotel, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón, det mest populære 5-stjerners hotellet i Barcelona(8,3/10 rating - basert på 2 550 anmeldelser).
Det er er 515 hoteller i Barcelona i nærheten av Barcelona-El Prat. Sleep & Fly med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Barcelona. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Barcelona siste uken er 4 338 kr.

Barcelona reisetips

I Barcelona finnes det en rekke hosteller der du kan bo for en billig penge. Her begynner prisen på omtrent 180 kr. natten. Du kan også bestille rimelige hoteller med tilgang til svømmebasseng fra ca. 200 kr. per natt. Opphold på 4- og 5-stjernershotell begynner fra omtrent 600 kr. per natt. Det er billigst å reise utenfor høysesongen om sommeren, og det lønner seg å sammenligne hotelltilbud på momondo. Planlegger du godt kan du finne bra tilbud, bestiller du i siste liten kan prisene være høyere.

I Barcelona er det et godt utviklet kollektivt transporttilbud, du kan ta buss og metro for en billig penge. TMB er selskapet som driver den kollektive transporten i byen, og det er en rekke metro- og busslinjer. Du kan kjøpe Barcelonas reisekort Hola BCN! For 2, 3, 4 eller 5 sammenhengende dager. Du kan bruke kortet også på reiser til og fra flyplassen. Dette kan kjøpes på nett eller på alle metrostasjoner i byen. De største stasjonene i Barcelona er Estació de Sants og Estació de Franca, og det er enkelt å bytte metro ved disse stasjonene. Vil du ta buss, kan du sjekke busstider og destinasjoner på TMB sine nettsider. Det tilbys også sightseeing-turer på buss med guide på høye dobbeldekker-busser. Det er også gøy å leie sykkel og komme seg rundt byen på den måten. Ikke minst kan du rusle rundt i byen til fots. Taxier er det mange av, disse kjenner du igjen ved deres gule og sorte lakkering og grønt lys på taket.

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell og vandrerhjem i Barcelona, men det er lurt å undersøke med overnattingsstedet før booking. Noen steder kan ha 18-årsgrense.

Noen hoteller krever at du betaler fullt beløp når du bestiller på nett. Andre lar deg betale for oppholdet når du sjekker ut.

Barcelona er en trygg by å reise til, men det lønner seg å opptre med normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. I tillegg er det lurt å være obs på lommetyver i folksomme områder. Er du på stranden bør du ikke la tingene ligge uten tilsyn mens du bader.

Man trenger ikke adapter når man reiser til Barcelona.

I Barcelona er det vanlig å gi omtrent 5-10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Barcelona per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Barcelona med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 573 kr

Gjennomsnittlig 1 502 kr

Dyrest 3 970 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Barcelona

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Barcelona
Finn hosteller i Barcelona

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Barcelona

Disse hotellene i Barcelona har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Barcelona

Det er mange valgmuligheter når du ser etter hotell i Barcelona. Byen er stor og delt inn i ulike nabolag og bydeler, alle med sin egen stil. Vil du bo i sentrum, kan du velge et hotell i gamlebyen, Ciutat Vella. Er du shoppinglysten er dette det perfekte området å bo i. Las Ramblas krysser gjennom gamlebyen, med gode shoppingmuligheter. Her finner du også det imponerende gotiske kvarteret, Barri Gótic. Du er også i gåavstand fra restauranter og barer, i området La Ribera og El Born.

Er du ute etter et mer luksuriøst opphold kan du bestille hotell i Eixample. Området har brede gater, og her ligger noen av Barcelonas beste hoteller og barer. Her er det vakker arkitektur, og du kan enkelt gå til Sagrada Familia og Casa Batlló. Leter du etter unike butikker, finner du den elegante shoppinggaten Passeig de Grácia i området Eixample.

Leter du etter noe mer rustikt, kan du se etter hotell i Barcelona i området Grácia. Her er det hyggelig å bo dersom du reiser med barn, og området har landsbysjarm. Her ligger det også mange populære plasser hvor man kan sette seg ned en varm sommerkveld.

Bestiller du hotell i Barcelona, finnes det mye å velge mellom. Enten du er på reise med venninner og helst vil shoppe og nyte drinker på stranden, eller om du er på familieferie og gjerne bare vil kose deg og spise herlig is. Er du kunstinteressert er virkelig Barcelona noe for deg, med kunst og museer flere steder og nydelig arkitektur i hele byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Barcelona

Barcelona er en pulserende by med myldrende liv og masse å oppleve. Her kan du spise deilig spansk mat, gå rundt i gamlebyen på brosteinsgater og dra ut på populære nattklubber. Det er verdt å besøke La Sagrada Família, Palau Nacional, eller dra på stranden Barceloneta. Park Güell er verdt et besøk, den er faktisk på UNESCOs verdensarlise sammen med La Sagrada Familia.. Parken rommer fascinerende småveier, et landskap av hager som er virkelig viktig å få med seg under Barcelonaturen.

Barcelona kan også by på museer, blant annet Picasso Museum. Her finner du 3,500 verker av den store kjente kunstneren. Barcelona er et populært reisemål om sommeren, og du bør ta turen til lekre Barceloneta-stranden som er stappfull av folk som koser seg i solen. Her kan du nyte en deilig drink, og slappe helt av.

Bor du på hotell i Barcelona har du tilgang til mange grønne oaser, her finner du en rekke parker hvor man kan slappe av. Park Güell er kanskje den mest populære. I tillegg ligger byen ved vannet, så du har flott utsikt ut mot det vakre, blå vannet.


Informasjon om opphold i Barcelona

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Barcelona

De som besøker Barcelona bestiller i gjennomsnitt overnatting for 3 netter.

Prisen på et hotellrom i Barcelona vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 602 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Barcelona kan være hele 56 % lavere i Desember. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

onsdag er den billigste dagen for hotellrom i Barcelona. tirsdag er den dyreste dagen.

De fleste bestiller hotell i Eixample, Gracia, Sant Marti og Sants-Montjuïc når de skal reise til Barcelona.

Temperaturene i Barcelona ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Ja, Barcelona har ferieboliger. Av 200 ferieboliger i Barcelona, er Apartamentos Montserrat Abat Marcet den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Barcelona.

Det flere 200 vandrehjem i Barcelona hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Jaume I er det mest populære vandrehjemmet i Barcelona for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Barcelona.


momondos favoritthoteller i Barcelona

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Barcelona
Hostal Sans

Hostal Sans

Antoni de Capmany, 82, Barcelona, Spain

7,7
538 kr
Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona

Avenida de Roma 2-4, Barcelona, Spain

8,6
1 899 kr
Yeah Barcelona Hostel

Yeah Barcelona Hostel

Carrer de Girona 176, Barcelona, Spain

9,2
333 kr
One bedroom apartment with balcony.

One bedroom apartment with balcony.

Barcelona, Spania

1 174 kr
Hostal Felipe 2

Hostal Felipe 2

C/ Mallorca, 329, Barcelona, Spain

7,4
499 kr
Catalonia Sagrada Familia

Catalonia Sagrada Familia

Aragó 577-579, Barcelona, Spain

8,2
1 067 kr
Hostal Elkano

Hostal Elkano

Elkano, 78, Barcelona, Spain

7,3
528 kr
La França Travellers Adults Only

La França Travellers Adults Only

Carrer de la França Xica, 38, Barcelona, Spain

7,9
949 kr
La Flor de Gaudí Park Güell

La Flor de Gaudí Park Güell

Carrer De Molist 5, Barcelona, Spain

8,5
206 kr
Exe Plaza Catalunya

Exe Plaza Catalunya

Ronda de la Universitat 18, Barcelona, Spain

8,5
1 429 kr

Start planleggingen av reisen til Barcelona


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Barcelona, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Når alle alternativene for overnatting i Barcelona er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.