Hotell Barcelona: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 7 396 hoteller i Barcelona, Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Barcelona

Det er mange flotte hoteller i Barcelona, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Barcelona

La Rambla
Plaza Catalunya
Passeig de Gràcia

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av La Rambla?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Barcelona som ligger nærmest La Rambla, kan du forvente deg å måtte betale 1 089 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 089 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av La Rambla. Hoteller i nærheten av La Rambla er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Barcelona som koster 998 kr.

Hoteller i nærheten av La Rambla

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Plaza Catalunya?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Barcelona som ligger nærmest Plaza Catalunya. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Plaza Catalunya ligger på 895 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Plaza Catalunya er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Barcelona som koster 998 kr.

Hoteller i nærheten av Plaza Catalunya

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Passeig de Gràcia?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Barcelona som ligger nærmest Passeig de Gràcia, kan du forvente deg å måtte betale 857 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 857 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Passeig de Gràcia. Hoteller i nærheten av Passeig de Gràcia er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Barcelona som koster 998 kr.

Hoteller i nærheten av Passeig de Gràcia

Finn billig overnatting i Barcelonas populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Barcelona
Hoteller i Les Corts
Søk hoteller i Les Corts
Hoteller i Nou Barris
Søk hoteller i Nou Barris
Hoteller i Sant Andreu
Søk hoteller i Sant Andreu
Hoteller i Sant Marti
Søk hoteller i Sant Marti

Når bør du bestille hotell i Barcelona

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Barcelona
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

35 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
824 kr - 1 632 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 184 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 159 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Barcelona på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
534 kr - 626 kr
3 stjerne
1 026 kr - 1 126 kr
4-5 stjerne
1 426 kr - 1 518 kr

Barcelona reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Barcelona

Hvordan bor man billigt i Barcelona?

I Barcelona finnes det en rekke hosteller der du kan bo for en billig penge. Her begynner prisen på omtrent 180 kr. natten. Du kan også bestille rimelige hoteller med tilgang til svømmebasseng fra ca. 200 kr. per natt. Opphold på 4- og 5-stjernershotell begynner fra omtrent 600 kr. per natt. Det er billigst å reise utenfor høysesongen om sommeren, og det lønner seg å sammenligne hotelltilbud på momondo. Planlegger du godt kan du finne bra tilbud, bestiller du i siste liten kan prisene være høyere.

Barcelona på budsjett

Det er mange muligheter for å leve billig mens du oppholder deg i Barcelona. Det lønner seg å gå på små, ukjente restauranter for lunsj og middag – da slipper du de høye prisene som ofte settes på menyer der turister liker seg best. I tillegg kan det være en god ide å kjøpe lunsj på matbutikken og spise den i parken eller på stranden. Det er heller ikke dyrt å besøke de mange turistattraksjonene og museene i Barcelona. På Picasso-museet og Park Güell er det svært rimelig for inngangsbillett.

Hvordan kommer man seg rundt i Barcelona?

I Barcelona er det et godt utviklet kollektivt transporttilbud, du kan ta buss og metro for en billig penge. TMB er selskapet som driver den kollektive transporten i byen, og det er en rekke metro- og busslinjer. Du kan kjøpe Barcelonas reisekort Hola BCN! For 2, 3, 4 eller 5 sammenhengende dager. Du kan bruke kortet også på reiser til og fra flyplassen. Dette kan kjøpes på nett eller på alle metrostasjoner i byen. De største stasjonene i Barcelona er Estació de Sants og Estació de Franca, og det er enkelt å bytte metro ved disse stasjonene. Vil du ta buss, kan du sjekke busstider og destinasjoner på TMB sine nettsider. Det tilbys også sightseeing-turer på buss med guide på høye dobbeldekker-busser. Det er også gøy å leie sykkel og komme seg rundt byen på den måten. Ikke minst kan du rusle rundt i byen til fots. Taxier er det mange av, disse kjenner du igjen ved deres gule og sorte lakkering og grønt lys på taket.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Barcelona?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell og vandrerhjem i Barcelona, men det er lurt å undersøke med overnattingsstedet før booking. Noen steder kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Barcelona?

Noen hoteller krever at du betaler fullt beløp når du bestiller på nett. Andre lar deg betale for oppholdet når du sjekker ut.

Hvor trygt er det i Barcelona?

Barcelona er en trygg by å reise til, men det lønner seg å opptre med normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. I tillegg er det lurt å være obs på lommetyver i folksomme områder. Er du på stranden bør du ikke la tingene ligge uten tilsyn mens du bader.

Behøver man en adapter i Barcelona?

Man trenger ikke adapter når man reiser til Barcelona.

Hvor mye bør man gi i tips i Barcelona?

I Barcelona er det vanlig å gi omtrent 5-10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Barcelona per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Barcelona med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Barcelona

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Barcelona
InOut Hostel Barcelona

InOut Hostel Barcelona

7,8

117 kr

Vis hotelltilbud
Wow Hostel Barcelona

Wow Hostel Barcelona

7,1

176 kr

Vis hotelltilbud
Safestay Barcelona Sea

Safestay Barcelona Sea

7,4

117 kr

Vis hotelltilbud
Don Moustache Hostel

Don Moustache Hostel

8,5

184 kr

Vis hotelltilbud
St Christopher's Inn Barcelona

St Christopher's Inn Barcelona

8,4

134 kr

Vis hotelltilbud
Generator Barcelona

Generator Barcelona

8,1

192 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Barcelona

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Barcelona

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
InOut Hostel Barcelona

InOut Hostel Barcelona

7,8

117 kr

Vis hotelltilbud
Safestay Barcelona Sea

Safestay Barcelona Sea

7,4

117 kr

Vis hotelltilbud
St Christopher's Inn Barcelona

St Christopher's Inn Barcelona

8,4

134 kr

Vis hotelltilbud
Casa Gracia Barcelona

Casa Gracia Barcelona

8,3

217 kr

Vis hotelltilbud
Generator Barcelona

Generator Barcelona

8,1

192 kr

Vis hotelltilbud
Toc Hostel Barcelona

Toc Hostel Barcelona

8,8

226 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Barcelona

Det er mange valgmuligheter når du ser etter hotell i Barcelona. Byen er stor og delt inn i ulike nabolag og bydeler, alle med sin egen stil. Vil du bo i sentrum, kan du velge et hotell i gamlebyen, Ciutat Vella. Er du shoppinglysten er dette det perfekte området å bo i. Las Ramblas krysser gjennom gamlebyen, med gode shoppingmuligheter. Her finner du også det imponerende gotiske kvarteret, Barri Gótic. Du er også i gåavstand fra restauranter og barer, i området La Ribera og El Born.

Er du ute etter et mer luksuriøst opphold kan du bestille hotell i Eixample. Området har brede gater, og her ligger noen av Barcelonas beste hoteller og barer. Her er det vakker arkitektur, og du kan enkelt gå til Sagrada Familia og Casa Batlló. Leter du etter unike butikker, finner du den elegante shoppinggaten Passeig de Grácia i området Eixample.

Leter du etter noe mer rustikt, kan du se etter hotell i Barcelona i området Grácia. Her er det hyggelig å bo dersom du reiser med barn, og området har landsbysjarm. Her ligger det også mange populære plasser hvor man kan sette seg ned en varm sommerkveld.

Bestiller du hotell i Barcelona, finnes det mye å velge mellom. Enten du er på reise med venninner og helst vil shoppe og nyte drinker på stranden, eller om du er på familieferie og gjerne bare vil kose deg og spise herlig is. Er du kunstinteressert er virkelig Barcelona noe for deg, med kunst og museer flere steder og nydelig arkitektur i hele byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Barcelona

Hva er byens særpreg?

Barcelona er en pulserende by med myldrende liv og masse å oppleve. Her kan du spise deilig spansk mat, gå rundt i gamlebyen på brosteinsgater og dra ut på populære nattklubber. Det er verdt å besøke La Sagrada Família, Palau Nacional, eller dra på stranden Barceloneta. Park Güell er verdt et besøk, den er faktisk på UNESCOs verdensarlise sammen med La Sagrada Familia.. Parken rommer fascinerende småveier, et landskap av hager som er virkelig viktig å få med seg under Barcelonaturen.

Hva har Barcelona å tilby?

Barcelona kan også by på museer, blant annet Picasso Museum. Her finner du 3,500 verker av den store kjente kunstneren. Barcelona er et populært reisemål om sommeren, og du bør ta turen til lekre Barceloneta-stranden som er stappfull av folk som koser seg i solen. Her kan du nyte en deilig drink, og slappe helt av.

Hvor grønn er byen?

Bor du på hotell i Barcelona har du tilgang til mange grønne oaser, her finner du en rekke parker hvor man kan slappe av. Park Güell er kanskje den mest populære. I tillegg ligger byen ved vannet, så du har flott utsikt ut mot det vakre, blå vannet.


Reiseinformasjon for Barcelona

Hvor mange dager tilbringer folk i Barcelona?

De som besøker Barcelona bestiller i gjennomsnitt overnatting for 4 netter.

Hvor mye koster et hotell i Barcelona?

Prisen på et hotellrom i Barcelona vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 899 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Barcelona?

Prisene på hotellrom i Barcelona kan være hele 300 kr % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Barcelona?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Barcelona. onsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Barcelona?

Et hostell i Barcelona (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 354 kr. Denne prisen er 545 kr billigere enn et standard hotell i Barcelona.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Barcelona?

Med gode temperaturer på ca. 17 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Barcelona vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Barcelona.