Hoteller i Barcelona, Spania

Finn tilbud på 1 128 hoteller i Barcelona, Spania

Barcelona, Spania
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Barcelona

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Barcelona
Pris
kr225
kr3067
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Barcelona

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Barcelona

Pris

1 493 kr–2 549 kr

BILLIGSTE BYDEL I BARCELONASarria-Sant Gervasi19 % billigereHoteller i Sarria-Sant Gervasi er de billigste i Barcelona med en gjennomsnittspris på kun 1 493 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BARCELONALes Corts28 % dyrereLes Corts har de dyreste hotellene i Barcelona med rom med en gjennomsnittspris på 2 549 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BARCELONAEixample63 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Eixample enn noen andre land i Barcelona

Ting å gjøre i Barcelona


Hoteller i populære bydeler i Barcelona

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Barcelona, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Barcelona

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Barcelona
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
71 %forventet prisøkning

Pris

1 036 kr–8 174 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 639 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 511 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Barcelona på er: 1-2 stjerne, 4 dag før. 4-5 stjerne, 83 dag før.

1-2 stjerne

890 kr–1 179 kr

3 stjerne

976 kr–1 576 kr

4-5 stjerne

1 480 kr–2 402 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Barcelona

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Barcelona

Laveste hotellpris

193 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Eurostars Grand Marina

Hoteller i nærheten av flyplassen

10029

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Barcelona funnet siste 7 dager er 193 kr/natten. Denne prisen fås hos Mellow Barcelona, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Eurostars Grand Marina, det mest populære 5-stjerners hotellet i Barcelona(8,1/10 rating - basert på 4 575 anmeldelser).
Det er er 10 029 hoteller i Barcelona i nærheten av Barcelona-El Prat. Air Rooms Barcelona Airport by Premium Traveller med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Barcelona. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Barcelona siste uken er 3 423 kr.

Barcelona reisetips

Hvordan bor man billigt i Barcelona?

I Barcelona finnes det en rekke hosteller der du kan bo for en billig penge. Her begynner prisen på omtrent 180 kr. natten. Du kan også bestille rimelige hoteller med tilgang til svømmebasseng fra ca. 200 kr. per natt. Opphold på 4- og 5-stjernershotell begynner fra omtrent 600 kr. per natt. Det er billigst å reise utenfor høysesongen om sommeren, og det lønner seg å sammenligne hotelltilbud på momondo. Planlegger du godt kan du finne bra tilbud, bestiller du i siste liten kan prisene være høyere.

Hvordan kommer man seg rundt i Barcelona?

I Barcelona er det et godt utviklet kollektivt transporttilbud, du kan ta buss og metro for en billig penge. TMB er selskapet som driver den kollektive transporten i byen, og det er en rekke metro- og busslinjer. Du kan kjøpe Barcelonas reisekort Hola BCN! For 2, 3, 4 eller 5 sammenhengende dager. Du kan bruke kortet også på reiser til og fra flyplassen. Dette kan kjøpes på nett eller på alle metrostasjoner i byen. De største stasjonene i Barcelona er Estació de Sants og Estació de Franca, og det er enkelt å bytte metro ved disse stasjonene. Vil du ta buss, kan du sjekke busstider og destinasjoner på TMB sine nettsider. Det tilbys også sightseeing-turer på buss med guide på høye dobbeldekker-busser. Det er også gøy å leie sykkel og komme seg rundt byen på den måten. Ikke minst kan du rusle rundt i byen til fots. Taxier er det mange av, disse kjenner du igjen ved deres gule og sorte lakkering og grønt lys på taket.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Barcelona?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell og vandrerhjem i Barcelona, men det er lurt å undersøke med overnattingsstedet før booking. Noen steder kan ha 18-årsgrense.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Barcelona?

Noen hoteller krever at du betaler fullt beløp når du bestiller på nett. Andre lar deg betale for oppholdet når du sjekker ut.

Hvor trygt er det i Barcelona?

Barcelona er en trygg by å reise til, men det lønner seg å opptre med normal forsiktighet på kvelds- og nattestid. I tillegg er det lurt å være obs på lommetyver i folksomme områder. Er du på stranden bør du ikke la tingene ligge uten tilsyn mens du bader.

Behøver man en adapter i Barcelona?

Man trenger ikke adapter når man reiser til Barcelona.

Hvor mye bør man gi i tips i Barcelona?

I Barcelona er det vanlig å gi omtrent 5-10 prosent i tips dersom man har fått god service på restaurant. Det er vanlig å legge igjen mynter etter man betaler regningen. Du kan også legge igjen mynter på hotellrommet etter oppholdet som tips, dersom du har hatt et fint opphold.


Hvor mye koster et hotell i Barcelona per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Barcelona med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 752 kr

Gjennomsnittlig 1 276 kr

Dyrest 2 286 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Barcelona

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Barcelona
Finn hosteller i Barcelona

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Barcelona

Disse hotellene i Barcelona har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Barcelona

Det er mange valgmuligheter når du ser etter hotell i Barcelona. Byen er stor og delt inn i ulike nabolag og bydeler, alle med sin egen stil. Vil du bo i sentrum, kan du velge et hotell i gamlebyen, Ciutat Vella. Er du shoppinglysten er dette det perfekte området å bo i. Las Ramblas krysser gjennom gamlebyen, med gode shoppingmuligheter. Her finner du også det imponerende gotiske kvarteret, Barri Gótic. Du er også i gåavstand fra restauranter og barer, i området La Ribera og El Born.

Er du ute etter et mer luksuriøst opphold kan du bestille hotell i Eixample. Området har brede gater, og her ligger noen av Barcelonas beste hoteller og barer. Her er det vakker arkitektur, og du kan enkelt gå til Sagrada Familia og Casa Batlló. Leter du etter unike butikker, finner du den elegante shoppinggaten Passeig de Grácia i området Eixample.

Leter du etter noe mer rustikt, kan du se etter hotell i Barcelona i området Grácia. Her er det hyggelig å bo dersom du reiser med barn, og området har landsbysjarm. Her ligger det også mange populære plasser hvor man kan sette seg ned en varm sommerkveld.

Bestiller du hotell i Barcelona, finnes det mye å velge mellom. Enten du er på reise med venninner og helst vil shoppe og nyte drinker på stranden, eller om du er på familieferie og gjerne bare vil kose deg og spise herlig is. Er du kunstinteressert er virkelig Barcelona noe for deg, med kunst og museer flere steder og nydelig arkitektur i hele byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Barcelona

Hva er byens særpreg?

Barcelona er en pulserende by med myldrende liv og masse å oppleve. Her kan du spise deilig spansk mat, gå rundt i gamlebyen på brosteinsgater og dra ut på populære nattklubber. Det er verdt å besøke La Sagrada Família, Palau Nacional, eller dra på stranden Barceloneta. Park Güell er verdt et besøk, den er faktisk på UNESCOs verdensarlise sammen med La Sagrada Familia.. Parken rommer fascinerende småveier, et landskap av hager som er virkelig viktig å få med seg under Barcelonaturen.

Hva har Barcelona å tilby?

Barcelona kan også by på museer, blant annet Picasso Museum. Her finner du 3,500 verker av den store kjente kunstneren. Barcelona er et populært reisemål om sommeren, og du bør ta turen til lekre Barceloneta-stranden som er stappfull av folk som koser seg i solen. Her kan du nyte en deilig drink, og slappe helt av.

Hvor grønn er byen?

Bor du på hotell i Barcelona har du tilgang til mange grønne oaser, her finner du en rekke parker hvor man kan slappe av. Park Güell er kanskje den mest populære. I tillegg ligger byen ved vannet, så du har flott utsikt ut mot det vakre, blå vannet.


Informasjon om opphold i Barcelona

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Barcelona

Hvor mange dager tilbringer folk i Barcelona?

De som besøker Barcelona bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Barcelona?

Prisen på et hotellrom i Barcelona vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 320 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Barcelona?

Prisene på hotellrom i Barcelona kan være hele 57 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Barcelona?

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Barcelona. onsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Barcelona?

Luksushoteller i Barcelona ligger på ca. 2 615 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 9% % av prisen for et vanlig hotell i Barcelona, som ligger på 2 320 kr per natt for hver person.

Hvor mye koster et hostell i Barcelona?

Et hostell i Barcelona (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 874 kr. Denne prisen er 1 518 kr billigere enn et standard hotell i Barcelona.

Hvor i Barcelona bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Gracia, Eixample, Horta-Guinardo og Sant Marti når de skal reise til Barcelona.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Barcelona?

En gjennomsnittstemperatur på 10 °C og forventet nedbørsmengde på 51 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Barcelona.

Har Barcelona ferieboliger?

Ja, Barcelona har ferieboliger. Av 9 725 ferieboliger i Barcelona, er Villarroel Apartments Barcelona den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Barcelona.

Har Barcelona vandrehjem?

Det flere 83 vandrehjem i Barcelona hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Ant Hostel Barcelona er det mest populære vandrehjemmet i Barcelona for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Barcelona.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Barcelona fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 7 484 tilbydere å velge mellom fra Barcelona hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Barcelona fra hoteller sist?

Priser for Barcelona fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Barcelona

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Barcelona

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Barcelona gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Barcelona, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Barcelona?

Når alle alternativene for overnatting i Barcelona er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Barcelona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.