Hoteller i Hellas

Finn de beste tilbudene på 95 486 hotels i Hellas

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Hellas

Leter du etter en by å besøke i Hellas? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
427 kr - 1 186 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I HELLAS Rhodos 35 % billigere Hoteller i Rhodos er de billigste i Hellas med en gjennomsnittspris på kun 426 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I HELLAS Mykonos 81 % dyrere Mykonos har de dyreste hotellene i Hellas med rom som har en gjennomsnittspris på 1 186 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I HELLAS Khania (Kreta) 56 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Khania (Kreta) enn noen annen by i Hellas

Populære byer i Hellas

Bestill et av de beste tilbudene Hellas som tilbys på disse populære stedene

Hellas reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hellas

Når er det billigst å besøke Hellas?

Reiser til Hellas i Desember vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 684 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i juli, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Hellas velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Hellas, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Khania (Kreta) oftere enn andre byer.

Hvilken by i Hellas har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Hellas, kommer det ikke som noen overraskelse at Imerovigli har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 623 kr per natt – 141 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Hellas har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Hellas, bør du vurdere å bo i Rhodos. Ifølge dataene våre er Rhodos den billigste byen å overnatte i ved reiser til Hellas, med en gjennomsnittspris på 337 kr per natt, som er 72 % lavere enn gjennomsnittet for landet.