Hoteller i Hellas

Finn tilbud på 14 740 hoteller i Hellas

Hellas
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Hellas

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hellas
Pris
kr333
kr3151
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Hellas

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Hellas

Pris

761 kr–3 052 kr

BILLIGSTE BY I HELLASIraklio41 % billigereHoteller i Iraklio er de billigste i Hellas med en gjennomsnittspris på kun 761 kr per natt
DYRESTE BY I HELLASOia57 % dyrereOia har de dyreste hotellene i Hellas med rom med en gjennomsnittspris på 3 052 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I HELLASAthen61 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Athen enn noen annen by i Hellas

Ting å gjøre i Hellas


Hoteller i populære byer i Hellas

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Hellas, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hellas

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hellas
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
30 %forventet prisøkning

Pris

841 kr–2 136 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 523 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 062 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Hellas

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hellas

Laveste hotellpris

161 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

13231
Den rimeligste prisen for et rom i Hellas funnet siste 7 dager er 161 kr/natten. Denne prisen fås hos Santorini Camping & Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Porto Platanias Beach Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hellas(8,3/10 rating - basert på 1 065 anmeldelser).
Det er er 13 231 hoteller i Hellas i nærheten av Athen Eleftherios V.. Sofitel Athens Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Hellas

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hellas

Hvilke byer i Hellas bør du bo i?

Det er mange perler å velge blant i Hellas. Noen av de mest populære destinasjonene er øya Santorini - selve kronjuvelen i Eegerhavet, og det er ikke så altfor vanskelig å finne hoteller på Santorini, Villa Valvis i Perissa, Santorini er et populært hotell å booke seg inn på. Videre kan Nafpoli, tidligere hovedstad i Hellas, og fylt med rester og påvirkning fra århundrer med ulike kulturers nærvær være et godt tips. Også for den som ser etter romantik, denne byen er flott for kjærestepar og familier. Og et tredje, naturlig tips er Athen. Få steder kan slå gjennom med en så kraftig historie som denne byen, samtidig som denne byen er fylt med pulserende liv. Hotell i Hellas kommer i en rekke ulike prisklasser, og greske hoteller er lette å finne frem til i alle de nevnte reisemål og andre. Et populært alternativ i Athen er Divani Palace Acropolis.

Hva er noen populære attraksjoner i Hellas?

Hellas selv er attraksjonen. Fra de mange øyperlene, til kjente storbyer, til små landsbyer. Alt fylt opp med fantastisk kultur, historie og vakre landskap å nyte. Det er nærmes umulig å bestemme et enkelt punkt som mer populært enn andre, da fastlandet og alle de små øyene som strekker seg utover i Eegerhavet stiller sterkt for en rekke ulike reiser. Heldigvis er det lett å finne billige hotell i Hellas, og som nevnt greske hotell kommer i enhver prisklasse og for enhver turistgruppe. Akkurat som landet selv. For sol, fest og sommer. Eller kultur og histore. Det er noe for alle her.

Hvilke byer i Hellas har det beste nattelivet?

Den greske øya Korfu er kjent for sitt yrende natteliv, og kan lett kombineres med fantastisk øyhopping på dagtid. Ønsker du å være på fastlandet er også hovedstaden Athen kjent for mer enn historie - for også her er natten fylt med opplevelser. Dette er bare to av flere eksempler. For den som søker på momondo er det lett å se at det er fort gjort å finne et hotell i nærheten av sentrumsområder. Og skulle en bli sulten så kan man nyte av den fantastiske lokale matkulturen som landet er like kjent for som sin historie. Vil du bo på Korfu kan Corfu Holiday Paradice være et forlokkende tilbud.

Hvilke byer i Hellas har mest kultur og historie?

Reiser du til Hellas for kultur og historie må du innom Athen, her ble det vestlige demokratiet født. En kan rett og slett ikke komme utenom Parthenon og Zeus templet i Athen. Et annet eksempel, og som sender deg enda lenger tilbake i tid er ruinene i Knossos, rett ved Heraklion et av de andre aller beste stedene å reise for den interesserte. Hellas og de tusenvis av små øyene som strekker seg ut fra fastlandet stiller alle med spektakulær historie og kultur å by på. Derfor råder vi til å planlegge å reise litt rundt og finne billige hotell i Hellas som tillater dette. Et siste tips, og svært unikt, er klostrene i Meteora på det greske fastlandet. Disse er på UNESCO sin verdensarvliste, som så mye annet i landet, og de fantastiske ortodokse byggene som ligger i de steile sidene av klippetopper er spektakulære å se. Rett i nærheten finner du San Giorgio Villa som er et populært overnattingssted.

Når er det billigst å besøke Hellas?

Reiser til Hellas i februar vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 329 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i juli, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Hellas velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Hellas, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Rhodos oftere enn andre byer.

Hvilken by i Hellas har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Hellas, kommer det ikke som noen overraskelse at Thera har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 227 kr per natt – 67 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Hellas har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Hellas, bør du vurdere å bo i Athen. Ifølge dataene våre er Athen den billigste byen å overnatte i ved reiser til Hellas, med en gjennomsnittspris på 140 kr per natt, som er 75 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hellas fra hoteller?

Antall tilbydere fraHellas hoteller er 137 503 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hellas fra hoteller sist?

Priser for Hellas fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Hellas

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hellas