Hoteller i Hellas

Finn tilbud på 113 611 hoteller i Hellas

Hellas
6. aug. — 7. aug.2
Hellas
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Hellas

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hellas
Pris
kr243
kr2421
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Hellas

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Hellas

Pris

712 kr–2 537 kr

BILLIGSTE BY I HELLASIraklio37 % billigereHoteller i Iraklio er de billigste i Hellas med en gjennomsnittspris på kun 712 kr per natt
DYRESTE BY I HELLASOia55 % dyrereOia har de dyreste hotellene i Hellas med rom med en gjennomsnittspris på 2 537 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I HELLASAthen65 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Athen enn noen annen by i Hellas

Ting å gjøre i Hellas


Hoteller i populære byer i Hellas

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Hellas, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hellas

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hellas
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

684 kr–2 577 kr

Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
16 220 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
11 230 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Hellas

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hellas

Laveste hotellpris

321 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

183
Den rimeligste prisen for et rom i Hellas funnet siste 7 dager er 321 kr/natten. Denne prisen fås hos Spiros Studios, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Porto Platanias Beach Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hellas(8,3/10 rating - basert på 645 anmeldelser).
Det er er 183 hoteller i Hellas i nærheten av Athen Eleftherios V.. Sofitel Athens Airport med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Hellas

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hellas

Det er mange perler å velge blant i Hellas. Noen av de mest populære destinasjonene er øya Santorini - selve kronjuvelen i Eegerhavet, og det er ikke så altfor vanskelig å finne hoteller på Santorini, Villa Valvis i Perissa, Santorini er et populært hotell å booke seg inn på. Videre kan Nafpoli, tidligere hovedstad i Hellas, og fylt med rester og påvirkning fra århundrer med ulike kulturers nærvær være et godt tips. Også for den som ser etter romantik, denne byen er flott for kjærestepar og familier. Og et tredje, naturlig tips er Athen. Få steder kan slå gjennom med en så kraftig historie som denne byen, samtidig som denne byen er fylt med pulserende liv. Hotell i Hellas kommer i en rekke ulike prisklasser, og greske hoteller er lette å finne frem til i alle de nevnte reisemål og andre. Et populært alternativ i Athen er Divani Palace Acropolis.

Hellas selv er attraksjonen. Fra de mange øyperlene, til kjente storbyer, til små landsbyer. Alt fylt opp med fantastisk kultur, historie og vakre landskap å nyte. Det er nærmes umulig å bestemme et enkelt punkt som mer populært enn andre, da fastlandet og alle de små øyene som strekker seg utover i Eegerhavet stiller sterkt for en rekke ulike reiser. Heldigvis er det lett å finne billige hotell i Hellas, og som nevnt greske hotell kommer i enhver prisklasse og for enhver turistgruppe. Akkurat som landet selv. For sol, fest og sommer. Eller kultur og histore. Det er noe for alle her.

Den greske øya Korfu er kjent for sitt yrende natteliv, og kan lett kombineres med fantastisk øyhopping på dagtid. Ønsker du å være på fastlandet er også hovedstaden Athen kjent for mer enn historie - for også her er natten fylt med opplevelser. Dette er bare to av flere eksempler. For den som søker på momondo er det lett å se at det er fort gjort å finne et hotell i nærheten av sentrumsområder. Og skulle en bli sulten så kan man nyte av den fantastiske lokale matkulturen som landet er like kjent for som sin historie. Vil du bo på Korfu kan Corfu Holiday Paradice være et forlokkende tilbud.

Reiser du til Hellas for kultur og historie må du innom Athen, her ble det vestlige demokratiet født. En kan rett og slett ikke komme utenom Parthenon og Zeus templet i Athen. Et annet eksempel, og som sender deg enda lenger tilbake i tid er ruinene i Knossos, rett ved Heraklion et av de andre aller beste stedene å reise for den interesserte. Hellas og de tusenvis av små øyene som strekker seg ut fra fastlandet stiller alle med spektakulær historie og kultur å by på. Derfor råder vi til å planlegge å reise litt rundt og finne billige hotell i Hellas som tillater dette. Et siste tips, og svært unikt, er klostrene i Meteora på det greske fastlandet. Disse er på UNESCO sin verdensarvliste, som så mye annet i landet, og de fantastiske ortodokse byggene som ligger i de steile sidene av klippetopper er spektakulære å se. Rett i nærheten finner du San Giorgio Villa som er et populært overnattingssted.

Reiser til Hellas i juni vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 265 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i Desember, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Av alle turistdestinasjonene i Hellas, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Rhodos oftere enn andre byer.

Som en populær turistdestinasjon i Hellas, kommer det ikke som noen overraskelse at Mykonos har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 165 kr per natt – 69 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Hellas, bør du vurdere å bo i Athen. Ifølge dataene våre er Athen den billigste byen å overnatte i ved reiser til Hellas, med en gjennomsnittspris på 104 kr per natt, som er 77 % lavere enn gjennomsnittet for landet.


momondos favoritthoteller i Hellas

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hellas
Panorama Hotel

Panorama Hotel

Agios Gordios, Agios Gordios, Greece

8,4
301 kr
Christina Pension

Christina Pension

Karterados, Karterados, Greece

7,1
301 kr
Ancient Thera Studios

Ancient Thera Studios

Perissa, Greece

8,7
486 kr
Omnia Pagrati Apartments

Omnia Pagrati Apartments

Athen, Hellas

9,1
399 kr

Alju Apartments

Γεωργίου Βιζυηνού 3, Asgourou, Greece

7,0
204 kr
Folies Corfu Town Hotel Apartments

Folies Corfu Town Hotel Apartments

Alepou, Corfu Town, Corfu, Greece

8,3
515 kr
Astor Hotel

Astor Hotel

16 Karagiorgi Servias Street, Athens, Greece

8,1
962 kr
Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel

15 Epimenidou Street, Heraklion, Greece

8,2
855 kr
Star Beach Village And Water Park

Star Beach Village And Water Park

Themistokleous 5, Hersonissos, Greece

8,2
923 kr
Poseidonion Grand Hotel

Poseidonion Grand Hotel

Dapia, Spétses, Greece

9,0
1 487 kr
Grecotel Eva Palace

Grecotel Eva Palace

Kommeno Gouvia, Corfu, Greece

7,9
778 kr

Apollo Rooms

Perissa, Perissa, Greece

8,0
311 kr
Porto Castello

Porto Castello

Exo Gialos, Exo Gialos, Greece

8,0
262 kr

Start planleggingen av reisen til Hellas


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Hellas med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Hellas hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Hellas. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.