De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Nederland

Hoteller i Nederland

Finn tilbud på 4 269 hoteller i Nederland

Nederland
23. maj — 24. maj2
lør. 18.5.
ons. 22.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Nederland

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Nederland
Pris
kr453
kr3767
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Nederland

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Nederland, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Nederland

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Nederland

Nyttig informasjon om hoteller i Nederland

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Nederland

Laveste hotellpris

454 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Hoteller i nærheten av flyplassen

4855

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Nederland funnet siste 7 dager er 454 kr/natten. Denne prisen fås hos Via Amsterdam, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel Amrâth Amsterdam, det mest populære 5-stjerners hotellet i Nederland(7,7/10 rating - basert på 3 079 anmeldelser).
Det er er 4 855 hoteller i Nederland i nærheten av Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Nederland. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Nederland siste uken er 4 846 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Nederland

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Nederland
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
37 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

1 185 kr–2 657 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 650 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 250 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Nederland

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Nederland

Pris

865 kr–1 658 kr

BILLIGSTE BY I NEDERLANDEindhoven33 % billigereHoteller i Eindhoven er de billigste i Nederland med en gjennomsnittspris på kun 865 kr per natt
DYRESTE BY I NEDERLANDHaarlem22 % dyrereHaarlem har de dyreste hotellene i Nederland med rom med en gjennomsnittspris på 1 658 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NEDERLANDAmsterdam90 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Amsterdam enn noen annen by i Nederland

Informasjon om opphold i Nederland

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Nederland

Hvilke byer i Nederland bør du bo i?

Amsterdam er kanskje det mest populære stedet for en ferie i Nederland, og også muligens det aller enkleste valget. Med det flotte togtilbudet og korte avstander er det lett å besøke andre byer for en dagstur, eller dra til kysten og lange sandstrender om du ønsker litt sol og å oppleve en av de små kystbyene. Blant populære hoteller i Amsterdam er The Student Hotel Amsterdam og NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky - for å nevne noen eksempler på hoteller tilpasset helt forskjellige budsjetter. Andre populære destinasjoner i Nederland er den levende havnebyen og landets nest største by, Rotterdam, eller den historiske universitetsbyen Utrecht og selvfølgelig Haag. Alle har mye å tilby innen kultur, uteliv, attraksjoner med stor variasjon i overnattingsmuligheter, slik at du kan oppleve Nederland på sitt beste. Du finner hoteller etter ditt budsjett og behov enkelt via momondo.

Hvilke attraksjoner er populære i Nederland?

Nederland er kjent for sine store kunstnere, som Rembrandt og Vermeer. På Rijksmuseum i Amsterdam kan du oppleve de store mesterne i vakre omgivelser, men også lære hvordan lille Nederland ble en stormakt. Den store Vincent van Gogh har fått helt sitt eget museum, med verdens største samling av den legendariske mesteren. Besøk Dam-plassen i Amsterdam, et livlig samlingspunkt med brostein og historiske bygninger, og et av de mest kjente av byens områder med et vell av serveringssteder der du kan sette deg og ta inn stemningen. Nederland har korte avstander og mange flotte byer med attraksjoner for alle aldre og interesser, som er verdt et besøk. Med et godt togtilbud er det enkelt å ta seg frem og oppleve så mye som mulig av dette landet. Ønsker du et sentralt hotell i Amsterdam kan kanskje Renaussance Amsterdam Hotel være et godt alternativ, blant mange valgmuligheter i Nederland.

Hvilke byer i Nederland har det beste nattelivet?

En kommer ikke utenom legendariske Red Light - District i Amsterdam hvis man er ute etter fest og underholdning i Nederland. Hvis du letter etter billige hoteller i Nederland, kan man finne flere gode overnattingssteder rett ved Red Light District, som Hotel 83 og City Break Amsterdam B&B, som du lett og kjapt finner plass hos via momondo. Det er rett og slett lite som kan overgå denne siden av Amsterdam for den som ønsker å oppleve et livlig natteliv. Det mangler ikke på levende uteliv, serveringssteder og underholdning andre steder heller, så uansett hvor du drar i Amsterdam eller andre byer i Nederland, behøver du ikke kjede deg.

Hvilke byer i Nederland har mest historie og kultur?

Igjen peker vi mot Amsterdam, og byens mange museer og attraksjoner, ikke minst også arkitekturen som vitner om historisk sus. Anne Franks Hus og museum er et av de mest besøkte i byen, og denne unge jentas dagbok om jødeforfølgelsene under krigen er blitt verdenskjent som både bok og film. Sentralt i Amsterdam ligger det såkalte Museumskvartalet, Museumsplein, med alle de største kunstmuseene, parker og kanaler. Book hotell i Nederland og særlig Amsterdam, og du er i gang med å oppleve denne flotte byen. Vil du oppleve andre byer, er Maastricht en by full av historie, en fantastisk katedral, masse kultur og opplevelser, men også Rotterdam, Haag og Utrecht, bare for å nevne noen.  Nederlandske byer preges av historiske kjøpmannshus, interessante museer, flotte kirker og museer. Vil du overnatte i Maastricht er Kaboom Maastrich et populært alternativ blant de mange hoteller i Nederland.

Når er det billigst å besøke Nederland?

Med en prislapp på kun 1 293 kr per natt i gjennomsnitt, er Januar den billigste måneden for hotellovernattinger i Nederland. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Nederland er april.

Hvor i Nederland velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Nederland, men størstedelen av de som reiser til Nederland tilbringer mest tid i Amsterdam.

Hvor mye koster et luksushotell i Nederland?

Prisene på luksushotellrom varierer avhengig av beliggenhet og hotellkjede, men i Nederland kan du forvente en pris på ca. 1 199 kr per natt, noe som er 42 % høyere enn gjennomsnittsprisen for et standard hotellrom som ligger på 2 105 kr per natt.

Hvilken by i Nederland har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 1 625 kr per natt for et hotellrom i Schiphol. Dette er ca. 27 % dyrere enn alle andre byer i Nederland.

Hvilken by i Nederland har de billigste hotellrommene?

Purmerend tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Nederland, med en prislapp på kun 194 kr – en pris som er 90 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Nederland.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nederland fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 31 488 tilbydere å velge mellom fra Nederland hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nederland fra hoteller sist?

Priser for Nederland fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Nederland gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Nederland. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Nederland?

momondo finner et flott sted å bo i Nederland ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Nederland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lør. 18.5.
ons. 22.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nederland

Populære byer i Nederland
Viser hoteller i byer i samme land