Hotelltilbud Europa Nederland

Hoteller i Nederland

Finn de beste tilbudene på 24 863 hotels i Nederland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Nederland

Leter du etter en by å besøke i Nederland? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
760 kr - 1 212 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I NEDERLAND Tilburg 16 % billigere Hoteller i Tilburg er de billigste i Nederland med en gjennomsnittspris på kun 760 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I NEDERLAND Amsterdam 34 % dyrere Amsterdam har de dyreste hotellene i Nederland med rom som har en gjennomsnittspris på 1 212 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NEDERLAND Amsterdam 89 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Amsterdam enn noen annen by i Nederland

Populære byer i Nederland

Bestill et av de beste tilbudene Nederland som tilbys på disse populære stedene

Nederland reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Nederland

Når er det billigst å besøke Nederland?

Med en prislapp på kun 208 kr per natt i gjennomsnitt, er mars den billigste måneden for hotellovernattinger i Nederland. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Nederland er mai.

Hvor i Nederland velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Nederland, men størstedelen av de som reiser til Nederland tilbringer mest tid i Amsterdam.

Hvilken by i Nederland har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 1 212 kr per natt for et hotellrom i Amsterdam. Dette er ca. 39 % dyrere enn alle andre byer i Nederland.

Hvilken by i Nederland har de billigste hotellrommene?

Amsterdam tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Nederland, med en prislapp på kun 538 kr – en pris som er 64 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Nederland.


Oppdag disse regionene i Nederland

Finn det perfekte området i Nederland for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Nederland