Hotelltilbud Europa Bulgaria

Hoteller i Bulgaria

Finn de beste tilbudene på 15 794 hotels i Bulgaria

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Bulgaria

Leter du etter en by å besøke i Bulgaria? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
265 kr - 400 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I BULGARIA Sunny Beach 20 % billigere Hoteller i Sunny Beach er de billigste i Bulgaria med en gjennomsnittspris på kun 265 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I BULGARIA Sofia 21 % dyrere Sofia har de dyreste hotellene i Bulgaria med rom som har en gjennomsnittspris på 400 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BULGARIA Sunny Beach 49 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Sunny Beach enn noen annen by i Bulgaria

Populære byer i Bulgaria

Bestill et av de beste tilbudene Bulgaria som tilbys på disse populære stedene

Bulgaria reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bulgaria

Når er det billigst å besøke Bulgaria?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Bulgaria, bør du vurdere å besøke landet i april som er den billigste måneden med priser helt nede i 176 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i august hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Bulgaria velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Bulgaria, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Sunny Beach oftere enn andre byer.

Hvilken by i Bulgaria har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Sofia vil koste deg mer enn i andre byer i Bulgaria. Du kan forvente deg å betale 400 kr per natt – en pris som er ca. 21 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Bulgaria har de billigste hotellrommene?

Sunny Beach tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Bulgaria, med en prislapp på kun 201 kr – en pris som er 73 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Bulgaria.


Oppdag disse regionene i Bulgaria

Finn det perfekte området i Bulgaria for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Bulgaria