Hoteller i Bulgaria

Finn tilbud på 4 471 hoteller i Bulgaria

Bulgaria
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

De beste hotellene i Bulgaria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bulgaria
Pris
kr533
kr2590
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Bulgaria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Bulgaria

Pris

317 kr–605 kr

BILLIGSTE BY I BULGARIAVarna30 % billigereHoteller i Varna er de billigste i Bulgaria med en gjennomsnittspris på kun 317 kr per natt
DYRESTE BY I BULGARIASunny Beach26 % dyrereSunny Beach har de dyreste hotellene i Bulgaria med rom med en gjennomsnittspris på 605 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BULGARIASofia65 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sofia enn noen annen by i Bulgaria

Ting å gjøre i Bulgaria


Hoteller i populære byer i Bulgaria

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Bulgaria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bulgaria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bulgaria
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
62 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

330 kr–1 318 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
666 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 295 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bulgaria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bulgaria

Laveste hotellpris

107 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Primoretz Grand Hotel & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

2104

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bulgaria funnet siste 7 dager er 107 kr/natten. Denne prisen fås hos Yo Ho Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Primoretz Grand Hotel & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bulgaria(9/10 rating - basert på 1 029 anmeldelser).
Det er er 2 104 hoteller i Bulgaria i nærheten av Sofia. Apartment Airport Sofia med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Bulgaria. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Bulgaria siste uken er 3 109 kr.

Informasjon om opphold i Bulgaria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bulgaria

Hvilke byer i Bulgaria bør du besøke?

Uansett hvor du bestiller hotell i Bulgaria vil du føle deg hjertelig velkommen. I Varna har du muligheten til å bo ved Svartehavkysten hvor de tilbyr fantastiske bulgarske hoteller med god mat, underholdning og utsikt over havet. Graffit Gallery Design Hotel er et moderne, stilig og populært valg for par som vil være i hjertet av byen. Kjøp en billig dagsbillett og ta buss eller trolleybuss fra by, til skog, til strand. Sofia er den største byen i Bulgaria og tilbyr et stort utvalg av hoteller i forskjellig prisklasser. Med tilgang på t-bane, trikk, buss og trolleybuss blir det lett å utforske landets spennende hovedstad. Kjøp et rimelig 3-dagers pass i Sofia, så vil du få se mye for pengene.

Hva er noen populære attraksjoner i Bulgaria?

Rik på kulturminner, naturmangfold og historie, Bulgaria leverer fantastiske attraksjoner og opplevelser for alle aldre og interesser. Finn et rimelig hotell i Bulgaria så vil du få mye for pengene. Besøkende kan forvente flotte omgivelser langt borte fra folkemengden eller spennende opplevelser i byen med god mat og uteliv. Ta en tur til Rila Kloster og nyt de rolige omgivelsene blant Rila-fjellene. Bestiller du overnatting på Rilets Resort & Spa så er du bare et øyeblikk unna. Sunny Beach er et trygt valg for de som har med seg barn. Flotte strender, Sunny Beach Luna Park, Tyrkisk bad og terrengturer sikrer underholdning for hele familien fra morgen til kveld. Velg Aqua Nevis Hotell så vil du også ha gratis tilgang til Action Aqua Park. Om du trenger en pause, ta en kort busstur sydover til Burgas, og tilbring en rolig dag i Sea Garden, som er kjent for sin romantiske atmosfære og inspirerende utsikt over havet.

Hvilke byer i Bulgaria har det beste utelivet?

Ta en pause fra sightseeing og utforsk utelivet i Bulgaria. Bestiller du overnatting i Varna eller Sunny Beach så vil du ha mye å velge mellom etter solnedgang. Festglade mennesker vil velge Party Hotel Golden Sands, som ligger på den mest aktive festgaten i byen. Utforsker du Sofia om kvelden, vil du oppleve at hovedstaden blir levende på steder du aldri har lagt merke til på dagtid. Nattklubb, cocktailbar, live forestilling eller vinsmaking, er blant annet noe av det som frister i hovedstaden. Matelskere vil bli fristet av god, autentisk bulgarsk mat hvor enn de befinner seg. Smak på tradisjonelle retter som banitsa, sarma, shopska salat, tarator, og for ikke å glemme nasjonaldrikken rakia, som er favoritt blant besøkende.

Hvilke byer i Bulgaria har best tilbud på historie og kunst?

Bulgaria er en av de eldste landene i Europa. Gjennom sin lange historie har det ført til en rik arkitektonisk, kunstnerisk, og kulturell arv, som vises gjennom vakre landemerker spredt over hele landet. Begynner du din utforskning i Sofia, er St. Alexander Nevski Katedralen en populær attraksjon, hvor du også vil ha lett tilgang til Nasjonal Kunst Galleriet og St. Sofia-Kirken til en lav kostnad. Bestill hotell i Nessebar så vil du ha muligheten til å vandre gratis gjennom den fascinerende gamlebyen. Her får du velge mellom flere rimelige overnattingsteder som ligger like ved sjøen, som Aphrodite Beach Hotel og Hotel Zaara. I Plovdiv kan du betale for en omvisning av det Romerske Teatre eller se Stadium of Philippopolis helt gratis. Bestill et rimelig hotell i Bulgaria mellom juni og september for å få mest ut av din reise.

Når er det billigst å besøke Bulgaria?

september er den billigste måneden for overnattinger i Bulgaria, med en gjennomsnittspris på 443 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i Januar, som er den dyreste måneden.

Hvor i Bulgaria velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Bulgaria, men størstedelen av de som reiser til Bulgaria tilbringer mest tid i Sunny Beach.

Hvilken by i Bulgaria har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 639 kr per natt er Golden Sands den dyreste byen for hotellovernattinger i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på 639 kr er ca. 29 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Bulgaria har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Bulgaria på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Plovdiv som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 63 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Plovdiv normalt på 117 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bulgaria fra hoteller?

Antall tilbydere fraBulgaria hoteller er 21 204 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bulgaria fra hoteller sist?

Priser for Bulgaria fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bulgaria gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Bulgaria med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Bulgaria hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bulgaria?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Bulgaria med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Bulgaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.