De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Bulgaria

Hoteller i Bulgaria

Finn tilbud på 4 418 hoteller i Bulgaria

Bulgaria
19. jul. — 20. jul.2
fr. 19.7.
lø. 20.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Bulgaria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bulgaria
Pris
kr482
kr4261
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Bulgaria

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Bulgaria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Nyttig informasjon om hoteller i Bulgaria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bulgaria

Laveste hotellpris

289 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Primoretz Grand Hotel & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

2334

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bulgaria funnet siste 7 dager er 289 kr/natten. Denne prisen fås hos Apartment for rent above a guest house with guest houses.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Primoretz Grand Hotel & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bulgaria(9,1/10 rating - basert på 1 033 anmeldelser).
Det er er 2 334 hoteller i Bulgaria i nærheten av Sofia. Apartment Airport Sofia med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Bulgaria. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Bulgaria siste uken er 6 249 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bulgaria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bulgaria
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
32 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

626 kr–1 428 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 047 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 401 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Bulgaria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Bulgaria

Pris

367 kr–690 kr

BILLIGSTE BY I BULGARIAPlovdiv27 % billigereHoteller i Plovdiv er de billigste i Bulgaria med en gjennomsnittspris på kun 367 kr per natt
DYRESTE BY I BULGARIAVeliko Tarnovo27 % dyrereVeliko Tarnovo har de dyreste hotellene i Bulgaria med rom med en gjennomsnittspris på 690 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BULGARIASofia74 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sofia enn noen annen by i Bulgaria

Informasjon om opphold i Bulgaria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bulgaria

Hvilke byer i Bulgaria bør du besøke?

Uansett hvor du bestiller hotell i Bulgaria vil du føle deg hjertelig velkommen. I Varna har du muligheten til å bo ved Svartehavkysten hvor de tilbyr fantastiske bulgarske hoteller med god mat, underholdning og utsikt over havet. Graffit Gallery Design Hotel er et moderne, stilig og populært valg for par som vil være i hjertet av byen. Kjøp en billig dagsbillett og ta buss eller trolleybuss fra by, til skog, til strand. Sofia er den største byen i Bulgaria og tilbyr et stort utvalg av hoteller i forskjellig prisklasser. Med tilgang på t-bane, trikk, buss og trolleybuss blir det lett å utforske landets spennende hovedstad. Kjøp et rimelig 3-dagers pass i Sofia, så vil du få se mye for pengene.

Hva er noen populære attraksjoner i Bulgaria?

Rik på kulturminner, naturmangfold og historie, Bulgaria leverer fantastiske attraksjoner og opplevelser for alle aldre og interesser. Finn et rimelig hotell i Bulgaria så vil du få mye for pengene. Besøkende kan forvente flotte omgivelser langt borte fra folkemengden eller spennende opplevelser i byen med god mat og uteliv. Ta en tur til Rila Kloster og nyt de rolige omgivelsene blant Rila-fjellene. Bestiller du overnatting på Rilets Resort & Spa så er du bare et øyeblikk unna. Sunny Beach er et trygt valg for de som har med seg barn. Flotte strender, Sunny Beach Luna Park, Tyrkisk bad og terrengturer sikrer underholdning for hele familien fra morgen til kveld. Velg Aqua Nevis Hotell så vil du også ha gratis tilgang til Action Aqua Park. Om du trenger en pause, ta en kort busstur sydover til Burgas, og tilbring en rolig dag i Sea Garden, som er kjent for sin romantiske atmosfære og inspirerende utsikt over havet.

Hvilke byer i Bulgaria har det beste utelivet?

Ta en pause fra sightseeing og utforsk utelivet i Bulgaria. Bestiller du overnatting i Varna eller Sunny Beach så vil du ha mye å velge mellom etter solnedgang. Festglade mennesker vil velge Party Hotel Golden Sands, som ligger på den mest aktive festgaten i byen. Utforsker du Sofia om kvelden, vil du oppleve at hovedstaden blir levende på steder du aldri har lagt merke til på dagtid. Nattklubb, cocktailbar, live forestilling eller vinsmaking, er blant annet noe av det som frister i hovedstaden. Matelskere vil bli fristet av god, autentisk bulgarsk mat hvor enn de befinner seg. Smak på tradisjonelle retter som banitsa, sarma, shopska salat, tarator, og for ikke å glemme nasjonaldrikken rakia, som er favoritt blant besøkende.

Hvilke byer i Bulgaria har best tilbud på historie og kunst?

Bulgaria er en av de eldste landene i Europa. Gjennom sin lange historie har det ført til en rik arkitektonisk, kunstnerisk, og kulturell arv, som vises gjennom vakre landemerker spredt over hele landet. Begynner du din utforskning i Sofia, er St. Alexander Nevski Katedralen en populær attraksjon, hvor du også vil ha lett tilgang til Nasjonal Kunst Galleriet og St. Sofia-Kirken til en lav kostnad. Bestill hotell i Nessebar så vil du ha muligheten til å vandre gratis gjennom den fascinerende gamlebyen. Her får du velge mellom flere rimelige overnattingsteder som ligger like ved sjøen, som Aphrodite Beach Hotel og Hotel Zaara. I Plovdiv kan du betale for en omvisning av det Romerske Teatre eller se Stadium of Philippopolis helt gratis. Bestill et rimelig hotell i Bulgaria mellom juni og september for å få mest ut av din reise.

Når er det billigst å besøke Bulgaria?

april er den billigste måneden for overnattinger i Bulgaria, med en gjennomsnittspris på 338 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juli, som er den dyreste måneden.

Hvor i Bulgaria velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Bulgaria, men størstedelen av de som reiser til Bulgaria tilbringer mest tid i Sunny Beach.

Hvilken by i Bulgaria har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 564 kr per natt er Sofia den dyreste byen for hotellovernattinger i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på 564 kr er ca. 12 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Bulgaria har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Bulgaria på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Plovdiv som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 56 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Plovdiv normalt på 168 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bulgaria fra hoteller?

Antall tilbydere fraBulgaria hoteller er 22 216 fra og med juli 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bulgaria fra hoteller sist?

Priser for Bulgaria fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bulgaria gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Bulgaria med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Bulgaria hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bulgaria?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Bulgaria med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Bulgaria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 19.7.
lø. 20.7.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bulgaria