Hotelltilbud Europa Bulgaria

Hoteller i Bulgaria

Finn de beste tilbudene på 17 764 hotels i Bulgaria

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Bulgaria

Leter du etter en by å besøke i Bulgaria? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
260 kr - 392 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I BULGARIA Sunny Beach 20 % billigere Hoteller i Sunny Beach er de billigste i Bulgaria med en gjennomsnittspris på kun 259 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I BULGARIA Sofia 21 % dyrere Sofia har de dyreste hotellene i Bulgaria med rom som har en gjennomsnittspris på 392 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BULGARIA Sunny Beach 49 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Sunny Beach enn noen annen by i Bulgaria

Populære byer i Bulgaria

Bestill et av de beste tilbudene Bulgaria som tilbys på disse populære stedene

Bulgaria reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bulgaria

Når er det billigst å besøke Bulgaria?

april er den billigste måneden for overnattinger i Bulgaria, med en gjennomsnittspris på 205 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i august, som er den dyreste måneden.

Hvor i Bulgaria velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Bulgaria, men størstedelen av de som reiser til Bulgaria tilbringer mest tid i Sunny Beach.

Hvilken by i Bulgaria har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 489 kr per natt er Velingrad den dyreste byen for hotellovernattinger i Bulgaria. Gjennomsnittsprisen på 489 kr er ca. 46 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Bulgaria har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Bulgaria på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Burgas som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 81 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Burgas normalt på 224 kr per natt.


Oppdag disse regionene i Bulgaria

Finn det perfekte området i Bulgaria for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Bulgaria