Hoteller i Sverige

Finn tilbud på 2 917 hoteller i Sverige

Sverige
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Sverige

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sverige
Pris
kr399
kr2101
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Sverige

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sverige

Pris

933 kr–1 555 kr

BILLIGSTE BY I SVERIGEArlanda23 % billigereHoteller i Arlanda er de billigste i Sverige med en gjennomsnittspris på kun 933 kr per natt
DYRESTE BY I SVERIGEGöteborg22 % dyrereGöteborg har de dyreste hotellene i Sverige med rom med en gjennomsnittspris på 1 555 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SVERIGEStockholm81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Stockholm enn noen annen by i Sverige

Ting å gjøre i Sverige


Hoteller i populære byer i Sverige

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sverige, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sverige

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sverige
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
12 %forventet prisnedgang
19 %forventet prisøkning

Pris

1 169 kr–1 626 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 392 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 303 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sverige

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sverige

Laveste hotellpris

147 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Dorsia Hotel & Restaurant

Hoteller i nærheten av flyplassen

146

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sverige funnet siste 7 dager er 147 kr/natten. Denne prisen fås hos Acco Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Dorsia Hotel & Restaurant, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sverige(9,4/10 rating - basert på 664 anmeldelser).
Det er er 146 hoteller i Sverige i nærheten av Stockholm Arlanda. Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Sverige. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Sverige siste uken er 3 987 kr.

Informasjon om opphold i Sverige

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sverige

Sverige er det mest befolkede skandinaviske landet. Til tross for den store befolkningen, har landet unike og vakre byer som tiltrekker reisende fra ulike deler av verden. Uansett om du reiser grunnet forretninger eller ferie, gir Sverige deg en dyp opplevelse av den skandinaviske livsstilen. Byene med de beste hotellene i Sverige som du bør vurdere å bo i inkluderer Stockholm, Gøteborg og Malmö. Stockholm, som er hovedstaden, har et godt organisert buss- og togkollektivsystem. Offentlig transport er en viktig kostnadsbesparende metode å komme seg fra ett sted til et annet under oppholdet. Som førstegangsbesøkende til Sverige kan det være utfordrende å kjøre i hovedstaden. Men Malmö og Gøteborg har mindre trafikk med utlendingsvennlige regler. Dette innebærer at du kan leie en bil og kjøre rundt mens du utforsker disse byene. Byhoteller som Spar Hotel Majorna er praktisk når du utforsker byene.

Det er flere steder å besøke i Sverige, og attraksjonene er spredt i forskjellige byer. Derfor bør du vurdere hvilke steder du ønsker å se før du bestiller hotell i Sverige. En av de mest populære attraksjonene er Gamla Stan-området. Dette er et lite sentrumsområde i Stockholm, der byen en gang begynte. Gamla Stan har vakkert fargede bygninger med unike arkitektoniske design. Gatene i Gamla Stan er fulle av suvenirbutikker hvor turister og lokalbefolkningen kan kjøpe gaver. Dette nabolaget er vanligvis åpent hele året, men det er mest populært om sommeren, da de fleste besøker byen på denne tiden. Tilgang til Gamla Stan er gratis med mindre du ber om en guidet tur. Drottningholm-palasset på øya Lovo er en annen populær attraksjon. Denne offisielle residensen til den svenske kongefamilien ble bygget på 1600-tallet og skildrer skjønnheten og motstandsdyktigheten i svensk arkitektur. Teatre i dette palasset brukes fortsatt til underholdning. Tilgang til palasset er gratis med mindre du drar på guidet tur, og turister kan bare få tilgang til begrensede områder av dette palasset. Å bo på et hotell som har en praktisk beliggenhet i Sverige, for eksempel Comfort Hotel Express, gjør det enkelt å besøke severdigheter.


momondos favoritthoteller i Sverige

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sverige

Hvorfor bruke momondo?