De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Sverige

Hoteller i Sverige

Finn tilbud på 2 726 hoteller i Sverige

Sverige
31. May — 1. Jun2
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Sverige

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sverige
Pris
kr472
kr2130
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Sverige

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sverige, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Sverige

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sverige

Nyttig informasjon om hoteller i Sverige

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sverige

Laveste hotellpris

731 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Elite Plaza Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

204

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Sverige funnet siste 7 dager er 731 kr/natten. Denne prisen fås hos Best Western Plus Sthlm Bromma, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Elite Plaza Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sverige(8,2/10 rating - basert på 2 439 anmeldelser).
Det er er 204 hoteller i Sverige i nærheten av Stockholm Arlanda. Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Sverige. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Sverige siste uken er 1 422 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sverige

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sverige
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
4 %forventet prisnedgang
10 %forventet prisøkning

Pris

1 368 kr–1 585 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 295 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 573 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Sverige

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sverige

Pris

746 kr–1 736 kr

BILLIGSTE BY I SVERIGEMalmö27 % billigereHoteller i Malmö er de billigste i Sverige med en gjennomsnittspris på kun 746 kr per natt
DYRESTE BY I SVERIGEÅre41 % dyrereÅre har de dyreste hotellene i Sverige med rom med en gjennomsnittspris på 1 736 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SVERIGEStockholm84 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Stockholm enn noen annen by i Sverige

Informasjon om opphold i Sverige

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sverige

Hvilke byer i Sverige er det best å bo i?

Sverige er det mest befolkede skandinaviske landet. Til tross for den store befolkningen, har landet unike og vakre byer som tiltrekker reisende fra ulike deler av verden. Uansett om du reiser grunnet forretninger eller ferie, gir Sverige deg en dyp opplevelse av den skandinaviske livsstilen. Byene med de beste hotellene i Sverige som du bør vurdere å bo i inkluderer Stockholm, Gøteborg og Malmö. Stockholm, som er hovedstaden, har et godt organisert buss- og togkollektivsystem. Offentlig transport er en viktig kostnadsbesparende metode å komme seg fra ett sted til et annet under oppholdet. Som førstegangsbesøkende til Sverige kan det være utfordrende å kjøre i hovedstaden. Men Malmö og Gøteborg har mindre trafikk med utlendingsvennlige regler. Dette innebærer at du kan leie en bil og kjøre rundt mens du utforsker disse byene. Byhoteller som Spar Hotel Majorna er praktisk når du utforsker byene.

Hva er de beste tingene å gjøre i Sverige?

Det er flere steder å besøke i Sverige, og attraksjonene er spredt i forskjellige byer. Derfor bør du vurdere hvilke steder du ønsker å se før du bestiller hotell i Sverige. En av de mest populære attraksjonene er Gamla Stan-området. Dette er et lite sentrumsområde i Stockholm, der byen en gang begynte. Gamla Stan har vakkert fargede bygninger med unike arkitektoniske design. Gatene i Gamla Stan er fulle av suvenirbutikker hvor turister og lokalbefolkningen kan kjøpe gaver. Dette nabolaget er vanligvis åpent hele året, men det er mest populært om sommeren, da de fleste besøker byen på denne tiden. Tilgang til Gamla Stan er gratis med mindre du ber om en guidet tur. Drottningholm-palasset på øya Lovo er en annen populær attraksjon. Denne offisielle residensen til den svenske kongefamilien ble bygget på 1600-tallet og skildrer skjønnheten og motstandsdyktigheten i svensk arkitektur. Teatre i dette palasset brukes fortsatt til underholdning. Tilgang til palasset er gratis med mindre du drar på guidet tur, og turister kan bare få tilgang til begrensede områder av dette palasset. Å bo på et hotell som har en praktisk beliggenhet i Sverige, for eksempel Comfort Hotel Express, gjør det enkelt å besøke severdigheter.

Hvilke byer i Sverige har det beste utelivet?

En tur i Sverige ville vært ufullstendig uten en svensk utelivsopplevelse. Svenske byer har ulike kulturer, og det betyr at du har mange muligheter når det kommer til kveldsunderholdning. Den mest populære utelivsaktiviteten i Sverige er nordlysturene. Nordlys, også kalt aurora borealis, er spektakulære lysstråler som skinner gjennom nattehimmelen og er synlige fra ulike deler av landet. Guidede nordlysturer krever en avgift avhengig av observasjonsstedet og arrangørene av turen. Den nordiske matvandringen i Stockholm er en unik matrelatert aktivitet. Her får turister oppleve ulike typer lokalt tilberedte måltider, inkludert Rakmacka – rekesmørbrød. Restauranter som Lilla Ego tilbyr sporadiske forestillinger med livemusikk for gjester som spiser om kvelden. Du bør finne billige hoteller i Sverige, for eksempel Moment Hotels, for å spare på penger siden utelivsopplevelser er dyrt.

Hvilke byer i Sverige har mest historie og kunst?

Sverige har en rik historie og kunstkultur. Disse vises på ulike steder i forskjellige byer over hele landet. En av de betydelige historiske stedene er Vasamuseet i Stockholm. Museet huser Vasa, et svensk krigsskip som sank på jomfruturen i 1628. Besøkende på Vasa-museet betaler en inngangsavgift til lokale myndigheter. Som utlending kan du bli belastet mer enn lokalbefolkningen for å komme inn på museet. Museet er mest populært om sommeren da været er gunstig for turisme. Hotell som Hotel Tornet tilbyr guidede turer til besøkende som ønsker å utforske historiske steder og kunstområder.

Når er det billigst å besøke Sverige?

mars er den billigste måneden for overnattinger i Sverige, med en gjennomsnittspris på 1 125 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i juli, som er den dyreste måneden.

Hvor i Sverige velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Sverige, men størstedelen av de som reiser til Sverige tilbringer mest tid i Göteborg.

Hvilken by i Sverige har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Sverige, kommer det ikke som noen overraskelse at Åre har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 368 kr per natt – 34 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Sverige har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Göteborg har de laveste prisene per natt i landet til kun 342 kr. Göteborg tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 59% lavere enn gjennomsnittet for byer i Sverige.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sverige fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 18 215 tilbydere å velge mellom fra Sverige hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sverige fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Sverige ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Sverige gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Sverige og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Sverige?

Du kan finne et flott sted å bo i Sverige ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Sverige på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sverige

Populære byer i Sverige
Viser hoteller i byer i samme land