De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Østerrike

Hoteller i Østerrike

Finn tilbud på 12 053 hoteller i Østerrike

Østerrike
31. May — 1. Jun2
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Østerrike

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Østerrike
Pris
kr284
kr3316
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Østerrike

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Østerrike, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Østerrike

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Østerrike

Nyttig informasjon om hoteller i Østerrike

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Østerrike

Laveste hotellpris

279 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Vienna Plaza

Hoteller i nærheten av flyplassen

6446

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Østerrike funnet siste 7 dager er 279 kr/natten. Denne prisen fås hos Meininger Hotel Wien Downtown Franz, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Vienna Plaza, det mest populære 5-stjerners hotellet i Østerrike(8,4/10 rating - basert på 5 117 anmeldelser).
Det er er 6 446 hoteller i Østerrike i nærheten av Wien Vienna Intl. Resting Pods - Zzzleepandgo Wien Airport med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Østerrike. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Østerrike siste uken er 5 679 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Østerrike

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Østerrike
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
31 %forventet prisøkning

Pris

1 461 kr–2 822 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 849 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 933 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Østerrike

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Østerrike

Pris

883 kr–2 124 kr

BILLIGSTE BY I ØSTERRIKELinz39 % billigereHoteller i Linz er de billigste i Østerrike med en gjennomsnittspris på kun 883 kr per natt
DYRESTE BY I ØSTERRIKEIschgl32 % dyrereIschgl har de dyreste hotellene i Østerrike med rom med en gjennomsnittspris på 2 124 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ØSTERRIKEWien85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Wien enn noen annen by i Østerrike

Informasjon om opphold i Østerrike

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Østerrike

Hvilke byer i Østerrike burde jeg overnatte i?

Østerrike er et land med en spennende og innholdsrik historie. Her finnes det et stort antall storslagne byer, enten man liker kultur, mat, arkitektur eller historie. Mange som reiser til Østerrike første gang starter gjerne reisen i landets hovedstad som kan by på ærverdige slott, utmerket mat og vin og koselige gater med en rik historie. Wien har et bra utvalg av billige hoteller og Østerrike generelt er hjem til hoteller i alle genre og prisklasser. Wien har et omfattende metrosystem som vil frakte deg fra a til b for en billig penge. Det finnes også billige og effektive trikker og busser som enkelt frakter deg rundt i byen med en dagsbillett. Hilton Vienna park er et fint eksempel på et av Østerrikes hoteller med sin elegante design og sentrale beliggenhet. Dette hotellet er populært blant reisende grunnet sine moderne fasiliteter og lett tilgang til museer og annet.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Østerrike?

De mest populære attraksjonene i Østerrike er blant annet et besøk til Mozarts fødeby Salzburg som er en koselig helårsdestinasjon med en flott beliggenhet ved de østerrikske alper. Kjente slott som Schlossbrun er et verdenskjent eksempel på Østerrikes spennende historie. Mange reiser også til de østerrikske alpene for å stå på ski eller gå tur i det vakre landskapet. Her er kjente destinasjoner som Kitzbühel, St Moritz eller Ischgl. Videre kan for eksempel Wien by på andre attraksjoner som det kjente opera og konserthuset som huser den årlige nyttårskonserten. Man kan bestille billetter til de ulike forestillingene på nett, men de selges gjerne ut svært hurtig. Et godt hotellvalg i Salzburg er det lekre Fourside Hotel Salzburg som ligger sentralt til i byen.

Hvilke byer i Østerrike har det beste utelivet?

Østerrike har en rik mat- og drikkekultur med en mengde spennende matretter til tross for sin relativt beskjedne størrelse. I Wien og andre byer er det mulig å bestille den verdensberømte klassikeren Wienerschnitzel, som består av en fritert og panert kalvefilet med tilbehør. Røsti-poteter er en annen spesialitet i Østerrike, som ofte spises til lunsj med en halvliter øl eller annet godt drikke. Når det gjelder dessert er landet kjent for sin Sachertorte, som har sitt utspring fra de elegante kafeene i Wien. Dette er en klassisk sjokoladekake som ble veldig populær på slutten av 1800-tallet. Vienna Marriott Hotel er det perfekte valget for personer som leter etter et sentralt hotell i Wien.

Hvilke byer i Østerrike har mest historie og kunst?

Alle de større byene som Linz, Graz, Salzburg og Wien har en rik kulturarv og historie, ikke minst musikkarv etter Mozart og andre verdenskjente komponister fra dette alpelandet. Når det gjelder kunst er Wien landets kunstsenter med sitt store antall gallerier og -museer innen alle kunstgenre og -epoker. Det kunsthistoriske museet i Wien er kanskje det mest kjente og virkelig verdt et besøk, Albertina og Belvedere-palasset er to andre solide valg for alle som er interessert i kunst og historie. Et besøk til Wien Museum Karlsplatz kan også trygt anbefales.

Når er det billigst å besøke Østerrike?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Østerrike, bør du vurdere å besøke landet i Januar som er den billigste måneden med priser helt nede i 968 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i Desember hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Østerrike velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Wien oftere enn noen annen by når de reiser til Østerrike.

Hvilken by i Østerrike har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Saalbach i gjennomsnitt er ca. 45 % dyrere enn hotellrom i resten av Østerrike, med en pris på 2 156 kr per natt.

Hvilken by i Østerrike har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Østerrike, bør du vurdere å bo i Wien. Ifølge dataene våre er Wien den billigste byen å overnatte i ved reiser til Østerrike, med en gjennomsnittspris på 346 kr per natt, som er 67 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Østerrike fra hoteller?

Antall tilbydere fraØsterrike hoteller er 64 199 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Østerrike fra hoteller sist?

Priser for Østerrike fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Østerrike gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Østerrike, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Østerrike?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Østerrike.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Østerrike på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Østerrike