Hoteller i London, Storbritannia

Finn tilbud på 4 102 hoteller i London, Storbritannia

London, England, Storbritannia
26. mai — 27. mai2
lø. 27.5.
on. 31.5.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i London

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i London
Pris
kr1008
kr3607
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i London

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i London

Pris

1 673 kr–4 226 kr

BILLIGSTE BYDEL I LONDONHammersmith and Fulham33 % billigereHoteller i Hammersmith and Fulham er de billigste i London med en gjennomsnittspris på kun 1 673 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LONDONCovent Garden41 % dyrereCovent Garden har de dyreste hotellene i London med rom med en gjennomsnittspris på 4 226 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LONDONCamden72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Camden enn noen andre land i London

Ting å gjøre i London


Hoteller i populære bydeler i London

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i London, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i London

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i London
Lavsesongoktoberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
30 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

2 258 kr–4 060 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
3 672 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 217 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i London

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i London

Laveste hotellpris

406 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Royal Garden Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

21633

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i London funnet siste 7 dager er 406 kr/natten. Denne prisen fås hos Yha London St Pancras, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Royal Garden Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i London(7,9/10 rating - basert på 1 799 anmeldelser).
Det er er 21 633 hoteller i London i nærheten av London Heathrow. Aerotel London Heathrow T2 & T3 med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i London. Gjennomsnittprisen for 6 dager i London siste uken er 21 343 kr.

London reisetips

London tiltrekker seg alt fra eventyrlystne ungdommer til forretningsreisende, og du finner overnattingssteder i alle prisklasser og med ulike fasiliteter. Dersom du ønsker å finne et billig hotell i London, og ikke har noe imot å bo i utkanten, er Nord London et topp alternativ. Sikter du deg inn rundt Paddington, rett bak Hyde Park, kan du velge mellom mange, rimelige hotell. Du finner midlertid billige hotell i de fleste bydelene. Vandrerhjem for eksempel, koster en knapp hundrelapp per natt. Generelt koster én- og tostjerners hotell ca. 200 kr. og opp, mens trestjerners begynner på ca. 300 kr. og opp. Firestjerners ligger på 400 kr. og opp. Som oftest stiger prisen jo nærmere sentrum du velger å bo, og det kan fort koste deg noen tusenlapper om du vil ha hotell med gåavstand til Big Ben. Dersom du syntes det er greit å bruke kollektivtransport, kan du derimot finne deg et bra hotell i London, til en rimelig pris, lengre ut i bydelene.

London har et billig og godt kollektivtilbud med undergrunn, tog og buss. Reisekort er det enkleste og rimeligste alternativet om du skal benytte deg mye av offentlig transport. Da får du avslag på enkeltreiser, og etter du har betalt en viss sum, reiser du gratis resten av døgnet. Du kan også bruke den som et periodekort, og få ubegrenset med reiser en viss periode. Et såkalt Visitor Oyster kort forhåndsbestilles på nett og sendes hjem til deg før avreise. Reiser du i siste liten og ikke rekker å bestille, kan du kjøpe på en av flyplassene når du lander. Se Londons offisielle turistside for mer informasjon. Du kan evt. også kjøpe reisekort som varer i ett døgn eller en uke, og du får dem fra billettautomater på stasjonene, turistinformasjonen eller på billettkontoret.


Hvor mye koster et hotell i London per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i London med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 802 kr

Gjennomsnittlig 2 271 kr

Dyrest 7 008 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i London

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i London
Finn hosteller i London

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i London

Disse hotellene i London har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i London

London … bare navnet får frem tanker om de ikoniske dobbeltdekkerne, pikniker i Hyde Park og karneval i Notting Hill. Med så mange opplevelser og attraksjoner, er det ikke alltid lett å vite hvilket nabolag en skal velge. Hvor det er best å bestille hotell i London, avhenger først og fremst av hva du ønsker å gjøre. Førstegangsreisende velger ofte å bestille hotell i nærheten av Covent Garden. Da bor du nær bykjernen med gåavstand til Piccadilly Circus, og ønsker du å oppleve spennende show på Londons West End er du bare et steinkast unna.

Storbyen London har mange, spennende nabolag med hver sine unike særpreg, og de er absolutt verdt å utforske. Ettersom det er svært lett å komme seg rundt med kollektivtransport, kommer du deg raskt inn til Trafalgar Square. Dessuten kan du finne noen virkelig gode hotelltilbud om du bor lengre ut fra sentrum, ettersom hotell nær bykjernen ofte koster mer per natt. Særlig Nord London tilbyr billig og bra overnatting, samtidig som du er i nærheten av Camden Market og andre attraksjoner. Nabolaget passer perfekt om du reiser på budsjett, eller ikke har noe imot litt reisetid til sentrum.

Øst London blir stadig mer trendy, enten du vil oppleve det pulserende nattelivet i Shoreditch eller du er forretningsreisende som vil ha lett tilgang til finansdistriktet Canal Wharf. Greenwich er det optimale stedet for å utforske storbyen, med gåavstand til Royal Observatory Greenwich, og du finner alt fra rimelige B&B til barnevennlige hotell. Sist, men ikke minst, Notting Hill er et livlig og sjarmerende nabolag som passer for småbarnsfamilier, vennegjenger og kjærestepar. Bare vær obs på at karnevalet i august fyller opp gatene med feststemte, glade mennesker som feirer i ekte, karibisk stil.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i London

Den pulserende London er rik på ikoniske landemerker, fra elven Thames til Big Ben som ruver over byen. Dette er byen som lokker til seg alle mulige turister, som kjærestepar, vennegjenger, småbarnsfamilier og forretningsreisende. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på hvor allsidig London her. Enten du vil ha kunst og kultur, forrykende konserter, ellevill shopping og spennende sightseeing, så finner du det her. Uansett hva du ønsker å oppleve under oppholdet ditt i storbyen, finner du et passende overnattingssted i riktig prisklasse. Enten du ser etter hotell med svømmebasseng og litt ekstra luksus, som Park Grand London Paddington, eller sjarmerende og billige gjestehus, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og bestille det som passer deg best.

Er det noe London har mye av, så er det attraksjoner og severdigheter. Mange av dem er beskyttet av UNESCO, som Westminister Abbey, Tower of London og Royal Botanic Gardens i Kew, og alle disse gir deg uforglemmelige inntrykk. Når det går mot kveld og du er fornøyd med dagens sightseeing, kan du hoppe på pariserhjulet London Eye for å nyte utsikten over byen, før du setter kursen mot byens livlige restauranter og natteliv. Eller hva med en forrykende musikal på West End? Uansett hva du foretrekker, har London noe for enhver smak.


Informasjon om opphold i London

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i London

Gjennomsnittslengden for et opphold i London er 6 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 3 569 kr per natt ved bestilling av hotell i London. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.