Hoteller i London, Storbritannia

Finn tilbud på 3 706 hoteller i London, Storbritannia

London, England, Storbritannia
5. aug. — 6. aug.2
London, England, Storbritannia
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i London

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i London
Pris
kr184
kr3299
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i London

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i London

Pris

1 161 kr–5 056 kr

BILLIGSTE BYDEL I LONDONNotting Hill39 % billigereHoteller i Notting Hill er de billigste i London med en gjennomsnittspris på kun 1 161 kr per natt
DYRESTE BYDEL I LONDONCovent Garden62 % dyrereCovent Garden har de dyreste hotellene i London med rom med en gjennomsnittspris på 5 056 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I LONDONCamden69 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Camden enn noen andre land i London

Ting å gjøre i London


Hoteller i populære bydeler i London

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i London, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i London

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i London
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
34 %forventet prisnedgang
60 %forventet prisøkning

Pris

1 186 kr–4 548 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
17 932 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
11 704 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i London på er: 4-5 stjerne, 80 dag før.

1-2 stjerne

574 kr–681 kr

3 stjerne

1 109 kr–1 138 kr

4-5 stjerne

2 160 kr–2 277 kr


Nyttig informasjon om hoteller i London

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i London

Laveste hotellpris

302 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ampersand Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

212

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i London funnet siste 7 dager er 302 kr/natten. Denne prisen fås hos Yha London St Pancras, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ampersand Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i London(9/10 rating - basert på 1 838 anmeldelser).
Det er er 212 hoteller i London i nærheten av London Heathrow. Aerotel London Heathrow T2 & T3 med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i London. Gjennomsnittprisen for 7 dager i London siste uken er 10 482 kr.

London reisetips

London tiltrekker seg alt fra eventyrlystne ungdommer til forretningsreisende, og du finner overnattingssteder i alle prisklasser og med ulike fasiliteter. Dersom du ønsker å finne et billig hotell i London, og ikke har noe imot å bo i utkanten, er Nord London et topp alternativ. Sikter du deg inn rundt Paddington, rett bak Hyde Park, kan du velge mellom mange, rimelige hotell. Du finner midlertid billige hotell i de fleste bydelene. Vandrerhjem for eksempel, koster en knapp hundrelapp per natt. Generelt koster én- og tostjerners hotell ca. 200 kr. og opp, mens trestjerners begynner på ca. 300 kr. og opp. Firestjerners ligger på 400 kr. og opp. Som oftest stiger prisen jo nærmere sentrum du velger å bo, og det kan fort koste deg noen tusenlapper om du vil ha hotell med gåavstand til Big Ben. Dersom du syntes det er greit å bruke kollektivtransport, kan du derimot finne deg et bra hotell i London, til en rimelig pris, lengre ut i bydelene.

London har et billig og godt kollektivtilbud med undergrunn, tog og buss. Reisekort er det enkleste og rimeligste alternativet om du skal benytte deg mye av offentlig transport. Da får du avslag på enkeltreiser, og etter du har betalt en viss sum, reiser du gratis resten av døgnet. Du kan også bruke den som et periodekort, og få ubegrenset med reiser en viss periode. Et såkalt Visitor Oyster kort forhåndsbestilles på nett og sendes hjem til deg før avreise. Reiser du i siste liten og ikke rekker å bestille, kan du kjøpe på en av flyplassene når du lander. Se Londons offisielle turistside for mer informasjon. Du kan evt. også kjøpe reisekort som varer i ett døgn eller en uke, og du får dem fra billettautomater på stasjonene, turistinformasjonen eller på billettkontoret.

Dersom du er under 18 år, er vår anbefaling at du kontakter overnattingsstedet direkte for å undersøke aldersgrenser. Aldersgrensen kan nemlig variere fra hotell til hotell.

Noen hotell krever full betaling når du bestiller, mens andre lar deg gjøre opp ved utsjekk.

London anses som en trygg storby, men ta forhåndsregler mot lommetyveri og veskenapping.

Ja, du trenger reiseadapter når du skal til Storbritannia.

Det er ikke vanlig å gi tips på engelske puber, mens det er normalt å tipse 10-15% på restaurant. Vær midlertid obs på at enkelte spisesteder inkluderer tips på regningen, sjekk evt. dette før du tipser.


Hvor mye koster et hotell i London per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i London med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 492 kr

Gjennomsnittlig 1 736 kr

Dyrest 4 630 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i London

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i London
Finn hosteller i London

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i London

Disse hotellene i London har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i London

London … bare navnet får frem tanker om de ikoniske dobbeltdekkerne, pikniker i Hyde Park og karneval i Notting Hill. Med så mange opplevelser og attraksjoner, er det ikke alltid lett å vite hvilket nabolag en skal velge. Hvor det er best å bestille hotell i London, avhenger først og fremst av hva du ønsker å gjøre. Førstegangsreisende velger ofte å bestille hotell i nærheten av Covent Garden. Da bor du nær bykjernen med gåavstand til Piccadilly Circus, og ønsker du å oppleve spennende show på Londons West End er du bare et steinkast unna.

Storbyen London har mange, spennende nabolag med hver sine unike særpreg, og de er absolutt verdt å utforske. Ettersom det er svært lett å komme seg rundt med kollektivtransport, kommer du deg raskt inn til Trafalgar Square. Dessuten kan du finne noen virkelig gode hotelltilbud om du bor lengre ut fra sentrum, ettersom hotell nær bykjernen ofte koster mer per natt. Særlig Nord London tilbyr billig og bra overnatting, samtidig som du er i nærheten av Camden Market og andre attraksjoner. Nabolaget passer perfekt om du reiser på budsjett, eller ikke har noe imot litt reisetid til sentrum.

Øst London blir stadig mer trendy, enten du vil oppleve det pulserende nattelivet i Shoreditch eller du er forretningsreisende som vil ha lett tilgang til finansdistriktet Canal Wharf. Greenwich er det optimale stedet for å utforske storbyen, med gåavstand til Royal Observatory Greenwich, og du finner alt fra rimelige B&B til barnevennlige hotell. Sist, men ikke minst, Notting Hill er et livlig og sjarmerende nabolag som passer for småbarnsfamilier, vennegjenger og kjærestepar. Bare vær obs på at karnevalet i august fyller opp gatene med feststemte, glade mennesker som feirer i ekte, karibisk stil.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i London

Den pulserende London er rik på ikoniske landemerker, fra elven Thames til Big Ben som ruver over byen. Dette er byen som lokker til seg alle mulige turister, som kjærestepar, vennegjenger, småbarnsfamilier og forretningsreisende. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på hvor allsidig London her. Enten du vil ha kunst og kultur, forrykende konserter, ellevill shopping og spennende sightseeing, så finner du det her. Uansett hva du ønsker å oppleve under oppholdet ditt i storbyen, finner du et passende overnattingssted i riktig prisklasse. Enten du ser etter hotell med svømmebasseng og litt ekstra luksus, som Park Grand London Paddington, eller sjarmerende og billige gjestehus, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og bestille det som passer deg best.

Er det noe London har mye av, så er det attraksjoner og severdigheter. Mange av dem er beskyttet av UNESCO, som Westminister Abbey, Tower of London og Royal Botanic Gardens i Kew, og alle disse gir deg uforglemmelige inntrykk. Når det går mot kveld og du er fornøyd med dagens sightseeing, kan du hoppe på pariserhjulet London Eye for å nyte utsikten over byen, før du setter kursen mot byens livlige restauranter og natteliv. Eller hva med en forrykende musikal på West End? Uansett hva du foretrekker, har London noe for enhver smak.

London er rik på vakre parker, og her kan du koble av fra storbylivets mange inntrykk. Hyde Park er en av Londons mest kjente parker, men også Richmond Park med sine ville dådyr er verdt et besøk. Greenwich Park kan friste med vakker utsikt over Thames, mens Crystal Palace Park er populær blant småbarnsfamilier med sine lekeplasser, svømmebasseng og dinosaurstatuer.


Informasjon om opphold i London

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i London

Gjennomsnittslengden for et opphold i London er 7 netter.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 203 kr per natt ved bestilling av hotell i London. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

juni er den billigste måneden å bestille hotell i London. Prisene kan være hele 35 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i London. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

I gjennomsnitt vil et hotell i London ha en prislapp på omkring 728 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 1 475 kr billigere enn et typisk hotell i London.

City of London, Soho, Covent Garden og Kensington and Chelsea i London er blant de mest populære områdene å bo i.

Med forventninger om generelt lite regn (50 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i London tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området. Hvis man tar været i løpet av august med i betraktning, er Big Ben, London Eye og Marble Arch attraksjoner det er verdt å ta turen til i nærheten av London.

Ja, London har 200 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i London, er Studios2Let Bloomsbury det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i London.

Ja, byen London har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 200 London vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Barkston Rooms Earl's Court, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i London.


momondos favoritthoteller i London

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i London
Nx London Hostel

Nx London Hostel

323a New Cross Road, London, United Kingdom

5,1
632 kr
Travelodge London Woolwich

Travelodge London Woolwich

125 - 157 Powis Street, London, United Kingdom

6,1
603 kr
Guest House Ellipse

Guest House Ellipse

38 Buckingham Avenue, London, United Kingdom

5,1
506 kr

Start planleggingen av reisen til London


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i London og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i London ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.