Hoteller i Trondheim, Norge

Finn tilbud på 26 hoteller i Trondheim, Norge

Trondheim, Norge
12. aug. — 13. aug.2
lø. 13.8.
on. 17.8.

De beste hotellene i Trondheim

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Trondheim
Pris
kr702
kr1789
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Trondheim

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Trondheim
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
27 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

1 016 kr–1 768 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
17 837 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
13 662 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Trondheim på er: 1-2 stjerne, 26 dag før.

1-2 stjerne

856 kr–1 096 kr

3 stjerne

1 231 kr–1 471 kr

4-5 stjerne

1 337 kr–1 770 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Trondheim

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Trondheim

Laveste hotellpris

577 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Britannia Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

9
Den rimeligste prisen for et rom i Trondheim funnet siste 7 dager er 577 kr/natten. Denne prisen fås hos Your cabin in Trondheim.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Britannia Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Trondheim(9,3/10 rating - basert på 1 215 anmeldelser).
Det er er 9 hoteller i Trondheim i nærheten av Trondheim Værnes (TRD). Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.

Trondheim reisetips

Hotell i Trondheim varierer i pris, og du kan finne rimelige alternativer også i sentrum. I sentrum kan du finne 3-stjerners hotell fra rundt 700 kr. natten. 4- og 5-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og opp. Velger du å bo lenger unna sentrum, kan du finne rimeligere alternativer fra 300 kr. natten. Hos momondo har du i tillegg mulighet til å bestille opphold på vandrerhjem, et billigere alternativ til hotell. Dersom du bestiller i god tid før reisen, kan du også sikre deg gode hotelltilbud.

Det er korte avstander til det meste i Trondheim, og man kommer seg enkelt rundt til fots. I tillegg er det gode kollektivt transporttilbud med buss, båt og trikk. Det er AtB som driver den kollektive transporten i Trondheim, og du finner priser, rutetabeller og informasjon på deres nettsider. Du kan blant annet kjøpe billetter til kollektiv transport på billettautomater for parkering. Her betaler du kontant eller med kort. Du kan også kjøpe reisekort hos Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca, Turistinformasjonen og AtB kundesenter i Trondheim. Vil du bruke mobilen kan du bruke Atbs app Mobillett. Har du ikke kjøpt billett på forhånd kan du kjøpe enkeltbilletter om bord, da må du betale kontant. Legg merke til at det lønner seg å kjøpe billett på forhånd for da får du rabatter og lavere reisepriser. Om kvelden går det nattbusser for de som trenger et rimeligere alternativ til taxi på nattestid.

Enkelte hotell i Trondheim har 18-årsgrense for å sjekke inn, så det kan være lurt å kontakte overnattingsstedet for å avklare eventuell aldersgrense før Trondheimsturen. I utgangspunktet er det ikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Norge.

Depositum og betaling varierer ved hotellene i Trondheim. Enkelte hoteller krever at du betaler på forhånd ved online bestilling, andre tar betaling ved utsjekk.


Hvor mye koster et hotell i Trondheim per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Trondheim med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 2 623 kr

Gjennomsnittlig 2 913 kr

Dyrest 11 430 kr

Finn hoteller med 5 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Trondheim

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Trondheim

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Trondheim

Disse hotellene i Trondheim har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Trondheim

Trondheim er en vakker by med nydelig natur og lang historie. Skal du bestille hotell i Trondheim, kan det være lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Hvor du bør bestille hotell avhenger av hva du vil oppleve på turen. Hvis du vil ha gåavstand til de mest populære attraksjonene slik som Nidarosdomen, er det lurt å bestille hotell i området rundt Solsiden ved Nidelva. Ønsker du et urbant og annerledes opphold kan Brattørkaia være det rette for deg. Denne delen av byen er i full utvikling. Ønsker du å bo sentralt og nyte et luksuriøst opphold er Scandic Nidelven et sentrumsnært og populært hotell som har vunnet priser for sin deilige hotellfrokost. Her har du gåavstand til sentrum og populære attraksjoner.

Vil du heller bo litt utenfor sentrum, kan du finne gode hotelltilbud med nærhet til naturen. På Rosenborg finner du vandrerhjem, perfekt for studenter eller andre som ønsker å bo rimeligere. Her har du gåavstand til Kristiansten Festning, og parken som omslutter den. For unge reisende og studenter passer det bra å finne hotell i Trondheim som ligger i nærheten av Studentersamfundet i Trondhjem, som ligger på Elgeseter. Rett ved siden av finner du den grønne Høyskoleparken der man kan nyte en deilig dag utendørs eller kanskje en piknik. Reiser du med barn, kan det være passende å bo nære Trondheim Torg. Da har du gåavstand til både Barnas Sjøfartsmuseum og Vitensenteret. Samtidig har du kort vei til Nidelva, parker og badeplasser.

Uansett hvor du velger å bo i Trondheim, er attraksjonene nære hverandre og det aller meste befinner seg kun en gåtur unna. Bosetter du deg litt utenfor sentrum finnes det gode kollektiv transporttilbud slik at du enkelt kommer deg til området du skulle ønske.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Trondheim

Trondheim skiller seg ut med sin fantastiske beliggenhet ut mot Trondheimsfjorden. Byen er dessuten kjent for sin kunnskap og forskning, med NTNU som er Norges største universitet. Byen er hjem til mange studenter, og en perfekt tur for unge reisende, som kan bo rimelig på vandrerhjem litt utenfor sentrum. Videre er Trondheim en av de eldste byene i Norge, og perfekt destinasjon for de som interesserer seg i historie og vil bo luksuriøst midt i byen. For de som er interessert i et mer urbant preg, kan Brattørkaia friste med stilig hotell og kunst.

Trondheim har mye historie, og Nidarosdomen er verdt å besøke. Nidarosdomen er som regel åpen hver dag, men det kan være lurt å sjekke åpningstidene ettersom de varierer i løpet av året. Trondheim er også en livlig kulturby, der du kan få med deg forestillinger, konserter, museer, og festivaler. Du kan for eksempel oppleve Jazzfestival, Bluesfestival, Kammermusikkfestival, og flere flotte musikkarrangementer året rundt. Det blir stadig mer å oppleve i Trondheim, og det nye er city-walks. Du kan være med på gourmet-walk langs Nidelva, du kan gå en Fiske-walk, Bryggeri-walk eller kanskje du heller vil være med på en Samisk kunst-walk? Dette er bare noe av det du kan oppleve i vakre Trondheim.

Trondheim ligger plassert midt i nydelig natur, og det er mange turer du kan legge ut på dersom du velger å besøke byen. Rundt sentrum er det mange tilrettelagte turstier der du kan puste inn deilig frisk luft og oppleve Norges natur på sitt beste. Mange av turene ligger bare en kort trikke- eller busstur unna. Noen populære turer er Iladalen tursti som egner seg godt for småbarnsfamilier. Brøsetdalen tursti er litt mer avansert, med noen smale og bratte steder. Ladestien er meget populær og kan by på badeplasser, i tillegg får du kjøpt deg en kaffe og vaffel dersom du trenger en liten pause.


Informasjon om opphold i Trondheim

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Trondheim

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 985 kr per natt ved bestilling av hotell i Trondheim. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

I November er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Trondheim. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 28 %.

Prisene på hotellrom i Trondheim vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på fredag.

Et hostell i Trondheim (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 1 231 kr. Denne prisen er 754 kr billigere enn et standard hotell i Trondheim.

Med gode temperaturer på ca. 13 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Trondheim vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Trondheim.

Det er 38 ferieboliger i Trondheim, hvor Pensjonat Jarlen er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Trondheim.


momondos favoritthoteller i Trondheim

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Trondheim

Your cabin in Trondheim

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

5,9
577 kr
House By The Sea

House By The Sea

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

9,1
1 673 kr

Simple room

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

8,4
750 kr

Totally independent apartment near NTNU,Lerkendal and Center

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

7,9
1 164 kr

House by the sea with amazing view!

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

4 395 kr
Top modern Apartment with terrace and parking

Top modern Apartment with terrace and parking

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

9,1
1 199 kr

Cozy room in City center

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

7,2
769 kr
Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim

Krambugata 3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,7
1 366 kr

Townhouse with fantastic outdoor area

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

8,5
4 780 kr

Comfy, relaxing full apartment

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

3 914 kr

Lana's home

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

9,4
1 096 kr
Britannia Hotel

Britannia Hotel

Dronningens Gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

9,3
2 520 kr
The Oceanfront

The Oceanfront

Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge

20 186 kr

Start planleggingen av reisen til Trondheim


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Trondheim, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Trondheim med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.