Hotell Trondheim: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 45 hoteller i Trondheim, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Trondheim

Det er mange flotte hoteller i Trondheim, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Trondheim

Trondheim kunstmuseum
Ringve Museum
Erkebispegården

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Trondheim kunstmuseum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Trondheim kunstmuseum, er 1 165 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Trondheim kunstmuseum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Trondheim kunstmuseum er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Trondheim som koster 1 020 kr.

Hoteller i nærheten av Trondheim kunstmuseum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Ringve Museum?

momondo-brukere har anbefalt 4 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Ringve Museum. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 022 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Ringve Museum har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Trondheim som ligger på 1 020 kr.

Hoteller i nærheten av Ringve Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Erkebispegården?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Trondheim som ligger nærmest Erkebispegården, kan du forvente deg å måtte betale 1 149 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 149 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Erkebispegården. Hoteller i nærheten av Erkebispegården er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Trondheim som koster 1 020 kr.

Hoteller i nærheten av Erkebispegården

Når bør du bestille hotell i Trondheim

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Trondheim
Lavsesong
februar
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

30 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

34 %

forventet prisøkning

Pris
792 kr - 1 672 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 189 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 101 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Trondheim på er: 1-2 stjerne, 3 dag før.
1-2 stjerne
617 kr - 1 031 kr
3 stjerne
996 kr - 1 057 kr
4-5 stjerne
1 216 kr - 1 348 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Trondheim

Hvordan bor man billig i Trondheim?

Hotell i Trondheim varierer i pris, og du kan finne rimelige alternativer også i sentrum. I sentrum kan du finne 3-stjerners hotell fra rundt 700 kr. natten. 4- og 5-stjerners hotell begynner fra ca. en tusenlapp og opp. Velger du å bo lenger unna sentrum, kan du finne rimeligere alternativer fra 300 kr. natten. Hos momondo har du i tillegg mulighet til å bestille opphold på vandrerhjem, et billigere alternativ til hotell. Dersom du bestiller i god tid før reisen, kan du også sikre deg gode hotelltilbud.

Trondheim på budsjett

Å feriere i Trondheim kan være både billig og bra. For det første kan det være lurt å legge reisen utenfor høysesonger. Det er også lurt å undersøke populære arrangementer som trekker mange besøkende på forhånd. Det er dessuten rikelig av vakker natur å oppleve i Trondheim, så du kan faktisk nyte byen og naturen rundt helt gratis. Snør på skoene og pakk nistemat, så har du en hel dag av aktiviteter på tur i Trondheim uten å måtte tømme lommeboken.

Hvordan kommer man seg rundt i Trondheim?

Det er korte avstander til det meste i Trondheim, og man kommer seg enkelt rundt til fots. I tillegg er det gode kollektivt transporttilbud med buss, båt og trikk. Det er AtB som driver den kollektive transporten i Trondheim, og du finner priser, rutetabeller og informasjon på deres nettsider. Du kan blant annet kjøpe billetter til kollektiv transport på billettautomater for parkering. Her betaler du kontant eller med kort. Du kan også kjøpe reisekort hos Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca, Turistinformasjonen og AtB kundesenter i Trondheim. Vil du bruke mobilen kan du bruke Atbs app Mobillett. Har du ikke kjøpt billett på forhånd kan du kjøpe enkeltbilletter om bord, da må du betale kontant. Legg merke til at det lønner seg å kjøpe billett på forhånd for da får du rabatter og lavere reisepriser. Om kvelden går det nattbusser for de som trenger et rimeligere alternativ til taxi på nattestid.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Trondheim?

Enkelte hotell i Trondheim har 18-årsgrense for å sjekke inn, så det kan være lurt å kontakte overnattingsstedet for å avklare eventuell aldersgrense før Trondheimsturen. I utgangspunktet er det ikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Norge.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Trondheim?

Depositum og betaling varierer ved hotellene i Trondheim. Enkelte hoteller krever at du betaler på forhånd ved online bestilling, andre tar betaling ved utsjekk.

Parkering i Trondheim

Det kan være vanskelig å finne gratis parkering i Trondheim, men det er gode parkeringsmuligheter både i sentrum og litt utenfor. Du har mulighet til å betale både der du parkerer, med kort eller mynt, SMS, eller ved å bruke en app kalt SmartPark. Det finnes gateparkering såvel som parkeringshus.


Hvor mye koster et hotell i Trondheim per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Trondheim med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Trondheim

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Trondheim
Pensjonat Jarlen

Pensjonat Jarlen

7,4

626 kr

Vis hotelltilbud
Ranheim Apartments As

Ranheim Apartments As

9,0

978 kr

Vis hotelltilbud
Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

8,8

1 498 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Trondheim

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Pensjonat Jarlen

Pensjonat Jarlen

7,4

626 kr

Vis hotelltilbud
Ranheim Apartments As

Ranheim Apartments As

9,0

978 kr

Vis hotelltilbud
Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

8,8

1 498 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Trondheim er det best å bo?

Trondheim er en vakker by med nydelig natur og lang historie. Skal du bestille hotell i Trondheim, kan det være lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Hvor du bør bestille hotell avhenger av hva du vil oppleve på turen. Hvis du vil ha gåavstand til de mest populære attraksjonene slik som Nidarosdomen, er det lurt å bestille hotell i området rundt Solsiden ved Nidelva. Ønsker du et urbant og annerledes opphold kan Brattørkaia være det rette for deg. Denne delen av byen er i full utvikling. Ønsker du å bo sentralt og nyte et luksuriøst opphold er Scandic Nidelven et sentrumsnært og populært hotell som har vunnet priser for sin deilige hotellfrokost. Her har du gåavstand til sentrum og populære attraksjoner.

Vil du heller bo litt utenfor sentrum, kan du finne gode hotelltilbud med nærhet til naturen. På Rosenborg finner du vandrerhjem, perfekt for studenter eller andre som ønsker å bo rimeligere. Her har du gåavstand til Kristiansten Festning, og parken som omslutter den. For unge reisende og studenter passer det bra å finne hotell i Trondheim som ligger i nærheten av Studentersamfundet i Trondhjem, som ligger på Elgeseter. Rett ved siden av finner du den grønne Høyskoleparken der man kan nyte en deilig dag utendørs eller kanskje en piknik. Reiser du med barn, kan det være passende å bo nære Trondheim Torg. Da har du gåavstand til både Barnas Sjøfartsmuseum og Vitensenteret. Samtidig har du kort vei til Nidelva, parker og badeplasser.

Uansett hvor du velger å bo i Trondheim, er attraksjonene nære hverandre og det aller meste befinner seg kun en gåtur unna. Bosetter du deg litt utenfor sentrum finnes det gode kollektiv transporttilbud slik at du enkelt kommer deg til området du skulle ønske.


Om Trondheim

Hva er byens særpreg?

Trondheim skiller seg ut med sin fantastiske beliggenhet ut mot Trondheimsfjorden. Byen er dessuten kjent for sin kunnskap og forskning, med NTNU som er Norges største universitet. Byen er hjem til mange studenter, og en perfekt tur for unge reisende, som kan bo rimelig på vandrerhjem litt utenfor sentrum. Videre er Trondheim en av de eldste byene i Norge, og perfekt destinasjon for de som interesserer seg i historie og vil bo luksuriøst midt i byen. For de som er interessert i et mer urbant preg, kan Brattørkaia friste med stilig hotell og kunst.

Hva har Trondheim å tilby?

Trondheim har mye historie, og Nidarosdomen er verdt å besøke. Nidarosdomen er som regel åpen hver dag, men det kan være lurt å sjekke åpningstidene ettersom de varierer i løpet av året. Trondheim er også en livlig kulturby, der du kan få med deg forestillinger, konserter, museer, og festivaler. Du kan for eksempel oppleve Jazzfestival, Bluesfestival, Kammermusikkfestival, og flere flotte musikkarrangementer året rundt. Det blir stadig mer å oppleve i Trondheim, og det nye er city-walks. Du kan være med på gourmet-walk langs Nidelva, du kan gå en Fiske-walk, Bryggeri-walk eller kanskje du heller vil være med på en Samisk kunst-walk? Dette er bare noe av det du kan oppleve i vakre Trondheim.

Hvor grønn er byen?

Trondheim ligger plassert midt i nydelig natur, og det er mange turer du kan legge ut på dersom du velger å besøke byen. Rundt sentrum er det mange tilrettelagte turstier der du kan puste inn deilig frisk luft og oppleve Norges natur på sitt beste. Mange av turene ligger bare en kort trikke- eller busstur unna. Noen populære turer er Iladalen tursti som egner seg godt for småbarnsfamilier. Brøsetdalen tursti er litt mer avansert, med noen smale og bratte steder. Ladestien er meget populær og kan by på badeplasser, i tillegg får du kjøpt deg en kaffe og vaffel dersom du trenger en liten pause.


Reiseinformasjon for Trondheim

Hvor mange dager tilbringer folk i Trondheim?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Trondheim.

Hvor mye koster et hotell i Trondheim?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 066 kr per natt ved bestilling av hotell i Trondheim. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Trondheim?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Trondheim. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 264 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Trondheim?

Prisene på hotellrom i Trondheim vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på tirsdag.

Hvor mye koster et hostell i Trondheim?

Et hostell i Trondheim (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 934 kr. Denne prisen er 132 kr billigere enn et standard hotell i Trondheim.

Hvilke severdigheter er populære i august basert på været i Trondheim?

Med gode temperaturer på ca. 13 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Trondheim vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Trondheim.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Trondheim