Hoteller i Portugal

Finn tilbud på 6 757 hoteller i Portugal

Portugal
8. des. — 9. des.2
lø. 9.12.
on. 13.12.

De beste hotellene i Portugal

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Portugal
Pris
kr240
kr2276
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Portugal

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Portugal

Pris

488 kr–2 577 kr

BILLIGSTE BY I PORTUGALCoimbra60 % billigereHoteller i Coimbra er de billigste i Portugal med en gjennomsnittspris på kun 488 kr per natt
DYRESTE BY I PORTUGALCascais52 % dyrereCascais har de dyreste hotellene i Portugal med rom med en gjennomsnittspris på 2 577 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PORTUGALLisboa72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lisboa enn noen annen by i Portugal

Ting å gjøre i Portugal


Hoteller i populære byer i Portugal

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Portugal, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Portugal

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Portugal
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
63 %forventet prisøkning

Pris

1 064 kr–4 558 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 528 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 797 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Portugal

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Portugal

Laveste hotellpris

481 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Pestana Carlton Madeira

Hoteller i nærheten av flyplassen

13124

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Portugal funnet siste 7 dager er 481 kr/natten. Denne prisen fås hos Jardim do Vau, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Pestana Carlton Madeira, det mest populære 5-stjerners hotellet i Portugal(8,3/10 rating - basert på 2 169 anmeldelser).
Det er er 13 124 hoteller i Portugal i nærheten av Lisboa Humberto Delgado. Our scooter alcove in Lisbon med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Portugal. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Portugal siste uken er 4 687 kr.

Informasjon om opphold i Portugal

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Portugal

Hvilke byer i Portugal burde du overnatte i?

Portugal har et rikt utvalg av forskjellige byer med en lang historie og mengder av spennende kultur. Mange som besøker Portugal første gang velger å starte reisen i landets hovedstad Lisboa som ligger sørvest i landet ved kysten og like nord for kjente turistdestinasjoner som Algarve og Cascais. Lisboa har en mengde billige og gode hoteller tilpasset ulike typer ferier og ønsker. Lisboa har et velutviklet trikkesystem og metrotilbud med flere ulike linjer, samt et godt busstilbud hvor du kan reise på kryss og tvers av byen. Lisboa tilbyr flere ulike turistpass til reisende slik som besøker byen i noen par dager. Det er med andre ord både billig og lett å benytte seg av offentlig transport noe som bidrar til at du ikke trenger bil. Her kan du vandre i timevis i trange gater eller benytte deg av den moderne trikken samt busstilbudet som enkelt transporterer deg rundt i byen for en billig penge. Porto har et godt tilbud av hotell i alle prisklasser. Et godt eksempel på et attraktivt hotell i Porto er Crowne Plaza Porto med supermoderne fasiliteter og gode transportforbindelser til resten av byen.

Hva er noen populære attraksjoner i Portugal?

Portugal kan by på strandliv, historiske monumenter, koselige småbyer og kulinariske delikatesser. I Lisboa finnes det blant annet flere imponerende slott og bygninger slik som Sao Jorge slottet som ligger i det velkjente Alfama-området. Her kan man gå rundt og utforske bygningen samt lese om historien bak dette slottet. Lisboa har også andre attraksjoner for folk som er interessert i historiske bygninger av ypperste kvalitet. Et eksempel på dette er Jeronimos-klosteret som ligger i hjertet av byen og inneholder flere parkmessige områder hvor man kan vandre i timevis. Et supert hotelltips i Lisboa for komfort og kult design er Corinthia Lisboa ligger en kort spasertur fra Gulbenkian-museet og den zoologiske hagen i Lisboa. Dette hotellet i Lisboa har en rekke tilbud slik som gratis trådløst nett og gratis aviser samt gode forbindelser til flyplassen.

Hvilke byer i Portugal har størst mengde historie og kunst?

Både Porto og Lisboa har en stor dose historie og kunst. I Porto kan man besøke museet for moderne art som har et utvalg av kjente moderne malerier fra en rekke europeiske storheter. Serralves-museet som er navnet på senteret tilbyr også en rekke kunstinstallasjoner, kurs og læring for den som er interessert i å lære mer. I Lisboa kan man besøke kjente museer Berardo-senteret og Azulejo som er en del av det portugisiske nasjonalmuseet. For den som vil bo sentralt og kort vei fra Portos museer burde sjekke ut Vivacity Porto Hotel som har en avslappet og urban atmosfære med en beliggenhet sentralt for sightseeing.

Når er det billigst å besøke Portugal?

Når du reiser til Portugal, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i april – kun 533 kr per natt.

Hvor i Portugal velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Portugal, men størstedelen av de som reiser til Portugal tilbringer mest tid i Lisboa.

Hvor mye koster et luksushotell i Portugal?

Du kan forvente deg en gjennomsnittspris på 708 kr per natt når du planlegger å bo på et luksushotellrom i Portugal. Denne prisen er ca. 10 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt som er 638 kr.

Hvilken by i Portugal har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 862 kr per natt er Lisboa den dyreste byen for hotellovernattinger i Portugal. Gjennomsnittsprisen på 862 kr er ca. 9 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Portugal har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Portugal, bør du vurdere å bo i Porto. Ifølge dataene våre er Porto den billigste byen å overnatte i ved reiser til Portugal, med en gjennomsnittspris på 206 kr per natt, som er 67 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Portugal fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 86 892 tilbydere å velge mellom fra Portugal hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Portugal fra hoteller sist?

Priser for Portugal fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Portugal

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Portugal

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Portugal gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Portugal og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Portugal?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Portugal med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Portugal på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.