Hotelltilbud Europa Portugal

Hoteller i Portugal

Finn de beste tilbudene på 74 973 hotels i Portugal

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Portugal

Leter du etter en by å besøke i Portugal? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
403 kr - 743 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I PORTUGAL Funchal 32 % billigere Hoteller i Funchal er de billigste i Portugal med en gjennomsnittspris på kun 403 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I PORTUGAL Cascais 25 % dyrere Cascais har de dyreste hotellene i Portugal med rom som har en gjennomsnittspris på 742 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PORTUGAL Lisboa 84 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Lisboa enn noen annen by i Portugal

Populære byer i Portugal

Bestill et av de beste tilbudene Portugal som tilbys på disse populære stedene

Portugal reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Portugal

Når er det billigst å besøke Portugal?

Når du reiser til Portugal, er det best å legge reisen til Januar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i juli – kun 683 kr per natt.

Hvor i Portugal velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Portugal, men størstedelen av de som reiser til Portugal tilbringer mest tid i Lisboa.

Hvilken by i Portugal har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 875 kr per natt er Sesimbra den dyreste byen for hotellovernattinger i Portugal. Gjennomsnittsprisen på 875 kr er ca. 51 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Portugal har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Portugal, bør du vurdere å bo i Lisboa. Ifølge dataene våre er Lisboa den billigste byen å overnatte i ved reiser til Portugal, med en gjennomsnittspris på 511 kr per natt, som er 55 % lavere enn gjennomsnittet for landet.


Oppdag disse regionene i Portugal

Finn det perfekte området i Portugal for den neste reisen din
Hotelltilbud Europa Portugal